Продається Будинок село Симонів вул. Садова 2. Гощанського районну, Рівненської області. Будинок розташований на почату села після Гощі. Будинок складається з 4 кімнат, коридор, ванна з санвузлом. Загальна площа 77 м.кв. Житлова площа 62 м.кв. Матеріал стін: шлакоблок + цегла. Криша шифер. Будинок побудований на місці старого будинку у 2010 році. Будинок потребує ремонту. До будинку підведене світло є лічильник, газ і вода центральна. Водовідведення септик. Є надвірні будівлі, сарай, погріб і хлів. Земельна ділянка складає 15 сотих. На ділянці ростуть фруктові дерева. Поруч є зупинка і магазин. Ціна 9000$

Садова, 2
rieltor.ua

Продаю затишний будинок на березі озера Одноповерховий цегляний Має дві спальні та хороший ремонт. Окрема кухня зі столовою кімнатою. У будинку є котельня та кладова. Є гараж з внутрішнім виходом у гараж та підвал. Є город та дві альтанки. Одна з альтанок має піч та плита на дворах. Ближче до озера знаходиться будиночок зі зрубу, в якому знаходяться сауна з басейном, зала з каміном та кімнатою для гостей. Вихід до озера. Територія огороджена. Автономне-газове опалення. Асфальтований доїзд. Для огляду телефонуйте.

Центральна
rieltor.ua

Будинок дерев"яний з надвірними спорудами:гараж, хлів,криниця,льох. Біля будинку садок, 65 соток приватизованої землі. До будинку підведений газ, є можливість підкючення до централізованого водопостачання.

владелец
Будинок в с.Дорогобуж Гощанського р-ну Рівненської обл.
olx.ua

Продаж будинка                     с. Бугрин, Рівненського району Відстань від м. Рівне 25 км. - Будинок цегляний з деревяним перекриттям: - В будинку є три кімнати, кухня, коридор - Газовий котел ( батареї ) +  є грубка від якої опалюється  дві кімнати. - Вікна дерев яні, комунікацій в будинку немає. - В дворі є скважина. - Біля будинку 30 соток приватизованої землі. Надвірні будівлі : - Літня кухня з газом , хлів, погріб. - Будинок огороджений  сіткою. - Від будинка до річки біля 150 метрів,  до 400 метрів ставок, за селом ліс. - В селі є школа, дитячий садок, лікарня, аптека, продуктові магазини. Ціна 13500$Торг АН WIZARD 06*******58 Людмила

Продам хату і с. Бугрин Рівненського району
olx.ua

Будинок під дачу або під забудову в нормальному стані,є земельна ділянка біля будинку,гарний краєвид,свіже повітря,будино в самому центрі села,неподалік горінь,луг)

владелец
Продам будинок під дачу
olx.ua

Продається елітний будинок в смт.Гоща. БЕЗ КОМІСІЇ ДЛЯ ПОКУПЦЯ! Загальна площа 157 м.кв. Будинок цегляний на два поверхи, 6 кімнат, велика та простора кухня 25 м.кв, санвузол, вання, душова, гардеробна. Для зручності зроблено два окремих входи. Перший зі сторони коридору, другий з сторони кухні, поруч з літнею кухнею, де Ви вільно зможете готувати закрутки, випікати пиріжки в печі, або готувати смачні та ароматні ковбаски . В будинку є величезний підвал, де зможете збеігати солення та варення, а також, де можна сховатись при небезпеці. Другий підвал розташовано в одному із підсобних приміщень на вулиці. На території є гараж на два атомобілі. Ворота на пульту. Доповненням до всього стає банька, де Ви зможете паритись і релаксувати. Адже доведено, що саме відвідування бані стимулюють кровообіг, активізують обмінні процеси, поліпшують стан внутрішніх органів і опорно-рухового апарату, нервової, серцево-судинної і дихальної систем. А для жінок, це ще й незамінний помічник в процесі схуднення і омоложення шкіри. Ландшафтний дизайн і бесідочка стає родзинкою. В бесідці є піч, плита та коптилка, де виготовленні в літній кухні ковбаски та мяско будуть готуватись. На території є квітник з різноманітними квітами, фруктові дерева, котрі вже плодоносять та невеличкий клаптик землі під городину.

