Продається ділянка в центрі с.Некрасово. На ділянці розташований глиняний будинок (підключена електроенергія, газ біля будинку), сарай та погріб. Площа - 25 соток. Через дорогу знаходиться ділянка 19, 5 соток, яка використовувалась під город. Дві ділянки продаються разом 13, 5 тис.💲 (можливий торг). За детальною інформацією звертайтесь за телефоном або пишіть у Viber, Telegram, WhatsApp. (75891)

Ворошилова
rieltor.ua

Продається двоповерховий цегляний будинок з ремонтом, меблями, три окремі спальні на другому поверсі, на першому велика кухня-вітальня з виходом на лоджію. Будинок утеплений, опалення двоконтурний котел, тепла підлога. Є гараж, великий підвал, у дворі своя криниця. Ділянка 8, 6 соток землі. За детальною інформацією звертайтесь за телефоном або пишіть у Viber, Telegram, WhatsApp. (103800)

можливий продаж по єОселя
Володимира Івасюка
rieltor.ua

Пропоную до продажу добротний будинок в класичному стилі в с. Дорожне. Село поруч з містом, асфальтоване, має зручний доїзд. В будинку є все необхідне для життя- меблі, вбудована техніка, всі зручності. Поруч велика ділянкв землі -40с. Земля приватизована кількома актами, тому можна придбати їх частину. У літній кухні є діюча піч. Будинок затишний, має позитивну енергетику. Стане новою чудовою домівкою для великої родини. Запрошую до перегляду!

Дорожне
rieltor.ua
Задайте ціну будинку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаж двоповерхового будинку з ділянкою від власника, без комісії. Площа 40м.кв. Ділянка: 5 соток, рівна. Розташування: село Некрасова, дачний масив. Будинок знаходиться неподалік від лісу, на ділянці розташовані господарські будівлі, сад. Є електрика. Опалення: піч. В будинку є погріб.

власник
Квіткова
rieltor.ua

Пропоную до вашої уваги окремий будинок з утепленням в такому стані як на фото або ж за окрему плату в чистовому стані (стіни під шпалери, підлога під ламінат, автономне газове опалення, радіатори, тепла підлога).Наразі розведено електропроводку, стіни поштукатурено. Утеплено дах. Є власна криниця, септик. Накрита тераса. Встановлено газовий 2х контурний котел та боковий забор. Продаж від представника забудовника без комісії агентству.По домовленості можливий продаж в чистовому стані.

Незалежності
rieltor.ua

Кутовий Таунхаус: Ідеальний Вибір для Життя в Гармонії з Природою! Пропонуємо кутовий таунхаус, що вдало поєднує сучасний архітектурний стиль і природне оточення. Зовнішнє оздоблення фасаду короїдом надає будинку виразного вигляду, а чорнова обробка стін дозволяє втілити будь-які дизайнерські рішення за вашим смаком. Розумне планування включає світлу кухню-студію, дві комфортні кімнати, суміжний санвузол і практичне підсобне приміщення. На території перед будинком зручно розташовано місце для паркування, а в затишному дворику можна створити куточок для відпочинку або зону барбекю. Відчуйте атмосферу спокою, насолоджуючись чудовими краєвидами та чистим повітрям. Цей таунхаус стане ідеальним вибором для тих, хто цінує комфорт у поєднанні з природним середовищем. Зателефонуйте, щоб дізнатися більше і побачити свій майбутній дім!

можливий продаж по єОселя
Богдана Хмельницького
rieltor.ua

Середній Таунхаус: Простір для Ваших Ідей та Комфорту! Цей середній таунхаус ідеальний вибір для тих, хто хоче створити власний затишний куточок, починаючи з чистого аркуша. Зовнішній фасад будинку виконаний у стильному короїді, що додає йому характеру, а внутрішні стіни залишені без обробки, відкриваючи безмежні можливості для втілення ваших дизайнерських задумів. Продумане планування включає кухню-студію, дві світлі кімнати, суміжний санвузол і зручне підсобне приміщення. Перед будинком розташовано місце для паркування, а затишний задній дворик може стати вашою особистою зоною відпочинку або місцем для барбекю. Цей таунхаус пропонує чудову можливість створити дім своєї мрії, оточений природою і комфортом. Зателефонуйте нам для додаткової інформації та організації перегляду вашого майбутнього житла!

