Продається 3 кімнатний напівособняк в смт.Воловець, по вулиці Залізничній. Будинок має дуже зручне місцезнаходження (5хв. ходу до центра селища). Будинок цегляний, всі комунікації підведені (вода, газ, електрика). Стан житловий, можливе перепланування. Біля будинку є господарчі прибудови. Великий двір (площа земельної ділянки 13 соток). Всі документи на будинок та земельну ділянку наявні. Деталі за номером телефону: (0-****************66 Олександр) Можлива оренда.

власник
Продається житловий будинок в смт.Воловець
olx.ua

Будинок газифікований, підведена електрика, підведена вода.Ном.моб+38********83,09******03

власник
Продається будинок
olx.ua

Продається деревяний будинок в с. Верхня Грабівниця у Закарпатській обл. (15 км від Поляни) Земельна ділянка 60 соток, сад, господарські будівлі, а також на подвірї є гірське джерело. Всі деталі по телефону. Координати на гугл мапс: 48.72586077114183, 22.9******64936907

власник
Будинок в Карпатах
olx.ua

Продажа шикарного дома с видом на горы. Находится дом в Закарпатской области село Нижние Ворота. В доме 2 комнаты, кухня гостиная большая, ванная комната есть все необходимое для жизни. Газовая труба подведенна к дому. Магазин через дорогу. Остановка автобуса возле дома. В посёлке есть новая почта, укрпочта,продуктовые магазины, строительные магазины, аптека, поликлиника, школа, детский сад, детская площадка. Курорты Свалява 20км. Ужгород 100км. По всем вопросам звоните

Продажа шикарного дома с видом на горы Закарпатье
olx.ua

Продається будинок з ділянкою в гірському селі. Загальна площа відведена для будівництва будинку 0, 07га. ділянка площею 0.1409 га. Закарпатська обл., Мукачівський район, Воловецька т-г., с. Верхні Ворота, . Ділянка розташована біля річки та гір, підїзд по асфальтовій дорозі. Розташованна біля центральноі дороги, неподалеку центру села. Поруч міжнародна траса М-06 Київ-Чоп. В районі доступні; курорти водоспад Шипіт, озеро Синевір, також поруч є цікаві туристичні гірські маршрути та джерела мінеральної води Закарпаття.Комунікації є на ділянці: світло, газ та вода. Поруч є сусіди. село розвивється та функціонує. Захоплюючі краєвиди, чисте гірське повітря! Розвинена інфрастуктура. Школа дитячий садок та магазин в піший доступності. автобусна зупинка поруч біля будинку. До районного центру 5 км. Продаж від власника! всі документи є на будинок і земельну ділянку. Або можливий обмін на автомобіль. з вашою доплатою дзвоніть питайте

власник
будинок, с.Верхні Ворота,Воловець, Мукачівський рн. Закарпатська обл.
olx.ua

Продається земельна ділянка 21,8соток + деревяний будинок з документами під індивідуальне будівництво земельна ділянка в гірському селі, на території є старий деревяний будинок. Він не готовий для проживання але можна використати матеріали з нього, або ж спробувати реставрувати його. Загальна площа відведена для будівництва будинку 0, 07га. Також є ділянка площею 0.148 га. Цільове призначення: для ведення особистого селянського господарства. Закарпатська обл., Мукачівський район, Воловецька, Жденіївська т-г., с. Щербовець, урочище "Затока". Ділянка розташована на біля струмка з виходом на берег річки, підїзд по грунтовій дорозі. Комунікації є на ділянці, поруч є сусіди. село планують розвивати та забудовувати. Захоплюючі краєвиди, чисте гірське повітря! Це чудовий варіант для будівництва будинку, дачі, бази відпочинку або санаторія. Розвинена інфрастуктура. До районного центру 20 км. Продаж від власника! Телефонуйте і задавайте питання! Торг можливий! Приїжджайте дивитися! Ціна вказана за дві ділянки які є на останньому фото. Сумарна площа 21.8 сотих. Документи на будинок є і можна брати і будувати просто зараз! З комунікацій є світло та вода на ділянці, що є великою перевагою. Можна побудувати ідеальний Еко будинок в карпатах з чистішим повітрям в горах Закарпаття. координати ділянки (48.8121828, 22.9603144) кадастрові номери ділянок ( 2121586500 :09 :002 :0003 ) ( 2121586500 :09 :002 :0010 )

власник
Земельна ділянка с.Щербовець Воловець Мукачівський р-н Закарпатська
olx.ua

