Без комісії. Продається будинок в с. Горбовичі. 20км від Києва. КМ Барбері Парк Будинок 250кв.м побудований, утеплений. Ділянка 22 сотки. Фундамент залізобетон, підвал, монолітне перекриття і армопояс; Дах багатослойна металочерепиця (безшумна); Заведено 10квт; Свердловина 72м; Каналізація септік; Побудований басейн; Господарський блок з підвалом; На ділянці є гарний зелений яр. Сусіди будуються і живуть. Поряд озера, ліс. Дуже гарне, зелене і затишне місця. У будинку заплановані - Перший поверх: гараж, хол, кухня-вітальня, спальня, літня тераса, баня, сауна. - другий поверх: 3 спальні, 2 с/в. Горище, підвал.

Липова
rieltor.ua

Компактний 2-х поверховий будинок 299 м2 з вбудованим гаражем. Знаходиться в чудовому місці, біля лісу, озер, поблизу котеджі та котеджне містечко, тиша і свіже повітря. Житлова площа 161 м2. На 1-му поверсі зроблений ремонт, має одну велику кухню-ідальню-вітальню біля 50 м2, та спальну кімнату, окремо ванна кімната з пральною машиною , та душова. Є вихід на велику террасу біля 30 м2. На 2-му поверсі є 5 окремих кімнат, 2 санвузла, та гардеробна. Будинок має вдале планування. Перший поверх більш загального використання, другий- спальний поверх, має балкони, з яких відкриваються гарні краевиди на навколишнє середовище. Є топочна: є твердотопливний котел, а також є підключення для електричного котла, безперебійник елекрики. Вода-колодязь, каналізація -5м вигребна яма, електрика 10 кВт, є інтернет. Кровля - металочерепиця, змонтованы зливи води. Ділянка 11 соток, є молодий сад, та місце для свого огородику, є огорожа. До Київа 25-30 хвилин на автомобілі по Житомирській трассі, до Київа 11 км, до м. Житомирська 22 км , 24 хв. , є декілька виїздів в місто, також можно виїхати на Велику окружну трасу. Покупцю Без комісії! Показ за домовленістю

ексклюзив
Мельника, 52
rieltor.ua

Продається затишний, побудований з екологічних матеріалів будинок у с. Горбовичі Києво-Святошинського (Бучанського) р-ну у закритому котеджному містечку з цілодобовою охороною. У будинку привітна, затишна атмосфера, а деревяне оздоблення інтерєру створює у будинку аромат свіжо спиляної деревини, який відчуваєш як тільки заходиш до будинку. Природа, тиша, спокій, здоровий відпочинок та чисте повітря забезпечені! Будинок із загальною площею 328 кв.м, розташований на ділянці 18 соток з чудово оформленим ландшафтом та власним виходом до озера, на першій береговій лінії від озера. Є комфортна пляжна зона та зона барбекю. Будинок має дуже зручне та ергономічне планування, два входи з фасаду та із заднього подвір’я. На першому поверсі на вході в будинок вас зустрічає дуже світла закрита тераса із зоною відпочинку та обіднім столом. Із передпокою з великою гардеробною ви потрапляєте до просторої кухні-їдальні повністю облаштованої меблями та необхідною технікою, а також сучасною дров’яною пічкою для приготування смачних страв. На першому поверсі також розташовані камінний зал, санвузол, гостьова кімната та комора. На другий поверх ведуть дерев’яні сходи. Тут ви знайдете спальню господарів з окремим санвузлом у якому є ергономічна велика ванна та шафа для зберігання рушників, гігієнічних засобів та побутової хімії. Також на цьому поверсі кабінет з книжковими шафами, дитяча кімната з сучасною буржуйкою, є балкон з видом на озеро. Цокольний поверх загальною площею 95 кв. м. На цьому поверсі також знаходиться фінська лазня та велика відпочинкова кімната перед нею, яку можна переобладнати під хамам, душова з санвузлом, тренажерний зал, окремо розташовані котельня з газовим двоконтурним котлом, бойлер на 200 л, гідроакумулятор на 200 л під власну свердловину 42 м та систему очищення та регенерації води, є також дві великі комори. По всьому будинку розведені мідні труби опалення та водопостачання, встановлені якісні німецькі радіатори. На в’їзді до двору окремо побудований гараж на два авто, та на нижньому ярусі гаражу розташовані господарські комори. Цілодобова охорона містечка з постом у видимій досяжності з двору, тому безпека гарантована. Встановлене сателітарне телебачення, газ у будинку, електроенергія на 3 фази, додатково є трифазний бензиновий генератор, каналізація септик. Прокладений водовідвід навколо будинку тому весняні води, зливи та підтоплення не складуть вам проблем. Будинок будувався за всіма будівельними нормами, посилений фундамент, стіни з клеєного брусу за фінською технології, дах — подвійна бітумна черепиця. Хороший підїзд, асфальтована дорога Від метро Житомирська 25 хвилин, відстань 19 км.

