Продається новозбудований 2-поверховий цегляний будинок загальною площею 142,5 м2 в мальовничому куточку м. Винники (біля озера). Код будинку - #22978617 • 2 поверхи; • новобудова; • індивідуальне опалення (газове); • балкон; • тераса; • гараж; • без ремонту. У будинку дворівневе планування, відповідно до якого передбачено 3 окремі кімнати, кухню, санвузли, а також вбудований гараж на 1 поверсі. Кімната на 2-му поверсі має вихід на відкритий балкон. Якісна технологія будівництва з цегли, встановлені вхідні двері, вікна із склопакетами, сходи на 2-й поверх. Одразу після купівлі можна розпочинати ремонтні роботи всередині будинку. На даху будинку передбачена відкрита тераса, яка стане Вашою улюбленою зоною відпочинку в теплу пору року. З тераси та великих панорамних вікон відкривається вид на озеро та гори. Перегляньте обєкт на нашому сайті metr2.com.ua/kotedzh-142-m2-z-io-v-m-vinniki Також у нас є сервіси, які допоможуть Вам орендувати/здати житло, орендувати/купити/продати комерційну нерухомість та купити/інвестувати у нерухомість Карпат. Для цього – телефонуйте за вказаним номером.

Винники, 1
rieltor.ua

Продаж будинку в передмісті Дрогобича, Львівська область, с. Лішня, вул. Садова, 26 Ідеально розташована у заможному районі ділянка 30 соток. Поруч елітний ресторан Амур та нові будинки. Чудова перспектива для подальшого розвитку та будівництва. На ділянці розташовано великий житловий будинок загальною площею 450 кв.м. та гостьовий будинок площею 140 кв.м. з гаражем. Будинок збудований у 1998 році дуже якісно та капітально. Однак на сьогоднішній день потрібний капітальний ремонт, щоб відповідати сучасним умовам проживання та статусу локації, в якій він розташований. Зручне планування: кімнати різного розміру, на кожному поверсі та підвалі облаштований санвузол, є камін та сауна з басейном. Гостьовий будинок також капітальний, двоповерховий. На першому поверсі гараж, кухня та вітальня, на другому обідній зал чи вітальня. Великі вікна, тому багато світла всередині. Заведено та підключено комунікації: електрику, газ, централізоване водопостачання, каналізація - септик (є технічна можливість підключитися до центральної каналізації) Встановлено лічильники. У селищі працюють продовольчі магазини, кафе та ресторанні комплекси. Є відділення «Нової пошти», школа та дитячий садок. До центру Дрогобича відстань 5 км. Регулярно курсує транспорт, працюють служби таксі. Всього за 7 км розташований Державний історико-культурний заповідник Нагуєвичі. 15 км від м. Трускавець. За 600 метрів мальовниче озеро із зоною відпочинку. Телефонуйте та заплануйте перегляд.

ексклюзив
Садова, 26
rieltor.ua

Продається котедж в м. Дрогобич на вул. Самбірській «Троянда на граніті» .Два поверха. Кухня -студіо, три спальні, два санвузли ,гардеробна, вихід на балкони кожній кімнаті, балкони великі,сходова, гараж з електро- воротами. Всі комунікації проведені(газ, світло, вода, каналізація,інтернет, телебачення). На терасі вивід на барбекю, також кухні студіо є вивід на камін.Об’єкт повністю зданий. Загальна площа 130м, кв.

Продам котедж
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА, БЕЗ КОМІСІЇ !! Продається таунхаус 3 -х поверховий, площею 225 м кв. Повністью збудованийта введений в експлуатацію. Будинок цегляний, утепленя- пінопласт та мінеральна вата, заведені всі комунікації, газ, вода, електрика. Стіні- штукатурка, підлога чоргова стяжка. Цокольний поверх площею 58, 2 м кв має гараж на 2 автомобіля та господарче приміщення. Перший поверх площею 85 м кв, включає в себе вітальню, з виходом на терасу, кухню та гостьовий санвузол. Другий поверх плошею 82 м кв складається з трьох спален, санвузла, та гардеробної кімнати. На другому поверсі зі спален є виходи на балкон. До будинку в валасність їде 3 сотки землі. Розташовані ці таунхауси в спальному районі Трускавця. Поруч дві школи, садочок, магазини та новий Торгівельний центр.. Найблищим часом ціни на ці таунхауси значно зростуть, бо розташування дуже вигідне. Починається благоустрій территорії. Наразі зараз ціна 400 $ за метр.

