Від власника. Село Балажер поряд з угорським кордоном, неподалік від головної дороги, відмінна асфальтова дорога до дому, тихе та затишне місце, біля річки, ділянка 20 соток, гарні та спокійні сусіди. Будинок - одноповерховий загальною площею 200 кв. м., 4 кімнати, велика кухня, вікна металопластикові, кухня з усім необхідним для життя, вода - скважина, газ. Окремим входом літня кухня, 2 гаража: один звичайний, другий гараж - майстерня. Великий город з теплицею, в кінці городу річка Верке.

владелец
Комфортний будинок, курортний район біля Берегове, Закарпаття, 20соток
olx.ua

‼️Продам дом в с. Квасово от владельца ‼️ ‼️Земля приватизированa!‼️ ‼️ Жду сообщений от серьезных заинтересованных лиц‼️

владелец
Продається будинок в с. Квасово, Закарпатська область
olx.ua

Продам хороший будинок в Закарпатській області, Берегівський р-н, Село Гетен. 4 кімнати, є літня кухня, світло та газ проведені. Стан житловий. Є колодязь. Звоніть домовимось.

владелец
Продається Будинок
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продам будинок з земельною ділянкою 25 соток в Закарпатті с. Велика Бакта. Вайбер +97*****01305 Поруч з містом Берегове 7км . Гарне українське село. Будинок повністю оновлений 2018 з євроремонтом з меблями та електротехнікю . З усіма комунікаціями центалізована вода ,каналізація,газ, електролічильник день ніч, є швидкісний інтернет . Поруч україська школа ,амбулаторія, пошта, магазин. Все на 5-10 хвилин пішки. Ресторанн Chizay Мала гора . До районного центру 5-7 км 10-15 хв до термальних вод Жайворонок і Басейни Закарпаття. Кордон України з(Євросоюзом); 13 КМ. За детальнішою інформацією +38********96 по україні пишіть на OLX та на WhatsApp i Viber+97*****01305. Ціна договірна .

владелец
Продаю Будинок Берегівська ОТГ с.Велика Бакта +380991973496.
olx.ua

Продам дом з великим земельним участком. Потребує ремонт. Знаходиться в с. Яноші. Всі документи в порядку до продажі, деталі в приват.

владелец
Продам дом з великим земельним участком
olx.ua

Будинок саман-кірпіч, високі стелі, потребує ремонту. Позаду будинку є літня кухня розміром 8*4, три кімнати (є на фото). Також окремо позаду будинку розташований сарай. На подвірї є колодязь. Далі висаджено фруктовий сад. Площа будинку 63 м2, літня кухня 24 м2 Будинок розташований на відстані 2 км від комплексу відпочинку термальні води "Косино" та на відстані 4 км від прикордонного пропускного пункту "Косино"

владелец
Продаж будинку 2 км від термальних вод Косино
olx.ua

Продам недобудований будинок, с.Бакта детали по телефону

владелец
Продам будинок село Бакта
olx.ua

2 x 20 соток ( 2 участок ) Продається затишний будинок 219 кв.м в Закарпатті, Берегiвський р-н, смт. Батьово - 13 км (пункт пропуску "Дзвінкове – Лонья"), 25 км - Чоп, 20 км від Оздоровчо-рекреаційного комплексу термальні води «Косино», 30 км до мicта Берегове, 51 км - Ужгород, 40 км - Мукачево

владелец
Продажа будинку 219м² + 2x 20 сот ( 2 участок) смт Батьово
olx.ua

Продається будинок у с. Свобода, Берегівського р-н, Закарпатської обл. Ціна договірна Всі деталі за тел. 06******92

владелец
olx.ua

Нерухомість знаходиться від головной дорогі М-24 200метров. м.Берегово 5км.термальна вода Косино 15км.КПП ЄС 12-18км.В селі є середня школа, дитячий садок, супермаркет,ресторан, готельной комплекс. Багато людей займаються турізмом.В будинку зробилі ремонт 6р. назад, замінили вікна на пластіковое, мижкімнатні двері, опалення система, відшліфовали паркету.Під будинку є велікий підвал. Дилянка 21.5 соток, фруктовий овочевий сад. Меблі можемо залишити. Документи готові до продажу. Торг уместен. 32000$

владелец
Продається будинок Закарпатська обл. біля Берегово село Яноши.
olx.ua

Продається дом (апартамент) в Закарпатті,в с.Косонь.(Косино) До угорської границі 1,5 км,до термального комплексу 3 км. 3 кімнати,3 ванні кімнати,кухня,великий двор,великий сад з фруктовими деревами. Закритий басейн з підігрівом.(Будований у 2021 році) 6*3 м Апартаменти після ремонту,укомплектовані телевізорами,меблями та кухня побутовою технікою. Придатні для проживання великих родин або арендного бізнесу . Документи в порядку. ЗВОНИТИ,ПИСАТИ на Вібер (якщо не можу відповідати на дзвінок,пишіть,я передзвоню) 09*********99 Вікторія

владелец
Будинок з басейном в Косино(Закарпаття)
olx.ua

Розташований на головній вулиці, недалеко від міста Берегова, та термального санаторія Косонь. Загальна площа 265 м², Ділянка 56 соток

владелец
Продається будинок біля міста Берегова с.Балажер
olx.ua

Продаю дом без штукатурки 10 минут от еликтрички рядом Школа .Возможен обмен на Бус!