можливий продаж по єОселя
Богдана Хмельницького
rieltor.ua

Кутовий Таунхаус: Ваш Ідеальний Простір для Втілення Мрій! Пропонуємо кутовий таунхаус, що поєднує в собі сучасний дизайн і можливість створити інтерєр за власними вподобаннями. Фасад будинку оздоблений короїдом, що надає йому стильного вигляду, а відсутність внутрішньої обробки стін дозволяє вам реалізувати будь-які дизайнерські ідеї. Внутрішній простір включає простору кухню-студію, дві світлі кімнати, суміжний санвузол та практичне підсобне приміщення. Спереду будинку облаштоване зручне паркування, а у затишному дворику можна створити зону для відпочинку або барбекю. Цей кутовий таунхаус ідеально підходить для тих, хто прагне жити у просторі, створеному на свій смак, з можливістю насолоджуватися природним оточенням. Звяжіться з нами, щоб дізнатися більше та організувати перегляд вашого майбутнього дому!

можливий продаж по єОселя
Богдана Хмельницького
rieltor.ua

Пропонуємо вашій увазі сучасний одноповерховий будинок, ідеальний для комфортного проживання. У будинку є три кімнати та простора кухня-студія, що створює зручний і функціональний простір для вашої родини. Суміжний санвузол і прихожа з бойлерною додають практичності й комфорту в повсякденному житті. Будинок знаходиться в чистовому стані з готовою обробкою стін та стяжкою підлоги, що дозволяє швидко і без зайвих витрат облаштувати його на свій смак. Підігрів підлоги забезпечує тепло і затишок навіть у найхолодніші дні. На ділянці передбачено місце для відпочинку, а поруч розташована мальовнича лісова зона, що створює ідеальні умови для прогулянок на природі та активного відпочинку. Обєкт підключений до всіх необхідних комунікацій: електрика, газ, септик, криниця, що забезпечує максимальний комфорт проживання. Цей одноповерховий будинок стане чудовим вибором для тих, хто цінує практичність, комфорт і близькість до природи.

Богдана Хмельницького
rieltor.ua

Відкрийте для себе одноповерховий будинок у затишному масиві серед масиву новітніх будинків, оточених мальовничою природою. Доглянута територія навколо будинку створює відчуття гармонії та комфорту, ідеальне для тих, хто мріє про спокійний відпочинок від шуму та метушні. Поруч є магазин, де ви зможете придбати все необхідне. Затишок і краса навколишнього середовища роблять цей будинок справжньою знахідкою для тих, хто цінує приватність і природу. Завдяки своїй привабливій ціні, цей будинок є чудовою можливістю придбати житло у спокійному районі з мальовничою природою. Ваша мрія про ідеальний дім може стати реальністю вже сьогодні. Не пропустіть цю унікальну пропозицію!

Героїв Чорнобиля
rieltor.ua

До уваги тих, хто шукає сучасний будинок. Зручне планування, простора кухня-вітальня,з виходом на терасу, два санвузли, три спальні. Автономне газове опалення, тепла підлога, радіатори. Світло, вода, каналізація септик. Стан чистовий, стіни під обої, підлога під ламінат. Забор по периметру.Також в ціну входять ворота та калітка.Запрошуємо на перегляд.Продаж від забудовника,без комісії агентству.

Незалежності, 137
rieltor.ua

Продам сучасний якісний будинок який будувався для сере із меблями та технікою, який повністю готовий для проживання . Вдале планування, три окремі спальні, кабінет, дві гардеробні, два санвузли, спортзал, гараж із підвалом, велика вітальня-столова із каміном. Будинок побудовано із цегли та утеплено мінеральною ватою, дві системи опалення ( електрична та твердопаливна), скважина, каналізація-септик, охоронна сигналізація. Велика рівна ділянка площею 12 соток правильної прямокутгої форми. У дворі простора альтанка. Запрошую на перегляд. Пропозиція від представника власника-без комісії для покупця!

