Продам будинок с.Рожни Земельна Ділянка 23 сотки , доглянута! Засаджена різними культурами, молоді плодові дерева, квіти та кущі. На ділянці є металевий гараж. При бажанні ділянку можна розділити на декілька частин, фасад дозволяє. Будинок з міцним фундаментом, 2 поверховий, підготовлений для ремонту, перший час можна жити. Знаходиться поряд з центром села! Дорога до Києва займає 25 хвилин по чудовому асфальту. Гарний варіант за доступною ціною!

ексклюзив
можливий продаж по єОселя
Свободи, 21
rieltor.ua

#A8535 До вашої уваги пропоную затишний будинок 92м2, у передмісті Києва , Броварський район , село Погреби , вул.Пасічнка Приватизована земельна ділянка. Будинок побудований із газоблоку має 2 спальні кімнати, санвузол, простора кухня вітальня. На території підсипано чорнозем, викладена тротуарна плитка, ворота з автоматикою . Поруч проживають хороші, дружелюбні сусіди. Максимально розвинута інфраструктура : садок, школа, супермаркети, Нова пошта, Укр. Пошта, перукарня, кавярня, аптека, школа футболу Поруч з ліс. Для тих хто любить тихе полювання самий раз. На машині 15 хвилин від міста. Дуже зручний маршрут до Києва. Цей будинок чекає з нетерпінням на свого власника. Важко передати словами всю гаму відчуттів, які виникають, тому запрошую на перегляд в зручний для вас час .

Пасіченка, 35
rieltor.ua

Продам будинок в центрі села Красилівка або в 3хв від Броварів. Працюємо за всіма державними програмами! Сучасний будинок загальною площею 154м2 розташований на ділянці 9,5 соток. Новий ремонт в якому ніхто не проживав. Будинок був збудований для особистого проживання дотримуючись всіх технологій та норм будівництва. Технологічні характеристики будинку та його переваги: - Будинок побудований з газоблоку утеплений мінеральною ватою 100, фактурна штукатурка та пофарбований. - Фундамент монолітна плита, глубина 2 метра. - Дах чотирьохскатний металочерепиця, утеплений мінеральною ватою 200 - Вікна двохкамерні, енергозберігаючі - Тепла підлога по всьому будинку. - Подвійна система очищення води - Потрійна система очистки води для пиття та приготування їжі. - Бойлер на 200 літрів енергозберігаючий - Світло 17кВат - Свердловина - Септик 20 кубів Планування будинку: Велика кухня - вітальня з виходом на криту терасу. Встановленна кухня під замовлення з кухонним островом. Вся техніка вбудована. Повноцінні три спальні кімнати. В будинку є продумання різні зони освітлення точкове та загальне, кожне з яких окремо регулюється. Два санвузли з інсталяцією. Один з яких з сучасною та великою ванною. Пральня та бойлерна. Функціональний коридор з шафою. Металеві, морозостійкі двері. Вартість 165 000$ Без комісії Купуйте сьогодні, щоб заїхати жити вже завтра. 0634050861 Анна