ексклюзив
Озерна, 65
rieltor.ua

До Вашої уваги пропонується двоповерховий сімейний будинок у селі Горбовичі. Будинок був побудований у 2019 році Розташований на 17 сотках землі. Поряд з будинком є критий паркінг на дві машини, терраса, баня із кімнатою відпочинку, гараж на дві машини. Загальна площа будинку з прилеглими спорудами 245 кв.м. Будинок продається з усіма меблями та побутовою технікою.

Некрасова
rieltor.ua

Супер горячее предложение! СРОЧНАЯ ПРОДАЖА! Продаж 2х поверхового будинку з терасою в с.Горбовичі, поруч із заповідною зоною, біля озера Михайлина. Будинок загальною площею 185м2, має 2-ва поверхи, 4 кімнати, 2 санвузла, розташований на рівній ділянці 10,5 соток, з асфальтованим підздом по вулиці. Будинок будувався для себе. Стіни з газобетону і білої цегли, зовні утеплений і дуже теплий. Має усі комунікації, система водо відводу з резервуарами для збору води, для поливу, технологія "сухий двір" - вода з даху відводиться під землю, власна свердловина 58 метрів, нова проводка, щітова за всіма правилами безпеки, заведено 3 фази, загальна потужність 10 кВт, інтернет оптоволокно. Встановлені енергозберігаючі вікна, дах будинку з металочерепиці, має відкриту терасу з натурального дерева, вхід в підвал з середини будинку. Опалення забезпечується завдяки електрокотлу, а за відсутності електрики, дровами, через сучасну дровяну піч з духовкою і технологією інвертор, яка забезпечує теплом весь дім і дозволяє приготувати їжу. Ремонт зроблено частково. 1-й поверх зроблено: с/в(обладнання ravak), вхідна зона плитка, спальня та кухня, тепла підлога на всьому поверсі. Другий поверх - без ремонту. Поруч озеро Михайлина 50 метрів, ліс, заповідна зона, 6 озер у пішій доступності. Живописне місце. Сусіди чудові. До міста 15 км.

мельникова
rieltor.ua

Закрите котеджне містечко на березі озера в селі Горбовичи. Від Києва 20 км. Урочище Кочур між селами Гореничі та Білогородка. Котеджне містечку з охороною, пропускною системою. Скрізь відеоспостереження. Дизельна підстанція, централізована каналізація та водопостачання. Красива, доглянута територія всього містечка. Сосновий бір, каскад озер. Перша лінія від чудового великого озера. Красивий будинок 690 кв.м. Двоповерховий, цегляний, є цоколь, зимовий сад, тераса. Дах – металочерепиця. Все під ключ. Опалення газ, дизель. Планування: 1 поверх: гараж на 2 машини, гостьова спальня, кабінет, санвузол, кухня, столова, вітальня з каміном з виходом у ланч — зону з видом на озеро; 2 поверх: господарська спальня з санвузлом, дитяча кімната, спальня, санвузол, робочий кабінет; Цокольний: більярдна, сауна, спальня, котельня. 30 соток - доглянута, неймовірно красива територія, сад, декоративні дерева, вихід на озеро. Ціна 650 000 у.о.

