Вашій увазі пропонується Дуплекс преміум класу, який поєднав в собі якість, комфорт та вишуканий стиль! Будинок повністю готовий до ремонту!Дуплекс розташований в престижному районі Бучі, неподалік ресторану "Тоскана гриль" (провулок Революції). Зручна транспортна розв’язка! Загальна площа 120 кв.м.+30 кв.м. мансарда (бетонні сходи). Грамотно сплановане планування, включає: 4 житлові кімнати, простору кухню/вітальню з виходом на затишний двір, 2 с/в та 30кв.м. - повноцінної мансарди, вільного призначення. Комплектація: -якісні, протипожежні двері з МДФ накладками; -Вікна Rehau євро 70, енергозберігаючі з ламінуванням; -Ідеальна гіпсова штукатурка; -чорнова стяжка підлоги; -бетонні сходи з 1 на 2 та на 3 поверх; -введення комунікації та інтернету; -огорожа з профнастилу; -бруківка на передньому дворику. Опалення індивідуальне газове, централізоване водопостачання, каналізація септик. Котеджний комплекс знаходиться в тихому місці, а також в пішій доступності є вся необхідна інфраструктура. Прекрасний варіант для комфортного проживання великої родини! Гнучкі умови розтермінування, з першим внеском від 30%! Відділ продажів від забудовника, без комісії! Телефонуйте!

Будинок преміум класу в Лісовій Бучі!
olx.ua

Срочно! Продажа/обмен/оплата частями. Недостроенный жилой комплекс, площадью 1500 м2. ЖК комфорт-класса располагается в ближайшем пригороде Киева – в городе Буча, по ул. Екатерины Белокур 3. Земельный участок в собственности, 14 сот. Построен фундамент сваи, цокольный этаж и первый этаж. Подключена эл. энергия 70 кВт. Есть разрешение на строительство, проект, МБУ. Комплекс представлен одним трехэтажным домом с уникальной архитектурой. Есть проект визуализации. Невострой будет полностью возведен из кирпича с дополнительным утеплением внутренних стен минеральной ватой. На территории комплекса будет расположено: лобби кафе, открытая спорт и детская площадки, парковка. Рядом земля под строительство второго дома. Город Буча находится всего в 15 километрах от Киева. Рядом сконцентрирована развитая социальная инфраструктура. В шаговой доступности расположен детский сад «Козачек»(490м), общеобразовательная школа № 1(490м), супермаркет (76м), городской парк, обустроенный пляж и ресторанный комплекс. Сообщение со столицей обеспечивают три скоростные автодороги: Киев-Гомель, Киев-Житомир, Киев-Ирпень. Добраться до столицы можно за 15-20 минут. Автобусная остановка - 425 м от ЖК.

Буча, Киевская обл. Продажа, обмен недостроенного ЖК 1500 кв.м. БЕЗ %
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Таунхауси в КМ «Нест Парк» в Лісовій Бучі, пров. Толстого. У наявності внутрішні будинки 98м², ділянки 1,26 сот. Ціна 75000$ Матеріали будівництва: червона керамічна цегла, утеплення - 100 мм пінополістерол, комбінований фасад: клинкерна плитка та декоративна штукатурка. Внутрішнє оздоблення: чистова штукатурка стін, коммуникації заведені в будинок, без розводки по точках, лічильники на всі коммуникації. Комуникації: вода - центральна, водовідведення - центральна каналізація, газификація (двоконтурний газовий котел за рахунок покупця). Розстрочка на 6 міс. без здорожчання з першим внеском 50%. Обговорюємо індивідуально більш тривале розтермінування платежів.

Готовий таунхаус в Лісовій Бучі
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Загальна площа дуплексу: 150 кв.м.+60 кв.м. третій поверх; Площа земельної ділянки: 2,8 соток. Технічні характеристики: • Матеріал будівництва: керамоблок 300мм; • Перекриття між 1 і 2 поверхом: ЖБ плити; • Бетонні сходи між 1 і 2 поверхом; • Утеплення: 100мм мінвата; • Фасад: декоративна штукатурка; • Вікна: склопакет, енергозберігаючі; • Дах: фальцева покрівля; • Водопровід: центральне водопостачання; • Водовідвід: міська каналізація; • Газ: центральне газопостачання; • Електрика: встановлений лічильник; 7 кВт; • Опалення: індивідуальне газове; • Перегородки між кімнатні: керамоблок. Дуплекс з сучасним плануванням - простора кухня-вітальня, кімната та гостьовий санвузол на першому поверсі. На другому поверсі окремі кімнати та ванна кімната. Даний дім має своє місце для паркування вимощене плиткою та зелену зону перед будинком. Виконана закладка під камін. Закрите котеджне містечко. Повністю упорядкована прибудинкова територія + задні двори. Оформлення на першого власника.

