Продається цегляний двоповерховий будинок 52м.кв з мансардою та трьома підвалами. Опалення пічне, світло, будинок продається з меблями та технікою. На території є власна криниця з насосом, вода заведена в будинок.4,9 сотки землі з плодовими деревами, виноградом, ягідними кущами. Будинок знаходиться в місті, Роша, 5 хвилин від кінцевої зупинки 19 автобуса. На зупинці є продуктовий магазин. БЕЗ КОМІСІЇ!

власник
Димківська
rieltor.ua

Незавершене будівництво. Є каналізація (септик з переливом (Румунія), дренаж навколо будинку, водопостачання зі свого колодязя, мережа розведена по поверхах (мідь), електропроводка. Офіційно підключено електрику (3 фази). Є можливість підключення до газопостачання (поряд проходить гілка), інтернет . Вигідна пропозиція. Будинок в такому стані, як продають квартири у новобудовах. Зараз якраз момент, коли перед власником постає питання зробити облицювальні роботи на свій смак. Не треба переплачувати за дешеві штукатурки та плитку, ніякі міжкімнатні двері - зробіть це за власним смаком.

власник
Вашківська вул., 93 Г
rieltor.ua

Продаж 2 поверхового будинку з мансардою і ділянкою на 4 сотки, 290 кв. м, 5 кімнат, • 2 поверхи. Загальна площа 290 м² • житлова 139 м² • кухня 10 м² Ділянка 4 сотки Стіни з цегли Побудовано 2001-2010 Приватна власність, ділянка, спокійний район, простора спальня та вітальня, дві кухні (робоча та їдальня), гараж в будинку, є друга кухня в підвальному приміщенні (можна готувати на дровах), є мансарда з двома кімнатами, в перспективі під житлову площу. Сходи до верху дубові. У вітальні - камін, будинок з меблями, є піаніно, є сарай на ділянці. Безліч комор. Тиха і спокійна зона, поруч дитячий майданчик, підїзд до будинку зручний. Близько до магазинів. Висота стелі, м: 2.75. Підлога (покриття): паркетна дошка. Зовнішня обробка дома: декоративна штукатурка. Комунікації: електрика, газ. каналізація центральна, інтернет провідний и телефон. Вода: своя криниця Опалення: газове + дрова Двері та вікна • вхідні двері: металеві + деревяні • тип вікон: металопластикові. Підігрів води: бойлер Приміщення: санузел - 3 • лоджія: - 1 • кількість спалень - 3 • гараж: в цокольному поверсі • вітальня • балкон - 1 Обладнання • меблі • зручності: камін • ванна • газова плита • лічильник на електрику • лічильник на газ На території є: вихід до водоймища: 3-тя лінія • персональна водойма: джерело • город • доріжки - тротуарна плитка • госп.будівлі (сарай) • паркан: металевий лист • ворота - металеві • сад Характеристика ділянки: Розташування: в населеному пункті • рельєф: рівнинний • грунт: чорнозем Інше: право власності на нерухомість: приватне (держ.акт приватизації) • право власності на землю: приватне (держ.акт приватизації) • документи на право власності: свідоцтво про право власності

власник
Степова вул.
rieltor.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Житловий будинок розташований неподалік від ринку Калинівського (15 хвилин ходьби) в тихому та спокійному місці на березі річки Прут (вул. Ізмайлівська). В будинку є сауна та басейн, 3 спальні кімнати, 2 кухні. Біля будинку простора альтанка та сад. Опалюється 2х контурним котлом, також є камін. Підключений інтернет. По всім іншим питанням звертайтесь за телефоном.

власник
Ізмаїльська вул.
rieltor.ua

власник
Оршівська вул.
rieltor.ua

Продам будинок з ділянкою 6,6 сотих, р-н Цецино, вул. Червонофлотська. До зупинки 7 хв. У будинку 2 кімнати, кухня, підвал, є можливість добудувати кімнату на 2 поверсі. Стан- під ремонт! Більше фото і відео у Viber.

