Бровары, р-н Торгмаш, ул Москаленка. Дом кирпичный, 82м. Стены под короед, крыша металочерепица. 4 комнаты, кухня, санузел, прихожая, в хорошем состоянии, окна металопластиковые, газовый котел, бойлер, городская вода, септик. На участке есть хоз постройки, гараж, сарай, погреб. Участок 5 соток. Развитая инфраструктура, рядом остановка, школа, детсад, супермаркеты. 85000 у,е, Без комиссии для покупателя!!!

Продаж цегляного будинку Бровари , район Торгмаш, 82 метри, 5 соток
olx.ua

Продаж одноповерхового будинку в Броварському районі село Богданівка загальною площею 75 м2 та приватизованою земельною ділянкою 25 соток . Комунікації всі заведені в будинок ( світло , газ , електрика ) , санвузол з душевою кабіною знаходиться в будинку . Продаж з усіми наявними меблями та побутовою технікою . На прибудинковій території знаходиться сарай з гаражем та погріб . Сам будинок деревяний та обкладений цеглою . Розглядається також варіант обміну на двокімнатну квартиру в Броварах в районі вулиці Короленко . Документи готові до продажу . По всім додатковим питанням телефонуйте , відповім .

Будинок Броварський район село Богданівка 75м2 .
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Від власника. Бровари, старий центр (прокуратура), перевулок Тихий. Продається частина будинку з окремим входом, заїздом, на повороті вулиці. Будинок цегляний. Одна велика кімната, кухня, хол, санвузол. 53 кв.м. В будинку всі комунікації: газ світло, вода, септик. У дворі окремо розташований льох, закрита бесідка та ще один будинок 55 кв.м, який можна використовувати як окремий будиной. Всі комунікаціі в будинку. Житловий стан, все функціонує, ремонт зайвим не буде. Прибудинкова ділянка 7 соток. Є садові дерева. За ділянкою озерце. Ділянка з будинком огороджена. До основної магістралі (Київська) 5 хвилин. Вулиця асфальтована. Документи готові, ніхто не зареєстрований. Чистий продаж.

власник
Бровари. Старий центр. пер.Тихий. Будинок з ділянкою 7 соток
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається дача Рожни СТ "Трудовик" вул.Лугова,1 Місце розташування біля затоки Десни на 5 сотках Поруч зупинка транспорту, магазини Дача з добротної цегли, в житловому стані двоповерхова, цоколь гараж на 1 авто Літня кухня, душова, туалет на вулиці, є альтанка з каміном для шашлику, у дворі фруктові дерева, гойдалка. по вулиці проведено газ, вода, електрика. До метро Лісова на авто 35 хвилин. Перегляди за домовленістю ключі на руках.

Продаж дачи в Рожнах СТ "Трудовик" Бровари без%
olx.ua

Продам окремий 2-3 поверховий будинок пл. 206/81/16 на ділянці 5 соток в м.Бровари по вул. Симоненка, р-н "Сади", неподалік "Епіцентру". Будинок у власності з 2016 року, 206 м2, обжитий, з газовим та твердопаливним опаленням, скважиною, септик з переливом. У дворі є господарча будівля, навіс для відпочинку, дерева, газон, доріжки, облаштовано заїзд в гараж з вулиці. Є прибудований гараж 20 м2 з входом з будинка, в ньому бетонне приміщення під погреб чи бомбосховище. З будинка є вихід на задній двір. Просторий та зручний - на 1 поверсі кабінет, с/в з душ - кабіною, вітальня, хол, госп - блок - топкова 8 м2 (котли газовий і твердотопливний підключені в систему), прихожа. На 2 поверсі хол з виходом на кімнату - кабінет, 3 окремі спальні, простора ванна з с/в та душ - кабіною, масажною ванною та вихід на 3 поверх з гардеробної пл. 12 м2. Третій поверх з вікнами, підлогою - можна більярдну, майстерню і т. п. Будинок теплий, 40 см стіни перліт - блоки, просипка 10 см перлітом, зовні цегла. В будинку ремонт в класичних тонах, є всі меблі та побутова техніка, якісні деревяні сходи з поручнями, все в гарному стані. Ціна 239 тис.у.о., торг.

