Продаю свій сімейний будинок.Знаходиться у центрі міста.Все знаходиться поблизу 5-10 хвилин пішки. Дім хороший,готовий до заселення.Є великий гараж,місце для барбекю,бесідка та невеличкий сад для домашніх овочів.Продаєтьчя з меблями.За додотковими питаннями дзвоніть по телефону.Буду радий відповісти.

владелец
Продаю Дім у Берегово
olx.ua

Качественно построенный, кирпично-монолитный трехэтажный дом в Берегово, на участке 6,5 соток. Готовность 85%. Оставшиеся строительные работы, только внутренние - чистовая отделка по вашему вкусу и потребностям. Есть возможность заключить договор со строителями для завершения ремонта. Электричество, городской водопровод и канализация проведены. Планировалась установка солнечных батарей. При желании можно подключить газ - проходит рядом. На первом этаже дома расположен холл, гараж, санузел, котельная. На втором 4 комнаты и санузел. Третий - свободная планировка. Площадь каждого этажа - чуть более 100 метров. Из окон и мансарды открывается живописный вид. Уютный двор с беседкой и зоной барбекю. Тихое спокойное место, приличные соседи. Все документы собраны (включая сметы, проектную и техническую документации) и подготовлены к сделке. Подробности по телефону.

Дом 309 м2 Берегово ул Тихая 4
olx.ua

Продам будинок 3 поверха, біля термальних басейнів "Жайворонок" та "Закарпаття" біля Найтихіший і найкращий район м.Берегово, біля будинку знаходяться одразу два термальні басейни, Можливо переробити під готель, територія дозволяє будувати ще додатковий будинок або прибудову для бізнесу готелю. 12 соток приватизованої землі. Будинок побудований з цегли, 2 перекриття з бетонних плит. В будинку є гараж для автомобіля та яма для огляду та ремонту авто. Світло 3 фази, є генератор на випадок відключення, Газ, каналізація, вода . Інтернет все є. Документи всі є і підготовлені для продажу.

владелец
Продам будинок м.Берегове біля термальних басейнів
olx.ua
Задайте цену для поиска
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Продається шикарний, просторий, двоповерховий цегляний  будинок з функціональним плануванням і ексклюзивним дизайном в курортній частині міста Берегово! Та в 8ми кілометрах від державного кордону із Угорщиною. Побудований в 2014р. з високоякісних будівельних матеріалів (для себе). Має дуже потужний фундамент та залізобетонний каркас, якісні оздоблювальні матеріали, дах - натуральна черепиця, на вікнах встановлені гранітні підвіконня, якісні металопластикові склопакети та панорамні вікна. Будинок повністю мебльований та готовий до заселення. Будинок має економічну систему опалення та кондиціювання, які повністю автоматизовані та налаштовані для підтримання комфортної температури. Комбінована система опалення допомагає значно заощадити в опалювальний період. У домоволодінні встановлено двох тарифний лічильник – день/ніч. Кімнати для проживання та зони загального користування спроектовані з урахуванням ергономіки  та зручності користування. Будинок обладнано системою відео спостереження та встановлено сигналізацію, яка синхронізована із місцевою службою охорони. В кімнатах є супутникове телебачення  та підключено швидкісний інтернет (оптоволокно). Водопостачання – своя глибинна свердловина, із системою повної очистки води. Питна вода пройшла тестування у лабораторії, та має високий сертифікат якості. Для системи поливу та басейну – зроблено окрему свердловину. Каналізація – загальна, місцева, що запобігає попаданню стоків у підземні води. На території домоволодіння  побудований комфортний басейн із функцією джакузі, подвір’я повністю оздоблене альпійськими газонами із автоматичною системою поливу, на території ростуть фруктові дерева. У будинку є гараж та декілька гостьових місць у дворі. Конструктивні Особливості: 1. Конструкція  несучої  стіни побудована із  цегли М75. ДБН В.2.1- 10-2009. 2. Теплоізоляція стін -  пінопласт з маркою ПСБ-С-35. 3. Для підсилення жорсткості конструкції стіни використано  залізобетонні монолітні сердечники з розміром 250 х 250 мм. Примітка: 4. Зовнішнє оздоблення стіни - декоративна штукатурка, фракція  3 мм, стіни – водоемульсійні стійкі фарби, що дозволяє перефарбувати будинок на свій смак, у подальшому. Вiдео: https://youtu.be/Fvku6t9MskM