можливий продаж по єОселя
Шевченка, 1
rieltor.ua

Продаж сучасних двоповерхових будинків в КМ "Будинки щастя" на 5 котеджів в с. Красилівка, 5 хвилин від м. Бровари, 15 хвилин від Києва. Кожен будинок побудовано з найкращих матеріалів, тільки за новими технологіями. Поруч з будинком дуже розвинена інфраструктура: магазини, кавʼярні, супермаркети, Нова Пошта, школа, дитячий садок, асфальтований підʼїзд майже по всьому проміжку до будинку, освітлення вулиць, сусіди побудовані, тихе та спокійне місцерозташування. Відмінна альтернатива 3-4 кімнатній квартирі. Можливий продаж через єОселю під 3-7%, єВідновлення. Також можливе розтермінування від забудовника терміном на 1 рік з першим внеском 30%. Кожен будинок зі своєю територією 8.3 соток, обладнаною плиткою, місцем для парковки декількох авто та парканом. Зроблені в сучасному європейському стилі, 2023 року будівництва. Площа будинку 130 м2 + тераса 16 м2. Будинки побудовані з газобетонних блоків, утеплені пінополістирольними плитами; монолітний стрічковий фундамент, стеля та покрівля утеплена мінватою. Встановлені вікна високої якості з максимальним енергозбереженням, залиті бетонні сходи, є балкон в майстер-спальні та дитячій. В будинку дуже продумане планування:: кухня-вітальня з виходом на терасу, кабінет, 3 спальні, 2 санвузли, гардеробна, комора. Всі комунікації: електрика - 17 кВт (прямі договори, тариф день-ніч), вода - свердловина 35 м, каналізація - септик з переливом. Є можливість зробити ремонт під ключ на замовлення! Без комісії!

можливий продаж по єОселя
Гоголівська
rieltor.ua

Пропонується до продажу 2 поверховий капітальний будинок загальною площею 260 кв.м в гарному житловому стані в 5 хвилинах від Київа! Кутова земельна ділянка 25 соток з ландшафтним дизайном, автополивом, місцем для шашлика та барбекю! Зручно та довершено розташован деревʼяний сруб загальною площею 74 кв.м з чудовим плануванням: велика більярдна кімната з діючим каміном та зона сауни! Будинок 2011 року. Двоповерховий, має 2 вхідні групи. Зонований на велику кухню та вітальню де зручно розміститься усю родина та зону відпочинку і сну. На першому поверсі 1 гостьова кімната, зала, санвузол та передпокої, на другому 3 спальні кімнати та ванна кімната. Дах та стіни будинку утеплені, опалення газове та електричне. Зона плитки з підігрівом. Заведено 380 кіловат, 3 фази, пожежно охоронна сигналізація, автоматичні ворота, двір повністю виклад натуральним каменем. Укомплектована меблями та технікою. Зручно розташован та має гарні підʼїздні шляхи! Власник на угоді. Гривню- приймаємо!

Олеся Гончара, 15
rieltor.ua

Продаж дуплексу с.Зазимя, ділянка 5 соток+5 додатково у вашому користування, ландшафтний дизайн ділянки, автоматичні ворота, на даху сонячні батареї. Будинок повністю укомплектований для комфортного проживання. Загальна площа будинку 104 м2, житлова 40 м2 і 25 кухня. Будинок двоповерховий, 4 кімнати. Розташований село Зазимя, Київська область. Купівля цього будинку для вас без комісії, на додаткові питання відповім по телефону, перегляди за домовленістю в будь-який зручний для вас час.

ексклюзив
Подельского, 9
rieltor.ua

Продам загородный дом с.Пуховка, ул.Озерная, Броварский район. Отличное предложение на рынке недвижимости. Продам дом дом общей площадью 150кв.м, три этажа, гараж. Площадь участка: 14 соток. • • Фундамент (ленточный +плита) • • Стены кирпич плюс пеноблок • Перегородки газоблок • Перекрытие ЖБ плиты • Крыша — металлочерепица 1 этаж -прихожая, кухня – гостиная, 2 санузла, гараж, котельная. 2 этаж - зал, спальная комната, комната под спортзал или хоз. 3 этаж - две спальни, санузел. В доме сделан ремонт: теплый пол (1 этаж), штукатурка под покраску, заложена надежная металлическая лестница (ступеньки в черновой отделке), предусмотрен выход в дымоход под камин с 1–го и 2-го этажей. Отопление индивидуальное (установлен двухконтурный газовый котел). • Электричество 12 кВт, 3 фазы; • газ • скважина 72 метра, • септик с переливом и дренажным полем. • Оптоволоконный интернет Отдельно строение- погреб, заложен фундамент под баню (на данный момент на нем сооружен временный дом для хоз нужд). скважина 16м (для полива участка и тех нужд). Земельный участок: 14 сот, облагорожен, сад, виноградник, клумба с многолетними цветами. Раздвижные ворота (есть крепления для автоматизации), калитка оснащена электронным дистанционным замком. В селе отличная инфраструктура: аптека, рынок, почта, школа, садик, остановка автобуса (находятся в пешей доступности до 1 км). К дому асфальтированная дорога, улица с освещением. Прекрасная природа, до речки Десна 10-15 мин ходьбы (прим 1км). До леса, 2км. Трехэтажный светлый и удобный дом строился для себя. Отличная транспортная развязка до Киева 18 км (20 минут на машине). До остановки 3 минут пешком.

