Пропоную на продаж(без права оренди) будинок з прибудинковими приміщеннями у м.Березне Рівненської області. Будинок находиться в затишному місці, в центрі, вул. І. Мазепи ( 4 хв. від автовокзалу), загальна площа будинку 78 м.кв., житлова площа 47,1 м.кв. Земельна ділянка під будинком 0,0878 га (приватизована). В будинку підведений газ, газове та пічне опалення. Вода в криниці, яка знаходиться в дворі. ціна 20000S. Можливий розумний торг.

власник
Продається ,будинок в центрі м. Березне, Рівненська обл.
olx.ua

Незавершене будівництво ( СУЧАСНИЙ ПЛАН: кухня студія, велике панорамне вікно, тераса з чудовими краєвидами) в селі Вітковичі + земель ділянка ( 0,12 сотих). -Фундамент міцний; - З ДОБРОГО ДЕРЕВʼЯНОГО БРУСУ; Документи всі готові до продажі! Ціна 6.500 доларів Є відео проект всього будинку, як він має виглядати. Можу вислати на будь який зручний месенджер. Можливий торг!

власник
Продам ЗРУБ + земельну ділянку
olx.ua

Домоволодіння в с.Городище, 5км від м.Рівне. ~ розташування - вул.Рівненська, 2км ліворуч траси Рівне-Київ (за Караваном); ~ земельна ділянка 0,2486га (18м на 142м), к.н. 5624683000:02:011:0044, огороджена, впорядкована; ~ будинок (цегла/піноблок, ззовні мінвата, дах-шифер), загальна площа 74м2: три житлові кімнати, кухня 20м2, санвузол 6м2, топкова з окремим входом; ~ будинок утеплений, газифікований, опалення водяне, комбіноване (сучасні газовий та твердопаливний котли), гаряча вода (бойлер), енергоощадні сучасні вікна; ~ літня кухня, сарай, два гаражі, льох, дровітня, колодязь, подвійний септик, садок, город; ~ садиба охайна, доглянута, готова для проживання та повноцінної експлуатації нових господарів; ~ довідка: будинок добудовано та реконструйовано в 2016 році з ½ будинку 1954 року побудови. тел.09******47 Олег (представник власниці)

Домогосподарство в с.Городище, вул.Рівненська.
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам будинок с.Городище Землі 8,49сот, Якісної побудови (на половину з газоблоку половину цегляний) Площа 47кв.м (2 поверх ще 47кв.м) Санвузел роздільний, 2 кімнати та кухня студія Опалення електричне конвектор+пічне Септик з переливом 8 кубів Скважина 62метри Лічильник трьохфазний Ділянка огороджена по периметру. Садок, фруктові насадження Знаходиться на височині Ціна 45000$ Деталі 09******36 Ірина

Продам гарний будинок в Городищі
olx.ua

ТЕРМІНОВО!!! Продається цегляний котедж площею 100м.кв. з приватною земельною ділянкою під будинком. Розпочатий ремонт.Придатний для проживання. Але є, що доробити. Опалення електричне. Вода зі скважини. Каналізація септик. В обжитому котеджному містечу в Городищі. Меблі техніка лишаються в будинку. Ціна термінова Без комісії для покупця!!!

ТЕРМІНОВО продам котедж з меблями і технікою
olx.ua

Продам будинок двоян(означає що будинок розділено на дві частини, продається права частина) який розташований по вул. Шевченка в смт. Соснове, Рівненської області, Березнівського району неподалік Соснівського держлісгоспу. Підʼїзд до будинку по асфальтованій дорозі. Будинок складається з 4 великих кімнат, коридору, кладової та прихожи. У будинку наявні дві груби для опалення та плита для приготування їжі. За будинком збудовано цегляний гараж для автомобіля та сарай. По всім питанням телефонуйте.

власник
Продам будинок в смт. Соснове
olx.ua

Продається хороший будинок в м.Березне,з усіма комунікаціями -електрика,газ,вода проведена в будинку.Вікна металопластикові ,індивідуальне газове опалення.Санвузол всередині будинку. Поруч річка,центральна лікарня,аптека,маленький базар,школа. Є літня кухня ,сарай,погріб,город,земельна ділянка 8кв.м. Огляд будинку в будь який час.

