Продається будинок м.Долинська, Кіровоградської області. Є санвузол, літня кухня,гараж, сарай, город. Всі питання за номером +38***********96. Торг при огляді.

власник
Будинок м. Долинська
olx.ua

Продам доглянуту 3-кімнатну квартиру (1-й поверх двоповерхового будинку) з усіма зручностями. Поруч зупинка, дитячий майданчик, магазин. Є сарай з погребом. Біля будинку земельна ділянка з квітами, та деревами (яблуня, кизил, ліщина). Всі вікна металопластикові. Лоджія засклена металопластиком. Вивіз побутових відходів. Лічильники на газ та воду. В одній кімнаті зроблено євроремонт (потолок з гіпсокартону, рівні стіни, підлога вкрита ламінатом, нові двері). Газовий котел з німецькою автоматикою та контуром підігріву води для побутових потреб. Є можливість арендувати гараж, є місце для парковки авто. Вул.Центральна, 1-А. Тільки продаж, в оренду не здається.

власник
Продам доглянуту 3-к квартиру. Поруч зупинка, дитячий майданчик.
olx.ua

Продається гарний будинок за путями. Коридорчик, коридор і три кімнати. Гараж, погріб, багато господарчих будівель, сад, зелені насадження, город. Всі питання за телефоном.

власник
Продається гарний будинок
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається газифікованний будинок по вул.Чапаєва(Польова),загальна площа двору 7 соток,в дворі є літня кухня с подвалом,хоз.постройки,колодязь інші подробниці за телефоном або пишіть

власник
Продається приватний будинок по вулиці Польова
olx.ua

Продається гарний будинок район центрального ринку(волохіно) пров. Калнишевського . В будинку 1 кімната, 2 спальні,кухня,прихожа,коридор, кладова. В будинок підведений газ. В дворі здоровий погріб, колодязь,туалет. Времянка (2 кімнати ,підведена вода і газ)вікна пластикові. Город 10 ситих. Звертатись за телефоном 06******19 09******26 Люба. Мені не писати я тільки виставила.

власник
Будинок дом
olx.ua

Популярні запити