Продаємо будинок,який складається з двох частин з окремими входами.Перша частина це 3 кімнати+кухня,ванна та санвузол,коридор -перші 7 фото.Друга частина- 3 кімнати,одна з яких імпровізована кухня(останні 6 фото),також є підвальне приміщення,окремо літня кухня з господарськими добудовами,та окремо майстення,де зберігається інвентар різний,окремо є також коптілка та погріб.В будинку оплалення газове(як резерв стоїть кафельна піч та буржуйка),інтернет ,телебачення, на кожну частину будинку свій електролічильник.Будинок знаходиться за адресою с.Гукливий,7, це фактично окраїна Воловця,в 4 км від будинку жд вокзал,базар,школа,аптеки,лікарня.Продуктовий магазин,дитячий садок є за 400метрів.Є також прибудинкова територія соток 7,ставок біля будинку,будинок затишний,влітку прохолодний,взимку теплий,з хорошим ремонтом,у одній частині можна жити,а іншу здавати,нажаль відео двору не можу добавити в оголошення,за потреби можу скинути,приїжджайте на огляд,хто купить-не пошкодує.за більш детальною інформацією звертайтесь за телефоном.

власник
Продається будинок
olx.ua

Загальна площа нерухомості – 90.5 м.кв. Житлова площа – 42.77 м.кв. Двір – 0.0731 га. Прилегла земельна ділянка для господарства - 0.3969 га. В будинку є: коридор, кухня, комора, вітальня і 2 спальні кімнати, та 2 підвальні приміщення, які використовувались як погреб. Підведені мережі: газ (є 2 конвектори), світло, власне водопостачання. Двір просторий, огороджений металевою сіткою, є ворота,сад, город, Кірм жилого будинку в дворі є: літня кухня, гараж, хлів, та ще 4 господарські приміщення. Перед будинком якісна асфальтна дорога, річка і ялинковий лісок.

власник
Продається будинок і прилегла земельна ділянка 40 соток
olx.ua

Будинок у дуже хорошому стані. 4 кімнати + кухня і ванна кімната. Є великий підвал, літня кухня і гараж. Велика земельна ділянка з виноградником та ставком ( рибник). Будинок знаходиться по головній асфальтованій дорозі. Є всі комунікації. Поки продається є можливість оренди.

Продається одноповерховий будинок з ставком в Тячівських лазах
olx.ua

Продається будинок з земельними ділянками. Всі деталі в приват.

власник
Будинок. Село Вербяж (Нова Розтока)
olx.ua

Будинок розташований в центрі села. Опалення на дровах, є електрика. Підвал під будинком. Окремо від будинку є баня в хорошому стані (3 приміщення - передбанник, ванна, баня), є електрика. Баня знаходиться поряд із літньою кухнею. Літня кухня та підсобні приміщення до неї із цегли. Комору у літній кухні можна переробити в кімнату. У літній кухні є велика робоча піч (шпаргет). електрика є у літній кухні з коморою, підсобних приміщеннях. У дворі будинку багато плодових дерев (яблука різні сорти, груша, вишні, слива). Дім знаходиться 500 метрів до траси Київ-Чоп. Навпроти будинку тече гірський струмок, ліс до 1 км.

власник
Будинок с. Тишів Воловецький р-н Закарпаття торг
olx.ua

Будинок 70% готовності світло заведено до будинках 10 кв своя вода фасад затеплений пінопластом внутрішня щекатурка на 80% готово між етежами бетонне перекриття вікна металопласт невеликий сад. Будинок знаходиться в сНижі Ворота

власник
Недобудований будинок
olx.ua

Продаж. Оренда. Співпраця 50/50 .Викуп. трьома частинами . Нотаріально завірено. Готовий туристичний бізнес під ключ розташований в мальовничій місцевості Закарпаття . Поблизу горнолижні траси, заповідник, водопад Шипіт, полонини Боржава, заготівля Яфин та грибів в екологічно чистій місцевості. Сполучення : поїзда, електрички, автобуси,, Магазини ,аптеки, школа,стадіон,садочок,спортивний майданчик.Готелі. Опис будинку : будова 2016р ,15 соток землі,на території розташовані гойдалки, бісетки .Загальна площа готелю становить 400 кв/м , вмістимість відпочиваючих 30 людей, на першому поверсі готелю розташовано: Бар, Зал,Білярд, Магазин, кухня.Санузел(6 душових кабінок, 4 туалети , 4 умивальники, 2 етаж :10 спальних кімнат укомплектованих .

власник
Оренда  житла ,продаж. співпраця,
olx.ua

Будинок знаходиться Закарпатська обл. Воловецький р-н. с.Гукливий. 5хв до жд станції. Біля подвіря є річка. Ціна вказана за будинок та 12,5 соток землі. За деталями телефонуйте. На повідомлення не відповідаю. Можливий торг.