Продаж таунхаусів 225 м.кв. вул. Данилішиних м. Трускавець
olx.ua

Продам житловий будинок на вул.Степана Бандери поблизу гірськолижного спуску «Крутогір». Загальна площа 200 кв.м. Є електрика, стоки, вода та газ поруч. Закінчений та житловий стан - 1 поверх. Є підвал та гараж. Приватизована земельна ділянка Туалет та ванна в будинку. Опалення пічне. Обмін на квартиру в Дрогобичі чи Трускавці

власник
Продам власний Будинок
olx.ua

Код об`єкта: 266942. АН "Атланта".Продаж будинку в самому центрі славетного курорта Трускавець!Будинок-діючий готельний комплекс, може бути цікавий як перспективна інвестиція!Комплекс збудований 2001 року, має загальну площу 405м2 в трьох рівнях.Площа ділянки 12 соток, приватизована, виконано ландшафтний дизайн, власну зону паркування на 15 авто, альтанки , мангальну зону, місця відпочинку на території.Перший рівень будинку-це ресторан-їдальня на 30 персон з каміном, сауна, кімната технічного обслуговування і котельня, гараж для авто з автоматичними воротами.Перший жилий поверх-складається з 4х кімнат, кімнати лікаря-масажиста, кухні, двох санвузлів.Другий жилий поверх-це 7 окремих 2-3 місних гостьових номерів, кожен з яких обладнано санвузлом.Будинок збудовано таким чином, що власник міг в ньому жити сам і керувати бізнесом з оренди номерів!На території, для розширення можливостей комплексу, закладено фундамент для будівництва ще 20 номерів, є цегла і будівельні матеріали!Поруч знаходяться центральний бювет з лікувальною водою, спа центри, басейни, прогулянкові алеї.Наш відпочинковий комплекс має унікальне розташування і вигляд з вікон, тут тихо, тут ви маєте змогу відпочивати цілодобово і впродовж всього року!Ідеальне рішення для тих, хто шукає красивий , прибутковий бізнес в Західній Україні!код 266942

Роксоланы улица, 36, Трускавец, Трускавец, Львовская 380000.0 USD
dom.ria.com

Новобудова м. Дрогобич вул. Нагірна 22 біля відпочинкового комплексу Залісся 6 сотих літня кухня. Всередині поштикатурена, розкинута проводка. Каналізація проходить біля будинку, підвал з гаражом і два поверхи 006******9831488

власник
Новобудова м. Дрогобич вул. Нагірна 22
olx.ua

Продаж або Обмін Будинку м. Дрогобич (район Залісся) Загальна площа будинку 192кв.метри. Приватний сектор, далеко від дороги. Будинок утеплений (пінопласт), дах (мін. вата).Є своя вода( криниця). Цоколь складається з гаража + підсобні кімнати (можна облаштувати в житлові). Зроблений окремий вхід на мансардний поверх ( є кімнати). Окремо збудована літня кухня + підсобні приміщення.До будинку належить 6 а приватизованої землі. Підіберемо, оформимо та перевіримо нерухомість любого типу, земельні питання. Безкоштовні консультації.

