продам жилой дом ,около 55 метров квадратных (коридор, кухня, три комнаты), туалет на улице, отопление дровяное Двор на два хозяин, во дворе есть летняя кухня с центральным водопроводом, колонка возле дома ,подвал Рядом жд вокзал, мясокомбинат и рыбзавод Есть хороший гараж 5000$

Продам дом
olx.ua

Прекрасный дом/квартира со свежим ремонтом и новыми пластиковыми окнами, в жилом состоянии, со своим газовым отоплением и постоянной водой. Долгов по квартплате нету, готова ответить на любые вопросы по телефону! Реальному покупателю хороший торг!

власник
Продам дім квартиру
olx.ua

Терміново продам будинок в м.Богодухові 94 кв.м. 3 кімнати , газ, вода в будинку. Опалення газове, пічне. В будинку є ванна, туалет на вулиці. Сарай, погріб, огород. Будинок знаходиться в тихому місті.. Гарний підїзд. Поряд магазиин, остановка транспорта. Торг.

Продам будинок в Богодухові
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продаю будинок місто Богодухів, всі питання по телефону

власник
Продам дім Богодухів
olx.ua

Продам Чудову Світлу Квартиру в центрі Богодухова. Це частина будинка і відчувається як власний будинок. Є двір, терасса, клумби, сарай, пісочниця та інше. 3 кімнати, кухня-вітальня однією зоною та 2 спальні. 60 кв метрів. Богодухів. Центр міста, до площі йти 2 хвилини. Новий якісний ремонт, все нове, підлога, проводка, опалення, утеплені стелі. Тепла підлога в усіх зонах з плиткою, в вітальні та спальнях ламінат 9мм. Продаю з технікою, є все. Пральна Машина, Сушарка, Посудомийка, Потужний Кондиціонер, Телевізор, Мікрохвильовка. Кухня нова та добротна, якісна фурнітура, індукційна плита, потужна сучасна духовка, вбудований холодильник (2 камери), витяжка. Все фірмове. Ванна кімната нова, тропічний душ та унітаз з біде, настільна раковина. Е також кімната-комірка бойлерна. Там знаходиться пральна зона, бойлер та котли опалення (газовий та електричний), насос, фільтр для вхідної води. Е також полиці і місце для зберігання, там достатньо місця для встановлення гладильної дошки та іншого. Під кухнею є погріб (подпол), до нього зроблений новий люк з доводчиками, вхід туди прямо з квартири, в ньому багато місця для збергання, також зручно використовувати в якості укриття (там є розетки та світло) Є вхід для генератора + невеликий генератор в подарунок. Дім продається разом з меблями. Зручний великий ортопедичний диван, різні Ікеївські меблі, ліжка в спальнях з ортопедичними матрацами, ламелями та місцями для зберігання та інше. Проведено високошвидкісний інтернет Радіолінк та HomeNet. Взагалі будинок дуже продуманий та зручний, все зроблено з підходом до деталей та комфортно. Заходьте та живіть) Разом з будинком додаємо деякі приємні бонуси) Бажано писати для звязку тут на ОЛХ або мені у Вайбер 09******32 Торг реальному покупцю. Всі документи готові до продажу.

власник
Ідеальна Квартира Центр Богодухова. Будинок Дом в Богодухове Богодухів
olx.ua

Терміново продам будинок в м.Богодухові 50.7 кв.м. 3 кімнати, газ, вода в будинку. Свіжий ремонт. Велика кухня та ванна кімната. 2 сарая, літня кухня, літній душ. Невеликий огород. Земля приватизована. Поруч дитячий садок. Автобусна зупинка, магазин. Недалеко від центру. Тихе місце. Гарний підїзд. Торг.

Продам будинок в Богодухові
olx.ua

Продам будинок в Богодухові 95 кв.м., 4 кімнати. Опалення газове та твердопаливне, Своя скважина, ванна в будинку, туалет на вулиці. 2 сарая, погріб, гараж. Земля приватизована. Рівне місце, гарний підїзд. Недалеко від центру. Тихе , спокійне місце, гарний район міста. Неподалік ліс, озеро., магазин. Свіже повітря. Торг.

Продам будинок в Богодухові
olx.ua

Продам будинок, 4 кімнати і веранда. Є гараж,погріб. Газове та пічне опалення. Три сараї.

власник
Продам будинок-4 км від Богодухова
olx.ua

Продам пів будинку в центрі міста .є світло,вода,каналізація. Без ремонту.

власник
Пів будинкуууууу
olx.ua

Продаємо будинок на 4 кімнати, кухня, ванна. Газовий двох контурний котел, твердопаливний котел тривалого горіння. Вода, своя свердловина, дві зливні ями. Будинок утеплений, у ванній теплі поли. Ремонт у будинку. Маємо сарай, погріб, гараж. Землі 6 соток.

168176 Продаємо будинок м. Богодухів
olx.ua

Продам новобудову, м. Богодухів, вул. Українська. Два поверхи, загальна площа 134 кв. м. Перший поверх сучасний ремонт. Кухня- вітальня 29 кв.м., спальня, сан. вузол, прередпокій. Великий двоповерховий льох, ніжнє відділення для зберігання вина. Водопровід. Опалення: сучасний твердопаливний котел. Земельна ділянка 8 соток, приватизована, садочок. Зручний підїзд. Ціна еквівалент 70 т. д США

власник
Продам будинок м.Богодухів
olx.ua

Продам дом в Богодухове недалеко от центра. 84 кв.м. Газ, вода. Санузел в доме. Дом на 2 входа. 2 газовых котла. Пластиковые окна. Ремонт сделан частично. 4 комнаты. Сарай, погреб. Огород, сад. Дом жилой. Мебель остается частично по договоренности. Реальному покупателю торг.

Продам дом в Богодухове 84 кв.м
olx.ua

Продам дом в центре Богодухова 89 кв.м. 4 комнаты. Газ, вода в доме. Удобства на улице. Сарай, летняя кухня, погреб. Огород, сад. Земля приватизирована.

Срочно продам дом в центре Богодухова
olx.ua

Продам 1/2 частину будинку 51 кв. м., на 2 кімнати, кухня, веранда. Газовий двоконтурний котел, вода місцевий водопровід. Металопластикові вікна. Натяжні стелі. Є гараж, літня кухня, сарай, погріб. Земельна ділянка 4 сотки. Рядом школа, магазини, кафе.

168188 Продам 1/2 будинку не далеко від центру Богодухів
olx.ua

Свій будинок з пічним та газовим опаленням. Поряд дитячий майданчик. 10 метрів хвойний ліс, стовок, до центру міста ( базар, автовокзал) 15 хв. пішком.. Газ,. Дім, літня кухня (пічне та газове опалення) похідний сухий лях.

власник
Терміново. Будинок.
olx.ua

ПРОДАМ ДОМ Новой постройки 87 кв.м. (3 комн., 2гардеробн.к., имеется встроенный шкаф купе, 2 коридора, 1 сан.уз.,1 гараж, пристройки под сарай. Есть уличный душ, туалет От центра 10 мин. в пешей доступности. Обращаться по 09*********26

власник
Продам Дом
olx.ua

Будинок в Богодухові. Від центра міста 1100 метрів. Школа 350 метрів. Магазин 200 метрів. Будинок загальної площі 65,4. Газ, електріка, водопровід. Двохконтурний котел, Санвузол суміжний з душевою кабіною. Канализація з септіком. Погріб. Сарай. В домі є пічка.

власник
Дом в Богодухові.
olx.ua

Популярні запити

Географія Богодухів