Озерна
rieltor.ua

Продаж двоповерхового будинку в передмісті Києва, с.Горбовичі - 20 хв. від Києва . Цегляний будинок з бетонним перекриттям, дах покритий бітумною черепицею, утеплений мін.ватою. Будинок збудований в 2010 році. Загальна площа - 340 кв.м. Ділянка - 18 соток. Поруч з будинком є озеро (риболовля ,пляж,відпочинок ). Сам будинок знаходиться на закритій території, з гарною зоною для прогулянок; завжди під охороною. В будинку дві опалювальні системи: газова Feroli, також є можливість опалювати дров‘яним котлом. Вода в будинку очищується системою ecosoft; є бойлер на 300 літрів. Будинок складається з двох поверхів. На першому поверсі знаходиться : Велика окрема гостьова кімната, кухня, вітальня,камінний зал, суміжний сан.вузол. Закрита тераса на яку можна потрапити не виходячи з будинку. Кожна кімната обладнана кондиціонером . На другому поверсі знаходиться: Три спальні кімнати, гардеробна кімната ,кабінет, два санвузли (суміжні), балкон. Також в будинку є підвал, в якому знаходиться електрична сауна ,душ ,санвузол ,коридор з тренажерами та ігрова кімната (аеро хокей ) . Підлога в будинку покрита частково плиткою (тепла підлога усюди, де є плитка) та решта підлоги вкрита масивною дубовою дошкою. Двері дерев’яні ,вікна склопакети. В будинку є камери відоспостереження та охорона сигналізація. Гараж на два автомобілі. На території будинку є альтанка (зона барбекю). Також влітку є визначена зона для встановлення каркасного басейну. На території багато фруктових, хвойних дерев. Є місце, де можна запаркувати декілька авто . В будинку є генератор на 20квт Територія велика та доглянута, ввечері підсвічується; є автополив. Цей маєток - ідеальне місце для проживання та відпочинку. Придбавши його, Ви будете насолоджуватись життям та навколишньою красою в будь-яку пору року. В квартирі за необхідністю лишається вся необхідна техніка та меблі. Є відеоогляд Без КомісіЇ Вартість: 415000$ Код:467587 Павло

озерна, 66
rieltor.ua

Будинок для реалізації ваших фантазій! Довкола озера та надзвичайна природа! Продається 3-кімнатний будинок в селі Горбовичі на вулиці Київській, 7. Житловий стан, але дім потребує ремонту, тому у вас є чудова нагода облаштувати житло до свого смаку. В наявності каналізація та вода. Двір потребує облагородження. Це гарна можливість спроєктувати територію по-новому, звільнити все від старого та побудувати нове. Купуючи будинок з ділянкою в не ідеальному стані, ви значно економите, при цьому можете втілити свій власний проєкт, виходячи з особистих потреб та вподобань. В кінці ділянки викопане озеро для риболовлі. Довкола гарна природа, каскад озер. У селі є медичний пункт, магазин, озеро. Неподалік зупинки маршрутних таксі та автобуса до Києва. Усі подробиці про будинок та про його придбання за телефоном. Телефонуйте у будь-який час! Ми завжди раді вам допомогти! Надаємо повний спектр послуг з купівлі та продажу квартир та будинків. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами: 1) Є-оселя 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280) З нами безпечно, якісно, вигідно!

ексклюзив
Київська, 7
rieltor.ua

КГ Липовая аллея, живописные места, лес, каскад озер. Развита инфраструктура, детсад, школа. Дом 2-х эт., под чистовую отделку, из газоблока, ж/б перекрытия. участок 8 соток ,огорожен. Ландшафтный дизайн. Свет 10 кв, газ, газовый котел, скважина. интернет оптоволоконный. 1-эт: терраса 20м2 и 30 м2. гостинная, с/у, котельная, 2-эт.: 3 комнаты, гардеробная, с/у , холл. Продажа без комиссии для покупателя.