Будинок з ексклюзивним дизайном в м. Берегово
olx.ua

Найбезпечніший регіон нашої країни! Як для постійного проживання, так і інвестування! Будинок з готовим готельним бізнесом – формат «апарт-готель» м.Берегове, поруч із термальними джерелами та угорським кордоном. Рік побудови – 2018 Сучасні технології будівництва та система «розумний будинок» Відео: youtu.be/CQ9yHBEDZeQ Будинок складається із 2 частин. Господарський будинок та «апарт-готель», що складається з двох сучасних комфортабельних міні-апартаментів (які можна використовувати у якості офісів також) Господарська половина будинку повністю придатна для проживання: – 3 спальні – кухня, – санвузол, 2 ванних кімнати, тепла підлога по всій площі проживання, – кондиціонери, встановлені пластикові вікна, натяжні стелі, – всі меблі та техніка залишаються покупцям. Внутрішнє та зовнішнє оздоблення – якісні європейські матеріали та технології. Будинок оснащено системою «SMART» – автоматизована система управління усіма функціями будинку. Комфортна температура, подача свіжого повітря через системи рекуперацій та систем очищення повітря. Будинок оснащено датчиками затоплення та протипожежною сигналізацією. Своя свердловина із системою очищення води. Унікальна, комбінована система опалення! У якості основного елемента опалення використовуються теплі вікна з стеклопакетами EGT Glass. Кожне вікно оснащено спеціальним датчиком підтримання температури. Взимку гріє, влітку, через спеціальну поляризацію не пропускає ультрафіолет. Будинок побудовано із надсучасних енергозберігаючих матеріалів, які забезпечують будинку найвищий клас енергоефективності. Будинок повністю вмебльовано. Друга половина будинку 2 номери , – кімнати – студії, – санвузол, – кухні, Встановлені пластикові вікна, кондиціонери, каналізація, водопостачання. Якісний ремонт. Апартаменти мають окрему вхідну групу. Окремий бонус – на подвір’ї розташовано гараж, який побудовано для окремого бізнесу – автокосметика, автодизайн, тюнінг-ательє. Окрема вхідна група. Гараж можна використовувати як для власних цілей, так і здавати в оренду.

Будинок з готовим готельним бізнесом – формат «апарт-готель»
olx.ua

Продам великий просторий комфортабельний 3-х поверховий будинок з євроремонтом та всіма зручностями, що розташований на тихій вулиці Виноградна у одному з кращих районів міста Берегова. Будинок чудово підійде для проживання великої родини, яка гідно оцінить переваги спокійною та затишку життя поруч з мальовничою природою у підніжжя гори, подалі від інтенсивного руху транспорту та метушні, однак всього у 15-20хв. пішої ходьби від центральної частини міста. Загальна площа - 283,8 кв.м. Житлова площа - 110,6 кв.м. Складові частини: 1-й поверх: холл, сауна, котельня, коридор, гараж, пральня, комора. 2-й поверх: 2 коридори, 2 кімнати, комора, ванна, кухня. 3-й поверх: коридор, 4 кімнати. Комунікації, обладнання: 3-х фазний лічильник світла, опалення індивідуальне газове (котет) зі встановленими температурними датчиками (система «розумний дім»), центральний водопровід та каналізація, свердловина на воду, сигналізація, відеоспостереження, кондиціонери, автоматичні ворота. Будинок продається з наявною сучасною дороговартісною мебелью та обладнанням. Прибудинкова територія площею 0,08 га впорядкована, озеленена, наявний басейн та тераса. Попереру та позаду будинковолодіння відсутня житлова забудова, тому сусідів немає. Документи на будинок та земельну ділянку впорядковані, оформлена приватна власність. Вартість - 200000$.

Продам комфортабельний будинок у одному з кращих районів Берегова
olx.ua

Мир вам! В самом центре города продается дом старой постройки. Общая пл.182,20 кв.м. Жилая площадь 107,90 кв.м. Двор пл. 0,0159 га С небольшим участком. Есть гараж, сарай. Две кухни, 4 спальни, гостиная, 2 туалета с ванной, 2 кладовые комнаты. 1 туалет на улице. Ремонт производится на свой вкус и лад.

