Перший і другий поверх - стяжка підлоги, штукатурка стін, розведене опалення, вода, каналізація, електрика. Розмір будинку 10х12м. Ділянка 9соток. До будинку підключено електрику. Поруч центральне газо та водо постачання. На ділянці також є господарська споруда, гараж. Телефонуйте Андрій 38********54

власник
Продам, або обміняю будинок
olx.ua

Тільки продаж, вибачте будинок не здається!!! Прошу віднестися з розумінням! Продам будинок, можливе проживання 2, 3 сімей(є добудова з гаражем, літня кухня, другий етаж, камін, зєднано з будинком переходом.окремі виходи.Ще один вихід на великий балкон.Будинок має 6 кімнат+ ванна(туалет можна доробити), є у дворі.0, 03 га городу, садочок, вода, газ, котел новий, хлівчик, підвал 4 кімн.в цоколі , під балконом приміщ.на дрова, вугілля.Опалення водяне, є грубка кафельна (потребує перекладки, щоб з плитою, є для цього все)Вікна більшість пластикові.Покрівля профнастил, під черепицю.До зупинки маршрутки 10 хв, до Городка 15 хв їзди.Залишаю стінку прихожу, кухню, пральну автомат , 3 дивани, шкафи, холодильник, багато іншого.На даний момент, можна заселятись, опалення ще включено.ціна за домовленістю. Лариса. Пишіть в вайбер, месенджер. 07******37 Особливості планування: з опаленням • з гаражем • з садом • з каміном • з балконом • з підвалом • з верандою • з ділянкою

власник
ТІЛЬКИ ПРОДАЖ Будинок Городок (Чорниводи)
olx.ua

Продаж земельної ділянки з житловим будинком та гаражем. Хмельницька область, місто Городок, вул. Грушевського, центр міста. Будинок побудований з каменю. Газ, світло, централізоване водопостачання. Під будинком є великий підвал площею 17 кв. м. Подвіря де ви можете приготувати шашлик. Земельна ділянка 4 сотки щоб посадить картопельку. Неподалік розташовані Епіцентр, будинок культури, побуткомбінат, школа, податкова, безліч магазинів, ринок, банки, салони мобільного звязку. Будинок потребує невеликого ремонту. Можливий торг. Власник. Є всі документи на будинок, землю та гараж. Ціна 7500 $ Деталі за номером: 06*******26 Євген (вайбер)

власник
Терміново! Продається земельна ділянка з житловим будинком та гаражем
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Будинок у затишному провулку села Лісоводи на Хмельниччині. У будинку два входи, дві веранди - кожна з підвалом, п’ять кімнат та кухня, санвузол. На другому поверсі - тераса та можливість добудови трьох кімнат. Опалення автономне газове, водопостачання централізоване - електро бойлер. Інші господарчі споруди: літня кухня з піччю та плитою, глибоким холодним погребом; гараж; великий хлів з горищем, прибудови з дерева. Сад: плодові дерева; кущі порічки, смородини та малини, калина, кизил; виноград. Багато квітів: бузок, півонії звичайні та деревоподібні, троянди, лілії та іриси. Город 10 соток, ще 6 поруч і 17 соток у полі. Ґрунт - чорнозем! З порогу хати можна спостерігати за лелеками, що звили гніздо на стовпі коло подвірʼя. Охоче відповім на ваші запитання. Можливий торг в розумних межах. Звертайтеся!

власник
Будинок (земельна ділянка 25 сот.) село Лісоводи Хмельницька область
olx.ua

Продам двох поверховий цегляний будинок загальною площею 134 м. кв., на земельній ділянці 8,94 сотки. На земельній ділянці також наявний гараж, літня кухня, сарай, підвал, фундамент під баню. В будинку індивідуальне газове опалення, централізоване водопостачання та водовідведення. На першому поверху розташований коридор, туалет, вітальня, кухня, зал. На другому поверху 3 спальні кімнати, велика лоджія, розділений санвузол.

власник
Продам двох поверховий будинок, котедж!!!
olx.ua

Пропонується просторий будинок на Видрових Долах. Високий та великий гараж в цоколі, вільно поміститься дві машини або бус. На першому поверсі стан після будівельників, зроблена штукатурка, стяжка підлоги та повністю уся розводка електрики. Є виликий та високий мансардний поверх, в якому є можливість облаштувати житлові кімнати. Ділянка 9 соток, на ділянці криниця та виведенний стояк газу біля бідинку. Також навпроти будинку є ще 10 соток з особистим озером, де є можливість облаштувати зону відпочинку. Будинок та ділянки повністю оформленні. Зовні будинок утепленний пінопластом. Поруч проживають сусіди, вулиця заселенна та хороша дорога до будинку. Більш детально телефонуйте.

