Чудова частина будинку з окремим подвірям, літня кухня, більше подробиць і фото в особисті

Фізкультурна вул., 5
rieltor.ua

Частина будинку вул.Саєнко. Будинок на три власника . Загальна 34 м2. Кімната 16 м2 , кухня 8 м2. Є газ,але поки відрізан. На даний час, електро опалення. Дуже гарне розташування будинку,школа,магазини,зупинка. Ділянка 6 соток.3 приватизовані та 3 оренда Окремий двір,є можливість зробити окремий заїзд Сайт vashrealtor.zt.ua

Саєнка вул., 44
rieltor.ua

Частина будинку, по документам, як квартира в центрі міста. Гарний стан, меблі та техника. Автономне опалення, погріб, центральні комунікації. Є мансардний другий поверх (без внутрішніх робіт). Двір окремий, гараж, 4 сотки землі. Все оформлено документально. Вільна

Маяковського вул., 17
rieltor.ua
Задайте ціну будинку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропонується на продаж недобудований одноповерховий будинок загальною площею 150 м², розташований у тихому та живописному районі Житомира. Будинок знаходиться в новому сучасному районі міста, що активно розвивається. Поруч розташовані ліс та озеро, що створює сприятливі умови для проживання або відпочинку на природі. Будинок будували для себе з використанням якісних матеріалів, таких як червона та рвана облицювальна цегла. Всі необхідні комунікації знаходяться біля будинку, що значно спрощує підключення. Земельна ділянка площею 6 соток, з можливістю розширення території за рахунок сусідніх ділянок. З будинку відкривається чудовий вигляд на озеро та зелені насадження, що додає відчуття спокою та гармонії. В районі живуть порядні сусіди, що забезпечує комфортне та безпечне проживання. Переваги: Тихе та спокійне місце, ідеальне для сімейного проживання або як дача для відпочинку. Близькість до природи, можливість насолоджуватися прогулянками та риболовлею на озері. Перспективний район новобудов, що сприяє зростанню вартості нерухомості в майбутньому. Не упустіть можливість придбати цей будинок і втілити свої мрії про комфортне проживання в екологічно чистому та спокійному районі!

ексклюзив
Антоновича Професора вул., 72
rieltor.ua

ПРОДАЄТЬСЯ ДОБРОТНИЙ БУДИНОК для ВЕЛИКОЇ РОДИНИ. . Загальна площа ділянки - 9 соток огородженої території. Є достатньо місця для будівництва басейну, бесідки або інших споруд. . 3-х поверховий будинок загальною площею 470 м2 в тому числі цокольний поверх з гаражем 40м2, підсопними приміщеннями та сауною. . 8 окремих кімнат, 3 санвузла, простора кухня-студія, з кімнат є вихід на великі лоджії. . Будинок будувався для себе з екологічних матеріалів, з залізобетонними перекриттями, розведене опалення та електропроводка, стіни та стеля - зроблені під фарбування. . Додатковими перевагами при купівлі для Вас стануть підключення 3-ох фазної електроенергії та наявність всіх коммунікацій. . Зручна локація, інфраструктура, транспортна розв’язка, доброзичливі та поважні сусіди! . Володіння власним БУДИНКОМ - це результат Вашої роботи і Вашого успіху. . ❤️Від Вашої нової пристрасті, від Вашої нової закоханості, Вас відділяє лише один телефонний дзвінок. Телефонуйте, домовляйтеся про перегляд і я гарантую - Ви закохаєтесь в цей будинок з першого погляду.

