Повністю готовий будинок для комфортного проживання з родиною, розташований в 30 км. від Центру Києва, в селищі Данилівка. Будинок 2019 року, будувався для себе, тому вийшов надійним, теплим, затишним, світлим та просторим, і при цьому при оптимальній площі має дуже функціональне планування. Перший поверх нас зустрічає: - просторий холл з вбудованою системою зберігання речей - окрема кімната, яка може слугувати як кабінетом так і затишною спальнею -світла гостина, з діючим каміном, яка переходить в практичну і зручну кухню.Додаткового затишку та романтики додає панорамне скління виходу на террасу та задній двір. На другому поверсі розташовані дві окремі спальні кімнати, з власними гардеробними.А також ще одна ванна кімната. Територія двору повністю облагороджена. Земельна ділянка має два заїзди, один з яких на автоматичних воротах, та з навісом для авто. Бассейн, Мангальна, двір заповнений різними зеленими, квітучими та пахнучими рослинами. Тиха затишна вулиця, з такими ж гарними будинками та сусідами. Технічні характеристики будинку повністю відповідають потребам сьогоднішнього дня. Система опалення представлена автоматичним комплексом газового та твердопаливного котла. Каналізація септик з переливом, власна скважина. Перший поверх - тепла підлога, діючий камін. В будинку оптоволоконний інтернет, охоронна сигналізація з наявністю «тривожної кнопки», система відеонагляду по всьому периметру ділянки. На вікнах захисні ролети. В дворі - бассейн з критим павільйоном, деревяна альтанка з барбекю-піччю. На території 2 паркомісця (одне під навісом), автоматичні вїздні ворота, господарчі будівлі, доглянуті вічнозелені та плодові рослини, газон, автоматична система поливу. код: 3 1 5 9 1 7 3 3 8 2 3 9

Независимости улица, Даниловка (Васильков), Киевская 180000.0 USD
dom.ria.com

Будинок площею 79м.кв на ділянці 15 соток. В будинку твердопаливний котел, санвузол, ванна, заведена вода з криниці. Неподалік школа, дитячий садочок, магазин, озеро, ліс, асфальтний підїзд, маршрутка на Київ. Чекаємо Ваших дзвінків. Реальному покупцю Торг.

Продам будинок Данилівка Фастівський район.
olx.ua

Таунхаус двоповерховий, площа 110м2- побудований із червоної цегли, криша-металочерепиця, вікна (salamander) з двокамерними склопакетами. Будинок утеплений пінополістиролом, криша-базальтова вата. В будинку є камін, дубові сходи на другий поверх, міжкімнатні двері з масива сосни. На першому поверсі тепла підлога. Балкон на дві спальні кімнати. Зроблений якісний ремонт. Є горище та кладова під сходами. Зручне розташування, гарні сусіди.

Продається чудовий таунхаус Данилівка Фастівський район.
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Васильківський район.с.Данилівка.Продаю новий добротний будинок 160м.кв.Будинок двоповерховий, під чистову обробку.Простора вітальня,кімната для гостей, три спальні, гардеробна, кухня, два санвузли, передпокій, тераса, балкон. Фундамент – моноліт, стіни з газоблоку, утеплені, дах – металочерепиця, перекриття – залізобетонні. Вода заведена в будинок, своя свердловина. Електрика 3 фази (10 кВт), теж заведено до будинку. Септик. Газ по вулиці. Ділянка 7,5 соток. Паркан.Асфальтований підїзд. Хороша інфраструктура, магазини, школа, дитячий садочок.Поруч зупинка маршрутки на Київ. Від Києва 30км, від Василькова 5км.Поруч з будинком чудовий ліс та велике озеро. Ціна 79000 у.о.торг.

Продаю новий добротний будинок 160м.кв.
olx.ua

Без комиссии. Продажа уютного дома с новым современным качественным ремонтом выполненным в стиле Loft. Общей площадью 95 кВ.м. Дом находится в селе Даниловка. Постройка 2019 года. Планировка: 1 этаж: кухня-студия, санузел, 2 этаж: 2 отдельные спальни и санузел с ванной. В доме выполнен дизайнерский ремонт по индивидуальному проекту, вся техника мировых брендов, духовой шкаф Miele, варочная плита Neff, холодильник Liebherr, система фильтрации воды, автоматические ворота. Дом строился для себя, все в нем продумано до мелочей, по всему первому этаже и санузел второго этажа-теплый пол. Вся инфраструктура в пешей доступности: остановка маршрутного транспорта, школа, детский сад, магазины, парк, футбольное поле, спортивная площадка. Место очень тихое и спокойное. Больше информации по телефону. Просмотр в удобное для вас время.

Без комиссии. Продажа нового современного дома. Васильковский район
olx.ua

Географія Данилівка