Продам будинок в селі Жежелів Вінницької області 2013 року будування. В будинку дві кімнати, кухня, санвузол (ванна, туалет), терасса, коридор, гараж. Опалення газове, міський водопровід, підігрів бойлер. С будинком продається 30 соток приватизованної землі. Лічильники вода / газ / світло. На вулиці є теж колодязь. Поряд ліс, річка. До автобусної зупинки і до центру села 5-7 хвилин пішки, автобуси до Бердичіва, Козятина, Вінниці. Ціна 10 тис. долларів, торг або обміняю на 1-кімнатну квартиру в м. Бердичів. Телефон 098^713^02.77, Ірена.

власник
можливий продаж по єОселя
Київська
rieltor.ua

Город - 26 сотих , 6 сотих площа будинку з подвірям, 1 хлів, літня кухня з газом, погріб, криниця. До будинку підключені світло та газ. Будинок в центрі села, асфальтована дорога.

власник
Блюхера, 26
rieltor.ua

Продається будинок у красивому історичному та розвиненому місті Бар, Вінницька область. Пропонуємо Вашій увазі чудовий будинок, розташований у центрі міста Бар, на ділянці площею 8 соток, неподалік від ринку. Загальна площа будинку складає 155 квадратних метрів. Місто Бар - це історичний та розвинений населений пункт з усією необхідною інфраструктурою для комфортного життя. Тут є школи, лікарні, магазини, кафе та розважальні заклади. Місто славиться своїми мальовничими місцями, де можна насолодитися природою та відпочити. Для любителів риболовлі є відмінні місця для лову риби. Поруч гарні ліси, грибникам сподобається. Планування: На першому поверсі розташовані кухня, ванна, два бомбосховища, гараж та два погреби. Другий поверх розділений на два окремих житла з окремими входами. В кожному з них є величезна веранда та три житлові кімнати. Велике горище з окремим входом. Бомбосховища з аварійним виходом на другий поверх. На випадок відсутності газу, в обох половинах будинку передбачена можливість обігріву дровами. Стан будинку: Відмінний, регулярні ремонти. Зовнішні покращення: Новий паркан, перекрита дах, свіжа фарбування будинку. Комунікації: Центральний водопровід. Опалення: Індивідуальне, на газу. Цей будинок ідеально підійде для комфортного проживання Вашої родини. Завітайте на перегляд та переконайтесь у всіх перевагах цього обєкту! Звертайтесь за додатковою інформацією та домовляйтесь про перегляд за телефоном.

власник
Юрия Словацького, 10
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Будинок у мальовничому районі міста Вінниці (Сабарів), рекреаційна зона (річка Південний Буг, ліс), вул. 2-й проїзд Енергетиків.

власник
можливий продаж по єОселя
600-річчя вул.
rieltor.ua

ПРОДАЖ БЕЗ ПОСЕРЕДНИКА, ВІД ЗАБУДОВНИКА 🏡Ближня Корея •У продажі ідеальний будинок для сімʼї, площею 150 кв.м.. •Велика кімната студія з кухнею (42кв.м.) 3(три) повноцінних спальні кімнати, окремий гардероб, котельня з пральною кімнатою, навіс під авто. •Монолітні сходи •З/б плити перекриття •Якісні вікна з термозахистом VEKA •Плоска покрівля з ПВХ мембрани •Усі комунікації : газ, світло (5 кВт (Закладено - 20 кВт)), вода та центральна каналізація •Ідеальне планування та посадка будинку на ділянці 6,5 соток (Розрахована інсоляція🌖) •Широка вулиця, повністю асфальтований підʼїзд з усіх сторін •Поруч ліс та озеро🌿💧 •До центру міста 15 хв пішки👟 •Ввічливі та дружні сусіди По документах : усі документи готові, є дозволи від сусідів. 📌Прозора історія будівництва. (Мінімальна марка бетону 300, глибина закладання фундаменту 2м, якісна справжня міцна цегла, арматура високої міцності, утеплення 200мм на покрівлі…) Все абсолютно документувалось та фотографувалось під час будівництва, альбом з фото у подарунок. є ГАРАНТІЯ Додатково: допоможемо добудувати тераси, паркани, навіси під авто, перелаштувати та добудувати що завгодно … По документах : усі документи готові, додатково є дозволи від сусідів. 🎁у подарунок: індивідуальний дизайн-проект для майбутніх власників будинку (допомога при реалізації) На даний час ціна однакова з ціною квартири, але ж скільки переваг має окремий будинок. Супер інвестиція як у будинок так і у землю, ціна тільки збільшується. Це той затишок та комфорт, на який ви заслуговуєте. Запрошуємо на огляд та майбутніх клієнтів до співпраці. Проектуємо та будуємо будинки, як для себе. (є торг)

власник
Ціолковського вул., 25
rieltor.ua

Продається будинок в гарному стані, в смт Крижопіль, Вінницька область. Друга вулиця від лікарні, 10 хв.до базару, 20 хв.до ЖД вокзалу. В шаговій доступності магазини,дитячі садочки, школа. Участок 11 соток, будинок 110 м.кв. будинок розділений на два входи з кожної сторони: кухня, ванна з туалетом, по три кімнати все з меблями, новий котел для твердого топлива, битова техніка. Є літня кухня, гараж, погріб, господарські будівлі для тримання тварин, виноградник, садок. Додаткова інформація: відповім на повідомлення, та по телефону 068 1519702(телефонувати з 16:00 по 20:00)

власник
можливий продаж по єОселя
Перемоги
rieltor.ua

Продається будинок на Пирогова, проїзд 6-й Автомобілістів. Сам будинок в задовільному стані. Світло є, проведення газу і водопостачання можливе. Ділянка 4 сотки, рівна, по формі майже квадратна. Один власник.