Антоновича Професора вул., 7
rieltor.ua

Пропонуємо вашій увазі ЕКСКЛЮЗИВНУ можливість придбати обєкт нерухомості, який потребує реконструкції, а саме частину приватного будинку площею 100 квадратних метрів, що розташований на земельній ділянці площею 4 сотки в районі ТРЦ Глобал ЖИТОМИР. Обєкт в два поверхи, розташований в тихому дворі, що створює сприятливі умови для життя та бізнесу. До будинку підведені всі центральні комунікації. Обєкт потребує реконструкції, що створює ідеальні умови для інвестицій та переобладнання в декілька квартир для подальшої здачі в оренду, що може стати вигідним проектом для пасивного прибутку. Ідеальна транспортна розвязка та інфраструктура, що робить обєкт біль привабливим для потенційного покупця. Для отримання більш детальної інформації та організації перегляду, будь ласка, звяжіться з нами за вказаним номером телефону. ЕКСКЛЮЗИВНА пропозиція від агентства нерухомості.

Художника Канцерова пров. (Чапаєва), 27
rieltor.ua

Продається приватний будинок площею 140 м², розташований у мальовничому місці, неподалік села Буки (Тетерівський масив), що за 25 км від міста Житомир. Будинок двоповерховий, знаходиться біля лісу та річки, що створює ідеальні умови для комфортного проживання та відпочинку. Підведений газ, електроенергія, інтернет, є власна свердловина та колодязь. Прибудинкова територія площею 12 соток забезпечує простір для різноманітних занять та активного відпочинку. На ділянці також розташоване власне озеро, природнє каміння та ростуть берези, сосни та ялинки що дозволить насолоджуватись красою природи в будь яку пору року. Однією з головних переваг є близькість річки з гірськими берегами та мальовничими краєвидами. ЕКСКЛЮЗИВНА ПРОПОЗИЦІЯ!!! За більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном!

ексклюзив
Тетерівський Масив, 789
rieltor.ua

с. Любовичи Малинського району Житомирської області (до міста Малин 12 км, до Київа 83 км) Продається чудовий сільський будинок після повної реконструкції та капремонту. Загальна площа 68 м2, складається з двох кімнат, кухні, санвузла та передпокою. Ремонт із сучасних якісних матеріалів. Усередині – плитка, ламінат, шпалери, металопластикові вікна, дорога сантехніка, бойлер, нові меблі. Зовні - новий дах із металочерепиці, зовнішнє утеплення, короїд Є літня кухня 20 м2, також мебльована, меблі, техніка – все нове. Є також великий сарай на 5 відділень і чудовий сухий льох зі зручними сходами. Опалення твердопалівне – две пічки-груби, канализація – септік, вода в будинку та літній кухні зі свердловини, по вулиці прокладено кабель з оптоволокна для інтернету. Ділянка 18 соток, квадратної форми. Вся садиба огороджена, на фасаді паркан із металопрофілю і залізними воротами. Усередині територія зонована, господарські будівлі та город відділені красивим деревяним парканом зі смереки. Внутрішній двір викладений плиткою. Все міститься в ідеальному стані. У будь-який момент можна зайти і жити, насолоджуючись природою, свіжим повітрям та спокоєм. Неподалік ліс, річка і зовсім поряд джерело з унікальною водою, що містить срібло. Ціна 36000 у.о. з торгом. Без комісії.

Старолюбовичська
rieltor.ua

Співають пташки. Поряд ліс, водойма, можна ловити рибу. Посаджено багато різних фруктових дерев. Ростуть шампіньйони, маслята. Власники тримали баранів, качок. На території є власний ставок, зариблений. Тому все облаштовано для ведення господарства. Територія огороджена парканом. Будинок цегляний з ремонтом. Нова проводка. Стіни рівні, перетянуті сатенгіпсом, пофарбовані водоемульсійною фарбою. Всі вікна металопластикові. На підлозі сучасний лінолеум. Фасад утеплений. Є господарські споруди, літня кухня. Будинок розташовано в центрі села. Поряд амбулаторія, магазини. Є залізнична станція. З Києва ходить електричка. Хороший варіант для дачі, постійного проживання, бази відпочинку, готовий бізнес. Село розташовано за 110 км від м. Київ 70 км. від м. Біла Церква 70 км. від м. Житомир 14 км від Попільні Фотографії Об’єкту, які є фотографічними творами, з моменту їх створення є власністю Виконавця, об’єктами його авторського права та належними лише йому інструментами його професійної діяльності.

