Пропонується до продажу затишна дача в селі Богданівка, Броварському районі, Київській області, у Садовому товаристві "Шевченкове". Це тихе та спокійне місце, розташоване біля лісу, ідеальне для відпочинку та віддалення від міської суєти. Дача складається з двох поверхів і має 5 кімнат, кухню та санвузол. Також до складу входить гараж та господарські будівлі для зберігання різних речей. Земельна ділянка має площу 6 соток, що надає достатньо місця для власних садових експериментів чи відпочинку на природі. Дача обладнана усіма необхідними зручностями: газом, електрикою, водопостачанням (гарячою та холодною), опаленням та септиком. Поруч розташовані зупинка транспорту та магазин, що забезпечує зручність щоденного життя. Не пропустіть свій шанс на придбання такого затишного та комфортного місця для відпочинку та віддалення від міської метушні!

можливий продаж по єОселя
Дачна
rieltor.ua

Село БОГДАНІВКА Продам добротний будинок в селі Богданівка Броварського району. Будинок 205 м2, має два входи . Хороший стан , цегляний, утеплений мінеральною ватою 100 мм . Дах -ондулін, м/п вікна, підлога- натуральна дошка. Підігрів підлоги в санвузлах та на кухні. На першому поверсі дві окремі кімнати, кухня, с/вузол, передпокій та котельна. Другий поверх три спальні з кондиціонерами, санвузол, гардеробна кімната, велика лоджія. Доглянута земельна ділянка 16 соток, фасад 36 м . Молодий сад та виноградник. На ділянці побудований гараж, хоз. блок та сарай. Скважина 40 м, два котли - газовий двох контурний та твердотопливний, світло. Асфальтований підʼїзд.

можливий продаж по єОселя
Горького
rieltor.ua

Котедж 133 м2, 6 сотих приватизованої землі, в КМ Нова Богданівка Обігрів підлоги діючий камін, є гараж, 2 санвузли, 2 великі світлі спальні, кабінет, уютна кухня, вітальня. Усі зручності є, вся необхідна техніка та комунікації, повністю жилий стан, готовий до заселення, документам більше 3х років. Охорона 24/7, закрита територія, центральне водопостачання, каналізація, закрита територія, дитячі майданчики, розвинена інфраструктура.

можливий продаж по єОселя
Райдужна, 4
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам дом в котеджном городке закрытого типа "Новая Богдановка, расположенном на территории с.Богдановка, Броварского района. 25 км от Киева по отличной новой дороге, окружён лесом. Закрытая, круглосуточно охраняемая территория, постоянно освещенные улицы, центральное водоснабжение и канализация, интернет, детские и спортивные площадки, лес и озеро. Рядом резиденция "Залесье" и село Богдановка, где есть школа (есть школьный автобус), детский сад, супермаркеты, Новая Почта, рынок, аптека. Дом 2 этажа, 140 м2, под чистовую отделку- разведена электропроводка, отопление газовый котёл подключено, все коммуникации разведены, остались только отделочные работы. 2 санузла, 4 комнаты, гараж. Участок 6 соток с шикарным ландшафтным дизайном-газоны, полив, плодоносящие деревья, кусты, цветы ( все на фото видно). Удобно добираться до Киева, 25 мин. и вы на метро Лесная. Просмотр в удобное для вас время.

Продам дом в КГ Новая Богдановка, Броварской р-н
olx.ua

Продаётся жилой дом в коттеджном городке Новая Богдановка, Броварской район, Киевская область Жилой дом с землей 6 соток, с ремонтом, на территории земельного участка есть озеленение, газон, дорожки, беседка, бассейн автономный, гараж, забор и т.д.

власник
Жилий будинок, КМ Нова Богданівка, Броварський р.,Київська обл.
olx.ua

Продам дачу в затишному та зручному місці в СТ "Заліське", що в с.Богданівка Броварського району. Тиша, чисте повітря, позитивна енергетика, адекватні сусіди. Доглянута земельна ділянка 6 соток з металевим парканом по периметру. Окремі ворота у двір і в гараж. Скромний будинок площею 105 м2, для проживання в літню пору року. Зручностей немає. При бажанні можна добудувати, перепланувати, утеплити, провести воду, каналізацію і ще будь-що, так як розташування будинку на ділянці дає можливість це зробити. До того ж будинок переведений в житловий, а це дає можливість тут зареєструватись. До зупинки маршруток на Київ 10-15 хвилин пішки. До м.Бровари - 15 км, до Києва -30 км. Наявне пічне опалення надає можливість перебувати на дачі до пізньої осені. Туалет та літній душ на вулиці, скважина 38 метрів, насос для поливу ділянки і грядок. Проведено стаціонарний Інтернет- оптоволокно, телебачення Т2, газ по вулиці, є можливість приєднання. На ділянці є теплиця 12 м2 , фруктові дерева, виноград, кущі смородини та малини. Поруч заповідний сосновий ліс, в пішій доступності озеро та грибні місця. Продаж від власника без комісійних. Можливий торг.

Дача в  СТ "Заліське". с. Богданівка
olx.ua

Продаж будинку дачного типу в садовому товаристві Залісся загальною площею 54м2 та приватизованою земельною 16 соток . В будинок заведено світло та водопостачання , газ повулиці ( ціна підключення 120 т . грн ). В будинку є дві кімнати та кухня , також є гараж , а на самій ділянці плодові дерева та виноград . Кадастровий номер ділянки 3221280801:01:082:0024 . Будинку присвоєна адреса . Документи готові до продажу право власності більше 3-х років . До найближчого міста Бровари 17.4 кілометра . Є відео по даному будинку .