Липова аллея
rieltor.ua

Продається сучасний двоповерховий котеджний будинок з якісним ремонтом та зручним плануванням в, с. Горбовичі, Києво-Святошинського р-ну., загальною площею 125м2 з меблями та побутовою технікою, чудово підійде для великої родини! Кадастровий номер: 3222488202:02:005:5083 КМ Барберрі Парк /КТ "BARBERRY PARK" знаходиться в 7 км від траси Київ-Чоп, станція метро Житомирська в 10 км., тому до столиці легко дістатися за 15 хвилин їзди на автомобілі. Налагоджене транспортне сполучення: від котеджного містечка Барбарри Парк ходить кілька автобусів до найближчої станції метро. КМ Барберрі Парк має закриту для заїзду сторонніх територію, на ділянці та в будинку присутня активна система безпеки «Аякс» з відеоспостереженням по всьому периметру, датчики руху, сигнал небезпеки автоматично повідомляють на пульт охорони та власнику через додаток. Будинок розташований на заселеній вулиці поруч з лісом та озером Кошара (2 хв. пішки), площа ділянки 8 соток, гараж, тераса, три кімнати, два сун. вузла, простора гардеробна. Простора тераса 34,1 м2, оздоблена сучасними та зручними меблями, дозволить проводити багато часу на дворі у теплу пору року. В будинку зроблений сучасний ремонт, продається з усім що на фото, якісні меблі та техніка. Гараж з автоматичними воротами (відкриваються до гори), є можливість мити авто (в підлозі присутнє відведення води) Будинок повністю оснащений для комфортного проживання: - Фундамент- бетонно монолітний - Стіни – газоблок, утеплювач-мінвата, зовнішні стіни - Покрівля - металочерепиця - Електрика 15кВт - Велику увагу власники приділили якості води, проведено водопостачання ( скважина 78 м, є документи) з подвоєною системою очистки води системою Ecosoft, як питної так і для побутових цілей, септик, опалення від електро котла, в кожній кімнати кондиціонер, TV, активна система безпеки, освітлення всієї ділянки! - Завезений чорнозем, завдяки ландшафтному дизайну на ділянці біля будинку постійно зелена трава та квітучі довгий період рослини та дерева, автономна система поливу газону, дренажна система. - Вбудована кухня з побутовою технікою відомих брендів, вітальня з панорамними вікнами, з видом на заднє подвіря та виходом на терасу! - Зона сан. вузлів та кухні оздоблена теплою підлогою! - Септик з переливом на 8 кубів можна чистити 1 раз на рік, люк облаштований ближче до дороги, зручно очищувати без заїзду у двір! - Е можливість підключення будинку по газової мережі - оптоволоконний дріт інтернету, дозволяє буди в мережі навіть без електропостачання Планування: 1 поверх-кухня вітальня з виходом на терасу, сан. вузол, корисна площа під сходами 2 поверх- 2 окремі кімнати, сан. вузол, гардеробна. Поруч з будинком пропонується на продаж двоповерховий будинок з ділянкою 8 сот. під чистову обробку, підключений до газової мережі, при бажані можливо об’єднати обидві ділянки. Обидва будинка належать одному власнику. Горбовичі знаходяться неподалік від Києва, але завдяки тому що активні бойові дії пройшли стороною, лісові ділянки села безпечні від залишків вибухонебезпечних предметів. Село з прекрасною природою - в народі його називають українською Швейцарію через кількість пагорбів та краєвиди. Також тут є сосновий ліс та каскад озер, таких як - озеро Михайлина, Комара, Черне які облаштовані під відпочинок з сім‘єю та рибалку. Якщо ви бажаєте мешкати у надійному, комфортному будинку, поруч з відомими та привітними сусідами, подалі від міського галасу та насолоджуватись краєвидами і природою - цей варіант вартий Вашої уваги. Оперативні перегляди, є відео огляд.

Терещенківська, 12
rieltor.ua

Затишне місце, поруч озеро, ліс. Все для комфортного спокійного життя. Будинок знаходиться в с. Горбовичі, Київської області, вул. Некрасова (18 км. від Кільцевої дороги Києва, 3,5 км. до Житомирської траси). Земельна ділянка 16 соток у приватній власності, є скважина (66м), газ (низького тиску), електрика (2 фази). Підїзд до будинку асфальтовано.

Продаж будинку, Київська область, с. Горбовичі
olx.ua

с. Горбовичі, вул. Мельника, 2 поверх., площа: 180,0 кв.м, 4 кімн., ділянка 0,1 га. Продаж будинку Горбовичі! Рівна ділянка 10 соток, будинок 2-х поверховий. Будинок утеплений, дах металочерепиця. Свердловина – 58 метрів. Ремонт зроблено частково. 1-й поверх повністю зроблений с/в, спальня та кухня, тепла підлога. Другий поверх - без ремонту. Є гараж на одну машину. Асфальтований підїзд. Поруч озеро Михайлина 50 метрів, ліс, 6 озер у пішій доступності. Живописне місце. Сусіди чудові. До міста 15 км.

с. Горбовичі Будинок 4-к(180 м) Ділянка 10 с Поруч озеро Михайлина Ліс
olx.ua

Просторий будинок прямо біля лісу та озера. Велика земельна ділянка дозволяє втілити будь-які бажання, встановити басейн, сауну, тощо. Окрім основної будівлі на території є будиночок для персоналу, гараж, фруктовий сад та квіти. Будинок має 4 кімнати, повністю облаштований меблями, технікою, гардеробною кімнатою, двома санвузлами та кладовою. У вітальні встановлений камін, в будинку газове опалення. Простора тераса дозволить проводити багато часу на дворі у теплу пору року. Поруч 5 озер, одне з яких в пешій доступності, повністю облаштоване для рибальства. Якщо ви шукаєте місце, де зможете відпочивати від міського галасу та насолоджуватись краєвидами і природою - цей варіант вартий уваги. Оперативні перегляди, є відео 3 1 5 9 1 7 3 3 4 4 6 1