Дом в центре города
olx.ua

Продається будинок з усіма зручностями в тихій ,асфальтованій вулиці прикордонного містечка Берегове. Підключені всі комунікації, природній газ. електрика, централізоване водопостачання та водовідведення, кабельне телебачення .інтернет. Газовий котел та бойлер . Колодязь у дворі . Наявні дві кахельні пічки та запас дров . Будинок 75 м.кв. Дві просторі кімнати та одна менша , кухня ,ванна , комора, прохідна. У дворі гараж, добудова , котельня. Дах новий , утеплений мінеральною ватою. Продаємо з меблями та всім необхідним для проживання обладнанням. Вся документація на продаж готова ,в будинку не проживають і не прописано нікого.Поряд магазини ,Аврора, АТБ ,Нова пошта , сільгосп риночок ,автовокзал, аптека 0-24, лікарня ,поліклініка. Можливий торг.

владелец
Продається будинок м. Берегове .
olx.ua

ПРОДАМ ВЕЛИКИЙ, ГАРНИЙ ТА ПРОСТОРИЙ 3-Х ПОВЕРХОВИЙ ЦЕГЛЯНИЙ БУДИНОК ІЗ ВЕЛИКОЮ ПРИБУДИНКОВОЮ ТЕРИТОРІЄЮ У ОДНОМУ З КРАЩИХ РАЙОНІ МІСТА, РОЗТАШОВАНИЙ БЕЗПОСЕРЕДНЬО У ПІДНІЖЖЯ ГОРИ З ВИНОГРАДНИКАМИ! 365 КВ.М., 16,5 СОТОК. РАЦІОНАЛЬНЕ ПЛАНУВАННЯ ВНУТРІШНЬОГО ПРОСТОРУ. ХОРОШИЙ ЖИТЛОВИЙ СТАН. ПОВНЕ МЕБЛЮВАННЯ. СТОЛОВА ЗІ СПРАВЖНІМ ЦЕГЛЯНИМ КАМІНОМ. НАЯВНИЙ ВЕЛИКИЙ ГАРАЖ, САУНА, БАГАТО ФУНКЦІОНАЛЬНИХ ГОСПОДАРСЬКИХ ПРИМІЩЕНЬ. НАЯВНІ ПАРКОМІСЦЯ ДЛЯ ДЕКІЛЬКОХ АВТО. ВПОРЯДКОВАНА ТА ОЗЕЛЕНЕНА ПРИБУДИНКОВА ТЕРИТОРІЯ. ВИНОГРАДНИК, БАГАТО ФРУКТОВИХ ДЕРЕВ ТА ДЕКОРАТИВНИХ РОСЛИН. ТИХА ТА ЗАТИШНА ВУЛИЦЯ. МАЛЬОВНИЧА ПРИРОДА, ЧУДОВИЙ КРАЄВИД. 89999$ Продам великий (365 кв.м.), гарний та просторий 3-х поверховий цегляний будинок із великою прибудинковою територією (16,5 соток) у одному з кращих районі міста, розташований безпосередньо у підніжжя гори з виноградниками! Будинок чудово підійде для проживання родини, яка гідно оцінить переваги спокою та затишку життя поруч з мальовничою природою, можливість насолоджуватися чудовими краєвиди, подалі від інтенсивного руху транспорту та метушні, однак всього у 5 хв. їзди від центральної частини міста, що робить його вдалим варіантом для проживання та відпочинку. ХАРАКТЕРИСТИКА БУДИНКУ Будинок спроектований за оригінальним проектом у 90-х роках. Житло має хороше планування. Функціональний простір помешкання використовується раціонально та сприяє комфортному проживанню. Будинок побудований із цегли на високому бетонному фундаменті, обробленому натуральним каменем. Стіни будинку оздоблені декоративною штукатуркою. Дахове покриття будинку із металевих листів. Наявне горище. Будинок перебуває у хорошому житловому стані, в оренду ніколи не здавався, а використовувалась виключно для власного проживання. У будинку якісна столярка, деревяні сходи, ламберія. Вікна пластикові, міжкімнатні двері з МДФ-панелей. З помешкання відкривається чудовий краєвид на берегівське горбогіря та схили, що вкриті виноградниками. Загальна площа - 365 кв.м. Житлова площа - 114,1 кв.м. Складові частини будинку: 1-й поверх: - сходова клітка - коридор - сауна - літня кухня - комора - гараж - багато функціональних господарських приміщень 2-й поверх: - сходова клітка - коридор - ванна кімната - туалет - кухня з великою столовою, в якій розміщений цегляний камін - великий хол - три балкони 2-й поверх: - сходова клітка - коридор - ванна кімната - туалет - три кімнати - балкон Також на подвірї розташована вимурована зона для відпочинку. Двір викладений бетонними плитами. Наявні паркомісця для декількох авто. Прибудинкова територія близько 16,5 соток, повністю впорядкована, затишна та озеленена. Наявний власний виноградник, фруктовий сад, багато декоративних дерев, квітів. Наявне обладнання, комунікації: - електропостачання (3-х фазний лічильник) - опалення: індивідуальне газове (двухконтурной котел) - водопостачання: автономне (свердловина) + колодязь - каналізація: автономна (септик із системою фільтрації та відстоювання). Будинок продається з меблями та наявною побутовою технікою. Документи на будинок та земельну ділянку впорядковані, оформлена приватна власність. Вартість - 89999$ Детальніша інформація за телефонами: 09******43 та 06******95 (Віталій).

