Продається будинок з земельною ділянкою в смт. Володарка. Будинок має 2 кімнати, коридор, віранда, кухня. Опалення газове, також є пічне. На подвір’ї є погріб, літня кухня,гараж, сарай, дрівник. Будинок побудований у 1975 році. Стан задовільний, потребує косметичного ремонту та часткового ремонту даху. Всі додаткові запитання за телефоном.

владелец
Продається будинок , частина будинку смт. Володарка, Київська обл.
olx.ua

Продається будинок в центрі Володарки, 1960 ого року, загальна площа 76 м2, в будинку є газ, світло, вода, каналізації нема. 9 соток землі, на території є сарай, гараж з літньою кухнею, погріб.

владелец
Продам будинок в центрі Володарки
olx.ua

Продам двоповерховий цегляний будинок загальною площею 402 кв.м у селищі Володарка Білоцерківського району ( 37 км від м.Біла Церква). Будинок спроектований в два поверхи плюс цокольний, жила площа становить 202 кв.м. Зовні будинок з білої цегли, з середини-червоної цегли. Фундамент - залізобетонні блоки, підвал по всьому периметру будинка. Перекриття підвалу, першого і другого поверху - залізобетонні плити. Будинок теплий та сухий, має гарну систему вентиляції. Всі комунікації міські, електрика три фази, газове опалення, стоять лічильники. Будинок продається з меблями та технікою. Ділянка 24 соток (приватизована)- правильної форми, із фруктовим садом, зеленим газоном та городом. Вся ділянка огороджена камʼяним парканом, асфальтований заїзд для машини. У дворі є гостьовий будинок та гараж з підвальними приміщеннями, господарські споруди, криниця. Прибудинкова територія доглянута та охайна, ростуть плодові дерева, виноград, багато квітів та різноманітних кущів, можливість ведення садівництва. Спокійна вулиця та хороші сусіди.

владелец
Продам двоповерховий будинок
olx.ua

География, Володарка