Дачний будинок Броварський район Богданівка .
olx.ua

Продается 2-х этажный жилой дом в дачном кооперативе "Залесское" села Богдановка Броварского района Киевской области (в 18-ти км от г.Бровары, на расстоянии 1 км от автотрассы Киев-Чернигов). Пощадь дома 160 м2. Камин, теплые полы, 2 санузла, укомплектованная всем необходимым кухня 28 м2. (включая посудомоечную машину), в дом заведен скоростной интернет, спутниковое телевидение. К дому примыкает гараж (28 м2) с автоматическими ролетными воротами . Во дворе небольшой бассейн, двор выложен тротуарной плиткой, собственная скважина, автоматические въездные ворота, отопление - газ, дублирующее - электрокотел, дом укомплектован мебелью, окна первого этажа зарешечены, распашные окна - с противомоскитными сетками, в 50-ти метрах от дома – озеро, лес. В селе есть средняя школа, бювет, супермаркет, отделение "Новой почты". ТОРГ!!!

БЕЗ КОМИССИИ!!! Продажа дома в с.Богдановка, Броварской р-н.
olx.ua

Продаж дачі , Київська область , « СТ Прилісся -9», Лінія 16. Булинко 3 поверхи , площа 134 кв м , ділянка 6,9 сотих ( по факту до 10 сотих огороджено ), 3я лінія від заповідника , ліс , постійно свіже повітря . Цільове призначення земельної ділянки - садівництво. Кадастровий номер 3221280801:02:004:0097. Планування : 1й поверх гараж з воротами та літня кухня ; 2й поверх житловий , 4 кімната суміжні , косметичний ремонт, груба на дровах ; 3й поверх криша - мансарда . Вікна поміняні м/пл . Сходи деревʼяні . Перекриття криша шифер . На ділянці окремо побудований сарай , с/вуз . Своя скважина до 60 м . Фруктовий сад . Сусіди побудовані , деякі проживають на постійній основі . Територія СТ охороняється , вʼїзд по перепусткам тільки для мешканців . Поки побудови з 1992 -1995 . 30000уе

Продаж дачі СТ Прилісся -9 біля лісу
olx.ua

. Дорогі покупці, якщо Ви втомилися від міської метушні, але любите комфорт, цінуєте безпеку та втомилися від "пробок", любите рибалку та походи за грибами ... пропоную Вам купити будинок в КМ "Нова Богданівка",Броварського району.Котедж має два поверхи 140 м2 та прибудований гараж з ролетними воротами 20 м2.На першому поверсі простора кухня ,велика вітальня з каміном й виходом в чудовий сад,де Ви можете відпочити серед тенистих дерев й яскравих квітів.Також є санвузол з душовою кабіною.На другому поверсі знаходиться спальня,світла й простора кімната для підлітка й ще один санвузол з ванною.Для опалення будинку є двухконтурний газовий японський котел.Будинок повністю облаштований меблями,при купівлі все залишається новим власникам.Містечко знаходиться в 25 хвилинах їзди до метро Лісова прекрасною дорогою та 15 км до Броварів.Теріторія містечка охороняється цілодобовою охороною (вїзд по перепустках), централізоване водопостачання(якість води перевіряється кожні три місяці) та водовідведення, асфальтовані дороги та тротуари, дитячі майданчики, баскетбольне та футбольне поле, магазин! Містечко розташовується на території села де є школа, дитячий садок, супермаркети, ринок, Нова Пошта і т.д. Поруч резиденція "Залісся", озеро та змішаний ліс! Будинок складається з двох поверхів 140м2,та приватизована ділянка 9 соток.Чекаємо Вас на перегляд у зручний для Вас час! Без комісії для покупця. Наталія: 06*********42.

Продаж котеджу в КМ"Нова Богданівка",Броварський р-н, 25 км від Київа
olx.ua

Пропонується до продажу затишна дача в селі Богданівка, Броварському районі, Київській області, у Садовому товаристві "Шевченкове". Це тихе та спокійне місце, розташоване біля лісу, ідеальне для відпочинку та віддалення від міської суєти. Дача складається з двох поверхів і має 5 кімнат, кухню та санвузол. Також до складу входить гараж та господарські будівлі для зберігання різних речей. Земельна ділянка має площу 6 соток, що надає достатньо місця для власних садових експериментів чи відпочинку на природі. Дача обладнана усіма необхідними зручностями: газом, електрикою, водопостачанням (гарячою та холодною), опаленням та септиком. Поруч розташовані зупинка транспорту та магазин, що забезпечує зручність щоденного життя. Не пропустіть свій шанс на придбання такого затишного та комфортного місця для відпочинку та віддалення від міської метушні! Відео за посиланням youtu.be/-FHijZhlF7I

СТ Шевченкове Богданівка Броварський район дача під Києвом
olx.ua

Продам будинок у с. Богданівка. 108м, цегла+ утеплення (ракушняк, перліт, штукатурка), 2 поверхи, 3 спальні і санвузол – другий поверх; вхідна група, кухня, вітальня, санвузол – перший поверх. Газ, вода ( скважина), електрика. Внутрішне оздоблення- деревина; сходи на другий поверх- дерево. Гараж на 2 відділення: гараж та госп.блок; великий просторий льох. Ділянка 16 соток. Бровари – 22км, Київ- 32км, транспорт – автобуси, маршрутки. 67 000дол.США, без комісії.

Продам новий будинок у с. Богданівка. 108м,  16 соток.
olx.ua

Популярні запити

Географія Богданівка