БЕЗ КОМІСІЇ !Продам сучасний якісний будинок який будувався для сере із меблями та технікою, який повністю готовий для проживання . Вдале планування, три окремі спальні, кабінет, дві гардеробні, два санвузли, спортзал, гараж із підвалом, велика вітальня-столова із каміном. Будинок побудовано із цегли та утеплено мінеральною ватою, дві системи опалення ( електрична та твердопаливна), скважина, каналізація-септик, охоронна сигналізація. Велика рівна ділянка площею 12 соток правильної прямокутгої форми. У дворі простора альтанка. Запрошую на перегляд.

Козицього
rieltor.ua

Продається сучасний 2-х поверховий Дуплекс з ділянкою 2, 7 сот. по вулиці Мирна. Площа будинку 120м., побудований з цегли, панельне перекриття , зовнішнє утеплення, дах металочерепиця, двері страж, трьохкамерні склопакети. У будинку зроблений якісний дизайнерський ремонт, зручне та сучасне планування. Перший поверх : простора кухня - вітальня з виходом на терасу, санвузол, тепла підлога, гардеробна, та гараж. Другий поверх три просторі спальні де з кожної кімнати є вихід на балкони, та просторий санвузол з теплою підлогою. У будинку є всі комунікації: газ, двоконтурний котел, світло 5 кв. автоматика на кожну зону будинку, скважина, вигрібна яма( септик), інтернет(оптоволокно). Широка асфальтована вулиця, гарні сусіди, чудове розташування! Запршую на перегляд!

можливий продаж по єОселя
Мирна, 145
rieltor.ua

Сучасний та стильний будинок у стилі хай-тек чекає на свого нового власника! Для Вашого комфорту продумано та зроблено: 4 спальні, дві гардеробні, простору кухню-вітальню з виходом на терасу, три санвузли, котельню, гараж з автоматичними воротами, а також є вихід на дах, на якому зроблено терасу з панорамою на місто.При цьому заведено воду та каналізацію на обидві тераси, в гараж, який буде при необхідності опалюватись.Також зроблено автономне газове опалення, у кімнатах радіатори встановлено, тепла підлога крім спалень.Розведена якісна мідна електропроводка .Стіни під обої підлога під ламінат.Відкоси на вікнах утеплені екструдованим пінополістиролом.Встановлено водовідведення опадів на ділянці.Паркан по периметру.Розташований будинок на закритій території ЖК Новий Хутір.Продаж від забудовника,без комісії агентству.

Незалежності
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Новобуд. Є місце для гаражу, городу, саду, зони відпочинку, навісу, на 2 му поверсі є можливість зробити терасу з мальовничими краєвидом. У будинку розведено всю електрику, систему опалення. На ділянці є криниця. Вінницька прописка! Ходить муніципальний автобус 30А! 3 кімнати, кухня, санвузол. Підвал на 15 м2. Кожен поверх по 35 м2. 300 м від автобусної зупинки. Будинок вже утеплений. ВИКОНАНА ПОВІТРЯНО-КАНАЛЬНА ЕНЕРГОНЕЗАЛЕЖНА СИСТЕМА ОПАЛЕННЯ. У воєнний час саме воно!

Масив Писарівський
rieltor.ua

В продажу господарський будинок в мальовничому смт. Вороновиця. Якщо Ви в пошуку житла, в якому має бути все для комфортного проживання сімї, і щоб недалеко від м.Вінниці, і з гарною локацією, тоді ця пропозиція саме для ВАС. Просторий, світлий, теплий будинок на міцному камяному фундаменті. Місця тут вистачить усім: чотири кімнати, невелика , але функціональна кухня - все під рукою, роздільний санвузол. В будинку газове опалення, як альтернатива, є пічка на дровах. На доглянутій прибудинковій території розташовані: господарські будівлі, літня газифікована кухня, гараж, глибокий прохолодний погріб, в якому довго зберігатимуться городина та консервація. Оброблений город 10 сот, плодоносний садок з різних дерев. Чудове розташування будинку: недалеко ліс, в 100 м автобусна зупинка, привітні сусіди. В селищі добре розвинена інфраструктура: школа, дитячий садок, поліклініка, пошта, аптека, магазини, кафе, АЗС та багато іншого. Не зволікайте, швидше телефонуйте та записуйтесь на перегляд. Таких пропозицій на ринку небагато. Будинок чекає на Вас!

