Садиба розташована в елітному мікрорайоні Південний м.Бучач. Вулиця забудована будинками сучасного проекту. Розвинена вся інфраструктура. На ділянці збудовано два будинки (житловий та гостьовий), гараж на два автомобілі. Житловий будинок загальною площею - 337, 9 м2. Планування: 1 поверх - тамбур, прихожа, кухня - студія, коридор, санвузол, паливна, тераса. 2 поверх - прихожа, 4кімнати, кабінет,гардероб, санвузол, балкон 3 поверх - кімната, санвузол, гардероб.. Гостьовий будинок, планування: 1 поверх- тамбур, сауна, туалет, закритий басейн з зоною для відпочинку. 2 поверх - вітальня, 2 спальні, кухня, санвузол. Продається повністю зі всім майном. Поряд з будинком є гараж на 2 автомобілі Частина ділянки відведена під незвичайний декоративний та фруктовий сад Облаштована зона відпочинку з відкритим басейном, альтанкою, альпійськими гірками з штучним потічком, дитячим та спортивним майданчиками та сауною. Земельна ділянка правильної форми, рівна і огороджена парканом з каменю та кованими елементами. Цей об’єкт може стати домівкою, родинним гніздечком для кожного, хто дійсно надає перевагу будинку для проживання та відпочинку зі всіма зручностями без затрат часу та енергії на його облаштування.

вулиця Хвильового
rieltor.ua

Продам двоповерховий будинок‼️ ‼️м.Бучач вул.Польова 23А‼️ +Площа будинку 193 кв.м. +Окрема будівля: у якій є гараж з оглядовою ямою, підвал, підсобні приміщення. +Земельна ділянка 10 сот. +Опалення парове. +Навпроти будинку - мальовничий міський парк. +Вулиця тиха і затишна. +Будинок продається з усім, що є у ньому. +Багато плодових дерев порадують вас щедрим урожаєм. +Перший поверх - можна жити перший час, але бажано зробити ремонт. Другий нероблено нічого, можна з нуля робити ремонт на свій смак +великий двір, плодові дерева, світло, газ (котел), вода все є. Торг невеликий.

владелец
Продам будинок 193 кв.м.
olx.ua

Продається житловий будинок. - 106 квадратів - 4 кімнати, та кухня і санвузол з душом - індивідуальне опалення - у низу гараж на авто - є бомбосховище - гараж оріентовно на 25 квадратів - горище яке також можна переобладнати під житлове - є господарські споруди - город, сад. - по закінченні ділянки - одразу є ліс, можна позбирати гриби і ягоди також одразу є озеро - трішки нижче тече мальовнича річка - їздить маршрутки Документи готові до продажу.

владелец
Будинок 106м2 з бомбосховищем + гараж, газ, вода, ліс, озеро поруч
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається власний будинок в м. Бучач. Розташований на одній з доріг що ведуть з центру міста. Перша лінія. Асфальтований доїзд. Газифікований. Проведена вода з скважини до будинку. Є гараж та місце для авто. Є опалення. Фактично можна заїжджати та одразу жити. Меблі та побутова техніка залишаються. Є вигоди: * Душ * Туалет * Бойлер Загальна площа 106 м2. Є 4 кімнати і кухня. Горище не всю площу але теж можна переобладнати для життя. Площа ділянки 35 сотих. Прямий вихід до лісу та озера. Чудове повітря та природа. Також є різні господарські споруди, сад, город.

владелец
olx.ua

Продається будинок в м.Бучач по вулиці Лисенка, навпроти магазину Південний, поруч знаходяться 2 школа, дитячий садок. Територія будинку викладена бруківкою, є власний колодязь, гараж, сарай та літня кухня, грядка та квітник. В будинку на першому поверсі є 4 кімнати, ванна та туалет, в одній з кімнат є камін. В мансардному приміщенні є 3 кімнати без ремонту. В цокольному поверсі є велика кухня, душова, коридор з виходом на перший поверх та у двір.

владелец
Будинок м. Бучач
olx.ua

200(м) до центру міста,5 кімнат,велика мансарда,кухня,ванна,погреб,2 коридори,2 входи в будинок,євро ремонт,нова сантехніка,опалення,гараж 2-х поверховий на 3 машини,на першому поверсі 3 кімнати,присадибна ділянка,будинок і гараж утепленні пінопластом (10).Можливий обмін на квартиру звашою доплатою.

владелец
продам будинок
olx.ua