Борисполь, район Нестеровка . Продажа дома 300 квадратных метров. Первый этаж полностью готов, дом на два входа. 2,3 этаж после строительства. Участок 6 соток по документам, по факту 8. Тихое место. Удобная Транспортная развязка. Звоните в любое для вас удобное время!!!

Продажа дома! Срочная продажа!
olx.ua

До продажу пропонується 1-поверховий будинок, загальна площа якого становить - 89,4 м2, житлова - 57,4 м2. Будинок розташований у м. Бориспіль, 5 км від центру міста, мкрн Нестерівка. У будинку є 3 спальні кімнати, кухню, коридор, котельня і простора веранда. Стелі високі. Сама будова будинку складається з дерева, обкладена цеглою. Дах - шифер. Для зручності з будинку є вихід на горищне приміщення. У будинок підведено індивідуальне газове опалення, є функціонуюча піч. Також у будинок заведено електрику, водопостачання (свердловина) і каналізація (септик). Ділянка на якій розташоване домоволодіння простора, має широкий фасад - 37 метрів, і становить 10 соток. Вулиця тиха, затишна, освітлюється в нічний час. Підїзд до ділянки асфальтований. На території розташовано господарське приміщення (збудоване зі шлакоблоків - 67 м2), погріб, колонка. Є багато плодових дерев і чагарників. До найближчої зупинки - 2 хвилини (180 метрів). За будинком є окремі земельні ділянки 10с+10с (для будівництва і обслуговування житлового будинку та господарських споруд). За необхідності можливе їх придбання. Ділянки приватизовані, повний пакет документів. У безпосередній близькості розташований виїзд на Броварську окружну дорогу (до 1 км). Стан будинку всередині житловий. Наразі проживають орендарі. Перегляд за домовленістю. Вартість - 32 000 $. Торг реальному покупцю. Всі фото відповідають дійсності. У нас найбільша база нерухомості в місті Бориспіль. Телефонуйте у зручний для Вас час, і ми обовязково підберемо той варіант, який підійде саме Вам!

1-поверховий будинок 90 м2, ділянка 10 соток, м. Бориспіль
olx.ua

Шукай нерухомість у Києві та передмісті

Продається будинок 1996 року побудови, загальною площею 60 кв.м., матеріал будинку цегла, перекриття залізобетонні плити, тому при бажанні можливо добудувати 2-поверх. Горище засипане керамзитом. Газ,світло, свердловина, погріб. Ділянка гарної форми та можлива до поділу. Вулиця широка, освітлювальна та заасфальтована. Поряд гарне озеро, зупинка, магазини, ресторан. Дерева навколо будинку спиляні. Територія очищена від старих будівель та підготовлена під нового власника. Мікрорайон Нестерівка.

власник
Продається будинок з газом 10 соток
olx.ua

Географія Бориспіль