продається будинок район пятничани чудова велика ділянка в межах міста є газ світло по вулиці централізований водопровід деталі за телефоном

маріі гавриш, 25
rieltor.ua

Пропонується до продажу таунхаус у межах міста в районі Барського шосе. Будинок чистовий, на обох поверхах тепла підлога, чистова шпаклівка, бетонні перекриття, утеплено стелю та встановлено гідробарєр. Розведено усі комунікації. Є вихід на терасу з кухні-студії. На першому поверсі є гараж з підвалом. Передбачено 2 санвузли та 4 спальні. Закрита територія з вїздом через електронний шлагбаум. У кроковій доступності розташовані супермаркет, школа та міський транспорт. Будинок введений в експлуатацію. Запрошуємо до перегляду.

возможна продажа по єОселя
Барське шосе
rieltor.ua

Продам будинок в центрі міста. 5 хв пішки до центрального базару . Всі комунікації міські . Є два входи в будинок. Ділянка землі 2.5 сот в особистому користуванні та 0.7 в сумісній власності. Є місце,де можна поставити машину. Телефонуйте,деталі по телефону . Ключі є,показ в зручний час . Запрошую на перегляд.

Верхарна, 23
rieltor.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам частини будинку в приватному секторі р-н Бучми З власним гаражом та територією в 10 соток землі + колодязь Характеристика будинку: Цегляний з зовнішнім утепленням 3 кімнати + 2 коридори (зовнішній та внутрішній) Зручності: санвузол, ванна, бойлер, пральна машина Опалення: пічне та двоконтурний котел, будинок повністю газифікований Будинок повністю функціонує та має 2 виходи що є дуже зручно для доступу на передній та задній двір Передній двір(вхідна частина): цегляний гараж для легкових авто, септик (подвійний з відстійником) Колодязь та культурні насадженя( квіти та плодові дерева) Погріб на 2 відсіки Задній двір(закритого типу"приватного"): мангал та тераса для відпочинку, майстерня, 6 -7 соток землі, та вихід на 2 поверх (дах) На вулиці є централізований водопровід ( за бажанням є можливість підключення) Будинок повністю функціонує та є житловим . Перегляди відбуваються кожного дня але по домовленості заздалегідь! Продаж ТЕРМІНОВИЙ та активний ! Тому розглядаємо усі пропозиції !!!

Академіка Вернадського, 66
rieltor.ua

Продаю будинок р-н АГРОНОМІЧНЕ (навпроти ЖК Софія)!!! Не будинок, а «ОСТРІВОК РАЮ НА ЗЕМЛІ» !!!!! Вишуканий, одноповерховий будинок, загальною площею 197м2, на 10 сотках землі. В ньому використано десятки унікальних технологій та архітектурно-дизайнерський рішень. Будувався для себе. В Будинку: 4 окремі спальні + велика кухня- вітальня 3 санвузли Один санвузол спільний між двома спальнями 21кВт , 3 фази Генератор на 10кВт Теплі поли Теплі стіни( встановлена приточно-витяжна система з рекуперацією по всьому будинку) Свердловина 78м з встановленим фільтром Септик на дві чаші Виведено місце для зарядки електро автомобіля Дах вкритий італійською мембраною Басейн 12х5( підігрів, плівка, пилосос) Зона барбекю з кухнею, санвузлом Складське садове приміщення з ліфтом у підвал Розташований в самій топовій локації, у мальовничому місці, з безпосереднім виходом в ліс. Будете насолоджуватись чистим повітрям, співом птахів, відпочивати від міської метушні. Одним слово, насолоджуватися життям! Я можу ще багато писати, але краще прийдіть, подивіться, відчуйте і купіть цього красеня!!! Будинок аналогів не має!!! Запрошую Вас на перегляд!!!

