Зверніть увагу Металевий гараж не продається з будинком він буде розібраний та вивезений. Продається будинок та земельна ділянка в смт Диканька. Будинок утеплений. На території двору знаходиться будинок кілька сараїв літня кухня (є газ та світло), є світло, газ, вода. Великий двір та велика кількість сараїв які підійдуть для тримання господарства та можливо перебудувати на щось інше. Велика кількість різних фруктових дерев в дворі. Є 2 погреби один в забудові інший на вулиці під навісом також є грядка. Є всі документи. Торгу немає.

владелец
Будинок у смт. Диканька Полтавської області
olx.ua

Будинок 89м2, 4 кімнати, кухня, ванна кімната, туалет є в будинку. Вода, опалення газовим котлем. Разом з будинком 23 сотих землі, є сараї, на фото видно. Половина вікон у будинку замінені на пластикові. На будинку є горище. До Полтави 30км. Є сад, огород. Телефонуйте - Любов. БУДИНОК В ОРЕНДУ НЕ ЗДАЄМО!!!

владелец
Будинок Диканька
olx.ua

Продам будинок смт Диканька район воронянка находиться біля базара оптовичок Номер телефона вайбер що вказаний в обяві або пишіть тут в олх Тереторія 7 соток землі 2 будинка на тереторії 1 будинок 120 квадратних метра 2 будинок 30 квадратних метра Загальна площа 150 квадратів Є гараж погріб. 2 сарая не великих Газ світло вода проведенно Будинки потребують внутрішніх ремонтів Пишіть звоніть кому цікаво всим вдалих покупок дякую

владелец
Будинок Диканька
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам будинок у Диканці з земельною ділянкою 24 сот. 1993 року. 3 кімнатний, кухня,туалет з ванною кімнатою, великий гараж, сарай , погріб, та бетонна яма для укриття. Звертайтесь тільки по вайберу 06******96 Олександр

владелец
Будинок у Диканці Полтавської області
olx.ua

Продам будинок в смт. Диканька, Полтавської обл., площею 73 м2 (46 житлова) з земельною ділянкою 0.0812 га. Домоміжні будови: гараж зі смотровою ямою, літня кухня, погріб та інші допоміжні техннічні споруди. До будинку підведена елетрика, вода та газ. Опалення та підігрів води газове. Будинок в жилому стані.

владелец
Продам дім в смт Диканька
olx.ua

Продається дача/земельна ділянка в смт Диканька. по вул. Чкалова. Загальна площа 40 соток, На території двору знаходиться будинок (майже в нежилому стані), кілька сараїв, є погріб, газ, вода (колонка). Також є власний садок. Земля приватизована, є всі документи.

владелец
Дача / Земельна ділянка / під забудову в смт Диканька
olx.ua

Будинок у мальовничому куточку Полтавщини, селище Диканька 1988 року забудови.

владелец
Будинок в Диканьці
olx.ua

Популярные запросы