Мельника улица, 12, Горбовичи, Киевская 280000.0 USD
dom.ria.com

Якісно та надійно побудований будинок в сучасному стилі. Розташований в 15 хвилинах від Києва по Житомирській трасі. Масив заселений та активно забудовується. Доглянута прибудинкова територія. Навкруги пейзажні пагорби та свіже повітря. Гарне співвідношення кольорів фасаду будинка. Має естетичний та презентабельний вигляд. Для нового власника залишається лише ремонт за власним смаком. Площа - 120м Ділянка - 8 соток Чистова обробка Тепла підлога Планування: 4 кімнати 2 санвузли кухня-вітальня 2 тераси гардеробна Побудова: Фундамент - стрічка Стіни - газоблок Утеплення - пінопласт 100 Дах - бітумна черепиця Утеплення даху - мінеральна вата 200 Комунікації: Септик - 9 кубів Свердловина - 75м Електрика - 10 кВт Інфраструктура: Різноманітні ресторани та заклади швидкого харчування. Супермаркети та мегамаркети, кавярні, тренажерні зали і салони краси. Також неподалік знаходяться відділення пошти, аптеки, лікарні та багато іншого. В декількох хвилинах від будинку є соснові ліси, облаштовані озера, риболовля та зони відпочинку. Телефонуйте для уточнення деталей. На всі питання про цей та інші обєкти нерухомості Бучанського району із задоволенням відповім. Фахівець з нерухомості компанії «МК INVEST GROUP» Олег.

Продаж Будинку Сучасний Дизайн Під Чистову Під Києвом
olx.ua

Виготовляємо під замовлення модульні будинки для цілорічного проживання "під ключ". Ціна квадратного метра від 19500 грн. Матеріали: 1. Каркас: брус 150х50, 100х50 оброблений вогнебіозахистом 2. Утеплювач стіни: 150 мм. Підлога та стеля – 200 мм мінеральна або базальтова вата. 3. Пароизоляция та вітрозахист. 4. Покрівля - скатна, профнастіл, металочерепиця. 5. Зовнішнє оздоблення будинку імітація брусу, металопрофіль( комбіноване), планкен. 6. Внутрішнє оздоблення - деревяна вагонка. 7. Вікна ТМ Steko. 8. Інженерні мережі: електропроводка, водопровід, каналізація. Строк виробництва будинку 1-1.5 місяці, доставка по всій Україні. Укладання угоди, гарантія, поетапна оплата.

Модульний будинок від виробника
olx.ua

Продаж нового заміського Котеджу побудований в сучасному стилі для людей , які бажають тільки перевезти сюди свої речі. Будинок деревяно- каркасний. Будувався професійно,якісно і з найкращим підходом стосовно якості . Будинок вже з новим ремонтом у сканди- стилі! Від Києва 18 км,зручні підʼїзди більш ніж з трьох сторін від міста. Будинок повністю укомплектований меблями та побутовою технікою необхідною для комфортного проживання : холодильник, духовка, три кондиціонери, пральна машина, телевізор. Із комунікацій свердловина,септик з переливом,водовідведення,парковка,доріжки,газон з системою автоматичного поливу,піч камін,система рекуперації,тепла підлога. Встановлена охоронна система та відеоспостереження території. Будинок готовий до проживання,ділянка огороджена металевим забором з автоматичними воротами,зроблений благоустрій є господарська будівля. Поруч вся необхідна інфраструктура для комфортного життя та відпочинку,озера,ліси,приватна школа і круті зони відпочинку з кінним клубом і платною риболовлею . В селі є відома равликова ферма) Без комісії для покупця!!! Телефонуйте в любий час і день - домовимося про перегляд! 09******87 Наталія

Продаж сучасного заміського котеджу в с Горбовичі
olx.ua

Продам будинок в казкових Горбовичах біля лісу та озера. Горбовичі знаходяться неподалік від Києва, буквально 20 хвилин на автомобілі. Село з прекрасною природою - в народі його називають українською Швейцарію через кількість пагорбів та краєвиди. Також тут є сосновий ліс та каскад озер, одне з них - озеро Михайлина, яке облаштоване під відпочинок з сім‘єю та рибалку. До речі Михайлина знаходиться всього в 10 хвилинах від будинку пішки. Будинок розташований на заселеній вулиці, яка виходить в ліс. Будинок побудований з якісних матеріалів та за надійною технологією: Стрічковий фундамент Стіни - газоблок Утеплення - пінопласт 100мм Покрівля - металочерепиця Утеплення - мінеральна вата 200мм Будинок дуже затишний і чудово підійде для сімейного життя. Площа ділянки 5 соток. Є паркомісце з навісом для автомобіля. Заведені всі комунікації: Електрика 25кВт Септик 6 кубів Свердловина Загальна площа будинку - 70м2. Планування: Кухня вітальня з виходом на терасу 2 Спальні кімнати Санвузол Будинок повністю мебльований та готовий до своїх нових власників. Жодних вкладень не потребує. Ремонт робили для сете, не на продаж! Встановлена техніка, кондиціонер, бойлер та електрокотел. Чудовий варіант «заїжджай і живи». Телефонуйте, з задоволенням відповім на всі Ваші запитання та проведу перегляд. З повагою, Анастасія.