Підлісна
rieltor.ua

Продаю сучасний та якісний 2-поверховий таунхаус 120 м2 на Перемичці! Таунхаус побудований із червоної цегли з сучасним ремонтом. Будинок - обладнаний за найкращими сучасними технологіями, з використанням якісних енергозберігаючих та екологічно чистих матеріалів. Облицювання будинку декоративна штукатурка, утеплення по всьому периметру, дах металочерепиця. На першому поверсі передпокій, санвузол, гостьова кімната, просторна кухня-вітальня з виходом на власну терасу. На другому поверсі дві спальні з великими гардеробними та санвузол. Запрошую Вас на перегляд!!! Вам обовязково сподобається!!! Агенція нерухомості INVEST GRAND Працюючи з нами, ви отримуєте лише перевірені об"єкти нерухомості. Підтримка на всіх етапах угоди. Ми гарантуємо, що ви залишитеся задоволені співпрацею з нами!

Юзвинська
rieltor.ua

Є накрите, обладнане парко місце, зона відпочинку, продається з усіма меблями та технікою, є вихід на горище, використовуєшся, як кладовка, гардероб, закрита територія

возможна продажа по єОселя
Волошкова
rieltor.ua

Пропоную вашій увазі чудовий будинок на Кореї з ремонтом! Будинок знаходиться у затишному місці біля лісу. Складається з п"яти кімнат, двох санвузлів, гардеробної, бойлерної, кухні та столової. Земельна ділянка п"ять соток. Заведено п"ять кВт електроенергії, вигрібна яма - 10 м.куб., своя криниця. Ремонт виконаний у світлих тонах, в сучасному стилі! Запрошую на перегляд. Покази в зручний для Вас час. Телефонуйте!

3й проЇзд Генерала Арабея
rieltor.ua

Продам частину будинку на Бучмах. Є світло та газ, свердловина, зручності у дворі. Опалення газовим конвектором. Продаж з меблями. Є город на кілька соток.

Турчановича
rieltor.ua

Продам Таунхаус у класному місці на Пʼятничанах по вулиці Ольги Кобилянської. Гарна асфальтована дорога під будинок, поруч ліс та озера. Будівництво їх якісних матеріалів із дотриманням усіх технологій: - фундамент бетонна подушка, жб блоки 2 ряди, монолітний пояс -стіни керамоблок 380, мінвата 10 - перекриття 2 поверхів панельне, утеплення по панелі, крівля шатрова Комунікації : -електроенергія 7кВт -газ -свердовина -каналідація-сеатик. Продумане планування на три спальні, два санвузли, кіхня-вітальня 28м, гараж та гардеробна. Запрошую на перегляд!

Ольги Кобилянської
rieltor.ua

Продам добротний будинок у престижному районі на Старому Місті по вулиці Нагірній. Будинок має три спальні, індивідуальне опалення, просторий двір, також є ще окрема квартира із своїми зручностями яку можна використати для окремого проживання родичів чи для здачі у оренду. У будинку центалізоване водопостачання, своя вигрібна яма ( по вулиці є центральна каналізація), газ, підключено електроенергія потужністю 30 кВт ( 380В). Велика ділянка площею 10 соток. Запрошую на перегляд.

Нагірна вул.
rieltor.ua

Без комісії для покупців! Мрієте про життя в приватному будинку? Маю для Вас хорошу пропозицію в одній з найкращих локацій нашого міста!Вже завтра Ви можете заїхати в свій власний будинок. Локація: вулиця Амосова, все необхідне для комфортного проживання поруч: Урожай, Пироговка, Вишенька, до центру міста ви з легкістю доберетесь пішки.Школи, садки, магазини, зупинки транспорту, все поруч!Будинок наш розташован на приватній земельній ділянці 4,5 соток. Площа всіх приміщень складає 215 м2, в тому числі будинок 113 м2, де житлова площа 66 м2.В будинку на першому поверсі є: зал, кухня, кабінет та су + вихід на терасу + літня кухня .На другому поверсі є 3 спальні, з однієї спальні є балкон з гарним виглядом у двір, гардеробна та су. Для господарства є великий підвал + додаткова кімната в якій можна зробити сауну, і є окрема майстерня для господаря.У дворі є гараж, + достатньо місця для декількох авто. Є зона відпочинку, мангал, доглянутий двір. Стан будинку без сучасного ремонту, але дуже доглянутий можна зайти та жити, всі меблі та техніка залишається та входять у вартість будинку! Запрошую на перегляд! Можливий торг, а також обмін на квартиру.