Продам житловий будинок в р-н Залісся
olx.ua

ПРОПОЗИЦІЯ ВІД ПРЕДСТАВНИКА ВЛАСНИКА !!! БЕЗ КОМІСІЇ !!! Продаж будинка в місті Дрогобич по вул. Дорошенка, район Млинки. Одноповерховий будинок. Цегла, загальна площа - 84,6м2, 4 кімнати. Опалення - індивідуальне газове (п,єци), чотирьох комфорочна газова плита, світло, водопостачання - своя криниця ( 15 кілець ), є лічильники на світло , на газ. Ділянка 7 соток, на ній розташован фундамент під гараж або сарай чи літню кухню, в кінці ділянки - річушка. Інфраструктура: тихій двір, живопісне місце, зупинка транспорта. одноповерховий будинок.

Продаж будинку 84,6м2 в. Дорошенка, м. Дрогобич
olx.ua

Продам будинок в місті Дрогобич, провулок Виноградний. Будинок має 5 кімнат, кухня. Під будинком котельна та гараж. Вікна металопластикові, будинок оброблений пінопластом, утеплений. Земельна ділянка 6 соток, на території є сауна. Побудова в 1993 році. Будинок знаходиться в місті, близьке розташування до центральної частини города. Детальніше за телефоном, я власник. Дзвонити, писати на вайбер. 06********93

власник
olx.ua

Продається цегляний будинок та земельна ділянка у селі Модричі. Будинок площею 81,4м2, готовий для повноцінного проживання. На першому поверсі коридор, гараж та кухня. На другому поверсі дві спальні, мансарда з можливістю облаштування двох кімнат. Електрика, водяне опалення, власна криниця, у будинку встановлений бак для води. Земельна ділянка площею 0.08 га, город, сад. Зручний заїзд на авто та громадським транспортом. Поблизу ліс, озера, відпочинкові комплекси Трускавця.

власник
Продаж дачного будинку поблизу Трускавця
olx.ua

Продам будинок в м Борислав. Земельна ділянка 10 сотих. На подвірї заходиться Будино (74.9 кв.м) (Три кімнати ,кухня,коридор,підвал горище) Другий будинок (25.7 кВ.м) Дві кімнати, коридор, кухня. Горище... Гараж (25.2 кВ.м) - горище підвал. Є ще між гаражем і 2 будинком сарай для домашніх улюбленців....

власник
Продаєм - Обмін  Будинок Борислав провулок Карпацька 19
olx.ua

Продаж будинку в тихому районі. Знаходиться 5 км до Трускавця. Хороша інфраструктура (поруч є ліс, озеро, магазин, лікарня, транспортна зупинка). Будинок знаходиться на рівній території, з вікон відкривається чудовий краєвид на гори Карпати та Трускавець. Є свій сад, альтанка, мангал, коптильня, вольєр, дровник, виноградник, гараж, літня кухня із сучасним євроремонтом, велике горище з можливістю створення третього поверху тощо. Якщо цікавить усі питання по телефону. Власник!

власник
Ціну знижено! Без торгу! Продаж будинку. Терміново.
olx.ua

Велика територія, балкон з чудовим видом, через дорогу ліс гараж на 2 легкові машини, комунікацій не має, можливий торг.

власник
продам дачу (через дорогу ліс)
olx.ua

Продам цегляний будинок в м Дрогобичі або обміняю на 3 км квартиру в Дрогобичі. Площа 102кв.м,,Зроблено:внутрішня штукатурка,деревяні вікна і двері,проведена електропроводка,проведена каналізація,поблизу центральне водопостачання , світло підведене до стовба на подвір"і, газ поруч,є кільця на колодязь .Подвіря огороджене 10сотох , є сарай з туалетом,фруктові дерева,місце під гараж . р-н Млинок

власник
Продам будинок з ділянкою.
olx.ua

доброго дня. пропоную вашій увазі. будинок в селі Унятичі, готовий до проживання (зробити косметичний ремонт.) є гараж кухня, ванна, зал, кладова, і коридор з дубовими сходами до верху. на другому поверсі великий зал 6×7, три спальні і сходи на мансарду . є світло, газ. проведена вода і каналізація виведена в стічну трубу через септик. Опалення: газові конвектори. вікна і двері дубові. хороший заїзд з брамою для авто. Ділянка правильної форми в хорошому місці біля центральної дороги. Поряд завтобусна зупинка, дитяча пощадка, магазин. 18 соток землі з плодовими деревами. (Вишні, сливи, горіхи, яблуні) + господорська будівля 4,5×12м мурована. дзвоніть домовимось, терміново, торг. Обмін на квартиру!!