3-х поверховий гарний будинок під горою,чудовий район міста, 16,5соток
olx.ua

Продаж будинку в місті Берегово. Адреса: вул. Бартока Бейли 24. Площа будинку 81,3 м2 Площа земельної ділянки 0,0462Га Документи на будинок та землю в повному порядку. Стан будинку житловий, наразі здається в оренду. Поруч знаходиться супермаркет, лікарня, центральний стадіон. До термальних басейнів 1,8 км. Є гараж на два авто, зона відпочинку. Більше фото та інформації за запитом.

владелец
Продаж приватного будинку! Берегово
olx.ua

ПРОДАМ У ЦЕНТРАЛЬНІЙ ЧАСТИНІ БЕРЕГОВА (АЛЕ НА ДУЖЕ ТИХІЙ ВУЛИЦІ, З МІНІМАЛЬНИМ РУХОМ ТРАНСПОРТУ) 2-Х ПОВЕРХОВИЙ 3-Х КІМНАТНИЙ ЦЕГЛЯНИЙ БУДИНОК, ПОБУДОВАНИЙ У КІНЦІ 1980-Х - НА ПОЧАТКУ 1990-Х РОКІВ! 45000$ (ТОРГ + МОЖЛИВА ОПЛАТА ЧАСТИНАМИ) 142.7 КВ.М. ПРИБУДИНКОВА ТЕРИТОРІЯ БЛИЗЬКО 5 СОТОК. ЖИТЛОВИЙ СТАН. ПОВНЕ МЕБЛЮВАННЯ. ІНДИВІДУАЛЬНЕ ГАЗОВЕ ОПАЛЕННЯ (ОДНОКОНТУРНИЙ КОТЕЛ). ЦЕНТРАЛІЗОВАНЕ ВОДОПОСТАЧАННЯ ТА КАНАЛІЗАЦІЯ. ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ ПІДВАЛ. ГАРАЖ + У ДВОРІ НАЯВНІ ПАРКОМІСЦЯ ДЛЯ ДЕКІЛЬКОХ АВТО. ОЗЕЛЕНЕНА ПРИБУДИНКОВА ТЕРИТОРІЯ. Продам у центральній частині Берегова 2-х поверховий 3-х кімнатний цегляний будинок площею 142.7 кв.м., що розташований на земельній ділянці близько 5 соток. Будинок знаходиться недалеко (до 10 хв. пішої ходи) до центральної міської площі. Разом з тим, будинок знаходиться на дуже тихій та озелененій вулиці, далеко від центральної проїзної частини міста з інтенсивним рухом транспорту та міської метушні, що робить його вдалим варіантом для проживання та спокійного відпочинку. ХАРАКТЕРИСТИКА БУДИНКУ Будинок побудований у кінці 80-х - на початку 90-х років. Має високий бетонний фундамент, цегляні стіни, залізобетонне перекриття. Покрівля даху плоска, покрита рубероїдом, під дахом наявне технічне приміщення. Будинок перебуває у житловому стані. Ремонт не свіжий, але житло у хорошому стані (місцями потрібний невеликий косметичний ремонт). Житло має хороше планування, функціональний простір помешкання використовується раціонально та сприяє комфортному проживанню. Загальна площа - 142,7 кв.м. Житлова площа - 67,5 кв.м. Складові частини будинку: - коридор - кухня - газовка - ванна - дві комори - сходова клітка - три кімнати (не прохідні) На вході у двір встановлений лугош (вертикальна металева конструкція для вирощування винограду). Перед входом у сам будинок є навіс. Під будинком є функціональний підвал, який використовується для господарських потреб. До будинку прибудована котельня. У дворі наявний цегляний гараж, а також паркомісця для декількох авто. На подвірї та розташована господарська будівля та питний колодязь. Наявне обладнання, комунікації: - 3 фазна система електропостачання - індивідуальне газове опалення (одноконтурний котел) - централізоване водопостачання та водовідведення + власний колодязь - бойлер для нагріву води - лічильники на всі комунікації - газова плита, холодильник, мікрохвильова піч, пральна машина, бойлери для телевізори, кухонна та інша мебель. Будинок продається з меблями та наявною побутовою технікою. Вартість - 45000$ Детальніша інформація за телефонами: 09******43 та 06******95 (Віталій).