Амосова, 51
rieltor.ua

Продам якісний цегляний будинок в місті. Аналогів немає! Вдале плануванням під чистове оздоблення! Широкий коридор, велика кухня- вітальня з виходом на терасу, спальня кімната, дві дитячих кімнати, гардеробна. Тепла підлога, встановлені батереї. Прекрасна велика тераса де можна облаштувати зону барбекю та відпочинку. Комунікації проведені та розведені по будинку. Є можливість підключитися до міської каналізації, кошти проплачені. Будинок утеплений зовні з дизайнерською підсвіткою. По периметру зроблений паркан. Зручна транспортна розвязка. Дзвоніть та придбайте будинок своєї мрії!

возможна продажа по єОселя
Святошинський тупик, 7
rieltor.ua

До вашої уваги продаж будинку якісної побудови. Будинок цегляний, утеплений зовні. В будинку простора кухня вітальня з виходом на терасу дві спальні кімнати, два санвузла. Будинок розташований на рівній ділянці правильної форми. Проведені всі комунікації ( електрика, криниця, септик). До будинку зручний заїзд. Не втрачайте можливість придбати будинок для комфортного проживання. Дзвоніть, пишіть.

Світлий проїзд, 5
rieltor.ua

Продам будинок від представника власника, без комісії! На самому березі озера, є вихід до озера та бунгало на воді. Закрита територія масиву із відеоспостереженням, та освітленням, зручна транспортна інфраструктури. Поруч ліс для прогулянок, дитячий майданчик, волейбольний майданчик. Дуже мальовниче та затишне місце. Запрошую на перегляд

эксклюзив
2-й провулок Променевий, 26
rieltor.ua

Продам новий будинок за ТРЦ Плаза Парк у 10 мікрорайоні. Фундамент: плита залізобетонна 40см, блок залізобетонний, армопояс Стіни несучі: цегла повнотіла 1.5 Стіни міжкімнатні: цегла повнотіла 0.5 Перекриття: плити залізобетонні Дах: плити залізобетонні, пінопласт 30 см, бетон армований 10 см, пвх мембрана Утеплення: фундамент - 10см екструдер, стіни 15 см мінвата, стіни гараж 10 см мінвата, дах - 30 см пінопласт Електрика: 3 фази - 10 кВт, розводка: мідь 2.5 кв на розетки, 1.5 кв на освітлення; вимикачі - слабострумні; є можливість підключення генератора. Опалення: електричний котел, твердопаливний котел, 1 поверх - тепла підлога, 2 поверх - санвузли і гардероб: тепла підлога, спальні: батареї. 2 незалежних колектора для теплої підлоги на 1й і 2й поверх, Вікна: металопластик 7 камер, склопакет 3 камерний. Підвіконня - штучний камінь. Вода: свердловина 75м, є аналіз на якість води від водоканалу. Гаряча вода: електричний бойлер + сонячний колектор, рециркуляція на весь будинок. Каналізація: септик - 2 ями по 13 м3. Інтернет: Вінтелепорт, оптика. Сигналізація: пультова, МВС. 6 кімнат: 4 спальні, кабінет, вітальня 3 санвузли: 2 на 2 повесі, 1 на першому; 2 душових кабіни, 1 ванна Гардероб Кухня: Плита індукційна Духова шафа Посудомийка 60см Столешня - штучний камінь. Мийка - штучний камінь. Фасади - фарбований МДФ. Фурнітура Blum Фартух: скло Комора: 1.5 кв вхід з кухні Сходи на 2 поверх: залізобетон, покриття - штучний камінь, огороження - метал фарбований. Підлога: 1 поверх: ламінат, плитка керамічна; 2 поверх: паркетная дошка, плитка керамічна. Стеля: натяжна. Двері міжкімнатні: дерево, шпон фарбований + скло. Ручки з магнітними замками. Сейф. Підвал: висота 2 м. На всю площу будинку. Котельня в підвалі. Полки для зберігання. Дрова. Тенісний стіл. Підвал може використвуватись як укриття, вхід із середини будинку. Тераса: 18 кв.м, бетон, плитка керамічна. Навіс (напівкрита): метал, тканина. Гараж на два авто. Ворота: відʼїздні автоматичні, метал фарбований.