Паркова, 8
rieltor.ua

Продаж дерев’яного будинку по Житомирська обл м,Коростишев ( Хутір Киричанка), вул, Лісова, Площа дома 40м, 2 кімнати, веранда, опалення пічне, погреб, сарай, душ, туалет, Газ заведений на ділянку. Земля приватизована, 11 соток. Дуже красивий краєвид. Поруч ліс, озеро, річка, Можливий обмін на ділянку в Київський обл.

лісова
rieltor.ua

Продається чудовий будинок в мальовничому місці. Знаходиться на березі озера. Загальний стан ( заїхав і живи). Додатково є пічне опалення. Зручності у будинку . Всі меблі і техніка залишаються. На теріторії є альтанка, льох, на теріторії баня з вотопроводом. По периметру огорожено металопрофілем,Більше подробець по телефону.

можливий продаж по єОселя
Транзитна, 1
rieltor.ua

Продається чудовий будинок в передмісті Житомира. (11км) село Пряжів. Будинок з авторськими ремонтом , матеріали якісні та сучасні, чудове планування кімнат. Загальна площа : 111 кв.м. 1 поверховий Земельна ділянка: 19,5 соток приватизована. Комунікації: Будинок оточений хвойним лісом та має чудовий ландшафтний дизайн, бетонні доріжки. Будинок каркасний по скандинавській технологіі будівництва ( не сіп панелі)- - дерев.брус , - мінвата зсередини, - пароізоляція - зашитий ОСБ з обох сторін •внутрішня сторона- гіпсокартон , назовні пінопласт затянутий клеєм •зовні полімерна мозаіка • фундамент + площа всієі підлоги - пісок, щебінь, пінопласт, гідроізоляція , бітонна армована стяжка, поверхня плитка , • тепла підлога - кухня , туалет,коридор . • спальні - ламінат • електроопалення - панельні батареї UDEN з температурними датчиками • Кровля - склад як стіни , підкладочний килим,зверху бітумна черепиця • отмостка утеплена теж пінопластом з дренажною системою навколо будинку • криниця на 9 кругів , чиста вода з глибинним насосом • вигрібна яма • бойлер на 100 л. • камін /Італія/-чугун з керамікою - Коридор - Вітальня з кухнею - 4 Спальні -2 санвузли - Гардеробна кімната

можливий продаж по єОселя
Миру, 1
rieltor.ua

Продається будинок (загальна площа 119, 1 кв. м.) в селі Турбівка (Житомирська обл., Корнинська селищна територіальна громада) на березі мальовничої річки Калинівка. Знаходиться в центрі села поблизу асфальтованої дороги Київ-Попільня. В селі є кілька магазинчиків. Відстань: до Києва 90 км, до Житомира 89 км, до смт. Корнин 9 км, де добре розвинена інфраструктура є магазини, аптеки, АЗС, Нова Пошта. Щогодини до Києва ходить маршрутне таксі. Будинок підходить для проживання, дачі чи ведення домашнього господарства. Стан житловий, потребує косметичного ремонту. Опалення газ, електрика та вода підведені. На території є: окремі приміщення літня кухня, гараж та хліви, погріб, криниця, вуличний туалет. Прибудинкова територія 73 сотки.

власник
Центральна, 27
rieltor.ua

Продам будинок в селі Миролюбівка Житомирської області (130 км від Києва) можна як і жити так і для дачі. Будинок не протікає, є пічка, є електрика, сарай, погріб, літня кухня та сарай під дрова. Три садки з різноманітними деревами: яблуня, груша, слива, абрикоса. Участок= ділянка 24сот. +. В нікці ділянки є річечка + посадка-лісок. Є карєр (не працюючий). Поруч ліс з суницями та грибами. Поруч озеро = можна як купатись так і ловити рибу. Можливий ТОРГ. Можливо під викуп.