Продаж великого та просторого будинку в Гощі
olx.ua

Будинок 6 кімнат. Світло є. Вода колодязь. Гарний сад. Рівненська область

Будинок цегляний
olx.ua

Продається будинок,зі всіма комунікаціями(газ,світло,вода) Будинок знаходиться в 18км від Рівного,150м від Київської траси,поруч зупинка,магазин,школа та садочок! Асфальтований двір,колодязь,2погреби,гараж,літня кухня,та сарай. За деталями телефонуйте,все розкажу та покажу Власник,не агенство Можливе розтермінування виплати,та хороший торг! Можливий обмін на автомобіль,рівноцінний або з вашою доплатою! Дзвоніть або пишіть,розгляну всі пропозиції

владелец
Продам будинок в с.Горбаків 150м від київ чоп!
olx.ua

Продається будинок повністю придатний для проживання в с. Русивель, Рівненського району. Площа - 68 м.кв., розташований на земельній ділянці 25 сот. під будівництво, додатково є 30 сот. під садівництва. Переваги: - В будинку є газ, електропостачання, водопостачання, встановлено бойлер - Підлога в кухні, коридорі, санвузлі і ванній кімнаті – плитка - Підлога в спальних кімнатах – дерево. На всі кімнати вже куплено ламінат - Залишаються меблі - Горище і фасад утеплені скловатою, будинок обшитий сайдингом - Пічне опалення, дров заготовлено на два роки, буже теплий будинок, грубка тримає дві доби тепло - В дворі є колодязь, у 2022 році встановлено новий насос - Добротний септик - Біля будинку великий садок з фруктовими деревами. - В селі магазини, велика школа, будинок культури, кафе, аптека, медпункт, на стадії будівництва дитячий садок Будинок знаходиться в хорошому місці, вулиця спокійна, затишна, зовсім поруч зупинка. В селі є ставки та ліс.

Продаж будинку з усіма зручностями
olx.ua

Продам будинок хату, жилий стан! Вода є в будинку! Опалення газовий котел! Телефонуйте, або пишіть домовимся!

владелец
Будинок хата
olx.ua

Продається цегляний будинок в с. Угільці, Гощанський р-н. Без ремонту. Загальна площа - 55 м2. Земельна ділянка - 25 соток. В будинку є світло, колодязь. Туалет на вулиці. Є погріб та складські приміщення. Ціна -8500$ Детальніше за номером телефону.

Продам будинок с. Угільці, Гощанський район
olx.ua

Ціна: 5700$ Власник. Продається будинок +25 соток землі (городу). Будинок деревяний обмурований, покриття даху - бляха (дах не протікає), горище, туалет на вулиці, хлів цегляний, колодязь, електрика, є можливість провести газ та воду (20м). Розташування: 38 км. від м. Рівне Не далеко до магазину, церкви, сільської ради, пряма маршрутка з Рівного та Гощі. Все приватизоване, є відповідні документи на право власності.

владелец
Продається будинок с. Малинівка Гощанська громада
olx.ua

3 кімнати та веранда. Грубка + плита. Газові конвектори. Косметичний ремонт. Частково мебльований. Сарай, літня кухня. 46 м2 жила площа. Територія 18 сот, 8 сот - орна земля. Сад. Криниця. Всі документи вироблені. Торг умісний.

владелец
Будинок від власника
olx.ua

Продам цегляний будинок в селі Федорівка, Гощанського району. Асфальтована дорога до будинку . Площа будинку 62 м, площа участку 50 соток . Стіни цегла, пічне опалення . У будинку 4 кімнати ,2 кімнати на електро опаленні , жилий стан , на подвірʼї криниця ,сарай ,льох . Чудовий садок , за будинком знаходить ставок . Є велика ділянка під город ,або інші ваші потреби. Туалет та ванна в будинку відсутні . Вода до будинку не проведена. Село не газифіковане . Участок рівний Продаю будинок бо немає кому за ним доглядати . Телефонуйте пишіть на Вайбер, якщо не взоні ,маю погану мережу .

владелец
Продам будинок Власник
olx.ua

Продається будинок (землю під забудову) у селі Рясники, до м.Рівне 28 км. Земля 23 сотих разом з будинком та городом. В дворі є своя вода. Газ підключений по вулиці. Будинок близько 70 квадратів з дерева (3 кімнати, кухня, кладовка), є погріб, пічне опалення, велике подвіря. Будинок потребує капітального ремонту або під нову забудову. Розташування - у самому центрі села. За детальною інформацією звертайтесь за телефоном,Viber, Telegram. Торг при спілкуванні.

владелец
Продам будинок (земля)
olx.ua

Продам будинок в селі Пустомити, Рівненський (колишній Гощанський) район. Будинок деревяний, житловий стан, потребує косметичного ремонту. В будинку чотири кімнати, кладовка та підвал. Будинок теплий, опалення пічне. Біля будинку великий садок, колодязь, город 30-40 соток, літня кухня цегляна з льохом, хлів. Документи на будинок в порядку (можна перереєстровувати у нотаріуса), земельні ділянки не приватизовані (новий власник зможе приватизувати на себе, у разі потреби повністю сприятиму цьому). Поруч зупинка маршрутки, ліс. Тихе і спокійне місце, підійде як для постійного проживання, так і під дачу, дорога з Рівного на 90% - новий асфальт, далі 3-4 км бруківка в нормальному стані. Можливий торг чи обмін, розгляну усі варіанти.