Джерельна, 2
rieltor.ua

До вашої уваги продаж будинку якісної побудови. Будинок цегляний, утеплений зовні. В будинку простора кухня вітальня з виходом на терасу три спальні кімнати, два санвузла, гардеробна кімната. Високі потолки створюють відчуття комфорту та свободи. Будинок розташований на рівній ділянці правильної форми. Проведені та підключені всі комунікації ( електрика, газ, міські вода та каналізація). До будинку зручний заїзд. Важливою перевагою буде розвинена інфраструктура, поруч все необхідне для життя. Не втрачайте можливість придбати будинок для комфортного проживання. Дзвоніть, пишіть.

Василя Симоненка, 25
rieltor.ua

Продам будинок якісної побудови з ремонтом. Будинок розташований на великій рівній ділянці. Підключені всі комунікації: електрика, міська каналізація, свердловина, газ проходить по вулиці. На першому поверсі коридор, кухня - вітальня з виходом на терасу, спальна кімната, санвузол. На другому поверсі: три спальні кімнати, гардеробна, ванна. Тепла підлога на першому поверсі повністью, на другому поверсі встановлені радіатори, у ванній тепла підлога. Будинок повністю готовий до життя та чекає на нових власників. Пишіть, дзвоніть домовимося про перегляд.

1 - й Святошинський проїзд, 2
rieltor.ua

Дуплекс побудований з високоякісних матеріалів. Фасад утеплений пінопластом, зверху встелена мінеральна вата 20 см. До будинку проведені всі комунікації електрика, газ, свердловина, септик також при бажані є можливість підключитися до міської каналізації. На першому поверсі коридор, кухня вітальня, санвузол. На другому поверсі дві спальні кімнати, гардеробна та ванна кімната. Красивий вид на місто. Розвинена інфраструктура, в пішій доступності школа, дитячі садочки, супермаркет, магазини. Поруч зупинка транспортного таксі яке доставить вас у будь який район нашого міста. Зацікавив будинок, телефонуйте , буду рада відповісти на ваші запитання !

Шереметка, 47
rieltor.ua

Таун має три поверхи. Два житлових, третій цокольний - гараж. Утеплений дах та стіни в середині мінеральною ватою. Гарний фасад.

Арабея Генерала вул., Таун 67
rieltor.ua

Продається ідеальний таунхаус для тих, хто шукає комфортне житло в затишному місці. Цей таунхаус розташований на земельній ділянці 2, 2 сотки і має площу 130 кв.м. З вікон відкривається чудовий вид на ліс, а до річки Південний Буг можна дійти пішки за кілька хвилин. Цей таунхаус - чорновий, що дає вам можливість зробити ремонт та перетворити його на своє житло мрії. В будинку є 2 санвузли, розведена електрика та вікна з якісним польським профілем. Також будинок утеплений мінватою, що дозволяє зберегти тепло в холодну пору року.