Продам дуплекс в скандинавському стилі. Лісова Буча!
olx.ua

Продається елітний двоповерховий будинок в центрі Бучі по вулиці Героїв Крут. Ділянка 14 соток, правильної квадратної форми. Будинок побудований з цегли, якісного дерева, перегородки між кімнатами з газоблоку, перекриття з бетону. Авторський дизайнпроект, дорогий ремонт, всі меблі та наповнення будинку виконувалося під замовлення. Планування будинку: Перший поверх, це велика вітальня з каміном, обідньою зоною, кухнею-студією, робочим кабінетом, санвузлом з душ.кабіною. На другому поверсі, три кімнати (одна з лоджіями, ще одна з заскленим балконом), дві гардеробні та великий санвузол з джакузі і прасувальною зоною. В полупідвальному приміщенні знаходиться сауна, хамам, велике джакузі, барна стійка з куточком для відпочинку та зоною для більярдного стола. Також велика котельня, водоочистна станція, генераторна і т.д. Просторе горище до якого зроблені відкидні сходи. Сходи в будинку зроблені з натурального каменю та мрамору, перила із дерева, підсвітка, на стінах обігрівачі еліткласу. По всьому будинку розведена система кондиціонування, індивідуального освітлення кожної зони та кімнат в будинку, відеонагляд та протипожежна система, відеодзвінок. Підлога в будинку комбінована (плитка, паркетна дошка, камінь), на першому поверсі тепла підлога, на другому і в підвалі радіатори та місцями теж тепла підлога. При продажу залишаються всі вбудовані меблі та частково техніка. Навколо будинку красиво облаштована територія - клумби, великі туї, невеликий сад, виноградник, теплиці, город, в дворі альтанка та мангальна зона. Крите хоз.приміщення, літня кімната для відпочинку, баня та літня кухня. В дворі зроблений оглядовий автомобільний підвал з ліфтом для підземного паркінгу з освітленням. Електрики заведено 50кВт, газ, каналізація та вода центральні. Зроблений автополив. За більш детальною інформацією телефонуйте, відповім на всі запитання, а ще краще приїжджайте і все презентую. Документи готові до швидкої угоди. Оформлення будинку 2%, ділянки 1% З пов. Таня, 09******29 Чекаю на ваш дзвінок

Продаж елітного будинку в центрі Бучі, ділянка 14 соток
olx.ua

Поєднання якості та комфорту! Повністю готовий до ремонту Дуплекс у перспективному районі Бучі неподалік Варшавської траси та ресторану "Тоскана гриль" (провулок Революції). Загальна площа 120 кв.м.+30 кв.м. мансарда. Планування включає 4 житлові кімнати, простору кухню-студію, 2 с/в та 30кв.м. вільного призначення. Комплектація: -якісні, протипожежні двері з МДФ накладками; -Вікна Rehau євро 70, енергозберігаючі з ламінуванням; -Ідеальна гіпсова штукатурка; -чорнова стяжка підлоги; -бетонні сходи з 1 на 2 та на 3 поверх; -введення комунікації та інтернету; -огорожа з профнастилу; -бруківка на передньому дворику. Опалення індивідуальне газове, централізоване водопостачання, каналізація септик. Не дивлячись на те, що котеджне містечко знаходиться в тихому місці, в пішій доступності є вся необхідна інфраструктура. Прекрасний варіант для комфортного проживання великої родини! Є розтермінування з першим внеском 30%! Відділ продажів від забудовника, без комісії! Телефонуйте!

Готовий Дуплекс для сучасного комфортного життя "Oscar Premium" , Буча
olx.ua

Буча, вул. Івана Франка 4 Продається частина будинку з документами. Хороша ділянка 6 соток. Будинок віддалений від загальної дороги тому заїзд до будинку на декількох сусідів. Заведені комунікації - газ, вода, електрика, каналізація. Є вудичний утеплений погреб для зберігання овочів. Будинок потребеє прибирання, наповнений усим необхідним, є можливість зробити ванну кімнату в будинку (наразі її немає). Велика одна кімната, опалення по всьому будинку індивідуальне. На все встановлені лічильники. Чудовий будинок як для дачі так і для постійного проживання. Теплий із цегли, якісний фундамент, встановлені євровікна, затишний двір. Телефонуйте, домовимося на перегляд. 09******29 Таня

