Без комиссии. Продается Дом в с. Большая Бугаевка Васильковский район. - дом 177,14 м.кв. - участок 19 соток Что касается работы: - внутри свет (20Квт) три фазы. - внутри вода со скважины - разведено отопление и свет. - стяжка пола - оштукатуренные стены. - подбитый потолок. - новые батареи. - санузел укомплектован смесителями. - три спальни (одна очень большая) - помещения топочной и прачечной - санузел - гостевая - студия совмещённая с кухней 50 м.кв) - в студии панорамные окна с выходом на террасу. - окна Rehau ( энергосберегающие стеклопакеты) - крыша металлочерепица Ruukki (гарантия 30 лет) - на участке вагон - бытовка и помещение под инвентарь - Система водяного теплого пола по всему дому - Разведены все коммуникации (электроэнергия, вода, канализация) - заложена шахта под камин - три выхода из дома - подведён интернет - участок практически правильной прямоугольной формы - есть возможность сделать выезд из двора на две параллельные улицы. Цена 120000у.е. Без комиссии Контактное лицо Илья 097640133пять, 063708999семь

Лісова
rieltor.ua

Котеджне містечко закритого типу, що охороняється, розташоване в колишніх мисливських угіддях, оточене лісами, в близькому сусідстві з природним озером - с.Велика Бугаївка, Обухівський рн - тихе, пейзажне місце. Пропонується на продаж ділянка 10 соток з ГОТОВИМ будиночком (гостьового типу або дачний дім) S=50м2 + тераса 17м2. Екологічний будинок – лише НАТУРАЛЬНІ МАТЕРІАЛИ. Євроремонт. Повна комплектація меблями та побутовою технікою. На ділянці ВСІ КОМУНІКАЦІЇ: швидкісний інтернет, струм 24кВт, газ середнього тиску, сласна свердловина, септик. Відповідно є можливість добудови ще одного будинку. Ділянка з цільовим призначенням - під забудову, огороджена по периметру. На ділянці ландшафт (туї, ялівець) і сад, що плодоносить; паркувальне місце для машини; автоматичні вїзні ворота. Ділянка охороняється, підїзд через охорону, шлагбаум. Сусіди побудувались та живуть. Велике природне озеро 600м. Київ 30км. Заїзд можливий як із Новообухівської, так і з Одеської траси. Ціна договірна. P.S. На Ваш номер у телеграм надішлю відео.

Новая, 77
rieltor.ua

БЕЗ КОМІСІІ для Покупця пропонується на продаж сучасний будинок в тихому та мальовничому місці - с.Велика Бугаївка. В центрі населеного пункту, на видовому майданчику розташувалося нове міні котеджне містечко на 6 будинків. Загальна площа однієї будівлі 116кв.м, 2 поверхи. Рішення планування: велика кухня-вітальня, 3 окремі спальні, 2 санвузли, гардеробна, котельня-пральня, тераса. Комунікації: ГАЗ, електрика 10кВт, у кожного будинку власна свердловина, індивідуальний септик. Стан: з ремонтом та без. Ділянка 9 соток з парковочним місцем для автівок; крита терраса, зелена зона для барбекю. Територія по периметру огороджена забором. Видові ділянки. Гарні краєвиди навколо. З любого вікна вид на зелену зону! Забудований район, асфальтований підїзд. Поруч знаходиться зупинка транспорту, магазин, д/садочок, медичний пункт. Повний пакет право встановлюючих документів. Готові під єОселю та безготівковий розрахунок. Можлива безвідсоткове розтермінування на 2 роки! При 100% оплаті - знижка! Вартість будинку з ремонтом: $99000 Вартість будинку без ремонту: $85000 Наша пропозиція буде цікава молодим, креативним та творчим людям! Запрошуємо на перегляд! Скористайтеся цією чудовою нагодою наблизити свою мрію! Без комісії! Відділ Продажу

можливий продаж по єОселя
Шевченко
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Цегляний Будинок (Дача) 162.71.91 кв.м. в трьох рівнях розташований на 20 сотках в мальовничому місті. Перший поверх передпокій кухня,био санвузол і гараж .Другий гостьова , та дві кімнати.Третій поверх мансардний під оздоблення с балконом з якого відкривається вид на озеро. Біля дома розташована друга будівля під ремонт .На участку розташований сад потребує догляду, також є скважина , по периметру огорожа , чудовий краєвид на озеро . комісія

Продам будинок 162кв.м. біля озера в селі В.Бугаївка, Київ 15 км
olx.ua

Цегляний будинок на 2 поверхи з гаражем та підвалом площею 108 кВ.м. та земельною ділянкою 12 соток та недобудованими підсобними приміщеннями в мальовничому місці на межі ландшафтного парку Бугаївські Карпати на відстані 28 км від Києва.Кадастровий номер є.Огорожа капітальна суцільно металева з воротами шириною 5 метрів.Електрика від сільської мережі по індивідуальній дініії.Газова лінія та точка підключення до неї біля ділянки.Підїздні шляхи нормальні.Теріторіально будинковододіння знаходиться по вул.Незалежності в с.Велика Бугаївка Васильківського району Київської області.Є фруктовий сад,оброблений город.