Цегляний будинок 90-х років,центр,3-х кім,142 кв.м.,2 поврх,жилий стан
olx.ua

Пропонується до продажу двоповерхова новобудова у Центрі міста Берегово. Адреса: Ольги Кобилянської 4. Добре підійде як для житла так і для бізнесу. Перший поверх (у нежитловому фонді) з косметичним ремонтом, можна використовувати для різних видів комерції, або як гараж. Другий (у житловому фонді), з вільним плануванням, під ваш ексклюзивний ремонт, для житла. Центральні комунікації. Електричне опалення. Свій окремий двір. Вигідне місце розташування - найкраща вулиця для життя у Берегово. Усі подробиці за телефоном.

Новий будинок 190 м2 Центр Берегово
olx.ua

Продається сімейний будинок у вигідному розташуванні міста Берегове, за адресою: м. Берегове, вул. Ломоносова, б. 11. Поблизу ви знайдете продуктовий магазин Гурман, автомийку, школу, дитячий садок, мікрорайон, та за 10 минут ходьби центр міста. Основні елементи будівлі: головний корпус 10х10 цегла/глинобит, прибудована відразу придатна для проживання 1-кімнатна частина будівлі (мебльована спальня, кухня та санвузол), сухий погріб, окремий гараж - з глибокою ямою, підїзд, криниця, склад, майстерня. ділянка, свинарник, присадибні ділянки. 3 роки тому була проведена реконструкція головного корпусу, під час якої була побудована повністю нова електромережа, система водопостачання, водовідведення та опалення (тепла підлога), встановлені нові металопластикові двері та вікна, а внутрішня частина будівлі отримала новий вид. поділ кімнат: вестибюль, коридор, вітальня, кухня, санвузол, кладова, гостьова, дитяча та спальня кімнати. Оскільки роботи з фарбування стін, облицювання плиткою та меблювання всередині будівлі не проводилися, новий власник може зробити інтер’єр будинку затишним відповідно до своїх особистих смаків та потреб, скориставшись перевагою зекономити витрати на знесення. Всі комунальні системи сімейного будинку справні та не потребують додаткових витрат. Сімейний будинок та інші частини сімейного будинку, що його складають, конструктивно (стіни, дах тощо) знаходяться у відмінному стані. За потреби, залишки будівельних матеріалів (наприклад, ламінат тощо), складені для подальших робіт, можуть бути використані новим власником за потребу, безкоштовно. Сімейний будинок можна переглянути в будь-який час, попередивши свій намір відвідати, використовуючи контактну інформацію нижче: Томинець Михайло Михайлович, тел.: +38********00, або в приватному повідомленні. Ціна: 58 ​​000 доларів США.