владелец
Продам будинок в селі
olx.ua

Продаж цегляного будинку в Бабині. В будинку змінені всі вікна на пластикові, газ, вода , світло. Є прибудинкові приміщення, літня кухня, гараж також підсобні приміщення. Рівна ділянка площою 25 сот. Три окремих кімнати, одна прохідна. Всі лічильники є. Опалення індивідуальне газове а також є твердопаливний котел За деталями телефонуйте 09******81 Ольга

Будинок в Бабині
olx.ua

Продам будинок в с. Федорівка Гощанського району . *54 м2 та 82 сотки *Поряд 2 великі ставкі , які можна взяти в оренду .  38км від м.Рівне  *100 м від будинку -зупинка маршрутки на Рівне  *1 фаза  електроенергія , *твердопаливний котел ,  парове опалення , батареї у всіх кімнатах , *колодязь . *Хлів -50 м2  *льох

Продам будинок  в с. Федорівка , 82 сотки землі
olx.ua

Продам будинок, недобудований, в с. Вільгір Гощанського р-ну, Рівненської обл. На ділянці: будинок, літня кухня, хлів і великий льох. Землі: 0,25 га - під будівництвом + 0,31 - огороду. Будинок знаходиться поблизу річки біля центральної дороги. Підключено світло, 3-ри фази. Більше дет. інф. за т. 09*********87 Сергій

владелец
Продам недобудовану хату
olx.ua

ПРОДАМ просторий будинок, 15 км до Рівного - Якісно побудований з цегли. - Підведено світло. - Великий просторий гараж. - Є підсобні приміщення. - Ділянка правильноі форми площею 17 сот - Хороша локація: поруч школа, дитячий садочок, магазини. Ціна: 35 000$ Телефонуйте, домовимось про огляд у зручний для Вас час

продам цегляний будинок поблизу Рівного. AV
olx.ua

Продам будинок в селі Бочаниця, 3 кімнати, коридор,кухня, кладовка. Великий хлів з можливостями переобладнання на гараж, криниця, погріб, недалеко став, земля+будинок приватизовані. Детальніше за телефоном +38********86 Катерина

владелец
Продам будинок в селі
olx.ua

Продаж будинку в Горбакові, недалеко від траси . 15 хв їхати від міста Рівного. Ідеальний варіант під дачу. Опалення пічне, газ заведений в будинок. Є надвірні будівлі -літня кухня, сарай , гараж. Поруч з будинком гарна рівна ділянка. Будинок дерев"яний. Газ заведений в будинок, вода підведена в літню кухню, є можливість завести в будинок. Готові вислухати пропозиції по ціні.

Продаж будинку в Горбакові
olx.ua

ТЕРМІНОВО! ЦІНА ВНИЗ!!! 12 000у.о. + Торг! Продаж окремого будинку в смт Гоща (25хв від Рівного, траса Київ-Чоп). Будиночок просторий, загальною площею 92.4 кв.м. ( 3 кімнати, кухня, с/в). Заведено газ, світло та воду. Опалення пічне (газові грубки). Земельна ділянка рівна 15 сот, приватизована та правильної форми. Біля будинку фруктовий садок. Завдяки хорошому розміщенні будинку (по середині земельної ділянки) для великої сімї з дітками, є можливість облаштувати зону відпочинку або зробити добудову по власному бажанні. Зручний асфальтований заїзд по вулиці, що межує з центральною. В пішій доступності школа, садочок, парк, ліцей, аптека, супермаркет, поліклініка та відділення банку! Ключі в агенства нерухомості.

Терміновий продаж будинку в Гощі
olx.ua

Продам деревяний будинок с.Чудниця Гощанський район. Площа 73 кв.м 3 кімнати,кухня,коридор,санвузол. Вода в будинку,гаряча вода бойлер. Опалення газові конвектори та газові груби. Є піч на дровах. Будинок продається з меблями,технікою,посудом. Надвірні будівлі хлів,гараж. Земельна ділянка 15 сотих. забгороджена сіткою. Ціна 18000у.о 06******49 Альона Ан

Продам будинок 30 км від Рівного с.Чудниця,Гощанський район
olx.ua
1 - 24 из 46 результатов

Популярные запросы