Київська
rieltor.ua

Продам новий 2-поверховий будинок з цегли, утеплений пінопластом. На першому поверсі кухня-студія, гостьова кімната , санвузол, вбудований гараж , велика тераса, є підвал. На другому поверсі 3 кімнати, санвузол, гардероб , балкон. Будинок готовий для комфортного проживання. Зроблений якісний та сучасний ремонт. Встановлено 2 види опалення :газове та електро, водопостачання- свердловина 80м. та криниця. На території є окремий , добудований будиночок для гостей - без ремонту . Будинок розташований в Ближніх Зарванцях на ділянці 12 соток, поруч Метро, Епіцентр, автовокзал тощо .

Мечникова
rieltor.ua

Продам великий будинок в с. Зарванці. Хороша локація: центральна дорога, поруч зупинка транспорту, магазини, база відпочинку. до міста 10 хв. Усі комунікації заведені, хороший житловий стан, 2 кухні та 2 санвузла, великий гараж. Загальна площа 179 кв, площа ділянки 11.5 сот. Будинок затишний та доглянутий, тому поспішайте на перегляд. Усі деталі за телефоном.

Мирна, 177
rieltor.ua

Будинок в Луці-Мелешківській 220 м.кв, 5 кімнат, 2 санвузла, камін, підвал, гараж, баня, погріб, котельня(газовий і твердопаливний котел), 14 соток землі Торг Запрошуємо на перегляд, телефонуйте! (102488)

Продам будинок в Луці-Мелешківській 8813
olx.ua

Пропоную Вашій увазі чистовий будинок, який знаходиться у 5 хвилинах від міста. Дуже мальовниче та тихе місце, комфортне для проживання та насолодженя ранішньої кави. 3 просторі окремі спальні, велика кухня студія (36 квадратів), розділена на зони та виходом на терасу.Просторий санвузол з вікном, топочна у якій можна зробити прачечну ,просторий та високий гараж( можна заїхати мікроавтобусом). В будинку зроблені такі роботи: чистова шпаклівка, тепла підлога( коридор, санвузол, кухня), розведена електрика, встановлений котел, електричні ворота у гараж, нові вхідні двері, встановлений насос у криниці( вже є вода у будинку). Висота стелі 3 метри. Комунікації: світло 11 кВат,вигрібна яма, криниця(вже установлений насос для подачі води у будинок). Велика ділянка, де можна розташувати навіс для авто або побудувати гараж. Поруч ліс та озера. Запрошую на перегляд будинку. Деталі за телефоном

Продаж чистового будинку
olx.ua

Пропонується до продажу чудовий будинок з меблями, технікою та всіма зручностями у мальовничому селі Дорожнє. У будинку є 3 спальні, вітальня з каміном, і гараж. Облаштоване подвіря з господарськими будівлями та літньою кухнею, в якій є діюча піч. Опалення газове - двоконтурний котел. Насосна установка з криниці до будинку. Велика оброблена ділянка 40 соток. Зручний підїзд - 500 метрів до зупинки автобуса. Запрошуємо до перегляду. 106603

Продається будинок у с. Дорожне 5362
olx.ua

Продаж приватного будинку Агрономічне Вінницька область. З ремонтом та ділянкою на 7 соток.Ландшафтний дизайн території, гараж, господарське приміщення. Все в пішій доступності.