Озерная, 6
rieltor.ua

Продається ділянка з будинком в с. Пухівка вул. Патріотична Ділянка розташована в селі Пухівка, у безпосередній близькості від річки Десна. Ділянка має площу 10 соток, що забезпечує достатньо простору для ваших потреб і задумів. Один з головних переваг цієї власності - наявність всіх комунікацій. На ділянці підведено електроенергію, що дає змогу забезпечити електричне живлення будинку і всіх його систем. На ділянці є скважина, і також система каналізації, що дозволяє зручно утилізувати стічні води. Закладено молодий сад. Ця ділянка є ідеальним місцем для спокійного та комфортного проживання. Вона оточена природними ландшафтами і зеленими насадженнями, що створює затишну атмосферу. Річка Десна, яка знаходиться в неподалік(до 300м) від ділянки, пропонує чудові можливості для риболовлі, відпочинку та активного відпочинку. У селі Пухівка також є розвинена інфраструктура, що додає зручностей для щоденного життя. Школа, дитячий садок, магазини та інші необхідні заклади знаходяться в доступній відстані. Крім того, поруч знаходяться дороги з зручним доступом до ближчих населених пунктів і міст.

Патріотична, 2
rieltor.ua

КОД 47943 Продаж Приватний будинок с. Красилівка , Броварський р-н Загальна площа будинку 300м2 6 кімнат Підвал Трьох поверховий Ділянка 20 соток На ній розсташовано двоповерховий гараж , в якому стає три машини Є відео тур по подинку та біля нього (За запитом) Brokingdom - ваш провідний партнер у пошуку будинків! З нами ви зможете обрати свій ідеальний будинок, який стане вашим домом. Від просторих сімейних будинків до затишних котеджів - у нас ви знайдете все, що потрібно для щасливого життя!

Шевченка
rieltor.ua

Продається будинок 5 кілометрів від Києва, в Броварському районі, в селі Погреби. Будинок 2-х поверховий, з площею 210 м2, з ділянкою 20 соток, 6 окремих кімнат, великий підвал. У будинки заведено електрику, газ, перший поверх тепла підлога, залита. На території ділянки посаджені різновидні дерева. Поряд із будинком знаходиться ліс. Сусіди поряд живуть.

Єдності вул.
rieltor.ua

Найкраща пропозиція будинку в Погребах! Сучасний будинок 2017р. побудови. Площа 270м. Ремонт з якісних матеріалів: ексклюзивні італійські меблі на замовлення та фурнітура , дорога відомих брендів. Дуже функціональне планування , продумане із розрахунку для великої родини. На першому поверсі велика кухня-гостьова для зустрічі гостей, кабінет для роботи, та санвузол. На другому поверсі три дитячі, та хозяйська спальня, два санвузли, щоб всім було комфортно та зручно. Мансардний поверх можна переобладнати в ігрову. Особлива перевага- велика ділянка 17 соток з ландшафтним дизайном і різними насадженнями. Це справжня мрія для дітей та відпочинку у власному будинку. Для зручності прямо з будинку вихід в гараж на дві машини та Хоз.приміщення. Окремо паркувальний майданчик перед будинком. Важлива перевага- асфальтована вулиця з освітленням та сучасною забудовою. Ідеальна інфраструктура поруч:до Києва 10 хв. на авто (до центру Києва – 40 хв.), до р. Десна 10 хв. на авто. В пішохідному доступі: тенісні корти (криті та відкриті), спортивні та дитячі майданчики, озеро, церква, школа, нова пошта та ін. 5 хв. на авто супермаркети Сільпо, Фора, АТБ, ресторани. Дана пропозиція є найкращою за комплексом характеристик в радіусі 10км. Ви можете впевнитися в цьому на перегляді. Чекаємо Вас