Окремий будинок на 5 сотках, "Сади"
olx.ua

Бровары, район Интернат, улица Киевская. Домовладение состоит из двух домов общей площадью 369 метров, в каждом доме по две квартиры, всего четыре, также два гаража 32 и 66 метров, два погреба. Коммуникации: свет, газ, городская вода, канализация- четыре септика. Дома кирпичные, тёплые, крыша - металочерепица, окна - металлопластиковые, котлы - двухконтурные, забор из металлопрофиля. Участок 14,7 сотки, по фасаду 37,5 метров. Очень хорошее коммерческое предложение, можно сдавать в аренду четыре квартиры и гаражи переоборудовать под магазин или другой вид деятельности. Проходное место, рядом остановка, супермаркет АТБ, Клиника Добробут.355000 долларов . Ждём вас на просмотр! Без комиссии для покупателя!

Продажа дома Бровары улица Киевская, район Интернат. Без комиссии!
olx.ua

Продам частину будинка вул. С. Бандери 55,3/26,2/9,5. Земельна ділянка 3,5 соток.Всі комунікації в будинку, тепла підлога, велика затишна, тепла веранда. Як повноцінна 2-х кімн.,квартира з земельною ділянко. 60000 у.о. Торг реальному покупцю.

Продам частину  будинка  з ділянкою 3,5 соток Є-Оселя, Є -відновлення
olx.ua

Продається від власника без комісії по вул. Короленка (Чорних запорожців)новий готовий окремостоячий будинок вашої мрії з 70% внутрішнього оздоблення, дуже зручне планування, 83метра 3 спальні, велика гостьова кімната з зоною кухні, яку при бажанні можна відокремити, санвузол. Є вихід на терасу. В будинок заведена електрика, вода і септик. По зовнішньому оздобленню будинок утеплено, фасад окрашено, криша металочерепиця. По внутрішньому оздобленню стіни поштукатурені під обої, зроблено натяжні стелі, опалення теплим полом, розведена електрика та сантехніка, встановлено електрокотел, скважина. Можливо зробити ще одну кімнату на другому поверсі, куди виведено відкидні сходи. Будинок повністтю відгорожений забором, зроблено красивий вхід із ковки. Будинок розташовано в самому центрі міста на масиві пр вул. Чорних Запородців (Короленка). Закінчення будівництва -листопад 2023о Ціна 92000у.е Відеообзор youtu.be/ZvZfn4xWssw

Продаж готового будинка без %  від власника по вул. Чорних Запорожців!
olx.ua

Продається повністю автономна частина будинку в найближчому передмісті Києва в м. Бровари, до метро Лісова 12 км, по вулиці Задарська / Старченка. Загальна площа будинку з терасою 120 кВм, будинок утеплений, вікна мп, дах металочерепця, натяжні стелі, на першому поверсі тепла підлога, керамогранітна плитка, на другому ламінат, висота стін 2,8 м, стіни під фарбування. 1 поверх - гостьова, кухня-вітальня 26,3 квм з виходом на затишну криту терасу (задній двір), сан.вузол з душовою, кахель під бежевий мармур. 2 поверх-3 окремі спальні, ванна кімната, невелика вбиральня. Комунікацій-встановлений двоконтурний газовий котел, центральне водопостачання, септик, електрика 10кВт. Все індивідуально, ви не від кого не залежите. Будинок продається з меблями та побутовою технікою, ділянка 3 сотки, у доглянутому дворі тротуарна плитка, газон, окремий вхід у двір та будинок, ділянка повністю обгороджена, асфальт до будинку. Відмінна інфраструктура поруч ТЦ, школи, садки та магазини, в 20 хв.ходьби центр міста та торговий центр Термінал , чудовий Аквапарк, 2 хв. до зупинки маршрутки на Київ. Документам понад 3 роки, готові до продажу, один власник. Реальним покупцям розумний торг. Вартість 110000уе без комісії з покупця. 09******81 Валентина 09******83 Володимир