Продаж приватного будинку Агрономічне
olx.ua

Продається цегляний будинок. Вдале планування. Просторі кімнати. Розміщений на ділянці площею 8 соток (чорнозем). Наявні гараж і господарські споруди. Поруч зупинка громадського транспорту. Детальна інформація по телефону. Запрошуємо до перегляду! 71562

Продам будинок на Вінницьких Хуторах 6470
olx.ua

Продам будинок у с. Лисогорі. Є гараж, літня кухня, хлів, гарний молодий сад. Деталі за телефоном

власник
Терміново продам будинок
olx.ua

Продаж 2-хповерхового будинку-новобудови на Вінницьких хуторах, біля магазину "Сімя". Всі комунікації. Рівна прямокутна ділянка. Є криниця, вигрібна яма. Світло, газ. Продається у чистовому вигляді. Залізо-бетонні перекриття, утеплення мініатою (20мм).4 кімнати, санвузол, кухня, вітальня. Є фундамент під гараж, сарай чи баню. 3 хв.до муніципального транспорту. Огороджений. Земля приватизована, будинок введений у експлуатацію. Зручний заїзд.

Продаж будинку,новобуд.Вінницькі Хутори.Чистовий.Всі комунікації.4 с.
olx.ua

Пропонується Вашій увазі будинок в передмісті Вінниці. Вдале розташування будинку- до Барського шосе 5 хв. на авто. Село розвинене- є школи, садочки, магазини, ресторани, регулярно курсує транспорт. В будинок заведено всі комунікації. Площа ділянки дозволяє встановити гараж, або навіс для авто, облаштувати зону відпочинку і т.д. Запрошуємо на перегляд

Продаж будинку 100 кв. м, 3 кімнати, на вул. Фортівська
olx.ua

Новий будинок з виходом в річку Південний Буг.2/2к,гараж,125м,25с,міський транспорт за 5хв. 128т.(96623)

Продам будинок в селі Прибузьке 1815
olx.ua

Пропоную до Вашої уваги сучасні дизайнерські таунхауси «Вишневий-1» у затишному мікрорайоні новобудов у місті Вінниця. До центру міста 15-20 хв на авто. Міський транспорт у 5 хв ходьби. Затишний закритий комплекс «Вишневий-1» включає в себе 6 якісно побудованих 2-ох поверхових цегляних будинків, з закритою облаштовано територією, паркомісцями, власними територіями для відпочинку. До кожного будинку підведено комунікації: газ, світло, водовідведення та водопостачання.. В кожному будинку якісні панорамні вікна, гараж з автоматичними воротами, сучасні якісні двері, бетонні сходинки, монолітна підлога, панельне перекриття між поверхами, високі стелі, кухня-студія, 3 просторі кімнати, 2 сан вузли, 3 технічні приміщення, якісне утеплення стін та даху. Завдяки новаторському підходу до планування таунхаусу сходова клітина розміщена так, що мінімалізує втрату квадратури приміщення. Можливість перепланування під себе, завдяки відсутності капітальних стін всередині будівлі. Гарна шумоізоляція ззовні та між сусідами, завдяки якісним склопакетам та товщиною стін понад 50 см, що забезпечує відчуття надійності та безпеки. Загальна квадратура будинку з гаражем - 135 м2, гараж 18 м2 (на одне авто), висота стелі 3 м (перший поверх) та 4, 6 м (другий поверх), неймовірне відчуття простору та свободи відчувається у всьому таунхаусі. Власні двори для відпочинку мають площу від 50 до 70 м2. Введення в експлуатацію: III кв. 2024 року.

Продаж таунів на Весняному
olx.ua

Будинок в чистовому вигляді , всі комунікації в будинку, тепла підлога, автономне опалення. Будинок утеплений , є місце під гараж, гарна фасадна ділянка правильної форми. Поруч зупинка і магазин.запрошуєм на перегляд.