Продам частину будинку, ділянка 6 соток, хороший варіант для дачі
olx.ua

Вашему вниманию предлагается Таунхаус в коттеджном комплексе Garden по ул. Садовая, 54 в г. Буча. Общая площадь 100,5м2. Большая кухня-гостиная- 30м. Два санузла, 4 комнаты, тамбур, хол. Закрытая территория, земля в собственности. Более подробно по телефону Видео тауна внутри, прописать в ютубе: Таунхаус в Буче "Garden"

Таунхаус Garden в г. Буча ул. Садовая, 54
olx.ua

Будинок на завершальній стадії будівництва. Реально класна локація, вул. Михайловського, Лісова Буча. Поруч вся інфраструктура, зручний виїзд в Київ. Будинок збудований з керамоблоку, утеплено пінопластом, фасад клінкерна плитка. Загальна площа будинку 110 кв.м 3 кімнати, 3 санвузла, гардеробні кімнати, велика кухня - вітальня. Ділянка 3.5 сотки. Сосни на території. Телефонуйте, найнижча ціна на будинок в цій локації!

Продаж одноповерхового будинку в Лісовій Бучі
olx.ua

Готовий до експлуатації дуплекс в Лісовій Бучі в коттеджному містечку «Нест Парк» (провулок Толстого, 8). 130 м2. 2,6 сот. земельна ділянка. Матеріали будівництва: червона керамічна цегла, утеплення 100мм, комбінований фасад (клінкерна плитка та декоративна штукатурка), дах - металочерепиця. Комунікації: центральна каналізація, вода - скважина, газ, електрика 7,5 кВт. Внутрішнє оздоблення: розводка електрики по точках, розводка опалення і води по точках, тепла підлога на кухні, в коридорі та с/в, гіпсова штукатурка стін, стяжка підлоги, двоконтурний газовий котел, металевий каркас сходів. Оформлення: ~1000$. Покажу 24/7

Готовий будинок в Лісовій Бучі
olx.ua

Продаж ТаунХаусів в місті Буча , вул. Некрасова . Тауни знаходяться в лісовій Бучі, поруч зі заміським комплексом Viktoria Park Hotel. Поруч лише приватна елітна забудова. Навколо комплексу багато соснового лісу. Бучанський міський парк в пішій доступності. Також неподалік є школа, дитячі садочки, супермаркети. Зручний виїзд до міста Київ. Сам комплекс включає в себе 6 таунхаусів площею по 100м2 та на земельних ділянках 1,2 сотки землі . Перший поверх : передпокій , гостьова спальня кімната , санвузол , сходинки на другий поверх , кухня вітальня з виходом на задній дворик . Другий поверх : Спальня кімната з балконом , санвузол , велика спальня кімната . Також присутній мансардний поверх . Класифікація будівництва : Фундамент - монолітний стрічковий Стіни – газоблок Утеплення – пінопласт з фасадною плиткою Дах – металочерепиця , утеплений мінеральною ватою з паро та гідро бар’єром . Вікна – склопакет двокамерний , профіль п’яти камерний . Комунікації : заведеня газу в будинок , заведення водопостачання від міста в будинок , електрика та центральна каналізація . Розтермінування : При внеску 50% від вартості обєкту можливе розтермінування на 6 місяців без здорожчання обєкта . Сертифікат, держпрограми, єОселя - так, введення в експлуатацію протягом місяця з моменту підписання попередньої угоди. Без комісії для покупця від забудовника. Офіційний відділ продажу. За детальною інформацією звертайтесь за телефоном .

Таун в Лісовій частині Бучі посеред соснового лісу. Локація чудова
olx.ua

Продаж будинок - дуплекс з ремонтом та меблями в центральній частині міста Буча Розташування: Буча, вул. 2 лінія, 42 Цегляний будинок. Загальна ПЛОЩА 180м2 , три рівня, два житлових поверхи. НУЛЬОВИЙ поверх: Гараж, приміщення вільного призначення, котельня прачечна. ПЕРШИЙ поверх: Вітальня 40м2 , кухня, окрема кімната- комора на кухні, гостьовий санвузол, вбудована шафа. ДРУГИЙ поверх: Три окремі спальні кімнати, ванна кімната. Весь будинок мебльований. ЗЕМЕЛЬНА ділянка 3 сотки. Авто полив, газон, плодові та декоративні дерева. Комунікації: Світло, газ ( індивідуальне газове опалення + додатково є бойлер) вода міська ( система зворотнього Осмосу), септик Кондиціонер, система тепла підлога. Інфраструктура міста ( центр) в 15 хвилинах пішки. Ціна 125000$ Продаж по всім державним програмам можливий Чекаємо на перегляд Рієлтор Анна Максименко

