Продам будинок, недобудований, в с. Вільгір Гощанського р-ну, Рівненської обл. На ділянці: будинок, літня кухня, хлів і великий льох. Землі: 0,25 га - під будівництвом + 0,31 - огороду. Будинок знаходиться поблизу річки біля центральної дороги. Підключено світло, 3-ри фази. Більше дет. інф. за т. 09*********87 Сергій

власник
Продам недобудовану хату
olx.ua

Будинок дерев"яний з надвірними спорудами:гараж, хлів,криниця,льох. Біля будинку садок, 65 соток приватизованої землі. До будинку підведений газ, є можливість підкючення до централізованого водопостачання.

власник
Будинок в с.Дорогобуж Гощанського р-ну Рівненської обл.
olx.ua

Продам будинок в новому районі 500 м до центру . З присадибною пртватизованою ділянкою 15 сот Два входи , господарські приміщення : гараж , підвал , літня кухня ... т.д Всі комунікації : світло , газ , вода . Асвальтний доїз до будинку . Детально по телефону .

власник
Продам будинок в Гощі
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Будинок під дачу або під забудову в нормальному стані,є земельна ділянка біля будинку,гарний краєвид,свіже повітря,будино в самому центрі села,неподалік горінь,луг)

власник
Продам будинок під дачу
olx.ua

Земельна ділянка площею 0.09 га з хатою і сараєм . Є електрика. Земельна ділянка знаходиться на вулиці Князя Володимира 29. Всі питання за телефоном

власник
Земельна ділянка  з хатою
olx.ua

Продам будинок хату, жилий стан! Вода є в будинку! Опалення газовий котел! Телефонуйте, або пишіть домовимся!

власник
Будинок хата
olx.ua

Продам будинок в селі Пустомити, Рівненський (колишній Гощанський) район. Будинок деревяний, житловий стан, потребує косметичного ремонту. В будинку чотири кімнати, кладовка та підвал. Будинок теплий, опалення пічне. Біля будинку великий садок, колодязь, город 30-40 соток, літня кухня цегляна з льохом, хлів. Документи на будинок в порядку (можна перереєстровувати у нотаріуса), земельні ділянки не приватизовані (новий власник зможе приватизувати на себе, у разі потреби повністю сприятиму цьому). Поруч зупинка маршрутки, ліс. Тихе і спокійне місце, підійде як для постійного проживання, так і під дачу, дорога з Рівного на 90% - новий асфальт, далі 3-4 км бруківка в нормальному стані. Можливий торг чи обмін, розгляну усі варіанти.

власник
Продам будинок в селі
olx.ua

3 кімнати та веранда. Грубка + плита. Газові конвектори. Косметичний ремонт. Частково мебльований. Сарай, літня кухня. 46 м2 жила площа. Територія 18 сот, 8 сот - орна земля. Сад. Криниця. Всі документи вироблені. Торг умісний.

власник
Будинок від власника
olx.ua

Продається будинок,зі всіма комунікаціями(газ,світло,вода) Будинок знаходиться в 18км від Рівного,150м від Київської траси,поруч зупинка,магазин,школа та садочок! Асфальтований двір,колодязь,2погреби,гараж,літня кухня,та сарай. За деталями телефонуйте,все розкажу та покажу Власник,не агенство Можливе розтермінування виплати,та хороший торг! Можливий обмін на автомобіль,рівноцінний або з вашою доплатою! Дзвоніть або пишіть,розгляну всі пропозиції

власник
Продам будинок в с.Горбаків 150м від київ чоп!
olx.ua

Продам будинок біля Гощі в гарному місці -центр села Курозвани.Заселена вулиця з файними сусідами.Поблизу-дитячий садочок,школа,зупинка,кафе,крамниця,стадіон,риболовецький ставок,річечка....Можливий обмін на авто або нерухомість поблизу міста Рівне!В подарунок -будматеріоли,інструмент,інвентар, меблі та побутова техніка!

власник
Будинок дачу з земельною ділянкою біля Гощі
olx.ua

Продається будинок в селі Русивель Земля біля будинку 50 соток. Всі деталі за телефоном 09******81

власник
Продається будинок
olx.ua

Продам будинок в селі Бочаниця, 3 кімнати, коридор,кухня, кладовка. Великий хлів з можливостями переобладнання на гараж, криниця, погріб, недалеко став, земля+будинок приватизовані. Детальніше за телефоном +38********86 Катерина

власник
Продам будинок в селі
olx.ua

Продам будинок в селі Пустомити, Гощанський район Проведено світло, є вода На території є сарай, літня кухня, фруктовий садок, криниця і погріб До найближчого міста 10 км До м. Рівне 40 км, до Гощі 20 км В будинку три кімнати, коридор і кухня До лісу 800 метрів Ціна 8500 $, можливий торг

власник
Продам будинок в с. Пустомити Рівненська обл.
olx.ua

Продається житловий будинок в гощанській громаді з ділянкою 0.78га , вода,газ в будинку. Більш детально по телефону. Переоформлення за кошти покупців.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продам будинок в с. Синів, 25 км від м. Рівне по трасі Київ-ЧОП. Косметичний ремонт, металопластикові вікна, камін, санвузел, кухня. Камяна прибудова, льох, септик, свердловина, колодязь. На території є фундамент під нову будівлю. Територія 25 соток. Великий садочок з молодими фруктовими деревами. Недорого. Власник.