Продам будинок
olx.ua

Будинок спроектований військовим інженером, тому все гаразд! Будинок дуже гарний, практичний та комфортний для життя! Розташування будинку та інфраструктури. 1. Будинок розташований з південної сторони в’їзду в м.Бровари зі сторони станції метро Лісова в 500 м.від центральної вулиці міста – Київська. Це дуже зручне місце розташування, особливо для тих, хто працює в м.Києві: 12 км. до метро Лісова. Адреса: м.Бровари, вул.Дорошенка . Це відносно нова вулиця м.Бровари у приватному секторі. Поруч будується ЖК «Скандія». 2. Площа земельної ділянки – 10 акрів. На ділянці розташовано: - власне будинок, - господарське приміщення для зберігання інвентарю та вольєром, - ємності для збирання дощової води, - каналізаційна споруда типу «Оазис» (чиста вода), - колодязь для підводу централізованого постачання води, - фруктовий сад з дорослими 7 деревами, - окремо виділена огороджена земельна ділянка площею 1,5 акрів з тепличкою площею 27 кв.м та кущами ожини, малини, смородини та кизилу. Площа від в’їздних автоматичних воріт до будинку та гаражу вимощена бруківкою, решта територія під зеленим трав’яним газоном. Для уникнення підтоплень у несприятливі роки, поверхня земельної ділянки була підсипана землею на висоту 0,7 метрів над рівнем дороги, що дало змогу будувати цокольні приміщення без ризику підходу до них грунтових вод. 3.Територія земельної ділянки має металеву суцільну огорожу висотою 2 м. В’їздні ворота автоматичні з електроприводом. Маються окремі вхідні двері, що закриваються на замок. 4. В будинок заведені 3 фази потужністю 14 кВт (з огляду на користування лише електрикою). 5. Опалення та все теплопостачання через електрокотел потужністю 21 кВт, електробойлер на 80 л. Опалення через підвіконні батареї та теплі поли і туалеті на 1-му поверсі і ванній кімнаті на 2-му поверсі. В котельні встановлено та під’єднано до системи також і газовий котел , але будинок до газової магістралі не підключено (не має необхідності). Проте за бажанням газ можна підключити. Від газової магістралі до будинку закладено трубопровід та погоджено проект газопостачання. Екстер’єр будинку. 1. Двоповерховий будинок побудований на посиленому монолітному фундаменті. 2. Стіни будинку викладені газоблоками з товщиною 40 см. Це становить 20% запас по тепло зберіганню від розрахункового та дало змогу відмовитись від утеплення стін теплозберігаючими матеріалами (пінопласт, мінеральна вата). 3. Зовнішнє покриття стін виконано якісними штукатурками «під сітку» та покрите фасадними красками з гарантійним терміном 20 років. 4. Покрівля з дерев’яним каркасом з метало черепиці 0,65 мм та покращеним покриттям. 5. Вікна металопластикові «Rehau» двокамерні. 6. Вхідні двері броньовані вандалостійкі. 7.Біля будинку укладена дощова каналізація з водозбірником та автоматичним відкачуванням дощової води. 8.Також з боку вулиці виготовлена аварійна зливна каналізаційна яма ємністю 6 куб.м. 9.Периметр будинку має потужне освітлення світодіодними лампами. 10. По периметру будинку встановлені 4 камери відео спостереження. Інтерьєр будинку. 1. Внутрішні стіни будинку виготовлені «безпіщанкою» під сітку та в основному покриття якісними обоями. Такі місця як вхідний тамбур, лоджії, котельна – виготовлені «під покраску». Стелі – гіпсокртон на профільному каркасі. 2. Міжкімнатні двері – цільнодерев’яні під замовлення. 3. Перекриття: підлога та стеля першого поверху – залізобетонні плити, стеля другого поверху – дерев’яні балки. 4. На першому поверсі розміщені: - відкрита вхідна тераса (площею 10 кВ.м.), - вхідний тамбур (площею 8 кВ.м.), - гараж (площею 26 кВ.м.), верхня комора (площею 5 кВ.м.), - підвальне приміщення (площею 5 кВ.м.), - СПА (площею 18 кВ.м.), - кухня-студіо з холом (площею 52 кВ.м.), санвузол (площею 2.4 кВ.м.). 5. На другому поверсі розміщені: - 3 спальні (площею 20 кВ.м, 14 кВ.м та 13 кВ.м), - одна з них з закритою лоджією (площею 6 кВ.м.), - туалетна кімната(площею 11 кВ.м.), - хол (площею 38 кВ.м.), - гардероб (площею 9 кВ.м.). Вихід на другий поверх по гвинтових східцях, виготовлених з мармуру, які є прикрасою у великому холі та ділять хол на зони. 6. Стельове перекриття другого поверху виконано з дерев’яних балок, утеплено мінеральною ватою та вкрите дерев’яними дошками. 7. Конструкція покрівлі виконана таким чином, що при бажанні власника дає змогу облаштувати 3-й поверх площею до 40 кв.м та розмістити на ньому приміщення під студію, більярд та інше. 8. Комплекс СПА, в якому : - басейн (з теплою водою)3.2х1,8 м, - басейн 1,2х1,4 м з холодною водою, - підвальне приміщення для розміщення систем підігріву та фільтрації води, обладнання для «протитоку води» у великому басейні. - система очищення води без хлору! Зарезервоване місце для встановлення (при бажанні) кабіни-сауни. 9. На першому поверсі встановлені камери відео спостереження, зображення з яких (разом з зовнішніми камерами) заводиться на монітор та записується (останні 30 днів) на пристрій. Також ця система підключена до системи сигналізації та охорони (охоронної компанії «КОМКОН») та системи дистанційного спостереження в режимі он-лайн в смартфонах Власника. Будинок шукає нових господарів!