власник
Продам будинок
olx.ua

Продається незавершене будівництво в с.Маринин(Рівненська обл.Березнівський р-н) вул,Нова18А,Площа земельної діляки 0,016га! Земельна ділянка знаходиться в центрі села: дитячий садок-100м медпункт-100м магазин-150м річка-700м автобусна зупинка-150м Є можливість взяти в користування землю для ведення с/г господарства біля будинку,площею 0,05га! додається до будівлі столярні вироби(деревяні вікна та двері)

власник
Продам будинок,земельнуділянку!
olx.ua

Продам будинок з земельною ділянкою в Городищі Деревяний будинок на дві кімнати Є також господарська будівля Земельна ділянка 26 соток( з них 15 соток під будівництво), також є ще додатково 16 соток поряд Гарне місце розташування, тихе та спокійне місце, поруч ставок Всі документи готові до продажу 23 500$

Продам будинок з земельною ділянкою в Городищі
olx.ua

Продається будинок в мальовничому куточку селі Зірне 09******54

власник
Будинок в селі Зірне
olx.ua

Продам дачний будинок в Городищі( в середині стан після будівельників) Цегляний будинок на два поверхи Світло та вода заведено Газ біля ділянки Площа земельної ділянки 12 соток(під будівництво) На ділянці є фундамент під забудову будинку 30 500 торг

Продам будинок в Городищі
olx.ua

Дача знаходиться недалеко від джерела та зупинки На ділянці є гарний сарайчик,кунг,плодовиті дерева Сам будиночок утеплений можна проживати цілий рік Інші деталі по телефону

власник
Дача 5км від Рівного
olx.ua

Продається будинок в Городищі Загальна площа 116кв Зал,кухня студія з тересою та 3 спальні Стильний ремонт,та продумане планування Дуже економний Доглянута земельна ділянка в 5сот землі Зручне місце розташування будинку,асфальтований доїзд. Ціна 117000$ Деталі за телефоном 09******37 Олександр Ан Шанс

Продаж будинку в Городищі
olx.ua

Будинок находиться по вул.Княгині Ольги ,на земельній ділянці в 12 соток. В будинок заведено 380v лічильник день ніч. В кухні,ваній та в коридорі укладена плитка на підлогу, в спальні та вітальній вкладено ламінат .На другому поверсі частково вкладена полова доска. По другому поверсі ще доволі багато роботи так як там лише поштукатурано Також зроблена електрична тепла підлога у кухні,ваній,і коридорі з можливістю дистанційного управління через вайфай. Встановлені вхідні двері,також встановлено міжкімнатні двері на першому поверсі Сан вузол обкладено плиткою. Виведена каналізація та зроблений великий септик з переливом на 17 метрів кубічних. В будинку є дві грубки. Продаж не срочний. Торг мінімальний

власник
Будинок в Березному
olx.ua

Продається домогосподарство в селі Друхів, Березнівського району, підходить для постійного проживання чи дачі. Дві земельні ділянки 25 сот під будівництво і 30 сот с/г. Мальовнича природа, луки, річка, ставок для любителів порибалити, ліси. Будинок чистий, побілений, пофарбований, вселяйся та живи. Площа майже 70 кв.м, дві кімнати 16 кв.м та 18 кв.м, простора кухня 17 кв.м, коридор та веранда., є можливість збільшення площі. В будинок та літню кухню заведений газ, встановлений газовий котел але також є і грубки та діюча піч. Всі меблі залишаються. Два підвали для овочів та консервації. Криниця. Встановлений 3-х фазний лічильник на світло. Господарчі будівлі, хлів все в доглянутому стані, наявний інвентар та інструменти. Асфальтована дорога до будинку, освітлення вулиці. Родючі плодові дерева, виноград, квіти, садочок з травичкою. Поруч дитячий садочок та школа, продуктові магазини, поштове відділення, амбулаторія, сільська рада. Село дуже велике та розвинене. До м.Березне 8 км. Приїхавши сюда раз, Ви захочете залишитись тут жити!!!

=Продам домогосподарство в мальовничій місцевості=
olx.ua

Продам хату деревяну в с. Друхів Березнівського району, в самому центрі села, поруч церква, міні-маркет, зупинка та дитячий майданчик. Площа будинку 79 кв.м, 4 кімнати, коридор, комора. Підведено 3-фазний лічильник на світло. В дворі є підсобні приміщення, колодязь. В дворі є холодний підвал для зберігання овочів та консервації. Є літня кухня з пічкою. Площа ділянки біля будинку 25 сотих. В кінці ділянки протікає річка. Поруч ліс.

