Продається дача, з прилеглою доглянутою територією, садом і городом. Для детальної інформації дзвоніть за номером телефону

владелец
Продаж будинку
olx.ua

Продається чотирьохкімнатна квартира в трьхквартирному будинку в центрі міста Герца із господарськими будівлями різного призначення, літньою кухнею з підвалом, альтанкою, городом із плодовими деревами та віноградником. Загальна площа - 59,60 кв.м, чотири житлові кімнати, санвузол, кухня. Вхід відокремлений із власного двору. Опалення - від газового котла, але є можливість топити дровами (залишилось декілька діючих пічок), гаряча вода - від бойлера. Присутні меблі, холодильник, бойлер, газова плита продаються разом із квартирою. Будинок в жилому стані, дуже близько розташована вся інфраструктура, необхідна для комфортного життя - магазини, аптеки, ринок, адмінбудівлі, школа. До господарських будівель також відносяться: целяний сарай - 2 шт, цегляні сараї для курей або іншої живності - 3 шт, крите місце для зберігання дров. У відокремленому дворі багато квітів, ухожений виноградник, альтанка. Дуже гарні, спокійні сусіди) Можливий торг.

владелец
Будинок в центрі
olx.ua

Продається 2-х кімн. квартира із земельною ділянкою в центральній частині м. Герца. Вдале розташування - поруч ринок, Торгові центри, лікарня, школа, дитсадок, центр міста. До кордону з Румунією - 5 км. До м. Чернівці - 26 км. - автостанція поруч. Будинок 1-поверховий, капітальної побудови, всього на 4 квартири. Кожна квартира має свою земельну ділянку. До квартири в користуванні 2,5 сотки є заїзд до гаражу. На території: сад, різноманітні господарські приміщення, невеличкий город. Підключені ВСІ КОМУНІКАЦІЇ: газове опалення (конвектори) + пічки, центральне водопостачання, електрика, вигрібна яма. Квартира: - загальною площею 60 м2. - 2 роздільні кімнати (правильної форми), просторий хол, кухня (вхід із кімнати та окремий вхід з вулиці), ванна, комірка. - з Косметичним ремонтом - зайти жити. - Дуже тепла: стіни цегляні, в кожній кімнаті пічка та конвектор. Є детальний відеоогляд.

2-х кімн. Квартира 60 м2  + Земельна ділянка Та Гараж
olx.ua