власник
Будинок з басейном та купіллю!
olx.ua

Будинок 280 м2 + 20 соток + басейн + гостьовий будиночок. « Купава», вул Злагоди, продаж елітного капітального будинку в найкращому районі міста Бровари. Основний будинок двоповерховий, підвал внутрішній та зовнішній. На першому поверсі кухня-вітальня з каміном, кабінет, 2 с/вузла, котельня, дві спальні, окремі дві господарські кімнати з кухнею для персоналу. На другому поверсі дві спальні, с/вузол, простора вітальня. Будинок облаштований якісними меблями та побутовою технікою, ремонт робили під себе- Якісно!!! Автономне водопостачання- дві свердловини 20м та 67м глибиною. Газовий та електричний котел, рекуперація всього будинку, 20 кВт електроенергії. Гостьовий будинок 87м2 має окрему кімнату на другому поверсі, кухня оснащена всією технікою, камін, сауна, басейн, с/в, гостинна. Навколо будинку тераса 45м2 з мангалом. На території парковка на 4 автомобіля, альтанка, відкритий басейн з підігрівом, теплиця, ігровий майданчик, багато дерев та квітів. Вся територія має відеоспостереження, асфальтований підʼїзд. Заходь та живи з насолодою!!! Ціна: 555000 у.е. Без комісії для Покупця.

Р-н « Купава» продаж капітального будинку на 20 сотках з басейном.
olx.ua

Продаж компактного індивідуального житлового будинка з окремим входом з двору та парко - місцем поруч. Закрита території в центрі міста, вул. Ярослава Мудрого. Будинок має вихід на задній двір, де можна облаштувати зону відпочинку, земля у приватній власності, відгороджена від сусідів. Метражі 62/23/14, є просторий с/в та гардеробна, тамбур, коридор. Кімнати окремі, можна перемістити кухню в меншу кімнату. Будинок дуже теплий: керамоблок, утеплювач, декоративна штукатурка. Зроблена якісна чорнова штукатурка стін, заведено 10 квт електрики (тариф "день - ніч"), лічильник куплено і встановлено, вода і каналізація - централізовані, встановлені лічильники (ніяких проблем з скважинами та септиками). Великою перевагою є власна закрита територія, багато місця у дворі, мало мешканців, розташування в центральній затишній частині міста. Будинок з документами як індивідуальний житловий будинок, в експлуатації до 3-х років, всі підключення та лічильники є. У дворі гарно і просторо - плитка, клумби, затишно. Заїзд на територію обладнаний воротами з електроприводом, кодовим замком на хвіртці - все під захистом. Ціна 64 тис у.о., торг. Можна під всі фінансові програми.