Будинок з Ремонтом Біля Лісу та Озера
olx.ua

Продаж від власника, БЕЗ КОМІСІЇ, в мальовничому місці с.Горбовичі, 20км від Києва, для постійного проживання, стан заїзжай і живи. Будинку 3 роки, новий ремонт та меблі, венеціанка, в кімнатах шпалери, натяжні стелі, кахель, ламінат, москітні сітки, ролети. Повністю укомплектований якісною технікою, цілодобово гаряча вода. Площа - 70м.кв., ділянка - 4 сотки. Планування: кухня-вітальня - 25,7м.кв., спальна кімната1 - 14,6м.кв., спальна кімната2 - 14,6м.кв., санвузол суміжний - 3,5м.кв., крита тераса(її можна облаштувати як спальню) - 10,2м.кв. Побудова: фундамент - стрічковий, стіни - газоблок, утеплення - пінопласт, покрівля - металочерепиця, утеплення даху - мінеральна вата, фасад - декоративна шпаклівка, вікна - енергозберігаючі. Наповнення технікою: індукційна варильна поверхня, кондиціонер, бойлер, витяжка, холодильник, пральна машина, телевізори, котел електричний. Комунікації: електрика - 25 кВт, септик - 6 кубів з переливом, свердловина На кухні вікно/двері в пол, теплий взимку, прохолодно влітку, що дозволить з економити на елек-ці. Електричний котел, радіатори, елект.лічильник день/ніч на 25квт, з можливістю заряджати електромобіль. Автонавіс, бетонне покриття під 2авто, автоматичне відкриття воріт, калітка. Своя скважина, насос, септик 6 куб. На ділянці молоді фруктові дерева, кущі ягід, туї, мангал, з можливістю дообладнати зону барбекю. Будинок знаходиться в котеджному містечку , с. Горбовичі, поруч Шпитьки, Гореничі, Білогородка, Житомирське направлення, освітлена вулиця. Повністю асфальтований підьїзд, перед воротами велике місце для заїзду та парковки гастьового авто, в 5 хв пішки - озера Кошара та Михайлина. Каскади озер, рибалка, заповідні ліси, мальовничі краєвиди, сусіди постійно живуть, приємні, відомі. З документами порядок, є кадастровий номер і витяг з прав власності на будинок і земельну ділянку, рішення Сільради про переведення в житловий будинок. Причина продажу - у звязку з переїздом, по запиту скину дод фото і відео. ТОРГ

власник
Від власника! Горбовичі. Новий будинок, меблями. поруч з озером
olx.ua

Продам Будинок з ремонтом у Київській області За ціною квартири у Києві!!! РОЗГЛЯДАЄМО ПРОДАЖ ЗА СЕРТИФІКАТОМ ! Розташування: Київська область с.Горбовичі. Пейзажне місце для тихого та спокійного життя! Поруч розташовані Заповідні Ліси та озера зокрема знамените озеро Михайлина. Загальна площа будинку: 70 м. кв. Ділянка: 4 сотки (за фактом 5) + прибудинкова територія. Планування: Кухня - Студія 25,7 м. кв. Санвузол 3,5 м. кв. Спальна кімната 1 14,6 м. кв. Спальна кімната 2 14,6 м. кв. Крита тераса 10,2 м.кв. Будинок збудований якісно, ​​виключно з дорогих матеріалів! Виконаний ремонт та встановлені меблі та техніка. Комунікації: Газ - є можливість підведення Електрика - 25 кВт 3 фази Свердловина 45м. Септик – 6 кубів Будинок продається повністю обладнаний меблями та технікою! Про якість будинку та його утримання можуть говорити лише комунальні платежі. А саме у найхолодніший місяць зими оплата за електроенергію склала до 2000 грн. Відмінне місце для життя в легкій доступності від Києва. Ідеальний формат будинку в стані заїжджай та живи! Селище відоме своєю неоднорідною особливістю ландшафту, існує неголосна назва Українська Швейцарія. Велика кількість заповідних зон, Вікові Ліси, каскади озер. І все це в пішій доступності від будинку. Вдале розташування будинку надає кілька виїздів у бік Києва, як Житомирською трасою так і через Петропавлівську Борщагівку. Не Пропусти Шанс Придбати Будинок за ціною Квартири у Києві! Актуальна ціна: 94 000 $ без додаткової комісії! Оформлення: купівля продаж ділянки, купівля-продаж Житлого будинку! РОЗГЛЯДАЄМО ПРОДАЖ ЗА СЕРТИФІКАТОМ ! Телефонуйте, з радістю відповім на всі Ваші запитання! Перегляд у Будь-який зручний для Вас час! Підбір/продаж будинків у Київській області під ваші побажання та бюджет!