Некрасова, 14
rieltor.ua

Продаж будинку Який розсташований в котеджному містечку ``Mulberry homes`` 2-х поверховий будинок Загальна площа 131,8 м2 Дві кімнати на першому поверсі + величезна кухня-вітальня Другий поверх - мансарда Велика тераса Санвузол з душем та ванною Гос. приміщення Електричне опалення Перебої зі світлом в містечку - відсутні Тепла підлога по всьому будинку Встановлено бойлер Система очищення води - осмос ВСІ МЕБЛІ ТА ТЕХНІКА ЗАЛИШАЮТЬСЯ МАЙБУТНІМ ВЛАСНИКАМ Село Красилівка , Броварського району 10 км до м.Бровари та 30 км до м.Київ Дуже тихе та затишне місце Будинок готовий до швидкого продажу За всіма деталями та додатково відео-туром , телефонуйте Brokingdom - ваш провідний партнер у пошуку будинків! З нами ви зможете обрати свій ідеальний будинок, який стане вашим домом. Від просторих сімейних будинків до затишних котеджів - у нас ви знайдете все, що потрібно для щасливого життя!

Кірова
rieltor.ua

Великий просторий будинок 296,8 кв м з ділянкою 13 соток з літнім будинком, погребом та двома великими гаражами. Дуже теплий взимку та прохолодний улітку добротний будинок побудований з пиляного кримського каменя, утеплений пінопластом та обкладений білою силікатною цеглою. У будинку два житлові поверхи та великий міцний підвал на чотири кімнати та котельнею. Підвал можна використовувати для зберігання запасів продуктів та як бомбосховище. У котельні встановлений газовий котел для опалення всього будинку та насос для забезпечення водою з власної свердловини глибиною 40 м. Автономна каналізація. Є стабілізатор напруги. У будинок заведений газ, тому ви не будете прив’язані до відключень світла. На першому поверсі будинку розташовані два санвузли з ванною та біде, простора вітальня, кухня з усією необхідною технікою та меблями, велика світла столова кімната, та окрема спальня кімнатна. З кухні вихід до котельні та підвалу, а також вихід на задній двір. На другий поверх ведуть масивні дубові сходи де ви знайдете закриту утеплену лоджію, кабінет із своєю робочою атмосферою та три світлі затишні кімнати з окремими входами. Простора, доглянута, зелена територія будинку з квітами, деревами та кущами огороджена міцним цегляним парканом та автоматичними воротами для заїзду авто. У літньому будинку з одного боку два великі гаражі, з іншого боку, на першому поверсі літня кухня, приміщення для зберігання речей та інвентарю та велика засклена тераса для літнього відпочинку з сімєю та друзями. На другий поверх літнього будинку ведуть міцні залізні сходи, якими ви потрапляєте до просторої кімнати з великими вікнами, яку можна обладнати як спорт зал, більярд або майстерню. Також на території окремо побудований великий погріб на дві кімнати з господарським приміщенням. Поруч з будинком є супермаркет “Фора”, продуктові та господарські магазини, будівельний магазин Мега-Буд, відділення Нової пошти, аптеки та кафе. Будинок знаходиться у селі Красилівка, Київська область, Броварський район. До метро Лісова 24 км 20 хв їзди на авто, до Броварів 6 км — 7 хв на авто. Ходить приміський автобус.