Будинок на закритій території, в експлуатації.
olx.ua

Продам окремий будинок загальною площею 58.7кв.м з земельною ділянкою 4сот. Будинок під ремонт, заведені всі комунікації є газ , світло , централізована вода , каналізація септик. В будинку 4 кімнати та прибудова з кухнею та санвузолом. Покрівля шифер , є газовий котел та груба, металопластикові вікна. Ділянка охайна , правильної форми на ній розташований будинок , гараж та господарська будівля. Розташування в тихому та спокійному місці в м.Бровари , вул. Благодатна , швидкий продаж , телефонуйте

ПРОДАЖ окремого ‼️будинку з Земельною  ділянкою‼️
olx.ua

Продам будинок в центрі м .Бровари 2014 рік побудови .Загальна площа 339м2. Готовність будинку-85%, з червоної цегли, використовували якісні матеріали та сучасні технології. Будинок оснащений сучасними опалювальними системами (газовий котел, твердопаливний, пічне опалення), завдяки економічним системам опалення в опалювальний сезон буде не дорожче за утримання 3-х кімнат. Опалення автономне, за бажанням можна відключати будь-який з поверхів та регулювати комфортний температурний режим. Будинок складається з 3-х поверхів (1-й поверх цокольний, в якому розташовані: басейн, баня, технічна кімната, 2-й, 3-й поверх-житлові). Кількість кімнат -6, також 3 санвузли в будинку. Останній поверх -мансарда. Підведені всі комунікації (газ, світло, вода), гараж на 2 машини. Площа ділянки -7 соток. Будинок знаходиться в центрі міста, в затишному, тихому місці, поруч прекрасні сусіди, неподалік ринок, торгові центри, Макдональдс, прекрасна транспортна розвязка. Документи готові до продажу.

Продається  будинок в центрі міста переулок Корольова
olx.ua

Продам часть Таунхауса - аналог Дуплекса (т.к. Один сосед, больше земли в частной собственности). 2 этажа : 124 м2 + 62 м2 мансарда. Дом построен с фасадом, штукатуркой и утеплением. Подведены в дом все коммуникации (Электрика, вода, канализация). С ограждением и брусчаткой. По улице Газ. Размещен дом в частном секторе возле Центра Броваров. Рядом остановки маршруток (по ул. Симоненка и ул. Шевченка). Удобная транспортная развязка. Во дворе достаточно места для парковки нескольких автомобилей, зеленой зоны и барбекю-зоны (или небольшой детской площадки). Просмотр в удобное для Вас время. Продажа от Застройщика (без комиссий). Екатерина

Продам Частину Дому з штук-кою 124 м2 + 62 м2  Бровари єОселя можлива
olx.ua

Продам хороший будинок в м. Бровари вул. Благодатна ( р-н) пекарня. Якісна будівля 3-х поверховий, загальна площа 407 кв.,метрів. Зручне планування - розділені на 2 частини. Одна частина в хорошому житловому стані, ремонт, меблі, техніка. 5- окремих кімнат, камінний зал, дві кухні, два с/вузла, баня - в другій частині незавершений ремонт ( під чистову ). Підключені всі комунікації- світло, газ, опалення- газовий котел, центральний водопровід, каналізація - дві переливні ями. На території домоволодіння є кілька хоз, приміщень, добротний погреб. Будинок розміщений на земельній ділянці 10 соток в зручному районі міста - в пішій доступності магазини, маркети, школа, дитячий садочок, зупинка маршрутного транспорту, зручна транспортна розвязка. Перегляд за попередньою домовленістю, реальному покупцю можливий розумний торг.

Продам будинок в  м. Бровари
olx.ua

Будинок з дизайнерським ремонтом повністю укомплектований меблями та побутовою технікою. Будинок з підвальної частиною повністю облаштовано під бомбосховище опалення вода каналізація , там знаходиться сауна санвузол та душова кабінам , гараж на 2 машини Також облаштовано підключення до системи електропостачання альтернативне живлення. На території дуже гарний фруктовий сад , малина ,смородина, полуниця. Також на території є приміщення Мангально з барбекю для відпочинку на природі. Фасадне в’їзд на територію будинка облаштований двома електричними воротами які керуються з пульта. Будинок повністю пройшов технічне Обслуговування Як по опаленню так і по електро сітці , покрівлі, стін та вікон. Продаж іде від власника. Місто Бровари вулиця Молодіжна 5 а. 500 м лісова зона відпочинку.

