Терміново!!! Продам будинок,вул Тимірязєва (РЕМ) загальна площа 80 кВ.м, Земля приватизована !!! 4 просторі кімнати-вітальня і 3 спальні, кімнати не прохідні, велика кухня,сумісний санвузол, опалення -індивідуальне газове,рік будівництва -2000,нові вікна Доглянутий участок 8 соток-город,сад(додаткові фото в особисті повідомлення) 09******19 Катерина Григорівна

владелец
Продам будинок, Вознесенськ, район Болгарки
olx.ua

Продається або обмін на 1 - 2 кімнатну квартиру( залежить від стану та розміру).Район натягайловки.по вул матросова.В будинку три окремі кімнати зала 3.5 на 5 ,спальня 2..2 на 2..2, третя 3.5 на 2..2 ,довга кухня суміжна з входом в будинок( можна розділити).ЕЛЕКТРИЧНЕ ОПАЛЕННЯ, котел на три тени по 2 кіловати,гріють воду потім вода насосом йде по трубах і обігріває будинок. Три сараї,два однією будівлею,стан одного поганий,третій силікатний,також великий город.Інтернет від Сістек.

владелец
обмін на однокімнатку квартиру або продаж
olx.ua

Продам дом с неоконченным ремонтом ! Дом находиться в 5 мин. ходьбы от центра, ( р-н Болгарка, ул. Заречная) рядом речка, улица полностью бетонированная есть уличное осветление. В 2021 г. были поменяны окна на металлопластиковые , полная замена канализационных труб прокладка нового водопровода и замена газового отопления на новый экономичный двухконтурный котел фирмы Vailent, 1 этаж сделаны теплые полы, на 2 этаже установлены новые батареи, на 1 этаже была полная замена электропроводки. Большая кухня 25 кв. м с вариантом барной стойки, ванная комната 12,5 кв.м. есть плитка керамогранит 60х60 на весь 1 этаж ( только не уложена) На 2 этаже находиться 3 спальных комнаты а также есть выход на балкон. Большой земельный участок , на территории есть два небольших строения, на огороде есть две скважины для полива огорода. Большой заезд машиной также есть возможность заезжать со стороны огорода. Для связи со мной прошу писать на viber или telegram моб. +38********73 Анастаси. Для просмотра дома прошу звонить моб 06*********64 Алла.

владелец
Дом,  в 5 мин. от центра
olx.ua

Два будинки в одному дворі,з газовим опаленням і газовими плитами в кожному.Будинок стояв порожнім 8 років.Город 8 соток зі скважиною і виходом на річку.Поряд зупинка і магазин.до центру міста 10 хвилин. пішки.

владелец
Продам будинок  у м Вознесенську по вул Сокільскій 16(Островського 16)
olx.ua

Подається будинок. м. Вознесенськ, район Натягайлівка вул. Корольова Будинок стан жилий. Ремонт 80-х років. Вікна деревʼяні. Площа земельної ділянки 5 соток. Одноповерховий з напівпідвальними приміщеннями. Покрівля шиферна. Фундамент граніт, стіни цегла. 1 поверх: 5 жилих кімнат. Площа 95,5 кв.м Напівпідвальне приміщення: гараж та 3 кімнати. Площа: 66 кв.м На території є окремий підвал та літній душ з туалетом, господарські приміщення. Двір з бетонним покриттям. Район спокійний, в пішому доступі дитячий садок, школа та магазини.

владелец
Продається будинок Вознесенськ Натягайлівка
olx.ua

Продається будинок місто Вознесенськ вулиця Болгарська 138,дім по центральній вулиці, через дорогу магазин, остановка, в 7хв школа та дит.садок, велика територія, є гараж, літня кухня, город, скважина, басина в дворі для води, газ,вода, світло, є пічне отоплення. Більше фото вайбер, торг.