Шевченко
rieltor.ua

Будинок розташований в одному з найкращих передмість Києва. Відстань від с.Княжичі до центру Києва - 20 км. Триповерховий будинок 2003 року - з ремонтом, меблями та технікою. Загальна площа будинку- 357 м2. Площа ділянки - 18 соток Побудований з екологічно чистих матеріалів (будували для себе!). Стіни: гіпсоблоки+базальтова плита+штукатурка. 2 поверхи + цокольний поверх з сауною, басейном і технічними приміщеннями + гараж. Будинок розділений на 2 частини з яких - 1 це повноцінна 2-х кімнатна квартира, 2 - 1 поверх: велика вітальня з великим диваном і шикарним каміном, кухня - їдальня, на 2 поверсі - 2 просторі спальні, кабінет/гостьова і зона відпочинку! - автоматичний полив з краплинним поливом. - сад - барбекю - гараж Опаленя : 1 - пелетний, 2 - газовий/твердопаливний 3 - електричний. Для роботи циркуляційних насосів є безперебійне електроживлення. Гаряче водопостачання : влітку - геліосистема взимку - швидкісний водоводяний нагрівач від системи опалення з баком – накопичувачем 300 літрів Проведено комунікації: - 2 свердловини ,одна для будинку з водопідготовкою (промивання в автоматичному режимі), а друга свердловина для поливу з баком-накопичувачем 3 м.куб. - 3 насоси: на будинок, для бака-накопичувача та поливу. - електропостачання 3-х фазне, із стабілізаторами на кожній фазі. Вступний автомат 32А - каналізація автономна – септик з аератором + два відстійники та поле фільтрації. - на весь будинок двоблочна пожежно-охоронна сигналізація - оптоволоконний інтернет Розвинена інфраструктура, є супермаркет, дитячий садок, школа, великий Ресторанно-розважальний комплекс Княжий Двір, новий Фітнес Комплекс.

Дачна
rieltor.ua

Продам будинок з двома видами отоплення. Тепла підлога та камін!!! Продаж за всіма державними програмами єОселя єВідновлення Постанова 280 В цьому будинку тепло та затишно круглий рік!!! Зручна локація поруч з Броварими в 12 хвилинах на автомобілі.Від траси Київ Чернігів 2 км!!! Будинок розташований на ділянці 10 соток під будівництва. Ділянка фасадна ,з обох сторін побудовані сусіди. Огороджена парканом якій має фундамент стрічковий армований,колони з декоративного блоку та між ними профнастил,відкидні ворота. Будинок побудований з Газа блоку 300 Фундамент перевернута чаша 1,2 м Має армований пояс та утеплений пінопластом 10 .Зроблено фактурну штукатурку з виділенням під цеглу. Перекриття деревяні балки оброблені спеціальним розчином. Дах чотирьохскатний з металочерепиці пятірки.Є горище яке можна використовувати як більярдну або велику гардеробу кімнату. Вікна Rehau двокамерні ,тоновані ,енергозберігаючі . Будинок має: Холовий коридор Три кімнати Санвузол Болерну Велику кухня студія з виходом на криту терасу. Висота стелі 2,85 Вартість будинку 105000 доларів США Без % 0634050861 Анна