власник
Продам будинок в с. Синів
olx.ua

Будинок підійде для дачі та відпочинку Близько магазин та школа Ціна Договірна пишіть звоніть

власник
Продам будинок в Гощанському районі 35км від Рівного
olx.ua

Ціна: 5700$ Власник. Продається будинок +25 соток землі (городу). Будинок деревяний обмурований, покриття даху - бляха (дах не протікає), горище, туалет на вулиці, хлів цегляний, колодязь, електрика, є можливість провести газ та воду (20м). Розташування: 38 км. від м. Рівне Не далеко до магазину, церкви, сільської ради, пряма маршрутка з Рівного та Гощі. Все приватизоване, є відповідні документи на право власності.

власник
Продається будинок с. Малинівка Гощанська громада
olx.ua

Продається будинок (землю під забудову) у селі Рясники, до м.Рівне 28 км. Земля 23 сотих разом з будинком та городом. В дворі є своя вода. Газ підключений по вулиці. Будинок близько 70 квадратів з дерева (3 кімнати, кухня, кладовка), є погріб, пічне опалення, велике подвіря. Будинок потребує капітального ремонту або під нову забудову. Розташування - у самому центрі села. За детальною інформацією звертайтесь за телефоном,Viber, Telegram. Торг при спілкуванні.

власник
Продам будинок (земля)
olx.ua

Продам будинок в селі Садове Гощанського району Рівненської області. Загальна площа 70 ,9 м кв. У будинку є 3 житлові кімнати, віранда, кухня, коридор, кладова, пічне опалення, електрика. Господарчі будівлі літня кухня, хлів, погреб, колодязь. Земляна ділянка 0,25 га є кадастровий номер. Є гарний садок. Хороший доїхати

власник
Продам будинок в с. Садове в Гощанському районі
olx.ua

Продам цегляний будинок в центрі села Федорівка, Гощанський район , комерційне призначення, можливо для проживання, стіни цегла, перекриття шифер, опалення плита, скважина, має три кімнати, 220v,

власник
Продам будинок
olx.ua

Будинок в с.Рясники, земельна ділянка 0,75 га. Є гараж на дві машини (яма (кесон)), літня кухня [газ.вода.каналізація] господарське приміщення, підвал[2 льохи], колодязь +централізована вода+септік.у будинку ванна+с/у+каналізація+кухня[ газ.гаряча вода .каналізація] .Електроенергія. інтернет.опалення як газове [конвектор] так і дровяне.

власник
Будинок   Рясники
olx.ua

Продається будинок в с. Пашуки Гощанський район Рівненська область. Загальна площа 85м кв. Житлова 57м. Кв. 3 великі кімнати, кухня опалення пічне Має два входи. Стан житловий повністю мебльована. Є всі господарські будівлі: цегляний хлів, літня кухня, льох, криниця, з можливістю проведення води від загального водопроводу. Площа городу 0.6 га. Є великий садок ягідник. Хороший доїзд Всі деталів приват Ціна договірна

власник
Продам Будинок/Хата в селі Пашуки Рівненська область
olx.ua

Продається будинок у старовинному мальовничому селі Дорогобуж,20 км від Рівного по Київській трасі.Будинок шлакоблочний 69 кв.м. утеплений пінопластом 10,нова система опалення- тепла підлога у всіх кімнатах.Опалення у найхолодніші місяці не більше 200кубів при температурі +23 у всіх кімнатах.Металопластикові вікна та натяжна стеля у всіх кімнатах. Сучасний ремонт та сантехніка. Септик.Криниця. Прибудови з червоного блоку: льох, мангальня(25кв.м)з мурованим мангалом,гараж 80кв.м з ямою,великі пластикові вікна.Літня кухня з пічкою,утеплена пінопластом зовні,але не дороблена з середини. Молодий садок: персики, нектарини, абрикоси, яблуні та груші,вишні та черешні,кущі смородини та порічок, багато жимолості та фундуків, малиник. Росте доглянутий сортовий виноград. Територія озелененна: туї, ялівці ,гортензії, хости, велика кількість троянд, лаванди та гейхер. Також є доглянутий городик.Земельна ділянка 25 соток. Доїзд асфальтований. Будинок на центральній вулиці,маршрутка і шкільний автобус проходять під вікнами. Огляд у зручний для Вас час. Торг доречний.

власник
Будинок біля міста,с.Дорогобуж
olx.ua

будинок для сім"ї в затишному місці. Всі комунікації підведені (світло 380в, газ, вода, центральна каналізація). Автономне опалення (газове, електричне та на твердому паливі). Гарне планування. Є гараж для авто та власний сад позаду будинку. Окремо розташована літня кухня площею 64 кв.м. Розташування зручне: кілька хвилин до зупинки маршруток та магазину, недалеко від річки та мальовничого урочища "Берізки". Підїздна дорога заасфальтована. Вуличка затишна, оснащена освітленням, не загальнопроїздна. Масив повністю забудований. Телефонуйте надамо вам детальну інформацію. Запрошуємо придбати якісний та красивий будинок!

власник
Заводська, 1, Гоща, Гоща, Ровенская 55000.0 USD
dom.ria.com

Популярні запити