власник
Продам хату, будинок в центрі с. Друхів
olx.ua

Продаж сімейного будинку у м.Березне Рівн.обл. +38********09 Заг.площа - 0,12 га., город – 0,5 га., садок – 0,1 га. Осн.будівля – будинок 109 кв.м. (9х9 м.) 2015 року. Поверховість будинку : 1,5. Статус ділянки та будинку : у прив.власності. Буд.основа будинку : фундамент, піноблок, піноскловата, лицювальна черв.цегла, рубероїд, шифер, вікна металопластик., двері броньовані, соснові, сходи - соснові. Планування: 1 пов.: вітальня, спальня, кухня, прихожа, ванна, котельня, веранда; 2 пов.: 2 спальні, коридор. Обслуговуюча техніка : газ.плита, дух.шафа, витяжка, холодильник, 2 інтернет провайдера, супут.телебачення (2 тар.). У будинку : газ.котел,насос, ел.бойлер, фільтри. Є всі лічильники. Дод.будівлі : дерев.сарай, погріб 4х4 м.

власник
olx.ua

Продається незавершене будівництво. Є газ, світло, вода, гараж, літня кухня, погріб та хлів.

власник
Продам будинок
olx.ua

Продаємо новий будинок в районі Околиці, вул. Козацька. Времянка з ремонтом, готова до проживання. Є гараж. Недалеко від нового дитячого садочка. Проведено газ, світло, інтернет та готова каналізація. Торг умісний!

власник
Продається будинок з готовою времянкою
olx.ua

Будинок з атмосферою сімейного затишку для Вашої родини Місцерозташування: Городище Вартість 140000$ Ділянка 7 сот землі Площа 313 м2, житлова 106м2 Планування: Цокольний поверх - спортивний зал, котельня, кладова, гараж Перший поверх - кухня, простора вітальня з діючим каміном та зимовим садом, санвузол. Другий поверх - 3 спальні, гардеробна, санвузол Мансардний поверх - кабінет, гостьова спальня, санвузол Гараж з автоматичними воротами Огорожа теж з автоматичними воротами Збудований у 2004 році Побудований у 2 цеглини, утеплений мінватою Автономне газове опалення Централізована вода, септик, газ, світло Залишаються вмонтовані меблі і техніка, все інше по домовленості. В будинок вкладено душу, так як будувався для великої, дружної родини з найкращих матеріалів, тому щиро запрошуємо на перегляд!

Сімейний будинок. Городище
olx.ua

ПРОДАМ будинок - Загальна площа: 110 м2 - В котеджі виконані всі чорнові роботи - Заведене світло 10 кВ, наявний септик, свердловина - Земля приватизована - Дах утеплений 20 мін вати - Одно поверховий плюс мансарда Ціна: 68 000$ Перегляд за попередньою домовленістю - телефонуйте

продам будинок поблизу Рівного. AV
olx.ua

Продається незавершене будівництво в с. Городище, Рівненського району, Рівненської області. Відстань до міста Рівне 10 км. Площа земельної ділянки 5 соток. Загальна площа будинку 193 метрів квадратних. Електропостачання. Панорамні вікна. Впорядкована, доглянута територія. Будинок огороджений. Вартість будинку 55 000 у.о. Телефонуйте та домовляйтеся на огляд! Пропозиція від Агентства нерухомості Цитадель. Телефон 09******47; 09******17; 05******07.

Продам незавершене будівництво! С. Городище.
olx.ua

Продається комфортний, сучасний житловий будинок в с. Городище, Рівненського району, Рівненської області. Відстань до міста Рівне 5 км. Площа земельної ділянки 6 соток. Загальна площа будинку 139 метрів квадратних (4 кімнати). Є цокольний поверх в якому знаходяться господарські приміщення: котельня, підвал, гараж. В будинку є два види автономного опалення (газове та твердопаливне). Є всі комунікації: газопостачання, електропостачання, водопостачання (власна свердловина), водовідведення - скептик. В будинку зроблено сучасний ремонт. Частково мебльований. Панорамні вікна. Родзинкою даного будинку є засклена тераса та затишний камін на дровах. Автоматичні ворота! Впорядкована, доглянута територія, молодий фруктовий сад, дитячий майданчик. Будинок огороджений. Вартість будинку 125 000 у.о. Телефонуйте та домовляйтеся на огляд! Пропозиція від Агентства нерухомості Цитадель. Телефон 09******47; 09******17; 05******07.

Продам комфортний житловий будинок! С. Городище.
olx.ua

В оренду Не здасться. Тільки продаж. Будинок знаходиться неподалік Березнівського лісотехнічного коледжу та магазину Дімоль. Бульш детально за номером телефону..

власник
Продається будинок
olx.ua
1 - 24 з 44 результатів

Популярні запити