Продам сімейний будинок м. Берегове, вул. Ломоносова, б. 11.
olx.ua

Адрес: Закарпатская область, Берегово, улица Лайоша Горват 8. (рядом с десятой школой) Добротный дом с толстыми стенами из саманного кирпича и бута. Глубокий фундамент. Трещин в стенах нет. Черепичная крыша, в хорошем состоянии, не протекает. Прочный деревянный пол. Состояние жилое, но лучше под ремонт. Городские коммуникации: Водоснабжение Канализация Газ Электричество Своя качественная вода из колодца. Автономное отопление: две керамические печи на дровах и газовый котёл. Участок с кадастровым номером, приватизирован. Его размеры: 35х17 метров. Во дворе имеются хозяйственные постройки, летняя кухня, сарай, гараж и прочее. Большой виноградник, сад, огород. Дом расположен в удачном месте. Асфальтированная улица, приличные соседи. Рядом школа, детсад, магазины. Оперативный показ, ключи на руках. Быстрый выход на сделку, документы готовы. Подробности по телефону.

Дом 59 м2 участок 6 соток Берегово Закарпатье
olx.ua

Адрес: Берегово, ул. Виноградная. Грамотно продуманное пространство. Первый уровень: огромная кухня-гостиная, спальня, 2 санузла, топочная, кладовка, гараж на 2 автомобиля, с входом из дома. Второй уровень: 3 спальни, санузел. Подогрев полов, кондиционеры. Оборудованная кухня с встроенной техникой. Стиральная и сушильная машины. Видео наблюдение, домофон. Водоснабжение: городской водопровод и артезианская скважина. Газовое отопление. Ухоженный просторный двор с ландшафтным дизайном. Бассейн. Большая беседка с мангалом, откуда предусмотрен выход на виноградники и гору. Живописный панорамный вид на горы и восходы солнца. Тихий район, приличные соседи. До центра города 5-7 минут на автомобиле. Дополнительные фото по запросу. Подробности по телефону.

Дом 200 м2 участок 12 соток Берегово ул. Виноградная
olx.ua

Всім привіт, продається будинок в місті Берегове. В будинку є 6 кімнат + кухня, ванна, прихожа кімната. Великий двір з власним огородом. Є гараж з ямою в середині. Курник, свинарник, котельня знаходиться на задньому дворі. Дуже класно що підходить для двох сімей. Опалення газове, вода з колодязя, а каналізація централізована.

владелец
Будинок Берегове
olx.ua

Цегляний будинок у житловому стані, але краще під ремонт на свій смак. Є підвал. У наявності усі центральні міські комунікації: газ, електрика, вода, каналізація. Присутнє додаткове, чи альтернативне опалення - дві керамічні пічки на дровах. У дворі гараж, господарчі побудови, сад, город. Вигідне місце розташування, поруч вхід до Центрального ринку. Можна використовувати як для житла так і для бізнесу. Записуйтесь на перегляд. Усі подробиці за телефоном.

Будинок 85 м2 ділянка 10 сотин Центр Берегово Рожошкерт
olx.ua

Двухэтажный дом в хорошем районе Берегово. 5 километров до пограничного перехода с Венгрией. Для идеального состояния потребуется произвести некоторые ремонтные работы под свой вкус и потребности. Централизованное городское водоснабжение. Во дворе гараж, хозяйственные постройки. Удобный для жизни район - магазины, школа, детсад и прочие объекты инфраструктуры находятся поблизости. Подробности по телефону.

Будинок 158 м2 Берегово Радан Балажа
olx.ua

В центрі м. Берегово на тихій зеленій вулиці продається добротний двоповерховий будинок з житловим цокольним поверхом. Будинок побудований з якісних матеріалів з використанням найновіших сучасних технологій. На земельній ділянці красиво вписалась в ландшафт сонячна електростанція потужністю 37 квт., яка приносить стабільний прибуток і додатково забезпечує функціонування цілого будинку. Загальна площа 320 кв.м. , житлова 140 кв.м. , земельна ділянка 10 соток. Зручне планування, 6 кімнат, євроремонт, цокольний та перший поверх окремо обладнані кухнею та санвузлом. На другому поверсі 3 спальні кімнати та санвузел з ванною і душовою кабінкою. Всі центральні комунікаціі, автономне опалення ( 3 вида опалення), кондиціонери, швидкісний інтернет, підігрів підлоги, а також власна свердловина. Автополив, ландшафтний дизайн з водяною гіркою з невеличким озерцем і зоною відпочинку. Територія огороджена, окремо заїзд із двох вулиць, автоматичні ворота. Просторий гараж, котельня. На другому поверсі затишна тераса з гарним видом. Будинок обладнаний сигналізацією, відеонаглядом. Будинок продається з всіма меблями та технікою.

