Продам будинок в центрі м.Городенка по вул. Івана Крушельницького.Хвилина хотьби до центру. Будинок складається з 3-х кімнат, кухня, ванна,туалет,великий стрих, пивниця. Також на території знаходиться альтанка,господарська будівля, криниця(водопостачання приєднане до будинку), молодий сад. Більш детальну інформацію зможу надати по телефону. Ціна договірна. 09******93

власник
Продається будинок в центральній частині міста
olx.ua

Продається будинок в м.Городенка. Для більш детальної інформації звертайтесь за номером телефону в оголошенні.

власник
Продається будинок. Городенка. Івано-Франківська обл.
olx.ua

За деталями звертайтесь по телефону. Продається недорого будинок в м. Городенка на приватизованій земельній ділянці (0,27 га). Сонячна сторона, зручне місце для теплиць, є добротний підвал вимурований із каменя і залізно-бетонне перекриття. Можна використовувати, як дачу. Також на ділянці є незакінчена цегляна літня кухня з 3 кімнат та бетонний фундамент 10×10 м. Інфраструктура - 15 хв пішком до центру. Ціна 7000 у.о За деталями звертайтесь по телефону (вайбер)

власник
Продам НЕДОРОГО господарство
olx.ua

Продається приватний будинок з ділянкою Не завершена будова Будували для себе Загальна проща будинку 191 м2 Дуже спокійно та затишно м.Городенка За всією детальною інформацією звертайтеся за тел. +38**************54 Любов Ціна договірна

Продається будинок з ділянкою
olx.ua

Земельна ділянка з житловим будинком на 280 квадратних метрів. два державні акти під будівництво та обслуговування житлового будинку і окремо для с\г призначення. На будинок є всі вікна треба тільки встановити. м. Городенка біля сирзаводу.

власник
Земельна ділянка з житловим будинком
olx.ua

Продеється будинок в центрі Городенки. Вулиця 5-ої річниці Незалежності. Біля автовокзалу. 4 кімнати, коридор, кухня. Земельна ділянка 6 соток. На всі запитання відповім по телефону.

власник
Будинок в Городенці. Центр міста. Цегляний. 4 кімнати.
olx.ua

Терміново продам будинок в м. Городенка по вул. Володимира Великого( біля колишнього тубдеспансеру). Велике подвіря і город 19 соток. Ще є новий гараж і літня кухня. Посаджені молоді фруктові дерева. Є криниця, газ, світло. В центр міста 15 хв ходьби. Деталі по тел.06******53 Марія.

власник
Продам будинок з присадибною ділянкою
olx.ua

Всі деталі по телефону! +38********54 - Ігор +38********89 - Руслан

власник
Будинок в Городенка
olx.ua

Терміново продаю власний будинок у великому селі поруч з м.Городенка. Територія повністю огороджена, житловий будинок з двома кімнатами, окремо є літня кухня господарськими будівлями. Заведено світло, газ, пічне опалення, колодязь на подвірї. Біля хати є город (близько 20 сот) та невеликий сад з фруктовими деревами. Площа земельної ділянки - 25 сот, будинок - 54 м кв., є підвал та горище. Літня кухня з меблями, також заведений газ та світло, є пічка. Хлів, комора, піднавіс для авто. Вулиця заселена, поруч живуть сусіди. Багато магазинів, гуртівня будматеріалів, є все необхідне для комфортного проживання, одне з найбільших сіл в районі. Пропозиція від власника, обовязково телефонуйте за вказаним номером!

Терміновий продаж!Приватний будинок готовий до проживання від власника
olx.ua

Продається домогосподарство на околиці м. Городенки

власник
Будинок в Котиківці (Городенка) вул. Пантелеймона Куліша, 7
olx.ua

Популярні запити