власник
продається будинок , можливий обмін на квартиру
olx.ua

Продається гарний, затишний і великий будинок загальною кількістю у 8 кімнат + 2 кухні + 2 санвузла + 2 гаражі. Будинок поділений на дві сімї порівну, кожна має свій вхід, окремо заїзд і гараж, документи теж всі окремо, та продаж можливий лише разом. Будинок продається укомплектований повністю, з усіма меблями і технікою, підігрів підлоги, дубові сходи, зроблено свіжий ремонт, все як на фото. Доглянуте і облагороджене подвіря з насадженнями, бруківкою, огорожею, два гаражі, господарські приміщення, мангальна накрита зона, вольєр для собаки, в загальному площа ділянки 16 сотих. Є криниця з доброю водою для підстрахівки, оскільки в будинок заведено центральне водопостачання, великий підвал для зберігання. Будинок будувався для себе, для життя, для дітей, вкладено душу, не планувався продаж, все зроблено з якісних матеріалів. Зручна локація, с. Раневичі (два кілометри до м. Дрогобич), тихе місце, зручний підїзд, ходить транспорт регулярно, пішки теж реально дійти навпростець до Механічного технікуму 15 хв ходу. За деталями телефонуйте!

Продаж великого будинку на дві сімї  м. Дрогобич!
olx.ua

Продаж 2-х поверхового цегляного будинку в м.Дрогобич По вул.Пластунів Загальна площа будинку 149кв.метрів. Будинок складається з 2-х поверхів.В будинку є 5 житлових кімнат,дві кухні,два санвузла,тераса.Також є підвал.Зроблений ремонт, автономне газове опалення,деревяні міжкімнатні двері,м/п вікна.Будинок утеплений,дах металочерепиця.Приватизована земельна ділянка 6 а.Вся територія озеленена.На території збудований додатково літній будиночок.Територія огорожена.Два гаража один з яких мурований з гаражні воротами на пульті.Залишаються частково меблі. БУДИНОК ЗАХОДЬ І ЖИВИ!!

Терміново Продаж цегляного будинку
olx.ua

Продам будинок, що розташований, за межами населеного пункту на озелененій ділянці, знаходиться в селі Дережичі недалеко від міста Дрогобич (4км) Призначений для використання протягом року або метою відпочинку та проживання. Дача не далеко від ресторану Фата Моргана. Ділянка 6 соток, на 1-му поверсі будинку знаходиться гараж та 2 кладовки, на 2-му поверсі - кухня і 2 кімнати, на 3-му поверсі - горище. Є цегляна піч на кухні та камін в вітальні, туалет окремо на вулиці. Немає: світла (але є стовпи поряд тому можна провести) , води (можна викопати криницю). Всі питання по телефону, дзвоніть.

власник
Дача в дережичах
olx.ua

Продається будинк в смт Підбуж, Дрогобицького району, Львівської області. Загальна площа 60 м кв. На території 5 сотих (500 м кв) крім будинку побудовані стодола (може використовуватись під гараж), стайня, цегляна літня кухня з ванною кімнатою, викопаний колодязь глибиною 11 м. Під будинком є невеликий підвал (льох) площею 8 м кв. На подвір"ї викопана каналізаційна яма. Будинок підключений до електромережі (220 В). 500 метрів від будинку протікає чиста гірська ріка. Також недалеко ліс та джерео "Нафтуся" високої концентрації (1 км). Є всі документи: право власності на будинок та земельну ділянку. тел. 09******98

власник
Продам будинок в смт Підбуж
olx.ua

В будинку зроблений частково ремон, особиста криниця відеонагляд, світло газ, поруч садочок, та школа, близько до центру міста, є сауна, вбудований гараж, літня кухня, 2 стрихи, 2 туалета ванна та душ вставленні пластикові вікна, новий дах, обгородженна тереторія