Будинок - Дуплекс з підвалом, гаражом, ремонтом 125000$
olx.ua

Готовий дуплекс в одному з найпрестижніших районів Бучі - Лісова Буча. Дуплекс оточений сосновим лісом та будівлями подібного рівня. Має чудове планування, оскільки перший поверх розраховано для проведення часу усією сімєю та з гостями. Є вихід на великий задній двір. Другий поверх, це поверх тиші та сну, тобто ваші спальні, одна з яких має власну гардеробну. Ще гарною новиною є те, зо ви отримуєте третій поверх у подарунок із бетонними сходами, там є можливість зробити зону вільного простору відповідно до ваших захоплень. Дуплекс має гарне базове наповнення: стяжка, штукатурка. Перегляд у зручний час. Є розтермінування від забудовника. Продаж без комісії для покупця. Багато хто недооцінює зручну транспортну розвязка з центру котеджного містечка по прямій до Києва 5 км через Житомирську трасу (до траси 1 км), далі проспект Перемоги, Академмістечко метро. Поряд з сторони Жимомирської траси - Стоянка, Ірпінь, Буча, Гостомель, Михайлівська Рубежівка, Ворзель та з іншої сторони - Горбовичі, Шпитьки, Мила, Капітановка, Дмитрівка, Шевченково, Білогородка, Чайки, Музичі, Бобриця, Іванковичі, Хотянівка, Крюківщина, Гатне, Феофанія. Дуже зручно виїхати по прямій до Академмістечка, Оболонь, Мінська, Майдан Незалежності. Ви зможете дуже швидко дістатися навіть на Хрещатик, на Повітрофлотсткий проспект.

Дуплекс в Лісовій Бучі преміум якості
olx.ua

ШИКАРНОЕ МЕСТО НЕВЕРОЯТНОЙ КРАСОТЫ ! Новый современный КОТТЕДЖ на БЕРЕГУ ОЗЕРА, рядом сосновый лес, асфальтированный подъезд, вокруг новые соседи. Строительство на финальной стадии! ПЛОЩАДЬ: 250 м2, включая ДВЕ ТЕРРАСЫ с панорамным ВИДОМ на ОЗЕРО. КАЧЕСТВЕННЫЕ МАТЕРИАЛЫ: Стены из керамоблока 380мм., теплены минеральной ватой 100 мм. Крыша - битумная черепица, утеплена минеральной ватой 200 мм. Внутри будет сделана чистовая штукатурка стен, заведены коммуникации, бетонная лестница на 2 этаж. Возможна дополнительная укомплектация, но обсуждается индивидуально под клиента. УЧАСТОК: 10 соток до озера 2-3 сотки. ПЕРВАЯ ЛИНИЯ ! Огражден забором, отмостка вокруг дома, паркоместо, озеленение и освещение входной группы. СТОИМОСТЬ: 170 000 у.е. Продажа от Застройщика - БЕЗ комиссионных. Доп.информация и просмотр: (06**********03 Мария.

ДОМ на 1 линии ОЗЕРА - 10 соток - 5 минут от Бучанского ПАРКА!
olx.ua

Будинок повністю готовий до оздоблення! Побудований з керамоблоку! Хороша локація, зручне транспортне сполучення! Прекрасне місце для життя та відпочинку! Для тих хто цінує комфорт та функціональність! Загальна дуплексу: 115 кв.м.; Площа земельної ділянки: 2.5 соток. Будинок з максимальним наповненням: •тепла підлого •розводка опалення •лазерна стяжка підлоги •машинна штукатурка •ввод всіх комунікацій Всі комунікації - централізовані!