власник
можливий продаж по єОселя
Червоноармійська, 61
rieltor.ua

Дiлянка 25 соток, Будинок 2 поверхи, пiдключена електрика , 150 Кв.м, встановленi вiкна rehau, ламіновані, другий поверх готовой для заселення, потрiбно встановити дверi, пiдвiконники. Перший поверх: пiдлога готова пiд плитку, каналiзацiя розведена, потрiбно зробити розводку електрики, стiни готовi пiд облицювання. Охородження готове для встановлення паркану. Скважина 60м. Другий поверх : дах утеплений 25 см кам"яною ватою , стіни утеплені 20см кам"яною ватою. Екологіний будинок , температура влітку без використання кондиціонерів для обміну повітря 20 градусів, взимку для зберігання тепла, технологія "Дихаючий будинок" . Також ще один фундамент на 80 КВ.м, який Можна використати пiд гостинний дiм , гараж Чи сауну. Документи готовi до продажу

власник
Довженко 2а
rieltor.ua

Продається двоповерховий будинок-обєкт незавершеного будівництва в селищі Корнин, Житомирської області. Загальна площа будинку - 180 м², з яких 90 м² житлова площа і 90 м² мансардна. Будинок збудований з керамзитобетонних плит, що забезпечує міцність та теплоізоляцію. Земельна ділянка площею 13 соток. Є огорожа, яка відділяє територію від дороги. Будинок оснащений металопластиковими вікнами. Комунікації не підключені, проте розпочато будівництво каналізації. Електрика, вода та газ доступні для підключення. На території ділянки є кілька плодових дерев, зокрема яблуні та вишня. Розташування: Корнин - мальовниче селище на берегах річки Ірпінь, яка є притокою Дніпра. Тут вас оточують сосновий ліс та дубовий гай, що забезпечують чисте повітря і затишок. Піщаний берег і прозоре дно річки Ірпінь створюють ідеальні умови для відпочинку та риболовлі. Селище знаходиться на відстані 100 км від Києва і 80 км від Житомира. Найближча залізнична станція Криве розташована за 6 км. Корнин має всі необхідні зручності, включаючи школу, дитячий садок і амбулаторію загальної практики - сімейної медицини. Будинок розташований у віддаленій частині селища, що забезпечує тишу та спокій. Це ідеальне місце для великої родини. Живописна та спокійна атмосфера далеко від міської метушні в екологічно чистій зоні з розвиненою інфраструктурою.

власник
Ірпінська, 25
rieltor.ua

Будинок сучасного формату, з готовими документами та можливістю реалізувати власну мрію!!! ☆ Вільський Шлях ☆ суха, простора ділянка ☆ огороджено з усіх сторін ☆ одноповерховий дім ☆ 3 кімнати+ кухня, санвузол ☆котельня, два виходи ☆ ГАЗ, ВОДА, СВІТЛО, КАНАЛІЗАЦІЯ- всі комунікації в будинку, є лічильники ☆ дуже гарне місцерозташування ☆ якісно збудований, без внутрішніх робіт ☆ приємна ціна!

Вільський Шлях
rieltor.ua

Продам затишну оселю, яка пахне щастям, миром та добробутом. Будинок 2018р п, 217/80/43м, розташований в районі крошенського масиву. На першому поверсі є кімната, с/в та велика кухня- вітальня з виходом на терасу. На другому поверсі 4 окремих кімнати, с/в та три гардеробних. В будинку є інфрачервона сауна та гідромасажна ванна (джакузі). Два котла(електро та газовий), 380 Вт, подвійна система очистки води, скважина та центральна каналізація, пожежна сигналізація, роботизована система відеоспостереження з системою зберігання данних відеоматеріалу, подвійна система охорони, система стабілізації напруги, генератор з автоматичною системою запуску, сонячна електростанція. В будинку залишаються меблі та техніка, знадвору є декоративне освітлення будівлі та території. Автоматичні вїздні та гаражні ворота. Шість соток землі. Все зроблено якісно та з любовю.