Будинок на Видрових Долах
olx.ua

Продається будинок у самому центрі міста, земельна ділянка приватизована, новий стан, євро ремонт, 4ри кімнати, великий коридор, велика кухня, роздільний санвузол, газове опалення, гараж, город. Деталі за телефоном.

власник
Продається будинок
olx.ua

До Вашої уваги. Хмельницький р-н Городок. Продаж 2х поверхового будинку загальна площа 137 м.кв. Житлова 74,8м.кв. 4 кімнати ,2 санвузла, балкон. Утеплений дах. Металопластикові вікна Готовності в середині на 60%. Світло 3 фази. Перший поверх санвузол. При вході в будинок в коридорі тепла підлога. Велика кухня з каміном, котрий обігріває кухню та кімнату та 2кімнати на другому поверсі. Другий поверх 3 кімнати та санвузол. Великий гараж в загальному 48м.кв. Земельна ділянка 10соток. Молодий садок, огород. Зроблена електропроводка, сантехніка. На подвірї Септик. Вода Свердловина. Від дороги до будинку 300м

Продаж 2х поверхового будинку
olx.ua

Доброго дня. До Вашої уваги! Продам хороший двох поверховий цегляний будинок загальною площею 134 м.кв. В стані : " заходьте та живіть". Будинок розташований в затишній території з асфальтованим підїздом. На території домоволодіння присутні: Гараж, літня кухня велике підвальне приміщення( під гаражем та кухнею) сарай та вже існуючий фундамент з водовідведенням для бані. На земельній ділянці присутній сад з різноманітними фруктовими, плодоносними породами дерев. В будинку індивідуальне газове опалення, централізоване водопостачання та водовідведення. На першому поверсі будинку присутній санвузол, вітальня, зал та кухня. На другому поверсі: ванна кімната, туалет, 3 кімнати та роздільна лоджія. По попередній домовленості будинок завжди можна оглянути.

власник
Продам двох поверховий цегляний будинок.
olx.ua

Продається шлакобитний будинок. В будинку пічне і газове опалення.Є погріб, гараж, господарські будівлі, свердловина з питною водою(колодязь), велика земельна ділянка. Частково залишаються меблі. За додатковою інформацією звертайтесь за номером телефону +38********87 Марія

власник
Продам Будиночок (торг)  +380986357787 - Марія
olx.ua

Продаємо будинок в затишному місці, біля Костьолу, район " Молочний". поряд школа, дитячий садок, магазин,все що потрібно. Всі деталі за тел 09******88 Марія. Матеріал - шлакоблок Криша - шифер ( є запас шиферу, щоб перекрити) Дві веранди, 6 кімнан. Літня кухня,ванна. Погреб- дві кімнати. Туалет на вулиці, але підведенна каналізація. Гараж на дві машини. Сарай ,( літній сарай), курятник. Опалення - котел газ., В хаті є дві груби. Вода- бойлер.

власник
Терміново , Продаж будинку, дачі.
olx.ua

Продаж здійснює власник, який прописаний і проживає в цьому будинку. Споруда цегляна під шифером.В домі три кімнати, одна з яких прохідна. Опалення - двуконтурний котел, грубка. На території колодязь, сарай, погріб, фундамент під гараж. Земля приватизована, кадастровий номер. Зроблено ландшафтний дизайн, є також сад, город, полуниця на агроволокні, виноградник, багато ягідних кущів. Гарний краєвид. Поруч став та ліс. З листопада 2020 село увійшло до складу міста. Тел. Власника 06******98 Володимир.