Затишний дуплекс в Бучі, вул. Революціі!
olx.ua

Дуплекс з документами! Буча, КМ Тоскана Хаус 1 VIP локація - ресторан Тоскана, провулок Революції Площа будинку - 137,7м² + велика тераса 24,6м² та балкон 10м² Земельна ділянка з соснами - 3 сотки Побудований з керамоблоку, утеплений мінеральною ватою, фасад комбінований - клінкерна плитка, фальцева покрівля, дерево. Просторий будинок з високою стелею. Комунікації: електрика, скептик з переливом, свердловина 50м, ГАЗ. Без наповнення. Податки 7,5% + 8,5%. Перегляд в будь-який час! Ціна 138 000$ 09******73 Артем АН КАН

Дуплекс Тоскана Хаус з документами та комунікаціями
olx.ua

Таунхауси «Нест Парк» в Лісовій Бучі, пров. Толстого. У наявності внутрішні будинки 98 м2, ділянки 1,26 сот. 75000$ Матеріали будівництва: червона керамічна цегла, утеплення - 100 мм пінополістерол, комбінований фасад: клинкерна плитка та декоративна штукатурка. Внутрішнє оздоблення: чистова штукатурка стін, коммуникації заведені в будинок, без розводки по точках, лічильники на всі коммуникації. Коммуникації: вода - центральна, центральна канализація, газификація (двоконтурний газовий котел за рахунок покупця). Пакркомісце біля входу, величкий приватний двір спирається в ліс! Близкість инфраструктури, транспорту Поруч станція Буча Лісова- дуже вигідна локація для пересування до Києва-20хвилин и ви на Святошино, або 30 и ві вже на Центральному вокзалі столиці. Поруч декілька ТЦ, кафе, ресторани, аптеки, заправки, пошта, ринки та інше Дитячий садок (декілька) та Школи!! Розстрочка до 14 міс. без здорожчання з першим внеском 50%. Це всього 36500 $ Та ціну малесенької кімнати в Києві можно придбати нове життя в ближньому передмісті! До зустрічі на переглядах! З пов Тетяна.

Лісова Буча таун в КГ, 98м2/1,26 сот вул Красовских. розтермінування
olx.ua

Продаж ділянки зі старим будинком у Київській області, місто Буча, вул. Патона. Ділянка розташована серед приватного сектору, фасад 20 метрів, у глибину – 66 метрів. На ділянці розташований будиночок, заведено газ та електрику.

Земельна ділянка 12соток з будинком та коммунікаціями,Буча, вул Патона
olx.ua

Продаж сучасного будинку з вишуканим ремонтом в котеджному містечку. Проект будинку передбачає наявність всіх зручностей для максимально комфортного проживання. Побудований з високоякісних матеріалів, продуманий до найменших деталей, що гарантує Вам екологічну безпеку, комфорт та бездоганний домашній затишок. Одноповерховий котедж загальною площею 256 м2, крита тераса – 75 м2, зона барбекю. Розташований на ділянці 12 соток. Будинок з ремонтом, меблями та технікою у лісовій Бучі, по вул. Гоголя. В будинку виконаний авторський ремонт з високоякісних та екологічних матеріалів. Чудова локація, популярний район з розвинутою інфраструктурою.Фасад облаштований натуральним каменем «Травертин», який має високі шумоізолюючі властивості. Цей матеріал є дуже красивою гірською породою. Мякість і благородство відтінків роблять його ідеальним варіантом для вашого будинку. До властивостей матеріалу відноситься стійкість до низьких температур. Навіть в морози камінь добре утримує тепло в приміщенні. Дана пропозиція не залишить Вас байдужим. Телефонуйте, домовимося про перегляд! Без комісійних для покупця.

Продаж сучасного будинку з вишуканим ремонтом в котеджному містечку
olx.ua

Один із найцікавіших варіантів нерухомості із власним виходом до озера. Будинок має чудову локацію: з однієї сторони тихе та спокійне місце біля озера, а з іншої - 5 хвилин на автівці і ти вже у вирі подій бурхливого міста. Це надзвичайно важливо для повноцінного відпочинку у тиші та комфортного життя із хорошою інфраструктурою для всієї сімї. Будинок збудовано із якісних матеріалів: - керамоблок 2НФ - утеплення мінеральна вата; - бетонні сходи; - залізобетонне перекриття між плитами. Комплектація будинку (на фото ще немає), буде і стяжка і штукатурка і розведення сантехніки, електрики. Є можливість підключення газу. Ви будете приємно здивовані зеленою прибудинковою територією та місцем перед воротами) Прямий продаж від забудовника, можливість розтермінування платежів! Без КОМІСІЇ! Багато хто недооцінює зручну транспортну розвязка з центру котеджного містечка по прямій до Києва 5 км через Житомирську трасу (до траси 1 км), далі проспект Перемоги, Академмістечко метро. Поряд з сторони Жимомирської траси - Стоянка, Ірпінь, Буча, Гостомель, Михайлівська Рубежівка, Ворзель та з іншої сторони - Горбовичі, Шпитьки, Мила, Капітановка, Дмитрівка, Шевченково, Білогородка, Чайки, Музичі, Бобриця, Іванковичі, Хотянівка, Крюківщина, Гатне, Феофанія. Дуже зручно виїхати по прямій до Академмістечка, Оболонь, Мінська, Майдан Незалежності. Ви зможете дуже швидко дістатися навіть на Хрещатик, на Повітрофлотсткий проспект. Ціна 165000 у.е. без озеленення. Ціна 170000 у.е. з озелененням.