Дачна вул.
rieltor.ua

Частина будинку з окремою територією в чудовій локації міста. Є реальна можливість добудови. Заведені всі міські комунікації (крім каналізації, є вигрібна яма), центральна каналізація проходить по вулиці. Земля приватизована - 3.5 соток. Ділянка вуглова, виходить на дві вулиці.

возможна продажа по єОселя
Трамвайна, 30
rieltor.ua

Продається будинок на Старому місті! Характеристики: Площа ділянки: 10 соток Огорожа: Є Гараж: Є Господарчі приміщення: Є Можливість зробити другий поверх на мансарді: Є Опалення: Газове Вода: З криниці Каналізація: Вигрібна яма Кількість кімнат: 4 (3 окремі та 1 прохідна) Кухня: Є Санвузол: Суміжний Загальна площа: 100 кв.м. Меблі: Продається без меблів Переваги: Вдале розташування Простора ділянка Можливість розширення жилої площі Автономне опалення та водопостачання Газова плита Суміжний санвузол Гараж та господарчі приміщення Тихий та затишний район Будинок стане чудовим вибором для тих, хто шукає комфортне та затишне місце... В пішій доступності розташовані магазини,зупинки громадського транспорту. До центру міста 5 хвилин їзди автомобілем.

возможна продажа по єОселя
Шкільна
rieltor.ua

Будинок у мальовничому районі міста Вінниці (Сабарів), рекреаційна зона (річка Південний Буг, ліс), вул. 2-й проїзд Енергетиків.

владелец
возможна продажа по єОселя
600-річчя вул.
rieltor.ua
1 - 24 из 1030 результатов

География, Винница

Комфортный город для спокойной жизни

Продажа домов в Виннице пользуется спросом среди соискателей благодаря удобному расположению города в экологически чистом регионе страны. Если в качестве места для жизни вас заинтересовала Винница, продажа домов здесь ведется сразу в нескольких районах. Наибольшей популярностью пользуются объекты у реки Южный Буг – в микрорайонах Старый город, Свердловский массив и Пятничаны (недалеко от которого есть еще и зеленый массив). Рассмотрите также районы Хутор Шевченко и Малые Хутора, где также есть коттеджные общества.

Продажа частных домов: Винница предлагает массу вариантов

Благодаря вариативности предложений, потенциальные покупатели могут выбирать коттеджи, флигели и дачи в зависимости от своего бюджета, а также пожеланий относительно площади и расположения. Многие владельцы предлагают купить частный дом в Винницена на два входа для разных семей, иногда можно оформить сделку в рассрочку. Если вам срочно нужно купить дом, но у вас не хватает средств на полноценный особняк, приобретение половины дома – достаточно неплохой вариант.

Есть также элитные дома в Виннице с ремонтом, одноэтажные и двухэтажные варианты как в центре, так и на окраине. Если вас интересует подобное жилье, вы непременно подберете для себя оптимальный вариант.

Удобный поиск на Flatfy от ЛУН

Недорого купить дом в Виннице без посредников можно, самостоятельно изучив текущие предложения. В этом вам поможет портал Flatfy от ЛУН – уникальный поисковик, позволяющий отсортировать необходимые предложения по цене, актуальности и площади. На карте сайта отмечены все объекты, чтобы пользователь мог легко ориентироваться в точном месторасположении дома.

На страницах поискового портала Flatfy от ЛУН можно просмотреть описания, все цены на жилье, а также контактные данные собственников, чтобы вы могли легко связаться с владельцем и купить новый дом в Виннице без переплаты. В каталоге вы не найдете предложений с фейковыми фото, поскольку нашими специалистами был разработан алгоритм, позволяющий отследить изображения, ранее публиковавшиеся от других владельцев. Так вы сэкономите время на поиски недвижимости своей мечты. Если продажа домов в Виннице для вас актуальна, воспользуйтесь поисковым порталом Flatfy от ЛУН, чтобы не тратить время на бесполезные поиски с обманчивой информацией.