владелец
Можливий обмін на квартиру
olx.ua

Продам будинок в місті Вознесенськ Миколаєвська область кому цікаво звертайтесь за номером 09******99

владелец
Продам будинок
olx.ua

Цілий двоповерховий житловий будинок з господарськими будівлями і спорудами, з гаражем, загальна площа 197,7 кв.м., житлова площа 104,2 кв.м., розташований за адресою: Миколаївська область, місто Вознесенськ, вул. Польова, 41. (Племстанція) Потребує ремонтних робіт. До будинку підведена вода, електроенергія, є скважина і великий підвал під домом. Торг реальному покупцю

Житловий будинок, двоповерховий, з господарськими будівлями і спорудам
olx.ua

Продаж будинку під ремонт в районі Крим-Кавказівської церкви. 4 кімнати, кухня, санвузол. Потребує ремонту, в будинку давно ніхто не жив. Детальніше за номером телефону та при огляді.

Будинок біля Крим-кавказівської церкви
olx.ua

Продається будинок/квартира в центрі. Дім на 4 хозяєва. Окремий вхід, свій двір і маленький огород. Газ вода в домі, туалет, душ на вулиці ( можна поставити в домі)

владелец
Продається будинок
olx.ua

Продається будинок від власника з документами на землю(0,0598га) і на сам будинок(72.9кв.м). М. Вознесенськ р-н 4 школи.ЦІНА 20000$ (доларів) Теплий просторий будинок.Є своя скважина, город(0,0320га) та плодові дерева. Збудований новий піднавіс з металопрофілю та курник. В будинку збережено пічне опалення,газове опалення зроблено так що працює без світла,проведений інтернет. Збудована нова ванна кімната, без туалету.Окремо кухня з погрібом, водою та опаленням. На території є два туалети та вольєр для невеликої собаки. Поряд школа, магазини,зупинка транспорту, лікарня, Укрпошта. В пяти хвилин ходьби річка та пляж 09******12

Будинок район 4 школи
olx.ua

Продаж будинку з ділянкою, на ділянці жилий будинок три кімнати та тамбур, літня кухня дві кімнати та тамбур, з вулиці погреб, опалення будинку газова груба, опалення кухні газовий міні камін, в кухню підведена вода. Також на ділянці є туалет з літнім душем, дві підсобки, на будинку та кухні є горище. Будинок вже обладнаний пластиковими вікнами, але є потреба косметичного ремонту, разом з будинком надаються витримані дошки для заміни підлоги у декількох кімнатах. На ділянці є невеликий город. Можливість підключення інтернету. Допоможемо з оформленням документів. Район Крим-Кавказ.

владелец
Продаж будинка Вознесенськ
olx.ua

Подам будинок у доброму стані в раёне 4 школи на Валікотіка, в пешой доступності школа, садок, декілька магазинів, лікарня. На ділянці Хоз постройка, літня кухня, скважина, подвал, в будинку есть гозове опалення і пічне (плита і груба в робочому стані) деталі за телефоном.

владелец
Продам будинок в доброму стані
olx.ua

Міняю або продам будинок 96 м, ділянка 13 соток, вулиця Зеленогаївська,17,всі зручності. Літня кухня,гараж,скважина. Може бути обмін на 2-3-х кімнатну квартиру. Всі питання за телефоном +38********07.

владелец
Продається будинок
olx.ua

Терміново! Продається будинок , р-н Натягалівка (біля 5 школи) . Зручне місце розташування 3 хв. до зупинки міського транспорту (біля дому асфальтована дорога) . Опалення газове ( котел працює без світла) . Водопостачання централізоване , водовідведення септик . Є скаважина . На території ділянки будинок (95 кв.м , з ремонтом 2021року) також гостьовий будинок( 37кв.м з опаленням і є також кондиціонер) , літня кухня , майстерня , підвал . Продається будинок з меблями і технікою (спальний гарнітур, телевізори , кондиціонери(2 шт.) , пральна машина і т.ін) все як на фото . На ділянці також є велика альтанка , мангальна зона , 100 кущів елітного сортового винограду , плодові дерева 30 шт. ( хурма , гранат , слива і т.ін) Дуже гарний , приємний, доглянутий будинок . Торг присутній . З реальним покупцем домовимось . Звоніть 09******34

владелец
ТОРГ! Продається будинок ! Терміново!
olx.ua

Продаж будинку в районі автопарку. Будинок потребує ремонту. 4 кімнати, веранда, кухня, санвузол. Опалення газове, збережено пічне. Є сарай, город, гараж.