Будинок із власним виходом до озера
olx.ua

Будинок побудований із якісних матеріалів, по унікальному дизайн-проекту. Будинок розташований на території комплексу Villa Toscana. Цегляний будинок з проведеними комунікаціями: електропостачання, газ, септик, скважина. Прибудинкова територія повністю облаштована, ландшафний дизайн, декоранивні насадження, облаштована зона барбекю та зона відпочинку для дітей. Комплекс з закритою територією в лісовій зоні. Не подалік вся розвинена інфраструктура, супермаркет, школа, дитячий садочок, салони краси, банки. До міста Києва 10 хвилин на транспорті. Можливий продаж будинку з ремонтом, під замовлення клієнта. Без комісії.

Буча, Villa Toscana, закрита територія, вулиця Гоголя, БЕЗ %
olx.ua

Цей будинок на 100% для поціновувачів якісного. Якісного будинку, якісного ремонту, якісних меблів і техніки. Кожен сантиметр території був зроблений і на совість. На матеріалах ніхто не економив, адже робили для себе. Реальна вартість у 2,5 рази більша. Власники виїхали за кордон. Будинок продається з усім. Просто потрібно занести свої речі. 1 поверх - кухня-салон з виходом на терасу Гостьова кімната Санвузол з душем 2 поверх- три кімнати Велика ванна кімната 3 поверх мансардний Обладнаний під гардероб та господарчі справи Будинок продається з усім! 2 житлових поверхи -127 кв.м 3 повер - мансардний - 64 кв.м Ділянка 5,5 соток З ландшафтним дизайном Автополивом Автонавісом Великою терасою Обладнаний дитячий майданчик І зроблений господарчий блок на дві частини. Цей будинок потрібно бачити Тут неймовірна атмосфера затишку і любові. На вайбер можу відправити відео тур і фото які не ввійшли в оголошення

Лісова Буча Ідеальний будинок Укомплектований усім
olx.ua

ЕСТЬ ДРУГИЕ ВАРИАНТЫ ЖИЛЬЯ СМОТРИТЕ ВСЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ АВТОРА Продам дом в городе Буча улица Садовая, (до жд вокзала 1 км.) На 1 этаже: коридор, кухня, комната и с/у На 2 этаже: три раздельные комнаты и с/у. Стены в доме ракушняк обложений белым кирпичом, год постройки 1989. Железобетонные перекрытия. Газовое отопление. Косметический ремонт. Центральная вода и канализация. На все счетчики. Есть колодец. Большой гараж на несколько авто. Погреб. На участке много деревьев. Участок 19 соток. Рядом школа, детский садик, пешком 10 минут до жд станции. Цена 119 000 $ ТОРГ На номере Life есть Viber, Telegram, WhatsApp КОМИССИЯ 2,5 %

Продам дом в г. Буча ул. Садовая, общ. 140 м2 участок 19 соток, гараж
olx.ua

ЕСТЬ ДРУГИЕ ВАРИАНТЫ ЖИЛЬЯ СМОТРИТЕ ВСЕ ОБЪЯВЛЕНИЯ АВТОРА Продам 2 дома на участке в городе Буча пер. Максима Ридзанича часть дома 95 м2 (4 комнаты, жилая 52 м2, кухня 12 м2, с/у 5 м2) дом 53 м2 (3 комнаты, жилая 30 м2, кухня 9 м2, с/у 5 м2) участок 15 соток, подвал, погреб, сарай, гараж 20 м2, своя скважина, канализация септик, окна металлопластиковые. Рядом лес и озеро. Пешком 7 минут до жд станции. Цена 110 000 $ ТОРГ На номере Life есть Viber, Telegram, WhatsApp КОМИССИЯ ДЛЯ ПОКУПАТЕЛЯ 0%

Продам 2 дома г. Буча пер. Максима Ридзанича, участок 15 сот., + гараж
olx.ua
1 - 24 з 411 результатів