Продам дачу! Без комиссионных! Собственник! 11 000 у.е.. Торг. Киевская обл., Барышевский район, село Власовка, 35 км от Киева. Остановка электрички Новотроянда. Дачный кооператив "Автозвязок". Дачный участок 6 соток с домом. Дом не большой, кирпичный, электрифицирован. Вода и газ в дом не заведены. Газ по улице... Вокруг участка сетка-рабица, ворота для авто, калитка. Участок с фруктовым садом, скважина с новым электронасосом, туалет на улице, хозблок. Есть охрана. До озера с пляжем и до леса - 15 минут ходьбы. Приличные, спокойные соседи. Из Киева едет маршрутка от станции метро Харьковская и электричка до станции Новотроянда. От электрички 15 минут ходьбы. На станции магазины, по субботам большая ярмарка продовольственных и промышленных товаров.

власник
Продам дачу Власовка!
olx.ua

Продам дачу 35м2 біля с.Власівка (дачний кооператив). Документи на будинок і землю впорядку, готові до угоди. Світло, свердловина 92м. Альтанка, підвал, залита бетонна плита (фундамент) для розширення будинку. Туалет на вулиці. Газ по вулиці. Територія охороняється. У 10 хв Власівське Велике озеро. До електрички (Новатроянда) 15 хв пішки, до маршрутки. -10хв пішки. Дивіться інші обʼяви автора.

Продам будинок 35м2 с.Власівка (дачний кооператив)
olx.ua

Продам будинок 75м2 у с.Власівка (Баришівський р-н). Ділянка 6 соток. На будинок і ділянку є документи (готові до угоди). Будинок цегляний (червона, силікатна цегла, повітряна подушка), металопластикові вікна. 3 поверхи, 3 кімнати, кухня. Газове опалення (конвектори), світло, піч. свердловина, гараж, підвал 12м2. Вода у будинок не проведена. Супутникове ТВ. Туалет та душ на вулиці. До Власівського озера 8хв пішки. До електрички 15хв пішки, станція «Новатроянда». Ходять маршрутки на Київ. Дивіться інші обʼяви автора.

Продам 3-поверховий будинок 75м2 с.Власівка (Баришівський р-н)
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж дачі, с. Власівка. Баришивський р-н. 45 км. від Києва. Кооператив Загальна площа ділянки 9 соток. Площа будинку: 85 кв.м. Будинок цегляний 2-х поверховий, готовий для проживання. В будинку: склопакети, решітки на вікнах, газ, опалення, світло. На 1-му поверсі: кухня з функціонуючою піччю, меблями та деякою технікою, хозприміщення, простора вітальня. На 2-му поверсі: 3 кімнати-спальні, комора. Дім продається із усіма меблями. На ділянці - фруктовий сад, свердловина+електронасос, альтанка, туалет, літній душ. Поруч ліс, чисте озеро з пляжем, кафе, магазин, базар, зупинка електрички (Ст. Новотроянда), маршрутки Київ-Баришівка-Київ (ходять щогодини). Власник. Приватизовано. Всі документи на ділянку і будинок в наявності. Торг. На повідомлення не відповідаю, Телефонуйте з приводу сіх питань: 06******97 .Миколай

власник
Дача продаж, с.Власівка
olx.ua

Продаю свою дачу в селі Власівка Київської області (дачний кооператив).На ділянці 12соток двоповерховий з білої цегли будинок,літня кухня, гараж,погріб,колодязь, скважина. Газ по вулиці. Поруч у 3-х хв.велике чисте озеро,хороший великий пляж,на пляжі продуктовий кіоск,з другого боку сосновий ліс. 15хв.пішки до продуктового і господарського магазинів,10хв до зупинки маршруток на Київ,20хв.до електрички.

власник
Дача будинок від власника біля Києва
olx.ua

Продається чудовий, комфортний та затишний двоповерховий цегляний будинок. Знаходиться у селі Власівка, Баришівського району (садове товариство). відстань від Києва- 40 км. добратися можно авто або автобусом від ст. м Червоний Хутір (30 хв. їзди). Поруч продуктові та господарські магазини-10 хв. пішки. також поблизу є ліс та озеро-10 хв пішки. площа ділянки - 9 соток, площа будинку 120 квадратних метрів. На 1 поверсі знаходиться гостина, спальня та санвузол. На 2й поверх ведуть сходи. там розміщено 2 великі кімнати та окремий санвузол. В будинку встановлені решітки на вікнах, броньовані двері, є система відеоспостереження, виокремлена лінія інтернет, газове опалення, встановлено двоконтурний котел, який працює на опалення та гаряче водопостачання. Додатково є бойлер. На 2 поверсі окремий бойлер для подачі гарячої води. В будинку також є велика затишна тераса (літня кухня). На ділянці також знаходиться власна свердловина, 2 відкриті паркомісця, мангал та коптильня, альтанка, гамак та власне невеличке озерце, механічні ворота. є відеоогляд -надішлю за запитом. перегляд можливий в будь який день. ріелторам прохання не турбувати!

затишний будинок для комфотного проживання
olx.ua

Пропонується до продажу затишний гарний будинок в селі Власівка, Баришівського району, в садовому товаристві Ярославка (40 км від Києва). Загальна площа ділянки - 9 соток, загальна площа будинку 120 квадратних метрів. Будинок цегляний, на 1 поверсі є решітки на вікнах, броньовані двері, дім обладнаний системою відеоспостереження, виокремлена лінія інтернет. Підведено газ та є двоконтурний котел, який працює на опалення та гаряче водопостачання, також встановлено і окремий бойлер. На 2 поверсі встановлено бойлер для подачі гарячої води. В підвальному приміщені встановлено насосну станція. При вході зліва є тераса (літня кухня) , на першому поверсі знаходиться велика кухня -вітальня, спальня з коморою, та санвузол. На другому поверсі дві окремі кімнати з окремим санвузлом. На ділянці є свердловина 70 м, паркомісця (відкриті) на 2 автівки, мангал та коптильня, альтанка, гамак та власне невеличке озерце. Ворота механічні. Септик. Інфраструктура: добиратися можна як на авто (40 км з лівого берега), так і автобусом (зі ст. М. Червоний Хутір). Найближчі магазини (продуктові та господарські) в 10 хвилинах ходьби пішки. Поблизу (в 15 хвилинах ходьби) є чудовий ліс та озеро. Є відео , надішлю Перегляд за домовленістю .

Затишний чудовий будинок , дача. 40 км від Києва .
olx.ua

Продам 2-поверхову дачу 78,5м2 с.Власівка (дачний кооператив Баришівський р-н). Ділянка 6 соток. Документи є на будинок і ділянку. До будинку підведений газ. Будинок недобудований деревʼяний, обкладений цеглою. Проведене світло, свердловина, в будинку груба, гараж, погреб. Ділянка огороджена. Поблизу Власівське озеро (купання, рибалка) - 10хв пішки, до станції електрички «Новатроянда»-15хв пішки. До магазину, маршрутки на Київ, Бориспіль, Баришівку - 10хв пішки. Дивіться всі обʼяви автора.

Продам дачу 78,5м2 с.Власівка (дачний кооператив)
olx.ua

Популярні запити