Продаж сучасного будинку в стилі hi-tech, в Коттеджному містечку Home Resort, 19 км від метро Житомирська, будинок загальною площею 168 кв.м., який має функціональне планування – 3 роздільні кімнати та кухня-вітальня, 4 с/у, котельня, дві відкриті терраси. Будинок розташований на 15 сотках земельної ділянки. Побудований із найкращих будівельних матеріалів: фундамент монолітний, стрічковий, стіни – керамічний термоблок Керамія товщиною 380мм, внутрішні перегородки цегла – виробник Вінниця, утеплення 100мм мінеральна вата Paroc, фасад – мінеральна штукатурка, перекриття монолітне, залізобетонне. Покрівля – плоска мембрана типа з утепленням екструдером товщина 200мм з внутрішнім відводом води. ​Коммунікації : заведені в будинок центральна вода, центральна каналізація, 10 кВт електроенергії, дозвіл на підключення газа. ​Будинок під чистове оздоблення: тепла підлога з машинною стяжкою, розводка труб опалення, великі панорамні вікна від Rehau Evro/Ecosol Design -70, фурнітура Maco Multi-Matic (Австрія), склопакет двохкамерний, енергозберігаючий. ​Вибираючи данний будинок, ви отримаєте 100% задоволення від подальшого проживання в ньому. Коттеджне містечко Home Resort, містечко закритого типу, охорона 24/7, зі своєю інфраструктурою: на территорії власна управляюча компанія, дитячий садочок з послугами няні, ресторан, СПА салон, послуги манікюру, перукаря, спортивний та дитячий майданчик, кінний клуб, гордість – каскад із 5 озер, біля яких є можливість відпочивати, влітку купатись, круглий рік рибалити. Прямий вихід до лісу 350га з неперевершеними галявинами, де Ви забудете за міську набридливу метушню, Ви будете насолоджуватися природною красотою, співом пташок, і повірте Ваш настрій Буде Чудовий! Нас вибирають за наш простір, адже територія містечка складає 140 га, всі побудовані будинки, земельні ділянки мінімальною площею від 15 соток, це дає можливість простору для всієї Вашої родини! Розглядаємо Є Оселя! Є Відновлення! Без комісії для Покупця!

Продажа готового дома, 167 кв.м., современный, Житомирское направление
olx.ua

Продаж будинку в Котеджному містечку Home Resort, Villa FAMILIA побудована на Видовій земельній ділянці, краєвиди з якої незабутні: озера, ліс. Площа будинку – 310 кв.м. тераса – 50 кв.м. Земельна ділянка – 22,5 соток. Будинок має функціональне планування: 4 спальні, кабінет, майстерня, 3 санвузли, гардеробна, пральня/котельня, кухня-вітальня, хол. Висота першого поверху – 3,3м, другого поверху – 3,0 м. Централізована каналізація, водопостачання, зовнішня система водовідведення, електроенегрія, інтернет. Фундамент – монолітний стрічковий. Стіни зовнішні з керамічного термоблоку Керам товщиною 380 мм, внутрішні стіни і перегородки – керамічна цегла М100 (Вінниця). Перекриття – монолітні залізобетонні. Люк виходу на дах зовнішній з автоматичним приводом. Вікна – металопластикові REHAU ЕURO/ECOSOL DESIGN-70, фурнітура – МАСО MULTI-MATIC (Австрія), склопакет двокамерний енергозберігаючий: 4-14arg-4-14arg-4i. Колір внутрішній – білий, зовнішній – плівка в колір RENOLIT SE. Покрівля – плоска мембранного типу з утепленням екструдером товщиною 200 мм та з внутрішнім відведенням води, що обігрівається. Ковпаки на димоходи, покриття парапетів металом, можливість облаштувати зону відпочинку, для всієї родини з незабутнім краєвидом. Утеплення фасаду мінеральною ватою Paroc 100 мм. Оздоблення фасаду мінеральними штукатурками. Тераса – монолітна з гідроізоляцією за технологією Litokol. Облицювання – керамограніт. Тумби для квітів і дерев. Вимощення – ФЕМ від Ковальської. Територія містечка, закрита, під охороною, є місця для відпочинку, каскад озер, де можна купатися, вести активний відпочинок: риболовля, катання на Сапах, вело прогулянки, вихід до лісу де можна заряджатися позитивом, енеретикою, та зупинитися від швидкості Києва. На територіх є будівельний магазин, продуктовий магазин, дитячий садочок та початкова школа. Зручне розташування, на авто 15 хв до метро Житомирська. Ціна 365000 дол., Можливе безвідсоткове розтермінування на 1 рік. БЕЗ КОМІСІЇ!! Не зволікайте, дзвоніть та записуйтеся на перегляд!

Продажа современного дома, Коттеджный городок, Житомирское направление
olx.ua

Продам будинок 78 кв , 18 км від Киева на ділянці 15,1 сот ,фасадний, розташований поруч з сосновим лісом та озерами. Огорожений, з асфальтованим підїздом. Гарні сусіди, магазини, лікарня, школа, н почта. Будинок з свіжим ремонтом, кухня, три кімнати, с/у, газове опалення. Криниця і скважина .На території є альтанка з мангалом , також баня ( без закінченого ремонту] . Літня кухня з пічкою робочою та погрібом. Свій фруктовий сад які дають гарний урожай. Перегляд за попередньою домовленістю. Продажа від власника. Торг предметний можливий на місті. За детальною інфо за телефоном.

власник
Любимівка, продам будинок з сад під Києвом 25 мін до метро. Терміново
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Пропоную Вашій увазі сучасний, теплий, зручний і дуже комфортний будинок!!! Києво-Святошинський р-н. Село Гурівщина, вул. Київська 104. Житомирська траса. 10 хв від Києва. Площа будинку 149 м2. Земля 7 соток. На ділянці гараж з опаленням та виходом у будинок. Окрема будівля площею 60 м2, з банею, підсобними приміщеннями та підвалом. Три септика з дренажем та насосами. Скважина, криниця з подачею води на будинок, гараж і сауну. В 2021 році закінчили ремонт. Продаж не планували, робили все для себе. В будинку все нове. Будинок 4 кімнати. Дві спальні, два санвузла, дитяча кімната, зал, кухня студія, гардеробна та технічна кімната. Тепла водяна підлога по всьому першому поверху. Три шафи купе. Дві кладові на другому поверсі і одна на першому. Опалення газове, котел WISSMAN 100. Хім очисник води. Є вихід на твердотопливний котел. Діючий камін на дровах. Відеонагляд та сигналізація Шериф. Автоматичні ворота.

Новий будинок. С. Гурівщина. 150 м2. Київ 10 хв.
olx.ua

Популярні запити

Географія Гурівщина