Продам Будинок з Ремонтом в Пейзажному Місці біля Озера Сертифікат
olx.ua

Продаж сучасного одноповерхового будинку в с. Горбовичі, Бучанський р-н., Київська обл., 22 км до Києва. Площа ділянки: 18 соток Площа будинку: 145 м2 Електроенергія: 10 кВт, заведений від власників КМ Burberry. Підземний кабель. Свердловина: своя 52 метри. Каналізація: три переливні ями, дві глибокі. Фундамент будинку: - Подушка із щебеню товщиною 1,5 м. - монолітна плита на подушці. Дах металочерепиця корейська. Кімнати: - Вітальня 45 м2 - Кухня (загальний простір з вітальні) +14м2 - Спальня 1: 18,8 м2 - Спальня 2: 15,7 м2 - Спальня 3: 15,6 м2 - Санвузол великий 8 м2 - Санвузол гостьовий 2 м2 - Котельня: 6 м2 - Кладовка (біля кухні): 4,5 м2 Горище на всю площу будинку. Підйом розкладними сходами з котельні. Підлога горища вся прокладена ОСБ панелями. На горище заведено світло та розетка. Великі вікна: Rehau. Двокамерні склопакети. Будинок дуже світлий. Двері вхідні з вулиці та у двір. Товста сталь. Робились на замовлення. Електрика: - Зібраний вступний електрощит. - повністю зроблено розведення розеток та вимикачів. (108 точок на будинок). Інтернет: заведено оптоволоконний кабель місцевого провайдера. Підлога: чорнова стяжка. За проектом передбачалася водяна тепла підлога в кухні-вітальні, передпокої та ванній. Підїзд до будинку: зараз є з одного боку, але за генпланом передбачається виїзд і на асфальтовану вулицю. Сусіди проживають постійно. Номер оголошення на сайті компанії: SH-188-366-LX.

Продаж сучасного одноповерхового будинку в с. Горбовичі, Київська обл.
olx.ua

Продам Готовий Будинок Для Проживання в Пейзажному Місці!!! Тихе та спокійне місце для проживання поруч з заповідними Лісами та Знаменитим Озером. Будинок повністю готовий до проживання та укомплектований меблями та технікою. Розташування: с. Горбовичі (неподалік від озера Михайлина) Площа будинку : 210 м.кв. Ділянка: 10 соток Планування: На першому поверсі розташована вхідна група з зручною шафою для взуття та верхнього одягу , простора кухня - вітальня та санвузол першого поверху з душем. Також присутній вхід в цокольний поверх(бомбосховище) з котельною та двома приміщеннями вільного призначення. На другому поверсі розташована гардеробна/кабінет та дві спальні кімнати ,санвузол(ванна кімната). Комунікації: Електрика 19 квт 3 фази з лічильником день/ніч Свердловина 70 м. Септик з переливом 6- 8 кубів Також є можливість підвести газ. Побудований якісно та з усіма дотриманнями будівельних норм. Будинок побудований з повнотілої цегли, перший поверх в дві цегли та другий в півтори. Утеплення фасаду 100 мм Утеплення даху 200 мм В будинку присутня вся техніка та меблі, забираються тільки мінімальні речі. Чудове та пейзажне місце дозволить вам прогулюватися до Озера Михайлина де присутня платна риболовля та просто чудове місце для прогулянок.Також поряд знаходиться заповідний густий Ліс. Зручний виїзд у бік Києва як по Житомирському шоссе так і через Борщагівку. В будинку обладна котельня з електрокотлом та бойлером, додаткова фільтрація грубого очищення води . Ціна: 160 000$ Без додаткової комісії! Можливий продаж під державні програми фінансування єОселя та Сертифікат. За запитом надсилаю точну геолокацію будинку та відеоекскурсію .