Козацького
rieltor.ua

Продаж просторого таунхауса на Вінницьких Хуторах, вул. Лесі Українки. Загальна площа – 82,6 м². Приватизована земельна ділянка – 1 сотка. У будинку красивий євроремонт, вбудовані меблі та техніка, зроблена тепла підлога на першому поверсі. Облаштована зона для відпочинку.

Лесі Українки
rieltor.ua

Продається дача в Луці-Мелешківській. Є забор по периметру, на ділянці стоїть будинок з незавершеним будівництвом. Хороша локація, розташована при вїзді в дачний кооператив. Поруч магазин, дитяча площадка. Ділянка з виходом на дві вулиці. Є фруктові дерева.

СТ Цукровик, 25
rieltor.ua

Продається сучасний 2-х поверховий Дуплекс з ділянкою 2, 7 сот. по вулиці Мирна. Площа будинку 120м., побудований з цегли, панельне перекриття , зовнішнє утеплення, дах металочерепиця, двері страж, трьохкамерні склопакети. У будинку зроблений якісний дизайнерський ремонт, зручне та сучасне планування. Перший поверх : простора кухня - вітальня з виходом на терасу, санвузол, тепла підлога, гардеробна, та гараж. Другий поверх три просторі спальні де з кожної кімнати є вихід на балкони, та просторий санвузол з теплою підлогою. У будинку є всі комунікації: газ, двоконтурний котел, світло 5 кв. автоматика на кожну зону будинку, скважина, вигрібна яма( септик), інтернет(оптоволокно). Широка асфальтована вулиця, гарні сусіди, чудове розташування! Запршую на перегляд!

можливий продаж по єОселя
Мирна, 145
rieltor.ua

Пропоную до вашої уваги цегляний будинок з гаражем ,терасою та підвалом 15 м2 на Вінницьких хуторах, по вулиці Квітки Цісик. Продаж у чистовому стані-стіни під обої або ж декоративну штукатурку,підшитий та утеплений дах,зроблені та утеплені откоси,встановлено підвіконня. Автономне газове опалення. Встановлено радіатори,2х контурний котел,тепла підлога. Заведено воду та каналізацію. Світло. Забор по периметру.Ворота з автоматикою. Сонячні панелі на 5 КВт плюс супровід по заключенню договору на Зелений тариф . Сама ж ділянка площею 8 соток. Телефонуйте,продаж від представника власника,без комісії агентству.

Пушкіна
rieltor.ua

Запрошую Вас відкрити двері двоповерхового просторого, світлого, та затишного Таунхаусу з дизайнерським ремонтом! Перший поверх включає вітальню, обєднану з відкритою кухнею, та виходом на терасу заднього двору, санвузол з душовою кабіною, та кладова. Вхідна зона має вбудовану гардеробну шафу для вашої зручності. Другий поверх пропонує дві просторі спальні, одну з яких можна використовувати як дитячу кімнату, санвузол з кутовою ванною. Особливості: Дизайнерський ремонт зробленний з якісних сучасних матеріалів. Будинок повністю мебльований якісними меблями та обладнаний високоякісною технікою для вашого комфорту. Автономне опалення: Завдяки автономному опаленню ви зможете самостійно регулювати комфортну температуру в домі. Також на першому поверсі та в санвузлах обладнана тепла підлога для вашого додаткового комфорту. Усі міські комунікації. Розташування: Зручне розташування у новому житловому комплексі забезпечує легкий доступ до міської інфраструктури та транспортних магістралей, забезпечуючи вам зручний стиль життя. Не пропустіть цю виняткову можливість насолодитися стильним та комфортним життям у цьому прекрасному ТаунХаузі!

можливий продаж по єОселя
Гагаріна, 16
rieltor.ua

Нова пропозиція!!!! Таунхаус на Вінницьких Хуторах по вулиці Незалежності уже побудований,наразі проводяться внутрішні роботи. Продаж від забудовника,без комісії агентству! Сучасний та стильний з утепленням проект; зручне та практичне планування ; золота середина між квартирою та будинком ; 140 м2 з гаражем; 3 спальні,3 санвузли,гардероб та простора кухня вітальня 30 м2 з виходом на терасу ; комунікації-світло ,газ, вода,каналізація-септик ,у кожного окремі наразі можливе придбання як у чорновому так і в чистовому стані. Більш детальніше по телефону.