Продам будинок на Вінницьких хуторах
olx.ua

Пропоную до продажу чудовий будинок - таунхаус в районі масиву "Окружний". Повністю з ремонтом, меблями та технікою, є великий гараж, діючий камін. До будинку гарний підїзд, облаштована прибудинкова територія. Всі комунікації центральні, на все лічильники. Житло просторе, "дихається вільно". Зацікавило? Телефонуйте. Покази проводяться оперативно 101440

Продається таунхаус в с.Агрономічному (пров. Світанковий) 5362
olx.ua

До вашої уваги екологічний будинок в передмісті Вінниці. Будинок розташований в самому центрі Зарванців, по вулиці що активно забудовується! Загальна площа будинку 140 м2, гараж на дві машини, погріб та технічні приміщення. В будинку комбіноване опалення, (електро та твердопаливний котел ), доглянуте подвіря, дві хвилини до лісу та озера. Пять хвилин до Вінниці по чудовій асфальтованій дорозі! Рік назад була зроблена косметика, будинок дуже колоритний та западає в душу! Запрошуємо вас на перегляд, усі уточнення за телефоном!

Продається будинок в Зарванцях
olx.ua

Супер стильний будинок! Аналогів нема! Це любов з першого погляду! Величезна кухня- вітальня, 3 окремі кімнати, гардероб! Вбудована дорога техніка та меблі. Дизайнерська стилізація будинку. Альтернативні види опалення! Центральна вода. Супер зручна локація! Гараж, тераса, тротуарна плиточка, автоматизовані ворота. Продається з усім!

Продається стильний будинок з ремонтом і меблями
olx.ua

Будинок за 7 км від Вінниці - в Стадниці. 60 м кв, три кімнати : дві окремі й одна прохідна. В будинку газ- двоконтурний котел, централізоване водопостачання, без санвузла. В дворі : гараж, погріб, господарчі будівлі. Ділянка 27,5 сот : молодий сад, малина, полуниця.

Продається будинок в Стадниці
olx.ua

Місце просто супер. Будинок на два входа, знаходиться в самому центрі, город виходить в мальовничу паркову зону біля церкви, до зупинки хвилина хотьби, Садок, школа біля будинку, всі магазини в кроковій доступності. Село розвивається , працюють підприємства. Будинок в жилому стані . Будинок газифікований, електрики три фази, вода - криниця, каналізація - зливна яма. На ділянці є господарські будівлі, погріб, гараж. Ділянка 52 с ( 25 під будівництво+27 для ведення особистого селянського господарства) земля чернозем. Запрошуємо на перегляд.

Продам будинок  в с.Лука-Мелешківська
olx.ua

Продається затишний 2-поверховий утеплений будинок у мальовничій місцевості для великої родини або ж для людей, які цінують простір, зручність та функціональність. У будинку 2 вітальні, 4 спальні, балкон, велика кухня, 2 суміжних санвузли (в одному тепла підлога), гардеробна кімната та приміщення під басейн або спортзал, горище. Вікна металопластикові (3-камерні склопакети). Під будинком великий гараж та приміщення під консервацію. На території подвіря засклена деревяна альтанка (2-камерні пластикові склопакети) з мурованими цегляними мангалом та коптильнею. За будинком розташований невеликий город. Є молоді плодові дерева та кущі: абрикоси, персики, сливи, яблуні, вишні, груші, чорна та червона смородина, ожина, агрус, малина, виноград. Опалення газове (двоконтурний газовий котел). Для підігріву води встановлений бойлер. Вода своя, проведена зі скважини. Каналізація - вигрібна яма 12 м куб. У 10-ти хвилинах пішої ходи річки Десенка, Південний Буг та ліс. Сполучення з містом хороше: до зупинки на трасі 10 хвилин пішки, автобуси кожні 10-15 хвилин. Сім разів у день автобус зупиняється на перетині із сусідньою вулицею - 2 хв. пішки від будинку. Будинок у хорошому житловому стані чекає нових господарів. 91735

Продається будинок в смт. Стрижавка 8686
olx.ua
123...5
1 - 24 з 107 результатів

Популярні запити