Продам Готовий Будинок210м.кв.10соток Поруч з Озером Сертифікат/єОселя
olx.ua

Будинок з естетичним дизайном та доглянутою ділянкою у тихому місці під Києвом. Сучасний та якісний ремонт, багато вільного простору в будинку, надійна побудова з приємним додатком у вигляді бомбосховища. Будинок мебльовано та наповнено необхідною технікою. Можливий продаж під Єоселю Площа - 210м Ділянка - 10 соток Побудова: Фундамент - стрічковий Стіни - цегла повнотіла (1 поверх - в дві цегли, 2 поверх - півтори) Утепления - пінопласт 100мм Утеплення даху - мінеральна вата 200мм Дах - металочерепиця Техніка: Опалення - електрокотел + камін Посудомийна машина Варильна поверхня Телевізори Холодильник Духова шафа Комунікації: Електрика - 19кВт (+3 резервних) Септик з переливом - 6-8 кубів Свердловина - 60м Газ - є можливість підведення Інфраструктура: Горбовичі відомі своєю пейзажною природою, каскадами озер та панорамними пагорбами. Але наповнення інфраструктури також залишить Вас задоволеними. Все необхідне для повсякденного життя Ви зможете знайти в декількох хвилинах від ділянки. Супермаркети, заклади освіти, лікарня, аптеки, спеціалізовані магазини та фермерські товари, активний заміський відпочинок, лаунж зони відпочинку на природі, риболовля та багато іншого. Телефонуйте для уточнення деталей. На всі питання про цей та інші обєкти нерухомості всього Бучанського району - відповім. Фахівець з нерухомості компанії "MK Invest Group" Олег.

Продаж Будинку Авторський Ремонт Біля Озера Горбовичі
olx.ua

Чудова нагода Без % придбати затишний будинок з частковим ремонтом та гостьовим будиночком у мальовничому селі Гореничі! Цей прекрасний будинок на 0,7 ГА ідеально підходить для тих, хто мріє про спокійне і комфортне життя в оточенні природи. Будинок являє собою просторе і затишне житло, в якому продумано кожну деталь і враховано всі потреби сучасної сімї. Усередині будинку ви знайдете простору вітальню, ідеальну для зустрічей із друзями та сімейних посиденьок. У будинку також є затишні спальні, де ви зможете відпочити після насиченого дня. У гостьовому будинку є лазня. Навколишня ділянка будинку також заслуговує на увагу. Вона простора і доглянута, з можливістю створення прекрасного саду або городу. Ви зможете насолоджуватися свіжим повітрям і красою природи, проводячи час на своїй власній території. Село Горбовичі - це ідеальне місце для життя тих, хто шукає усамітнення від метушні міста, але при цьому хоче мати всі необхідні зручності в кроковій доступності. Тут ви знайдете магазини, школи, дитячі садки та іншу інфраструктуру, що забезпечує комфортний спосіб життя. Не пропустіть шанс придбати цей прекрасний будинок з частковим ремонтом ремонтом в селі Горбовичі. Він стане ідеальним місцем для створення вашого щасливого і затишного будинку. Звяжіться з нами сьогодні, щоб дізнатися більше та організувати перегляд цього прекрасного будинку! ID: 1203

Продаж будинку 120 кв.м. Без % в селі Горбовичі/Горбовичи
olx.ua

Чудова можливість стати щасливим володарем будинку в мальовничому селі Горбовичі! Будь ласка, уявіть собі відокремлене місце далеко від міської метушні, де кожен ранок починається зі співу птахів, а вечори сповнюються запахом свіжого повітря. Цей будинок - ваше місце для відпочинку і життя. Є гостьовий будинок 35 кв.м., гараж на дві машини. Оточення: Будинок розташований у мальовничому місці, оточеному природою і лісом, каскад озер. Чудові краєвиди і чисте повітря завжди поруч. Ділянка доглянута і озеленена, з місцем для барбекю і відпочинку на свіжому повітрі. Зручний доступ. Цей будинок надає вам унікальну можливість насолоджуватися тихим і спокійним життям далеко від міської суєти. Тут ви знайдете ідеальне поєднання комфорту і природи. Не пропустіть шанс стати власником цієї нерухомості! Зателефонуйте нам сьогодні, щоб дізнатися більше та влаштувати перегляд. Приходьте та відчуйте, як це бути вдома в Горбовичах! ID 1241

Продаж будинку 240 кв.м. в селі Горбовичі, вул. Терещенківська
olx.ua
1 - 24 з 37 результатів

Популярні запити

Географія Горбовичі