можливий продаж по єОселя
Кооперативна
rieltor.ua

Продам будинок в селі Зазимя Броварський район Київська область Цільове призначення ділянки 12 соток під садівництво.Повністю огороджена парканом ,має відкидні ворота.На ділянці побудовано гараж на два автомобілі з входом у будинок.Є хоз блок для зберігання речей.Залито фундамент для будівництва альтанки та підведено до нього воду і світло.По всій ділянці розведено авто полив та дренажну систему Будинок площею 170 кв.м має : 4 кімнати 2 санвузла 3 гардероба Просторий хол. Світлу залу з виходом на криту , обшиту деревом терасу Мебльовані кухню Котельню в якій встановлено 2 котла електричний та твердопаливний Коридор 12м Гараж прибудований к будинку. Підвал з висотою стелі 2 м Охрана та відеонагляд Комунікації: Свердловина 113м Переливний септик 10 кубів Світло 16 кват 3 фази. Фундамент армований утеплений.Стіни бетонні блоки утеплений мин ватою . Зроблено фактурна штукатурка Дах накритий металочерепицею Вікна металопластик Двері деревяні Підлога на першому поверсі тепла Будинок має два види отоплення електро и твердопаливний котел. Вартість 150000 доларів США Торг Без% Дзвоніть Швидко покажу 06******61 Анна

Вербицького, 7
rieltor.ua

Терміново!!! Продам новий будинку від забудовника в Котеджному Містечку Софія, яке знаходиться на відстані 12км від Броварів. Акційні пропозиція тільки на один будинок!!! Сучасний будинок площею 115 кВ.м має: Три кімнати Два санвузла Котельня Коридор Велика кухня студія з виходом на терасу. В будинок введено комунікації: Світло 15 кват Септик 6 кубів Вода 40м свердловин БОНУС : Інтернет оптіволокно Ділянка 10 соток під забудову Огороджена парканом Має відкатні ворота Стоянку вимощену тротуарною плиткою для двох автомобілів. Акційна пропозиція 70000 доларів США!!!! Тільки на один будинок!!! Дзвоніть сьогодні Зекономте власні кошти на ремонт 0634050861 Анна

можливий продаж по єОселя
Кооперативна
rieltor.ua

Продаж будинка в с. Рожни , Броварський р-н, вул. Центральна 2, садове товариство «Медик». Будинок загальною площею 120м2, складається з двох поверхів з залізобетонним перекриттям. Встановлені вхідні металеві двері і металопластикові вікна. Перекриття будинку залізобетонне. Є підведене світло, газ і септик 3 м3. Встановлений фасадний паркан і огорожа по периметру. Під’їзд до будинку грунтовий (20м до асфальту). Земельна ділянка 5сот. Земля приватизована, будинок не введений в експлуатацію. Поряд з товариством є супермаркети, АЗС, Нова Пошта, бази відпочинку, поряд вихід до р. Десна. Зручна транспортна розв’язка до м. Київ 30хв на авто. Великий досвід допомоги по купівлі квартир за державними програмами, безготівковий розрахунок 1) Єоселя (Є-оселя), Євідновлення, Сертифікат 2) Житло для ВПО та військових (постанова 280 та інше) Без ремонта, Недорого, Срочно.

Центральна, 58
rieltor.ua

Рожни. СТ Трудовик. Продаж дачі . Можливе цілорічне проживання. Будинок цегляний 1985-1990р. Продаж з усім що є. Ділянка 4.4 соток. Тихе місце для проживання та відпочинку на природі. Неподалік річка Десна, озеро. Зручне транспортне сполучення. в кооперативі 3 магазини, 2 кафе, базар, житячий ігровий майданчик; в селі за 2км є супермаркет, аптека, поліклініка, НП, укрпошта, розвинений громадський транспорт з кооперативу до Києва та Броварів, до р. Десна з чудовим пісчаним пляжем відстань 200м, до заливу із спокійною водою без течії -300м. Регулярні маршрутки на Київ, Бровари.

