Продам будинок в новому районі 500 м до центру . З присадибною пртватизованою ділянкою 15 сот Два входи , господарські приміщення : гараж , підвал , літня кухня ... т.д Всі комунікації : світло , газ , вода . Асвальтний доїз до будинку . Детально по телефону .

власник
Продам будинок в Гощі
olx.ua

Земельна ділянка площею 0.09 га з хатою і сараєм . Є електрика. Земельна ділянка знаходиться на вулиці Князя Володимира 29. Всі питання за телефоном

власник
Земельна ділянка  з хатою
olx.ua

Продається елітний будинок в смт.Гоща. БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ! Загальна площа 157 м.кв. Будинок цегляний на два поверхи, 6 кімнат, велика та простора кухня 25 м.кв, санвузол, вання, душова, гардеробна. Для зручності зроблено два окремих входи. Перший зі сторони коридору, другий з сторони кухні, поруч з літнею кухнею, де Ви вільно зможете готувати закрутки, випікати пиріжки в печі, або готувати смачні та ароматні ковбаски . В будинку є величезний підвал, де зможете збеігати солення та варення, а також, де можна сховатись при небезпеці. Другий підвал розташовано в одному із підсобних приміщень на вулиці. На території є гараж на два атомобілі. Ворота на пульту. Доповненням до всього стає банька, де Ви зможете паритись і релаксувати. Адже доведено, що саме відвідування бані стимулюють кровообіг, активізують обмінні процеси, поліпшують стан внутрішніх органів і опорно-рухового апарату, нервової, серцево-судинної і дихальної систем. А для жінок, це ще й незамінний помічник в процесі схуднення і омоложення шкіри. Ландшафтний дизайн і бесідочка стає родзинкою. В бесідці є піч, плита та коптилка, де виготовленні в літній кухні ковбаски та мяско будуть готуватись. На території є квітник з різноманітними квітами, фруктові дерева, котрі вже плодоносять та невеличкий клаптик землі під городину.

Продаж великого та просторого будинку в Гощі
olx.ua

Продам незавершенне будівництво в смт.Гоща. Стан після будівельників. ВУлиця тиха, поруч живуть сусіди. Комунікації не підведенні ( недалеко )

Незавершене будівництво  Гоща
olx.ua

ТЕРМІНОВО! ЦІНА ВНИЗ!!! 12 000у.о. + Торг! Продаж окремого будинку в смт Гоща (25хв від Рівного, траса Київ-Чоп). Будиночок просторий, загальною площею 92.4 кв.м. ( 3 кімнати, кухня, с/в). Заведено газ, світло та воду. Опалення пічне (газові грубки). Земельна ділянка рівна 15 сот, приватизована та правильної форми. Біля будинку фруктовий садок. Завдяки хорошому розміщенні будинку (по середині земельної ділянки) для великої сімї з дітками, є можливість облаштувати зону відпочинку або зробити добудову по власному бажанні. Зручний асфальтований заїзд по вулиці, що межує з центральною. В пішій доступності школа, садочок, парк, ліцей, аптека, супермаркет, поліклініка та відділення банку! Ключі в агенства нерухомості.

Терміновий продаж будинку в Гощі
olx.ua

ПРОДАЖ БУДИНОК [ 26 000 $ ] + Локація - смт Гоща + Загальна площа: 105 м² + Земельна ділянка 15 сот + Усі комунікації в будинку Телефонуйте або пишіть Viber/Telegram

Продам БУДИНОК в Гощі
olx.ua

будинок для сім"ї в затишному місці. Всі комунікації підведені (світло 380в, газ, вода, центральна каналізація). Автономне опалення (газове, електричне та на твердому паливі). Гарне планування. Є гараж для авто та власний сад позаду будинку. Окремо розташована літня кухня площею 64 кв.м. Розташування зручне: кілька хвилин до зупинки маршруток та магазину, недалеко від річки та мальовничого урочища "Берізки". Підїздна дорога заасфальтована. Вуличка затишна, оснащена освітленням, не загальнопроїздна. Масив повністю забудований. Телефонуйте надамо вам детальну інформацію. Запрошуємо придбати якісний та красивий будинок!

власник
Заводська, 1, Гоща, Гоща, Ровенская 55000.0 USD
dom.ria.com

Популярні запити

Географія Гоща