власник
Продам будинок в Карпатах в туристичній зоні
olx.ua

На березі річки Жденіївка, поруч з лісом, продається двоповерховий будинок. Будинок знаходиться на центральній вулиці, поряд з асфальтованною дорогою. Будинок 2021 року будівництва (175 кв.м.) має сучасне планування, побудовано з газоблока з утепленням пінопластом, дах утеплення мінеральною ватою. Перший поверх: Хол з виходом у гараж, кухня, душевна з санвузлом, вітальня з виходом на терасу. Другий поверх. Чотири житлові кімнати, ванна/санвузол. Є витяжні сходи на горище. Горище по всій площі утеплено мінеральною ватою. Перекриття між поверхами - моноліт. Будинок побудовано з газоблока та утеплено пінопластом. Комунікаціі: септик, свердловина (дуже чиста вода), електрика, на фасаді будинку виведено газ (потрібно підключити). Опалення. Новий котел, який працює на електриці та дровах (пелети), в тому числі з можливістю підключення до газу. Стан будинку: всі комунікаціі підключено, новий власник може завершити ремонт на свій власний розсуд. Чому треба обирати будинок в цій локаціі? З вікон будинка відкриваються неймовірні краєвиди на ліс, гори та річку, тут неймовірно чисте та свіже повітря. Тут буде комфортно шанувальникам будь-якого відпочинку: піші прогулянки по лісу, або на велосипеді; збирати гриби або ягоди; відвідувати чани або тенісні корти та багато іншого. Є відеогляд будинка. Пропозиція від рієлтора.

Продаж будинка. Ліс, річка, гори (с.Жденієво). Обмін на Ужгород.
olx.ua

Продаж будинку 70 кв. м.Три кімнати. Потребує ремонту.

власник
Продаж будинку 70 кв. м.Три кімнати. Потребує ремонту.
olx.ua

Срочно продам будинок с.Нижні Ворота, Закарпатська область Жити в будинку можна,меблі і посуд є,газ,світло,колодязь у дворі свій,сарай,погреб) Ціна- 8000₴

власник
Срочно продам будинок с.Нижні Ворота
olx.ua

Дуже красивий будинок в Словаччині с. Завадка 15 км. від Вишнє Нємецке ( Ужгород) Є закритий басейн і город. Красивий декор на подвірʼї.

власник
Будинок родинний
olx.ua

Якщо Ви мріяли про власний міні готель в затишному, екологічно чистому місці, з чудовими краєвидами або про власний будиночок в горах Карпатах, ця пропозиція саме для Вас. Будівля знаходиться на окраїні гірського села, біля річки Латориця, 4 км. до траси Київ-Чоп, 6 км. до гірськолижного підйомника. Продається разом із земельною ділянкою 14 сот.

власник
ТЕРМІНОВО Недобуд, мініготель, будинок, земля
olx.ua

Продаж будинку смт.Воловець вул. Терешкової, 10 хв до центру. Будинок 200 кв.м. Технічне приміщення - майстерня - 19 кв.м., Дровітня - 8 кв.м. Газ,електрика,вода. Будинок в напів житловому стані, можна жити і робити ремонт. В підвалі знаходиться кухня, ванна та комірчина.

власник
Приватний будинок смт. Воловець
olx.ua

Продається приватний будинок на 2 поверхи+ 2 гаражі + 2 « літні кухні» з всіма зручностями,євроремонтом ,меблями, технікою у зв’язку з переїздом. Документи є всі необхідні для оформлення житла для продажі. За детальною інформацією звертайтеся за номером телефону +38********65 Анна

власник
Приватний будинок на 2 поверхи+ 2 гаражі+ 2 літні кухні.
olx.ua

Продається дом в мальовничому куточку Закарпацької області в гірській місцевості з земельною ділянкою 15сот.з виходом до річки.Комунікації світло, вода, газ!Дуже хороше розташування з виїздом на центральну дорогу!Поруч розташовані бази відпочинку та гірсько лижний спуск.В смт Жденієві також є школа,дит.садок нова пошта,аптека,лікарня!Більш детальна інформація за телефоном

власник
Земельна ділянка дом смт Ждениево
olx.ua

Продажа недостроеного дома с видом на горы 24сотки .Рядом трасса Чоп. Подойдёт под базу отдыха, под заправку, или любой вид бизнеса. По всем вопросам звоните 07******88

Продам под бизнес недостоеный дом  возле трассы ЧОП с видом на горы
olx.ua

Мукачівський район с. Вербяж вулиця Зарічна 7. Два будинки на участку 25 га. В будинках є вода, пічне опалення на дровах ,господарські приміщення ,два підвала з каменю, туалет ,ванна ,ремонт ,меблі. Ціна договірна. До міста Свалява 30км. Одне приміщення 10*9 , друге 18*8 2 поверхи Готові до співпраці з ріелторами , продаж від забудовника. За детальною інформацією звертайтеся по номеру телефону. 09******73 Ігор

власник
2 БУДИНКИ участок 25 соток
olx.ua
1 - 24 з 26 результатів

Популярні запити