Берегово. Будинок з особистою сонячною електростанцією
olx.ua

Продається будинок в комфортному районі м.Берегово вул.Болудянського. Загальна ділянка 8 соток. Будинок цегляний, 2-х поверховий. Загальна площа 112.80 кв м. 1 поверх: Коридор, 1 кімната, кухня з столовою, приміщення для гардеробу, ванна та туалет разом. 2 поверх: 2 кімнати, коридор та невелике приміщення можна обладнати на власний розсуд або гардероб. Невеличкий балкон. Гараж. Тераса на задньому подвір’ї. Вулиця асфальтована. Всі комунікації потрібно підключити, написати заяву ( газ), світло є, вода є своя колодяз, каналізація також своя. Але можна зробити централізовану. 5 хв до Автостанції та супермаркетів. 20-30 хв до центра міста та термальних басейнів. Перегляди за домовленістю, без посередників.

владелец
Продаж будинку м. Берегово Закарпатська обл
olx.ua

Продається великий, комфортний будинок в елітному районі міста. У будинку 7 кімнат, 2 санвузли, просторий підвал, великий гараж із виходом із будинку. Тепло будинку забезпечує економний двоконтурний котел. В одній з кімнат є велика кахельна піч. Додатковий комфорт забезпечують 4 інверторні кондиціонери, розташовані на обох поверхах. Вода міська (плюс колодязь), відведення каналізації центральне. Великий двір, сад. Додатково побудований великий навіс для відпочинку або паркування декількох автомобілів.

владелец
Продаю дом в Берегово
olx.ua

ПРОДАЖ У ЦЕНТРАЛЬНІЙ ЧАСТИНІ БЕРЕГОВА (7-10 ХВ. ПІШКИ ДО ЦЕНТРАЛЬНОЇ ПЛОЩІ) 3-Х КІМНАТНОГО ЦЕГЛЯНОГО БУДИНКУ З ПРИБУДОВОЮ НА ТИХІЙ ТА ЗАТИШНІЙ ВУЛИЦІ 47999$ 136.7 КВ.М. ПРИБУДИНКОВА ТЕРИТОРІЯ БЛИЗЬКО 7.5 СОТОК ЖИТЛОВИЙ СТАН (ДЕЯКІ ПРИМІЩЕННЯ ПОТРЕБУЮТЬ КОСМЕТИЧНОГО РЕМОНТУ). ПОВНЕ МЕБЛЮВАННЯ. БУДИНОК НА ДВА ВХОДИ. НАЯВНА ПРИБУДОВА. ДОПОМІЖНИМИ ПРИМІЩЕННЯМИ. ДВА САНВУЗЛИ, ДВІ КУХНІ. МОЖЛИВЕ ОКРЕМЕ ПРОЖИВАННЯ ДВОХ РОДИН ПРИ НЕВЕЛИКОМУ ПЕРЕОБЛАДНАННІ ТА ЗМІНІ ФУНКЦІОНАЛЬНОГО ПРИЗНАЧЕННЯ ПРИМІЩЕНЬ. ФУНКЦІОНАЛЬНИЙ ПІДВАЛ. ОПАЛЕННЯ КОМБІНОВАНЕ: ІНДИВІДУАЛЬНЕ ГАЗОВЕ У ВСЬОМУ БУДИНКУ (ДВОХКОНТУРНИЙ КОТЕЛ) + КАФЕЛЬНА ПІЧ (ОДНЕ ПРИМІЩЕННЯ). ГАРАЖ З ОГЛЯДОВОЮ ЯМОЮ. ПАРКОМІСЦЯ ДЛЯ ДЕКІЛЬКОХ АВТО У ДВОРІ. ВПОРЯДКОВАНА ТА ОЗЕЛЕНЕНА ПРИБУДИНКОВА ТЕРИТОРІЯ. ГОРОД. САД. НЕВЕЛИКИЙ ВИНОГРАДНИК. Продам у центральній частині Берегова одноповерховий 3-х кімнатний цегляний будинок з прибудовою загальною площею 136.7 кв.м., що розташований на земельній ділянці близько 7.5 соток. Будинок знаходиться недалеко (до 7-10 хв. пішої ходи) до центральної міської площі. Разом з тим, будинок знаходиться на тихій, затишній та озелененій вулиці, досить далеко від центральної проїзної частини міста з інтенсивним рухом транспорту та міської метушні, що робить його вдалим варіантом для проживання та спокійного відпочинку. ХАРАКТЕРИСТИКА БУДИНКУ Будинок побудований у середині 70-х років минулого сторіччя. Має високий бетонний фундамент, оздоблений натуральним камнем, цегляні стіни, перекриття даху з шиферу. Прибудова з цегли, цегляні стіни, перекриття даху з керамічної черепиці. Даний будинок має досить непогане внутрішнє планування з раціональним використанням функціонального простору помешкання, що сприяє комфортному проживанню та відпочинку. У даний час житло перебуває у хорошому житловому стані, придатне для проживання та потребує, за бажанням, суто косметичного ремонту. Однак є роботи, які на даний час доцільно зробити (мінуси будинку): - було підтікання в коридорі з боку заднього входу у будинок через ганок на межі прибудови і основного будинку, що залишило характерний слід у коридорі і ванній (ці приміщення потребують ремонту); - дах прибудови потребує ремонту, а самі приміщення - косметичного ремонту; - гараж функціональний, але його прекриття потребує ремонту. Будинок в оренду ніколи не здавався, а використовувався виключно для власного проживання. Загальна площа - 136.7 кв.м. Житлова площа - 55.9 кв.м. Складові частини: - три кімнати - коридор - два передпокої (прохідні приміщення) - дві кухні - два санвузли - дві комори - підвал - котельня У будинок є два входи. Можливе окреме проживання двох родин при невеликому переобладнанні та зміні функціонального призначення приміщень. Перед кожним з входів у сам будинок є ганки (навіси). У дворі наявний широкий цегляний гараж з оглядовою ямою, а також паркомісця для декількох авто. На вході у двір встановлений лугош (вертикальна металева конструкція для вирощування винограду). На подвірї та розташована господарська будівля та питний колодязь. Прибудинкова територія правильної прямокутної форми близько 7,5 соток, впорядкована (місцями трохи заросла буряном), затишна та озеленена. Також наявний невеликі город, сад, виноградник. Наявне обладнання, комунікації: - електропостачання - опалення комбіноване: індивідуальне газове (двохконтурний котел) + кафельна піч (в одному приміщенні) - водопостачання: індивідуальне (свердловина на воду) - водовідведення: індивідуальне (каналізаційний септик) - лічильники на всі комунікації Будинок продається з наявними меблями та побутовою технікою. Вартість - 47999$ Детальніша інформація за телефону та при зустрічі.