власник
Продам Будинок..
olx.ua

Продаж якісного цегляного будинку поблизу м.Дрогобич Надаємо послуги з купівлі нерухомості за всіма видами безготівкових перерахунків: бюджетними коштами програмами кредитування в тому числі єОселя житловими сертифікатами за зруйноване житло виплатами та компенсаціями військовим по державним програмам програмах соціального захисту - Продається ексклюзивний будинок в с.Далява (7км від м.Дрогобич, до 15 км курортне м.Трускавець, до 30 км курорт Східниця,70 км. від м.Львів) - Будинок моє відмінну локацію. Розташований на земельній ділянці правильної форми площею 15,5сот. На якій знаходяться: будинок, город, молодий сад, високий гараж на 2 авто з кран-балкою та оглядовою ямою, господарські споруди, літня кухня. Вся прибудинкова територія озеленена, автомобільна та пішохідні зони вистелені бруківкою. Поруч з будинком зелена зона, ліс, ‘’березовий гай’’. Вся територія огороджена, присутні два заїзди для авто( у гараж, на прибудинкову територію) Будинок: - Загальна площа 278,5м2,(цокольний та 2 житлових поверхи) 5 кімнат житловою площею 94,7м2,при будівництві у 2006р використовувались найякісніші матеріали. Всі вікна металопластикові з видом на карпатські гори, накриття металочерепицею. Опалення здійснюється за допомогою двоконтурного котла, твердопаливного котла та каміну на дрова. Продається з всіма меблями та технікою ( як на фото) Додаткові приміщення: - На ділянці присутнє високе гаражне приміщення з оглядовою ямою та кран-балкою, також встановлено спортивні тренажери. Літня кухня з пічкою на дрова. Сарай, майстерня, господарські зони. -Комунікації: газ, вода, електроенергія, зроблена сучасна дренажна система навколо будинку. - Поруч все необхідне для комфортного проживання: автобусна зупинка, магазини, центр, ліс, гори . . . - Просторий будинок, який дійсно вартий уваги!. - Ціна - $ 98 000 $ ЗАПРОШУЮ ВАС ОГЛЯНУТИ БУДИНОК ЗА ПОПЕРЕДНЬОЮ ДОМОВЛЕНІСТЮ! З повагою, Ваш ріелтор, Возняк Павло. АН «Ваш Дім» Деталі за номером тел:

Продаж якісного цегляного будинку поблизу м.Дрогобич
olx.ua

Терміново!!! Продається чудовий будинок у 15 хв від Трускавця. 3 поверхи(1 цокольний гараж та 2 приміщення) 2 -коридор просторий, санвузол з душовою, кухня та вітальня з каміном. 3 -коридор та 3 просторі спальні. Також лоджія та вихід на горище. На території зона барбекю, альтанка та штучне озерце. Земельна ділянка 6 соток. м. Борислав, мікрорайон Тустановичі.

власник
Продається чудовий будинок поблизу Трускавця
olx.ua

1/2 будинку по горизонталі, 1/2 подвіря з 6 сотих , окремі заїзд / вхід / електрика / газ / вода центральна / вода з криниці. Підігрів підлоги, газовий котел, великий коридор, кухня + три кімнати, ванна (Ravak 1500x1500), гардеробна, з коридору вхід у підвал 20 м2 (кладова / пральна кімната / бак на воду / стабілізатор напруги), гідроізоляція, утеплена пінопластом 10см, окремий гараж на 2 авто. У будинку є кухонні меблі, гардеробна, шафа купе, та інші поодинокі елементи інтерєру. Вулиця асфальтована, 300 м від Залісся, спокійний район з адекватними сусідами. Телефонувати лише на WhatsАpp!!! +38***********71

Будинок Дрогобич
olx.ua
1 - 24 з 92 результатів

Популярні запити