власник
Продам 2 поверховий будинок 108 кв.м.сВелика Бугаївка
olx.ua

Продам дом есть скважина, газ ,две комнаты жилых , проведена сантехника в дом, тихая спокойная улица хорошие соседи цена договорная звоните по номеру 09******30

власник
Продам добротный дом
olx.ua

с.Велика Бугаївка – тихе, пейзажне місце. Пропонується Вашій увазі котедж, розташований в закритому та охоронюваному котеджному містечку, в оточенні лісу, в близькому сусідстві з природним озером. 2-х поверховий екологічний будинок, заг.пл. 175кв.м: повністю укомплектований усім необхідним для комфортного проживання. Фінський проект, концепція деревяного будівництва. Все в будинку зручно та однаково добре організовано для роботи та відпочинку. Центральне місце займає камінний зал з ДРУГИМ СВІТЛОМ + кухня-їдальня з виходом на криту терасу, 3 спальні, 3 санвузли, кабінет, сауна, котельня-пральна. Всі комунікації в будинку: електрика 24кВт, газ, водопостачання - свердловина 55м, 1-й поверх підлоги з підігрівом (водяний). Каналізація - септик. Опалення: 2-х контурний газкотел. Ділянка 13 соток примикає до струмка. Є мiсце для вiдпочинку в саду - альтанка. Басейн. Навіс для 2-х авто. Огородження, автоматичні ворота. На території селища передбачено: охорону; черговий електрик, сантехнік тощо; прибирання зон загального користування, вивезення сміття; освітлення території. Велике гарне озеро 600м. Парк "Київська Русь" (центр культури та історії Київської Русі) - 4км. Київ 28км. (Заїзд можливий як з Одеської, так і Новообухівської трас). Документи у повному порядку. Вартість договірна.

Продам дім-шале в тихому,безпечному місці. 0,14га,Камін,басейн,сауна
olx.ua

Продам два будинки в одному дворі: 2-х поверховий з ракушняку, утеплений і обкладений пластик. сайдінгом. Заг. Пл.: 59м.кВ. 2 кімнати по 15м.кв Лоджія - 10м.кв Кухня - 7,7 м.кв Тамбур - 3,2м.кв Котельня - 2,25м.кв Туалет+душ - 3.0 м.кв Опалення: твердопаливний котел, на 1поверсі теплі поли від котла. Вода в будинку, є скважина. Водовідведення- вігрібна яма Електроенергія 220В Будинок деревʼяний (2015) баня побудована з зрубу 20см. Заг. пл.: 55м.кв Кімната 25м.кв. Парилка 6.0 м.кв туалет, душ 5,5м.кв Вода заведена Електроенергія 220В Дах металочерепиця Окрема від основного будинку вигрібна яма Опалення: піч-камянка, дрова + ел.конвектор Дах бітумна черепиця Супутникове ТВ У дворі плодові дерева, ягідні кущі, теплиця 3*5м.кв. З полікарбонат. Паркан бетонний і частково деревʼяний по периметру двору. Під»їзд до будинку- вимощений щебенем. Двір складається з двох рівнів, на першому два будинки, госп двір, теплиця, на другому пасіка і під неї побудовано деревʼяний будинок 3*4 м, з верандою. Див.фото. Ціна 65 тис грн Вступ в спадщину в липні, документи майже в завершеній стадії! Один власник. Дивитись у зручний для вас час, по домовленості.

власник
Два будинки, баня: Васильківські Карпати, затишно, дуже зелено
olx.ua

Продається БЕЗ % 4 нових котеджі з панорамними терасами . По 2 повноцінні поверхи . Площа котеджу 120 м2 Розраховані на 6 кімнат . Прибудинкова територія 9 соток. 35км від центру Києва. Між одеською і новообухівською трасою в селі Велика Бугаївка. Місце для комфортного життя поряд з природою. З тераси котеджу відкривається вид на чисте озеро, де можна купатися, кататися на воді або рибалити. Поряд мальовничі пагорби з висотою схилів до 30 метрів. В селищі розвинена побутова та соціальна інфраструктура. У пішій доступності до центру Бугаївки знаходяться: дитячий садок, школа, мінімаркети, медичні організації, пошта. Система додаткового утеплення стін - пінопласт, сітка, грунт, штукатурка, зовнішня обробка Висота стель: 1-й поверх - 3 м, 2-й поверх -2, 9 м Поверхи з"єднуються маршовими сходами . Перекриття - залізобетонна плита + горизонтальна гідроізоляція між фундаментом, будинком та поверхами Покрівля – м"яка кровля з системою утеплення. Електроенергія - потужність 16 кВт на одне домоволодіння.. Коробка з вікнами і фасадом - 85000$ Будинок з ремонтом - 105000$ Можливо розтермінуання або початкова оренда з подальшим викупом реальному покупцеві))) Будинки у власності і здані в експлуатацію . Є відео огляд будинку. Деталі по телефону . Дзвоніть ДОГОВОРИМОСЯ.

Продається без% котеджний будинок в передмісті Києва
olx.ua

Продам повністю автономну половину будинку в мальовничому місці «Васильківські Карпати» в хорошому житловому стані.Ділянка доглянута 0,51 га с.Велика Бугаївка (20 км. від м.Теремки або 25 км м.Видубичі) знаходиться на височині можна під забудову .Приватизована двома актами 0,25 га під будівництво+0,26 га під осг. Має шикарний панорамний вид на річку з виходом у ліс. Структура підійде для втілення будь-яких ідей ландшафтного дизайну. Центральна вулиця з асфальтованим заїздом. Є всі комунікації: електроенергія, газ, вода (свердловина 75м.), Оптоволоконний високошвидкісний інтернет. Можна використовувати для дачі. Також додатково є господарські приміщення .Гарний варіант для бізнесу хто займається будівництвом .Можна розділити на 3 незалежні ділянки заїзд з центральної вулиці . За запитом надам всі документи. Продаж від господаря! Не ріелтор!

власник
Житло під Києвом 0,51 га .
olx.ua

Популярні запити

Географія Велика Бугаївка