Пропозиція від власника. Будинок знаходиться в затишному, та віддаленому від міського шуму селі Горобіївка, білоцерківського району в Київській області. Поруч є річка, та криниця поблизу дому. Це чудовий варіант для дачі або будинку в затишному та екологічному місці. Також біля будинку є сарай з глибоким погребом, та велика земельна ділянка площею в 0.6 Га.

власник
Продам затишний БУДИНОК 90м² БЕЗ КОМІСІЇ
olx.ua

Продається Будинок (Дача) с.Горобіївка, Білоцерківський р-он 15км до м.Сквіра 120км до м.Київ Повністю мебльований будинок, 3 житлові кімнати, кухня, сіни, 2 комори, веранда, пічне опалення та частково газове опалення. На території сарай, 2 погреби, 2 комори, літня кухня з газовою плитою, сад, город (34,5 сотки) Туалет на вулиці, криниця по сусідству 100 метрів. 15 хв ходьби до центру, магазинів, школи, садка, лікарні, нової пошти. 200 метрів продуктовий кіоск Будинок з документами, готовий до постійного проживання або як дачна ділянка. Поруч озеро, ліс, гарна природа, вулиця спокійна) ТОРГ ДОРЕЧНИЙ!

власник
Продається Будинок (Дача)
olx.ua

Проається будинок у селі Горобіївка, Київської обл. Фастівський район( приблизно 50 км від Каєва).Мальовниче місце, 5 хв ходи до річки. По вулиці є асфальтована дорога, також проведений газ( є змога врізки). До інфраструктури( школа, лікарня, магазини, нова пошта, перукарні, кофейні, будується Фора) приблизно 3км. Будинок розташований на рівній місцевості, великий двір, дім 45кв.м., 2 кімнати, кухня з підвалом, є місце для ванної кімнати. Між кімнатами є грубка. Якщо ви втомились від міської метушні, цей будинок для Вас. Ціна будинку 8800$, можливий торгд

власник
Продам будинок у с.Горобіївка
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається житловий будинок в селі Горобіївка Білоцерківського району Київської області. Будинок розташований в центрі села, має 4 кімнати, коридор, веранда, ванна кімната. Є газ, котел на дровах, каналізація, вода в будинку, бойлер, літня кухня, 2 гаражі, 2 сараї. Площа будинку- 72,7 кв. м. Приватизована земельна ділянка 46,9 соток (0,2499 га. та 0,2191 га).

власник
Продаю житловий будинок в с. Горобіївка
olx.ua

Продаж або обмін на квартиру. Будинок знаходиться в селі Горобіївка, до Борисполя 5 км. Загальна площа 226 кв.м. (1 поверх - 78 м.кв., 2 поверх - 73, веранда - 39 м.кв., гараж - 36 м.кв.). Будинок 2012-2016 років побудови. Будувався для себе, є всі проміжні фото етапів будівництва, тож є можливість переконатися в тому, що будинок будувався з високоякісних матеріалів. Будинок збудований з газобетону, утепленого пінопластом з виконанням вимог протипожежної безпеки, міжетажне перекриття - залізобетонні плити. Опалення у будинку комбіноване, є трифазний електродний котел, твердопаливний котел, камінна грубка. По всій площі будинку прокладена водяна тепла підлога. Власна свердловина. Будинок вдало розташований на ділянці 10 соток, наприкінці якої є велика чиста водойма де можна купатися та ловити рибу. Від власника.

власник
Продаж/Обмін Будинок с. Горобіївка район Бориспіль Київська область
olx.ua