власник
6-й проїзд Автомобілістів
rieltor.ua

Продам будинок по вул. Чумацька 61. 7 соток землі. Підключені комунікації: електроенергія, газ. Можна підключитися до каналізації.

власник
Дом на Бучмы + 7с земли
olx.ua

Продаю дом на ближнем ст.городе 165м2. 2 етажа. . от.хозяина.Рядом больница, школа,магазин, остановка, соборная 10мин пешком.Дом жилой есть, гараж на 2 .3.машины можна под бизнес использовать, в гараже есть все комуникацыи ,с верху не достроений дом 6 на 14.В доме все коммуникаций 3 комнаты с верху80м2 и 1гостинка с низу30м2 ,кухня 20м2 ,туалет ванная 12м2. Есть огород гдето 5сот.Набирайте все роскажу ,находится на ул.Маяковского.Первичное жылье.

власник
Продаю дом.На ближнем ст.городе  от хозяина..
olx.ua

Продажа либо обмен на квартиры, с доплатой, равноценно либо другое. тп.Шикарный дом в хорошем месте,.В доме все коммуникации. Документы на руках, есть ввод в эксплуатацию. 5 комнат, 2 ванные, гардероб, отдельный коридор с лестницей, много подсобных помещений.В цокольном этаже 100м2. жилая площадь 165 м2. Терраса 17 м2, навес под машину.Дом в чистовом виде.На все материалы есть документы, фронтоны обшиты дорогим фибро-цементным сайдингом который привозили с Бельгии.Все гарантийное.При продаже готов к любым проверкам по качеству строения. Рядом лес и озеро, очень тихое , спокойное место . Сделан ландшафтный дизайн, 9.5 соток земли. 5 минут на машине к Соборной.Ул.Грушевая 44 б,район "Дом отдыха".ПО ЗАПРОСУ ОТПРАВЛЮ ВИДЕО.

власник
Шикарный дом в Виннице продажа, обмен.
olx.ua

Від власника! Продам приватний будинок ідеально розташований поруч зі школою, дитячим садочком, магазином, лікарнею! Основні характеристики: - Простора земельна ділянка площею 11 соток. - Загальна площа будинку 70 кв.м. - Три окремі кімнати, 1 кімната прохідна, кухня, санвузол. - Газ, електрика, криниця, каналізація септик, погріб - все вже є в будинку. Для деталей та огляду зверніться за номером телефону.

власник
Продаж будинку, Вінниця, р-н. Бучми, вул. Чумацька
olx.ua

Продам будинок. 2 поверхи, цокольний поверх, великий підвал. 3,5 сотки землі. Всі документи оформлені. Власник.

власник
Будинок 2 поверхи, 222 кв. м., підвал, Старе Місто, Костя Широцького
olx.ua

Полностью кирпичный дом,добротная постройка 80х.Земли 5 соток.Есть Гараж,погреб.Централизованная вода,канализация.

власник
Власник! Дом на "Корее" 83кв.м.,вул.О.Кошового14,продажа от ВЛАДЕЛЬЦА
olx.ua

Провулок Амосова, мікрорайон Вишенька, транспортна зуп.Л.Ратушної, приватний сектор,дуже затишне місце у місті- будинок 2 кімнати - всі комунікації у домі, житловий стан.3,7 соток землі. Ідеальна інфраструктура -5 хвилин пішки до громадського транспорту. Магазин Грош 10 хвилин пішки Мегамол 15 хвилин прогулянки 20 хвилин пішки до Вишенського озера. Школи, дитячі садки,магазини,вся інфраструктура біля дому. До центру міста 10 хвилин на громадському транспорті. Від власника. Торг

власник
Виишенька Приватний будинок з ділянкою 0,0372 га
olx.ua

Пропонуємо Вашій увазі добротний будинок, будувався для себе з дотриманням усіх технологічних вимог: Фундамент: глибина - 140см, заливка бетону - 90 см, армований пояс 30 см (включаючи в себе каркас з чотирьох жильної арматури) основа - 10 см щебня, зверху закрито подушкою 10 см. Залито плити під кожну перегородку, гідроізоляція. Стіни 40 см + 10 см утеплення. Між коробкою та дахом залитий армований пояс товщиною 20 см. Перекриття даху деревʼяне, товщина балок 20 см, дах утеплений мінеральною ватою товщиною 20 см. Покрівля даху виконана з якісного німецького металу 0,5 мм. Встановлено вікна з 6 камерним профілем та 3 камерним склопакетом (фурнітура МАСО). В будинку всі центральні комунікації. Зроблено розводку електрики. Встановлено двухконтурний газовий котел. На ділянці є окрема забудова під тех.приміщення. Площа ділянки 5 соток. Земля приватизована, будинок введений в експлуатацію. Пирогово р-н Склепу. Поруч школа, магазини, зупинка громад. транспорту. 125000$ Власник 09********98