Центральна, 11
rieltor.ua

Новий будинок з дизайнерським ремонтом, з великою ділянкою - 12 соток. Будинок повністю готовий до життя, знаходиться в с. Погреби, Броварського р-н. Поряд річка, пляж, спортивні майданчики, добрі сусіди. Гарне та тихе місце для життя та відпочинку. Будинок можливо придбати за програмою "Є оселя", також можливий торг. Планування: Одноповерховий будинок – 134 м2. - Велика вітальня з кухнею – 46 м2; - Вихід з вітальні на терасу – 15 м2; - 3 спальні; - 2 санвузли; - Котельня; - Хол. Будинок дуже комфортний та ергономічний за плануванням. Просторі та світлі приміщення. Конструктивні особливості будинка: Готовність будинка – 100%. - технологія будівництва - монолітно-каркасний; - фундамент - монолітно стрічковий; - стіни несучі - газоблок Аерок; - димарі та вентиляція розведені по приміщеннях; - дах - натуральна цементно-піщана черепиця Аляска; - ливнестокова система покрівлі та дренажна система відливу дощової води; - фасад утеплений мінеральною ватою; - декоративне оздоблення фасаду “ Baumit” (Австрія) + оригінальний дизайн; - електроенергія заведена в будинок 16 кВт; - металопластикові вікна Євро 70 двокамерний пакет з енергозберігаючим склом та проти зламаною фурнітурою; - огородження ділянки, паркан+периметровий (автоматичні відкатні ворота); - каналізація - Септик об’ємом 6.5 м3; - глибина свердловини 55м ( труба 125мм+два фільтри та глибинний насос). Комфорт: - 5 км від Києва; - екологічно сприятливе середовище для проживання та відпочинку; - поряд річка, пляж, дитячі та спортивні майданчики; - своя свердловина; - поряд три магазини: Сільпо, Фора, АТБ; - ми надійна компанія «Лайфбуд», будуємо більше 20 років. Показ будинка зробимо в зручний для вас час. Телефонуйте, домовимось про зустріч. З повагою, Олександр.

власник
Кодацька
rieltor.ua

Пропонується чудовий Затишний будинок в Рожнах (20 км від Троещини).Це самий початок села. неподалік від р.ДЕСНА (15 хвл.). Ремонт робився у 2016 році, повна реконструкція будинку була. , який був збудованний у 2010 році. Стоїть газовий котел. У кухні і санвузлі підігрів підлоги. Простора вітальня з каміном на дровах. 3 спальні Окремо Будинок для гостей з піччю, сауна,кімната для відпочинку , міні- кухнею; Маленький будиночок тако ж газ. Літня кухня з виходом на терасу, зимовий сад 20 м, сауна, гараж, ділянка 17 соток з фруктовими деревами (яблуні, сливи), власний город, до метро їхати- 30 хв. (25км). У будинку є погріб. Та також на ділянці погріб.Будинок розташований в районі сучасної котеджної забудови, зручні асфальтовані підїзди.Зелена охайна територія навколо.Респектабельні сусіди.Асфальтована вулиця. Комісія агентства 5%

