Продам дім , великий двір , огород, садок, є погріб, сарай , гараж , смотрова яма для авто. Зручності на дворі , пічне опалення . Дім знаходиться по вул. Зеленій , до центру селища не далеко .огород 15 соток

власник
olx.ua

Продається будинок 100кв.м від одного господаря. Буднок має три спальні, велику кімнату, кухню і велику ванну кімнату. В дмі є дві шафи в забудові. Вікна металопластикові. Опалення газове, водопостачання централізоване, проведений інтренет "Лінк". В великій кімнаті знаходиться новочесний комінек. Земельна ділянка має 0,11га. На городі є фруктові дерева та понад 100 кущів малини та смородини. Окремо є скважина для поливу городу. Город містить дві альтанки і декоративниий ставок з рибками. на території ділянки є господарські будівлі: два гаражи, літня кухня (проведений газ), курники, хлів для свиней або корови, туалет. Будинок знаходиться неподалік від церкви. 35тис.дол. +38***********32 Сергій.

власник
olx.ua

Дом на два хазяина без отделочных работ. Рядом церковь, лес, речка (пляж). В каждой половине приблизтельно 100 м² отапливаемой площади + балкон 3,5 * 4 и гараж, есть погреба под домом. Первый этаж - кухня, зал, ванная комната, хоз. комната, гараж, второй - три спальни, холл и балкон. Половины в зеркальном отражении. Участок 30 соток, в центре дом. При постройке использовался тёплый пеноблок. Оба этажа перекрыты плитами.

власник
Продам дом на Власовке
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Дом-дача на берегу р. Днепр 2 этажа+ чердак с терассой,камин, 3 комнаты ,кухня , погреб, санузел туалет душ умывальник (нужно реконструкция), лоджия с видом на воду, дворовой туалет, 5.5 сотки земли. С мебелью какая есть. Круглогодичный полив. Место под авто. На самом берегу с выходом на воду, можно сделать мост как у соседей причал для лодок, гараж для лодки, пробить скважину и завести питьевую воду в дом , есть под наружной лестницей кладовая место под твердотопливный котёл и сделать отопление, утеплить стены пенопластом-короед, и можно превратить в жилой элитный дом на берегу затоки Днепра.

власник
Дом-дача на берегу р. Днепр
olx.ua

ТЕРМІНОВО продається будинок з земельними ділянками у смт.Власівка по вул.Труда Загальна площа будинку - 205,4 кв.м. Житлова площа будинку - 53,5 кв.м. Загальна площа земельної ділянки - 0,1403 га Дата сдачи об’єкта в експлуатацію - березень 1980 року Кількість кімнат: 8 Комфорт: зручності у будинку, індивідуальне газове опалення, гараж, підвал, плвстикові вікна, господарські будівлі, тепоиця, зимовий сад, тощо Коммунікації: поруч парк, лікарня, ринок, аптеки та магазини. Будинок у житловому стані, продається з меблями.

власник
ТЕРМІНОВО продається двоповерховий будинок у надихаючій парковій зоні
olx.ua

Площа будинку: загальна - 208 м.кв., житлова – 107 м.кв., кухня – 18 м.кв. Шість кімнат та гардеробна. На кожному з поверхів є санвузол. Газове опалення: встановлений газовий котел і газова колонка. Є централізоване водопостачання, а також свердловина. Для відпочинку облаштована альтанка. В дворі теплиця, плодові та декоративні дерева. Підвал під усім будинком. Господарські будівлі площею близько 190 метрів. Гараж з балкою для лебідки, а також місце для парковки автомобілів у дворі. Земельна лілянка приватизована, площа 12 соток, огорожена парканом. Вбудовані меблі. Підключений інтернет. Напруга 380 В, двотарифний лічильник. Продаж без комісії для покупця. Можливий обмін на квартиру.

Продам двоповерховий будинок. Власівка.
olx.ua

Дом на Власовке Индивидуальное отопление, газ, вода, электричество Гараж, беседка, мангальная и прочее. Фруктовые деревья, кусты ягод, виноград. Реальным покупателям торг.

власник
Дом на Власовке.
olx.ua

Популярні запити