Незалежності, 138
rieltor.ua

Продаж частини будинку (дуплекс) в районі Бучми площею 213 кв.м. Сучасний, якісний двоповерховий будинок 2007 року побудови з міцної цегли та залізобетонним перекриттям, 6 просторих кімнат. Велике підвальне приміщення, гараж - 30 кв.м. Проведені та підключені всі необхідні комунікації. Перший поверх житловий стан, на другому поверсі чистові роботи, встановлені радіатори. Зручний асфальтований заїзд. Будинок повністю готовий до життя та чекає на нових власників. Готові розглянути пропозицію по ціні. Пишіть, дзвоніть домовимося про перегляд.

Українська, 14
rieltor.ua

Аналогів немає!!! Будинок цегляний, утеплений зовні. Максимально зручне планування: перший поверх - коридор, простора кухня, спальня кімната, гостьовий санвузол; на другому поверсі - три спальні кімнати , ванна. Будинок розташований на рівній ділянці правильної форми. Проведені всі комунікації ( електрика, криниця, септик). До будинку зручний заїзд. Не втрачайте можливість придбати будинок для комфортного проживання. Дзвоніть, пишіть із задоволенням відповім на ваші запитання.

Український провулок,
rieltor.ua

Новобуд. Є місце для гаражу, городу, саду, зони відпочинку, навісу, на 2 му поверсі є можливість зробити терасу з мальовничими краєвидом. У будинку розведено всю електрику, систему опалення. На ділянці є криниця. Вінницька прописка! Ходить муніципальний автобус 30А! 3 кімнати, кухня, санвузол. Підвал на 15 м2. Кожен поверх по 35 м2. 300 м від автобусної зупинки. Будинок вже утеплений. ВИКОНАНА ПОВІТРЯНО-КАНАЛЬНА ЕНЕРГОНЕЗАЛЕЖНА СИСТЕМА ОПАЛЕННЯ. У воєнний час саме воно!

Масив Писарівський
rieltor.ua

Сучасний та стильний будинок у стилі хай-тек чекає на свого нового власника! Для Вашого комфорту продумано та зроблено: 4 спальні, дві гардеробні, простору кухню-вітальню з виходом на терасу, три санвузли, котельню, гараж з автоматичними воротами, а також є вихід на дах, на якому зроблено терасу з панорамою на місто.При цьому заведено воду та каналізацію на обидві тераси, в гараж, який буде при необхідності опалюватись.Також зроблено автономне газове опалення, у кімнатах радіатори встановлено, тепла підлога крім спалень.Розведена якісна мідна електропроводка .Стіни під обої підлога під ламінат.Відкоси на вікнах утеплені екструдованим пінополістиролом.Встановлено водовідведення опадів на ділянці.Паркан по периметру.Розташований будинок на закритій території ЖК Новий Хутір.Продаж від забудовника,без комісії агентству.

Незалежності
rieltor.ua

Пропоную до вашої уваги чудовий будинок в передмісті Вінниці. Будинок має чотири спальні та кухню-вітальню. Зроблені всі чорнові роботи, залишилось найприємніше - втілювати свої творчі таланти в інтерєрі. Зроблена тепла підлога, є газ, електрика, септик, криниця, асфальтований підїзд, 5 сот землі. Будинок знаходиться в центрі села, поруч школа, магазин. Краще один раз побачити, запрошую на перегляд!

Руданського, 22
rieltor.ua

Дуплекс газифікований, електрика 5 кВт, централізоване водопостачання, септик. Є місце під гараж і тераса для сіменого чаювання. Поруч школа, дитячий садочок, до міста 5 хв на авто. Проте краще все побачити на власні очі, запрошую на перегляд!

Богдана Хмельницького
rieltor.ua
1 - 24 з 544 результатів

Популярні запити