власник
Продаж. Будинок в гарному обжитиму районі м. Бровари
olx.ua

Акція!!! 115 тис $ до 20 травня! Продаю свій дуплекс у Броварах по вул Соборній, біля ЖК Крона Парк! Три поверхи, 190 м.кВ На першому поверсі-гардероб, санвузол, кухня студія. На другому-дитяча кімната, спальня, санвузол. На третьому поверсі одна велика кімната, з якої можна зробити дві кімнати. Будинок побудований з якісних матеріалів і утеплений базальтовою мінеральною ватою 100 мм! Покрівля утеплена мінватою 250 мм! У будинку зроблено електрику, підключено світло (20 кВт) та зроблено штукатурні роботи! В подарунок віддам проект по опаленню! Знаходиться у зручному тихому місці, на закритій території, недалеко від центральної дороги на Київ, поруч парк, дитячий майданчик, ТРЦ Бутік, Макдональдс, кавʼярні, школа, лікарня, басейн Купава, футбольне поле, тенісний корт, та ліс! На території є парковка для авто! На всі ваші питання відповім по тел 06******79

Дуплекс в Броварах, 190 м2
olx.ua

Продам дуплекс в садах вул Фельдмана. 90/36/34. Виконано новий ремонт. Особиста скважена, септик. Заведено електрику. Зроблено дорогу. Ворота, зручна тераса для відпочинку. Перед комплексом два парковочних місця, плюс додаткове під будинком. Дуплекс облаштовано всіма меблями та побутовою технікою. Кухня з обідньої зоною, та гостинной. Вихід на терасу. Другій поверх три окремі кімнати з гардеробною зоною. Кожен поверх мае свій сан вузол. Поруч ліс, та невеличке озеро. Комплекс повністю жилий. Е податкі. Ціна 141000 уе

Продам дуплекс Сади
olx.ua

Продаж нового сучасного таун-хауса на 4 входи , місто Бровари, провулок Соборний 2Б, планування 2 поверхи+ башня, загальна площа 148,2 / житлова 96,6. Ділянка 2,9 сотих 1й поверх: кухня-вітальня 15,3 ( фільтрація води, окремий бойлер, столешня з натурального каменю , побутова техніка світових виробників «Smeg», холодильний Syd-by-syd, деревяні вбудовані меблі, кондиціонер, посудомийна машина, терморегулятори на кожній батареї); -камінний зал 29.8 кв.м. ( камін з елементами каменю, функція опалення на дровах, шкіряні італійські меблі, зональність для проведення вільного часу з родиною) -сан/вузол з душ кабіною, коридор, -підсобне приміщення (опалення газове, 2х контурний котел. Машина сушка для білизни, пральна машина . - літня тераса( ротангові меблі, мангал) Панорамні вікна . Кондиціонер. Деревяна столярка під замовлення , на підлозі плитна під дерево, відео спостереження . Всі сходи між поверхами деревяні та кожна сходинка с лед - підствіткою. Вода своя скважина. 2й поверх : спальня , балкон, дитяча кімната, сан/вузол з ванною. Вбудована шафа гардеробна. Вбудовані шафи для речей . Світові бренди сантехніки. На підлозі деревяний паркет. Панорамні вікна. 3й поверх на дві частини з окремими сходами : вежа –дитяча 2х ярусна кімната та окремо мансард - кабінет. Деревяні вбудовані меблі. Система вентиляції . На ділянці окремо побудований будиночок для гостей з панорамними вікнами та зоною барберю. Ворота на автоматичній системі відкривання . Накриття для машини. 280000 уе Можливий продаж по державним програмам є оселя ; є відновлення

Продаж таун хаус Бровари Соборний
olx.ua

Продаж будинку загальною площею 78 м², в місті Бровари, за адресою вул. Дмитра Янченко (Андрєєва), в центрі міста, поряд ліс та озеро. Будинок має 1 поверх, з 3 кімнатами, стан - під ремонт (перекриття: дерев’яне, обкладено цеглою, дах - шифер), вікна металопластикові. В будинку є всі комунікації: каналізація (септик), водопостачання централізоване, світло, газ, встановлений двоконтурний газовий котел. • Будинок має загальну площу 78 м² · житлова 36 м² · кухня 10 м² · висота стелі 2,7 м². • Земельна ділянка 7 соток. • На подвір’ї недобудована споруда (гостьовий будинок, в якому виведені комунікації, залита підлога). В кінці ділянки споруджено фундамент під баню, влаштована альтанка. На ділянці встановлені 2 – і нові теплиці (полікарбонатові) по 10 м кожна. • Новий паркан. Будинок з ділянкою знаходиться одразу при в’їзді в місто. Поруч з будинком автобусна зупинка, дорога асфальтована. Маршрутний транспорт курсує по місту, до Києва - 15 хв. Всі документ готові до угоди. За всіма питаннями звертайтесь по телефону. Комісія з покупця 2,5%