власник
с. Іванківці Хмельн. р-н, будинок 68.9 м2, 17 сотих.
olx.ua

Продам будинок в курортному містечку Хмельницької області! 10 хв пішки до смт. Сатанів Будівля перебудована у 2008 році. Встановлені пластикові вікна, є туалет та ванна в приміщенні (тепла підлога, потрібен косметичний ремонт, але придатний для користування), нове покриття даху, горище (зроблена підлога - планувалось робити кімнату), питна та корисна вода з під крану. Опалення будівлі: газ, дрова, вугілля. Рік назад встановили новий котел. В будинку є: -2 передпокоя; -санвузол; -велика кухня; -невелика прохідна кімната; -простора вітальня; -2 кімнати; -підвал зі сходами, використовували як сховище, проте можливо влаштувати як погріб. На подвірї є великий сарай (потребує ремонту), що також може бути літньою кухнею; місце для побудови гаража з готовим фундаментом; город та сад; літній душ. Навколо будинку викладена алея, що не тільки зручно, але і є додатковою підтримкою для фундаменту. Вся територія та добудови привласнені та маємо всі необхідні документи . Площа під будівлю: 0,25 га. Сам будинок - 88м². Площа для введення селянського господарства (за документами): 0, 075 га. Будинок просторий та повністю готовий для проживання. ЦІНА- 25000 дол Меблі та техніка за домовленістю З одного боку будинку не стоїть забор. Інфраструктура: Біля будинку розташований клуб - бібліотека, де є спортивний майданчик. Також поруч зупинка з дуже зручним сполученням : Городок, Хмельницкий, Житомир, Київ, Тернопіль, Камянець-Подільський, Товтри. В 3 хв. від будинку є невеличкий магазинчик. В 5 хв - розташований дитячий садок, який на разі приймає переселенців, проте майданчик завжди відчинений для ваших діток. Навпроти знаходиться сільська рада та стоматологія. В самому центрі Сатанова все необхідне : -дитячий садок; -сучасна та велика школа ; -парк (футбольне поле, спорт і дитячі майданчики) ; -ЦНАП; -нова та укр пошти; -автостанція ; -сімейна амбулаторія +приватна лабораторія; -поліція; -адміністративна будівля; -Ощад і Приват Банки; -продуктові та продовольчі магазини ; -зоомагазини та все для рибалок ; -магазини одягу і салони краси ; -кафе і ресторани; -базар І т. д. Сатанів відомий своїми курортами. Неймовірні пейзажі, лікувальна вода, велика кількість джерел, лікувально-оздоровчі санаторії та багато інших цікавих місць для відпочинку : бази, ліси, водоспад, монастир, чани, печери, замки, річка Збруч, святині для будь-якого віросповідання. Для перегляду будинку та уточнення будь-якої інформації звертатися за телефоном +38********73 (дзвінки та вайбер) Адреса : Хмельницька обл, Городоцький район, с. Покрівка, вул. Соборна 52

власник
Продам будинок на курорті
olx.ua

Продається хата 4 кімнати, стан жилий, потребує ремонту. Також є погріб, гараж малий, сарай. Вода проведена в будинок, але не розведена. Почали робити санвузол і ванну, є септик, труба проложена. Сарай 2 з 3х поштукатурений всередині, залита стяжка, під майстерню. Паркани і ворота старі, потребують догляду. Місце гарне, по центральній вулиці. По всіх питаннях телефонуйте.

власник
Будинок у с. Кузьмин
olx.ua

Продам просторий дім, у нормальному стані, дуже велика територія, великий город, є криниця, газ, на подвірї є погріб, гараж для авто, хліви для тварин. Всі подробиці по телефону.

власник
Продам хороший будинок
olx.ua

Продається садиба в селі Велика Яромирка Городоцький району Хмельницької області. На присадибній ділянці є: житловий цегляний будинок, цегляний гараж, хлів, льох, літня кухня, криниця, город 40 соток, садок. Будинок газифікований, опалення газов е і пічне ( кафельні грубки).

власник
Продаж будинку смсм
olx.ua

Продам хороший деревяний будинок лісника в с.Камянка Шепетівського (раніше Ізяславського) р-ну. Відноситься до Куніської сільської ради На території літня кухня, хліви, гараж, льох, криниця, фруктовий садок, криниця (вода чудова), багато землі!!! В хаті дві грубки. В літній кухні також дві грубки, піч, плита, чан для нагріву води) Ліс 50 метрів (ягоди, гриби, дрова, полювання, чисте повітря). Можна викопати ставок, місця море. Ідеальне місце для тих кому набридло міське життя, шум авто та відсутність природних запахів. Не агенство!!! Телефонуйте!!! Гарне господарство!!! Можна розводити худобу, птицю, парники! Ціна договірна Тел.власника 06******28

власник
Продам будинок в селі (13км до Острога/22км до Нетішина)
olx.ua

Продам будинок 64м2 із земельною ділянкою площею 0.37 га. В курортному містечку Сатанів. Будинок придатний до проживання з усіма зручностями. Металопластикові вікна, якісні вхідні двері. На території є побудова літньої кухні, погріб, гараж з ямою, сарай. Два сада з фруктовими деревами. У містечку розвинена інфраструктура, є все необхідне для комфортного проживания :дит. садочок, школа, поліклініка, автостанція, магазини, кафе. Сполучення між містами Хмельницький, Тернопіль та Камянець- Подільський в межах 80км. Місце розташування перспективне для ведення сімейного бізнесу.... Деталі за тел. 09*********21 Ціна 24000 $

Продам будинок із земельною ділянкою в курортному містечку Сатанів
olx.ua