можливий продаж по єОселя
хуторський
rieltor.ua

Будинок 2023 року, зданий в експлуатацію. Знаходиться в селищі Скибин, Броварського району на ділянці 8,5 соток В будинку: - кухня-студія - 4 спальних кімнати (з можливістю в більшій з них організувати гардеробну) - 2 санвузли - душова кімната - гараж - терраса Побудований з високоякісних матеріалів за всіма технологіями! Фундамент стрічковий глибиною 1,1 м, піднятий над рінем участка на 70см. Залитий поверху монолітною армованою плитою 20см зовні обкладений клінкерною цеглою, яка має більше циклів морозостійкості та більш довголітня. В подальшому завдяки монолітні плиті можливо облаштувати погріб чи підвал під будинком! Стіни з газобетону товщиною 400 мм, армований кожні 3 ряди арматурою 12 мм, що посилює міцність будинку. Перегородки з газоблоку 200 та 150 мм також армовані кожні 3 ряди. Перекриття між 1 та 2 поверхами – бетонні плити. Фасад будинку + до теплого піноблоку ще утеплений пінопластом 100 мм 35 плотності. Пофарбований силікатною краскою (сама стійка до любих атмосферних умов) Між поверхами залиті залізо-бетонні сходи. Дах будинку покритий фінською металочерепицею Ruukki, має гарантію 30 років та термін служби більше 50-ти. Вся дерев’яна конструкція оброблена вогнебіозахистом і утеплена за схожістю термоса, утеплена частина між кроквами ватою 200мм та утеплена стеля 2-го поверху 150 мм, що в додачу до теплих стін робить будинок максимально захищеним від втрати тепла. На металочерепиці підготовлені міста під СОНЯЧНІ ПАНЕЛІ , розраховані на 24 кВт потужності, що забезпечить будинок альтернативною енергією з можливістю підключитися до Зеленого тарифу! Вікна – двохкамерний склопакет з аргоном, профіль 70 мм, запірна фурнітура Maco плюс москітні сітки. На даху два мансардних вікна німецької компанії Roto Вхідні двері – металеві, облицьовані МДФ Гараж 3,8 х 8,4 м. Встановлені секційні ворота з італійською автоматикою Nice. Стіни оштукатурені. З гаража вхід до будинку. Електроенергія – підведено 22 кВт на 3 фази, встановлений лічильник під Зелений тариф! До будинку заведена вода з власної скважини глибиною 43 метри з смачною водою. На території побудоване невелике підсобне приміщення, яке може використовуватися як майстерня або приміщення для садового інвертарю. До будинку довгий заїзд, що дає можливість припаркувати багато гостей! Стіни під штукатурку, чорнові поли. Кожен день ведутся роботи! Всі етапи будівництва зафіксовано на фото! Інфраструктура Великий магазин АТБ, невеликі магазинчики, церква, асфальтована дорога (не доходить 500м до будинку), поруч траса Чернігів-Київ Для сімей: дитячий майданчик на сусідні вулиці, дитячий садочок та школа за 3 км від будинку, дітей відвозить та привозить шкільний автобус, тиха вулиця подалі від траси. Гарні сусіди

Калинівська, 3А
rieltor.ua

Продається будинок у с. Нова Богданівка з великою доглянутою територією площею 9 соток. Садівник, на умовах усної домовленості за символічну оплату, піклується про ділянку. Фасад будинку у відмінному стані, без жодних пошкоджень або протікань. Будинок в ідеальному стані, майже ніхто не проживав. Реальність будинку можна перевірити вживу! Зателефонуйте, щоб домовитися про перегляд!

Миру
rieltor.ua

Продаж сучасного заміського будинку біля Києва Розташований у мальовничому місці, лише за 15 км від Києва в с. Пухівка, цей будинок у стилі Hi-Tech стане ідеальним місцем для тих, хто цінує сучасний дизайн, комфорт та природу. Основні характеристики: Площа будинку: 215,1 м² (3 поверхи) Площа ділянки: 12 соток Рік побудови: 2018 5 просторих спалень, велика кухня-вітальня з панорамними вікнами Санвузли на кожному поверсі Криті та відкриті тераси на 3 поверсі Гостьовий будинок зі зрубу з власною лазнею на дровах Переваги обєкта: Енергозберігаючий сучасний будинок, повністю мебльований та оснащений технікою від провідних світових виробників Гараж на 2 автомобілі з автоматичними воротами, плюс критий паркінг для 4 авто Ландшафтний дизайн з автоматичним поливом 2 зони барбекю для прийому гостей та відпочинку на свіжому повітрі Приватний причал для катера чи скутера з лебідкою Власний міні-пляж і спуск до води — ідеальне місце для відпочинку біля води Безпека: Відеоспостереження по периметру ділянки Сигналізація у будинку, автоматичні ворота Будинок не будувався на продаж, тому кожна деталь продумана до дрібниць. Тут ви знайдете атмосферу затишку, спокою та неймовірні краєвиди. Ідеальний варіант для комфортного життя у гармонії з природою!

можливий продаж по єОселя
вехівська
rieltor.ua
1 - 24 з 657 результатів

Популярні запити