3-х КІМН БУДИНОК з прибуд у ЦЕНТР ЧАСТИНІ жилий, 137 к.м., 7.5 соток
olx.ua

Закарпатская область. Береговская территориальная община. Достойный вариант для комфортной жизни в самом безопасном месте Украины, в нескольких километрах от границы с Евросоюзом, Венгрия. Большой трехэтажный особняк - 409м2. Облагороженная территория, площадью по документам 25, а по факту 35 соток. Всё обустраивалось для себя, причина продажи - переезд. Недавно закончен ремонт, после которого ещё никто не проживал. Полы с подогревом, кондиционеры, встроенная техника. Премиальная кухня. Дорогая качественная мебель. Полностью вся обстановка остаётся и включена в стоимость. На участке помимо дома расположены 2 гаража, беседка, летняя кухня, коровник и прочие хозпостройки. Все подробности по телефону.

Вилла усадьба 409 м2 на участке 35 соток Берегово Закарпатье
olx.ua

Продається будинок на вул. Мукачівській. Чудова інвестиція під бізнес! Гарний район, до термального басейну 200 м, до центру міста 10 хв. 3 кімнати, простора кухня, туалет та ванна окремо. Зроблено частково косметичний ремонт, поміняно підлогу та вікна, пофарбовано стіни. Залишаються меблі, проведено інтернет. В ціну будинку входить гараж, сарай та сухе підвальне приміщення! Є загальний дворик з сусідами, улітку озеленений та затишний! Є маленький клаптик городу. Телефонуйте або пишіть на олх, домовимося про огляд.

владелец
Продаж будинку біля термальних басейнів
olx.ua
1 - 24 из 33 результатов

Популярные запросы

География, Берегово