власник
olx.ua

Продається приватний будинок зі земельною ділянкою! Вулиця Івана Пулюя 2. На ділянці є гараж, сарайне приміщення, вольєр… Посаджені молоді дерева, полуниця, виділена частина землі під город. Будинок 35м2 чистий, охайний, підлога плитка та ламінат, ремонт у сучасному стилі, барна стійка з натурального дерева, як і укоси, безліч варіантів освітлення, наявний кондиціонер (майже абсолютно новий). Гарні сусіди, поруч школа та дитячий садок (йти 2 хвилини). Напроти продуктовий магазин і одразу ж зупинка міського транспорту!

власник
Будинок на Бучмах-6 соток (від власника)
olx.ua

Чудовий вибір для сім"Ї! Від власника! Поруч громадський транспорт (автобус, тролейбус). Велика прибудинкова територія для втілення всіх Ваших задумів (мангальної і дитячої зони), а також територія для будівництва гаражу або навісу для авто. Скважина, світло, газ, септик. 97кв. м. Немирівське шосе, за «грош»

власник
Котедж двоповерховий
olx.ua

Я власник продам 3-кімнатну квартиру на перетину вул. Янгеля та Київської. 58,6 кв. метрів, цегляний будинок, 4 поверх (є ліфт), три окремі кімнати, два засклені балкони, роздільний санвузол, індивідуальне опалення, гарне розташування - поруч вся інфраструктура, зупинки тролейбуса, маршруток, школи, ліцеї, басейн, набережна річки Південний Буг в 5 хвилинах пішки. В квартирі є система зберігання електроенергії Must на 5 кіловат годин - є завжди світло і опалення!! Продаж від власника БЕЗ КОМІСІЇ! Також є свій цегляний гараж на дві автівки з ямою та кладовкою. Знаходиться поруч з будинком у дворі. Ціна гаража 25000$. При купівлі квартири та гаража разом, зроблю знижку. Також продаю дачу на Вінницьких хуторах Садове товариство «Джерело» - 8 соток. Є будинок незавершеного будівництва в 1 поверх з залізобетонним перекриттям, заведено світло, є скважина зі смачною водою. Багато плодивих дерев, сад. Ціна 25000$

власник
Квартира на Фрунзе (Янгеля) з інвертором! +гараж!+дача!
olx.ua

Продам 1/2 будинку в гарному районі. Поблизу школа, садок, магазини, громадський транспорт. Комунікації. Вул. Гагаріна

власник
Будинок. Дуплекс
olx.ua

Продається земельна ділянка зі старим будинком, яка розміщена в тихому, мальовничому місці на березі річки Сільниця, по вулиці Слобода. Земельна ділянка приватизована, 0,1 га під забудову та 0,24 га для ведення особистого господарства. Земельна ділянка своєю межею сягає річки Сільниця. На земельній ділянці розміщені; стара хата, сарай та підвал. Комунікації: газ, вода, електрика - підведено, до найближчої зупинки автобуса "Слобода" - 10 хв.. Можливий варіан обміну на квартиру. Оглянути можна, попередньо домовившись за тел. 05*********22.

власник
Продаж або обмін земельної ділянки зі старим будинком
olx.ua

Продається будинок,без кап.ремонту всередині приміщеня,електрифікований,газ підведений до будинку.В наявності є всі можливі господ.приміщення,гараж,садок,кринниця,туалет.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продам будинок без внутрішніх робіт та комунікацій із 2 рівними земельними ділянками по 10 сотих в м. Погребище, вул. Польова. З документами. Біля будинку є гараж та господарські будівлі, криниця. Потребує заміни накриття шиферу.Торг

власник
Продам будинок, власник
olx.ua

Продається двоповерховий будинок 200 кв.м. з підвалом та мансардою. Є ділянка 8 соток, сад. Підведені світло, вода, каналізація. Розпочаті внутрішні роботи. Власник, ціна 20 000 $. пров. Правика, м. Ямпіль, Вінницька обл.

власник
Продається будинок
olx.ua

Свіжий євро-ремонт в 16-му році. Переважна більшість меблів може залишитись. Опалення твердопаливне. Опалення теж в 16-му році перероблялось з новим економним котлом. Будинок має 2 входи/виходи. Тобто можливо на 2 сім"ї жити (так планувалось). Початок посторойки будинку в 86-му році. Водопостачання заведено в будинок. Зручне розташування кімнат. До маршрутки 10 хв ходу. Є 2 сараї, є погріб в будинку, та мансардовий поверх ( можливо зробити жилим). Вихід до лісу 10 хв. Свіже повітря та завжди є куди вийти на прогулянку.

власник
Продам будинок з гарним ремонтом по вул. Гоголя
olx.ua
1 - 24 з 879 результатів

Популярні запити