владелец
Продаю ДОМ без штукатурки 10 минут от еликтрички
olx.ua

Продається житловий будинок 5 км від термальних вод. Опалення центральне функціонує на природному газі та твердому паливі. Приватизована земельна ділянка 0,60 га.

владелец
Житловиц будинок
olx.ua

Продаю Будинок село Велика Бакта...8кiлометриа вiд Берегова..нова система отопления.. недороблений ремонт..новi дверi..великий Oгород. куплений ламіт на кімнати багото матеріала для ремонту.Все залишаю.Гараж.Майстерня..Пiдвал..власний колодяць.пiдключена центральна вода.Газ світло все підключено.Свинарник.хлiв.Проведений Інтернет.В огороді росте Виноград.Орiхи.Груши.невеличкий сад.Будинок знаходиться в начали села.Дзвоніть по номеру або Viber та WhattApp..земля приватизована. Дзвонiть чи Пишiть в Любий день в любий момент.В селі є Українська Школа та Садик. Магазина.ЖД зупинка.!10 кіломер від Термальних вод та Границі ЄС Венгрія.ТОРГ.Земля Приватизована. Якщо недоступний Дзвоніть по Viber. ЦІНА ДОГОВІРНА

владелец
ТЕРМІНОВО Продаю Будинок село Велика Бакта 8км від БЕРЕГОВО
olx.ua

Продається будинок 158 м/кв. Будинок має два поверхи ,збудований у 2019 році, в будинку не проживали. На першому поверсі :коридор , кухня, гостинна та гостьовий санвузел. На другому поверсі :коридор, три спальні кімнати, гардеробна та санвузел.

владелец
Житловий будинок
olx.ua

Продається сімейний будинок зі всіма зручностями з меблями в с. Дийда. 800 метрів від аквапарку Horus. 4 кімнати: вітальня, спальня, їдальня, ванна кімната, кухня, комора, передпокій, окремий туалет, тераса. Сад, город. Цікавитися за цим номером: +36204857974 (Viber). Дзвінки до 17.00. повідомлення - в будь-який час.

владелец
Продається будинок
olx.ua

Продам будинок 4 кім. та господарські будівлі, Закарпаття, біля кордону та курорту Косіно, мебльована, мет.пласт. вікна з жалюзями, конвекторне опалення, великий сад, добрі сусіди, стоянка авто в гаражак , Відст. прибл. до Берегове 20км., Мукачеве 40км, Ужгород 70км, Європейський союз 500 метрів .дорога асфальтно. Магазини, інфраструктора є. Поруч зупинка автобусів Власник, можна відразу заселити. Цікавитися телефоном або Viber! +38********55

владелец
Продаж будинка село Косонь ( Косино)
olx.ua

Продається двоповерховий цегляний будинок поряд з озером в тихому спокійному середовищі. На 1-му поверсі: кімната, кухня-студія, душова кабіна + туалет, велика тераса. Вхід на 2 поверх окремий. На 2 поверсі 2 кімнати, душ + туалет, балкон з видом на озеро! У дворі велика прибудова для літньої тераси, службове приміщення. Весь двір оздоблений тротуарною плиткою з каменю. 2 паркомісця для автомобілів. У дворі висаджені декоративні дерева і рослини. Опалення електричне, але є можливість вмонтувати камін- є комин з 1-го поверху!

владелец
Продаж будинку поряд з мальовничим озером
olx.ua

Продам дом от хозяина. Слобода, ул. Агрономическая. ГОС АКТ, все документы, единица, свободный. 7 соток земли. Участок правильной формы. Транспортная развязка. Общая площадь 80 кв. 3 раздельные комнаты.после косметического ремонта. Утеплен, проводка поменяла во всем доме. Кухня 15 кв. Летняя кухня. Бойлер, одноконтурный котёл, двухтарифный електросчетчик, Двор, место для машины газовый счётчик. Елена 09******56

владелец
Продам ДОМ, собственник
olx.ua

Будинок із свіжим ремонтом, частково вмебльований, холл-вітальня, спальня, кухня, санвузол (2 поверх), на першому поверсі приміщення, передбачені для ведення бізнесу, тобто майстерні, гараж, але можна переробити на ще один житловий поверх. Земельна ділянка -12 соток, новий паркан, ворота. Будинок газифікований, електрифікований, новий котел, батареї. Індивідуальне водозабезпечення (скважина), септик. Продаж у зв"язку з переїздом за кордон. При актуальних цінах на будматеріали та роботу, продається майже по вартості ремонту.

владелец
Будинок із свіжим ремонтом, частково вмебльований
olx.ua

Продається будинок в селі Дийда. Будинок з двома входами, можна для двох сімей, або половину будинку здавати для туристів.

владелец
Продаж Будинку в селі Дийда
olx.ua

Продам дом.Газ,вода в доме.Дом на два власника з окремими входами.Мебель, бытовую технику оставим. Больше фото вышлю.Цену уточнюйте. Писать в олх по вопросам.

владелец
Продам дом в селе
olx.ua

Продається дім в Закарпатській області,Берегівському районі,с.Косонь. 1 км від угорського кордону. В будинку потрібен капітальний ремонт. Світло є,газу немає.Колодязь на дворі. Документи готові.Кадастровий номер: 2120485600:10:000:0197 ЗВОНИТИ: 09*********99 Вікторія(власниця.) Якщо не можу відповідати на дзвінок,пишіть на вібер,я пізніше передзвоню)

владелец
Продається дім в Косині
olx.ua
1 - 24 из 38 результатов

Популярные запросы