Продаж будинку з ділянкою, місто Бровари, вул. Д. Янченка (Андрєєва)
olx.ua

Продажа дома (по документах дуплекс, но соединен с соседним домом только стеной гаража) в коттеджном городке «Новая Богдановка», Броварского р-на, село Богдановка. Введен в эксплуатацию в 2010 году, но использовался в режиме летнего проживания (как дача), зимой постоянно отапливался (очень сухой, нет грибка и плесени). Расположен примерно в 40 км от станции метро Лесная - 35 минут на машине. От городка до скоростной трассы «Киев-Чернигов» 1, 5 км. Закрытый коттеджный городок на 250 домов, своя инфраструктура, закрытая территория с въездом по пропускам и круглосуточной охраной, освещение и уборка территории, детские и спортивные площадки. В городке проложены асфальтированные дороги и тротуары, территория ограждена забором по всему периметру. Коттедж двухэтажный (смотри план и метраж на фото). 2 спальни (есть возможность сделать третью спальню перегородить большую спальню, площадью 27, 4 кв.м.), гостиная с камином, кухня, 2 санузла (один с душевой кабиной, один с ванной), прихожая, балкон, открытая терраса, деревянная лестница. Дом построен из газоблоков, но внутренние перегородки все из красного кирпича, перекрытие между этажами бетонные плиты. Высота потолков на первом этаже 3, 0 м., на втором 2, 65м. Потолки ровные, поэтому не подшивались. Под домом залита очень толстая бетонная подушка, поэтому дом очень сухой и теплый. Все комнаты по высоте полноценные, скосов нигде нету. Полы везде ламинат; в санузлах, на кухне и на входе в дом плитка. Стены поклеены немецкими обоями, потолки покрашены белой краской. Камин действующий, с прекрасной тягой (отдельный дымоход), без топки, сделан по традиционной технологии из огнеупорного кирпича. Окна деревянные стеклопакеты. Лестница дерево, вскрыта лаком. В доме не жили животные, посторонних запахов нет. Установлен мощный двухконтурный газовый котел Rehau (отапливает до 150 кв.м.), автономная система водяного отопления и горячего водоснабжения. Электросчетчик 2-х фазный (день, ночь). Номер оголошення на сайті компані

Ленина улица, 1, Богдановка (Бровары), Киевская 120000.0 USD
dom.ria.com

Пропонується на продаж двохповерхневий будинок у м. Бровари, вул. Олега Онікієнко 114 2 поверхи · 4 кімнати Загальна площа 193 м2 6 соток Стіни побудовані з газобетону Будинок утеплений пенопластом Опалення та підігрів води - газовий котел Вторинне житло, на будинок та земельну ділянку є документи, один власник. Закрита територія, навколо лише приватні будинки (немає таунхаусів та висоток) Меблі частково залишаються Детальну інформацію розкажемо по телефону, але краще одразу на зустрічі на перегляді!! #3159.1734.3389

Олега Оникиенко улица, 1, Зеленый Попугай, Бровары, Киевская 180000.0 USD
dom.ria.com

Продажа 3-этажного дома в г. Бровары, ул. Мельника. Продаж 3-поверхового будинку у м. Бровари, вул. Мельника. Характеристики: - 507.3 м.кв - 3 этажа - 14, 5 соток - отдельный выезд - потолки 3.22м (1 этаж), 3.05м (2 этаж), 2.1м (мансарда) - использован только красный кирпич Центральные коммуникации, собственная котельная, вода со скважины + централизованное водоснабжение. В пешей доступной (5-7 мин) есть спортзал, крупные супермаркеты, бассейн, школы, садики, остановка общественного транспорта. #315.9167042

Мельника улица, Бровары, Бровары, Киевская 280000.0 USD
dom.ria.com
1 - 24 з 59 результатів