Будинок в районі автопарку
olx.ua

Продається два маленькі будинки в одному дворі: У 1 будинку-коридор та дві кімнати. У 2 будинку- коридор, ванна кімната+ туалет та кімната. Двір накритий Літня кухня не велика, огород,гос.забудови... Або обмін на квартиру.

владелец
Продається будинок
olx.ua

Продаю будинок , нової постройки , стіни газобетон ., пластикові енергозберігаючі вікна (двокамерний пакет з напиленням,) світло 380, вода підключені .. територія 6 соток огороджена парканом з профнастілу , перекритий металочерепицею ... Потребує внутрішніх робіт .. За детальною інформацією пишіть у вайбер 09******19

владелец
Продам  будинок 180 кв.
olx.ua

Дім зі всіма зручностями всі питання по тел.06******09 звонити після 18.00

владелец
Продам дом район Натягаловки
olx.ua

Продам 3х кімнатну квартиру з усіма зручностями в центрі міста ( загальний двір ). Загальна площа квартири 57 кв. м. , висота стелі 3.50. Є ділянка землі з виноградом, кущі, фруктові дерева. 3 кімнати, ванна, туалет ( сумісні ), опалення газове, 2х контурний котел. Звертатися за телефоном 09******64 Люба.

владелец
Будинок в центрі міста.
olx.ua

Будинок знаходиться по вулиці Котляревського 7, гарна транспортна розвязка близько до автовокзалу та жд вокзалу в пішій доступності, 74 кв.м жилої площі, високі потолки 3м, великі вікна, дім теплий та світлий з невеликим підвалом під будинком та окремим підвалом під літньою кухнею, почате будівництво та закладений фундамент для добудови, закуплені пластикові вікна. В будинку є діюча плита на дровах яку можна переробити під камін. На земельній ділянці розміром 7сотень знаходиться скважина, теплиця та літня кухня. В літній кухні є ванна кімната, бойлер, туалет, обігрівається булеряном є можливість опалювати конвектором газ підведений.

владелец
Будинок Вознесенськ
olx.ua

Продаж будинку на Болгарці. Дві окремі спальні, вітальня, одна прохідна кімната, кухня, передпокій. Будинок на високому цоколі (котельня і підвал в цокольному поверсі), побудований з ракушняка, облицьований цеглою. Встановлено нові вікна, дах відремонтовано, городу немає взагалі. Є літня кухня з ванною кімнатою та кімнатою відпочинку. Літній душ та туалет на вулиці.

Затишний будинок на Болгарці
olx.ua

Продається будинок загальною площею 69,2 кв.м, земельна ділянка 10000 кв.м., будинок зі зручностями, опалення газове та пічне. Потребує часткового ремонту. Є гараж, господарські споруди, скважина, водопровід. Вулиця на якій розташований будинок асфальтовано, неподалік зупинка автобусу. Поруч є магазини, лікарня, дитячий садок, школа.

владелец
Продаеться дім у м.Вознесенськ
olx.ua

Приватный будинок район автовокзалу. Знаходиться на центральній вулиці. Є будинок та окремо кухня. В будинку збережено пічне опалення. Також є газове. Є невеликий огород. Місця для господарських побудувань. Туалет на вулиці. Дім в житловому стані.

владелец
Продаж чи обмін приватного будинку
olx.ua
1 - 24 из 43 результатов

Популярные запросы

География, Вознесенск