генератор
Покровська вул. (Щорса)
rieltor.ua

Пдаж частини будинку в тихому районі . Провулок Новогоголівький окремий двір загальна площа будинку 65 кв.м 2 кімнати прохідні велика кухня санвузол суміжний всі комунікації в будинку. 10 соток приват землі разом з будинком поруч дитячий садочок. 10 .2 школи сам будинок гарному жилому стані .

Крайній пров.
rieltor.ua

Продаж будинку в селі Березина (Київський напрямок). Гарне мальовниче село, розташоване вздож Київської траси, на відстані 12 км від Житомира. 18 соток приват. землі Газифікований будинок будинок деревяний жилий доглянутий Документи готові, за подробицями телефонуйте.

Грушевського
rieltor.ua

Продажа дома в Попельне, ул. К. Маркса 17-а. Комиссия 2%. Двухэтажный кирпичный дом, 5 комнат. Крыша – шифер. Площадь 142.7 кв.м. Год постройки / сдачи 2011-2015. После строителей, стены оштукатурены. Санузел раздельный. Участок 26 соток, разбит сад. Территория ограждена. Есть гараж. Есть проект на газ, вода не подведена. Незавершённое строительство. Возле дома асфальтированная дорога. Хорошая транспортная развязка, остановка транспорта 500м. До леса 1 км. 11000у.е.

Карла Маркса, 17а
rieltor.ua

СУПЕР ПРОПОЗИЦІЯ - Продается будинок-ранчо з ВЕЛИКОЮ ДІЛЯНКОЮ у с. Морозівка, Брусилівський р-н., Житомирска обл. 50хв. Від Київа (80км від ст.м. Житомирська) Будинок 107 м2 перший поверх +80 м2 мансарда, газіфікований, 15 кВт , введений в єксплуатацію, вода - скважина, каналізація - септик, на 50% підготовлен під чистовий ремонт (зроблено майже повністю обробленя стін - штукатурка, вставлені металопластикові вікна, є розводка під теплу підлогу). З будинком продается частина будівельних матеріалів (утеплювач, сухі сумущі, армовочна сітка, кабелі, цегла, блоки ФБС) Також на ділянці розташовано додатково будинок для гостей (40м2 з двох кімнат + мансарда) та сарай/гараж (50м2) Ділянка складается з двох частин: 25 соток під забудову (призначення землі - "для будівництва та обслуговування житлового будинку, господарських будівель та споруд", кадастровий № 1820982701:01:001:8132) 46,73 соток для ведення особистого селянського господарства (призначення землі "для ведення особистого селянського господарства", кадастровий № 1820982701:01:001:8133) З повагою, One Realty

можливий продаж по єОселя
Садовая
rieltor.ua

Продається частина будинку площею 120 м² на приватній ділянці розміром 3.1 соток. Будинок двоповерховий, включає 5 кімнат, що робить його ідеальним для великої родини або для тих, хто любить простір. Всі зручності знаходяться в будинку: вода, газ, електрика та каналізація. Окремий двір забезпечує приватність і спокій. На території є гараж для автомобіля, затишна альтанка для відпочинку, а також господарська будівля, яка може використовуватися як склад або майстерня. Ідеальне місце для комфортного життя в заміській атмосфері.

1-й провулок Хвойний, 6/7
rieltor.ua

Продам частину одноповерхового деревʼяного будинку обкладеного цеглою на Мальованці. Будинок складається: з двох кімнат,кухні-їдальні,санвузла,коридора,веранди. Будинок має гарний житловий стан. Опалення газовий котел,гаряча вода бойлер,холодна центральна,вигрібна яма. На території є гараж,літня кухня,сад і город.

можливий продаж по єОселя
Камяний Узвіз пров., 6
rieltor.ua
1 - 24 з 1 899 результатів

Популярні запити