власник
Спаська вул. (Червонофлотська), 90
rieltor.ua

От собственника, приватизированная дача в СО «Мичуринец» ул.Спаская (бывшая Краснофлотска). Покупали себе с перспективой под жилье, НО поменялись планы! 10 минут хода от конечной остановки автобуса №4 (от кольца), машиной 10 минут от центра города, нормальный заезд. Земля приватизирована 0,6 га., правильной формы, ровная. Кирпичный домик, 1 этаж: 1 комната+ коридор+подвал, 2 этаж: мансарда. На окнах решетки. Участок расчищен от старых деревьев, с перспективой под молодой сад. Хорошие соседи, многие живут круглогодично, некоторые поменяли целевое назначение земли и прописались. 95*****74Инна. 50*****01Неля. Торг уместен.

власник
Дачный дом (будинок) с землей
olx.ua

Продам будинок(навіть 2) в хорошому районі з земельною ділянкою 10сот. Утеплений, всі стіни поштукатурені, проведена електрика, тепла підлога, цоколь з гаражем, автоматика. Своя котельня з твердопаливним і газовим котлом. Фруктові дерева, 2 великі Ялини. Дуже гарний вид на місто. Всі деталі за телефоном. Вулиця Курська

власник
Будинок на Роші + 10сот
olx.ua

Будинок 4 на 7 м. В ньому є кухня, кімната, коридор. Проведена електрика. На території є родючий фруктовий сад. Ростуть вишні, черешні, яблуні, груші, горіхи, виноград, полуниця, малина. Всі питання по тел. 09******20

власник
Дача 5.5а на рощі поблизу вул. Вижницької
olx.ua

Продаю дом с земельным участком 10 соток, дом в жилом состоянии, центральная дорога есть возможность на 2 семьи хорошее место, есть возможность еще для постройки колодец австрийской постройки с камня, глубокий, выгрибная яма Ухоженный сад,хороший район) требуется ремонт в доме, давно не делался В аренду знать не могу,так как мы проживаем Возможен обмен на 2 х комнатную квартиру с доплатой!

власник
Будинок/Особняк,Заставнянская улица  ближняя  роша
olx.ua

Продається будинок в центрі міста. Паркова зона. Вулиця Щербанюка 73 (колишня Чапаєва). 150 м². Обмебльований, сигналізація, вся техніка! Прошу телефонувати на вайбер або вотсап

власник
Продається будинок в центрі міста. Паркова зона
olx.ua

!!!Читайте описание до конца !!! Добротный,усиленный, светлый Дом-Дача(на даче не нужно платить дань мафии-дармоедам) Мега тёплый Дом из газоблока. Окна Rehau-3стекла,энергосберегающие. Дом жилой,полностью от А до Я. Можно заходить и жить. Качественный Евроремонт для себя делали,всё новое и качественное. Панорамные окна Гараж. Подсобные помещения. Дроварня. Интернет. Солнцезащитные ролеты. Свет. Своя вода. Своя канализация. Отопление твёрдотопливное Приватизированный участок с садом. Камин. Итальянская реверсивная система вентиляции. Дубовый паркет. Дубовая лестница на металлокаркасе. Кондиционер. Электростанция,для бесперебойного электричества. Плодовый сад. И много чего другого... Газа нет и не будет- только полный кретин и невежа стремиться к нему, переплачивая в тридорога,в то время,когда этот самый газ по Конституции является достоянием Народа. Тем более с нынешними событиями и ценовой политикой на энергоресурсы. С окон дома вид на ратушу,калинку,хотинскую. Локация-район александри,ул.лесная(р.Лисний Узвиз) По вопросам пишите в Вайбер,ВатсАпп 05*********33 Подъезд/заезд к дому круглогодичный. Идеальное место для жизни с детьми! Таких мест,с подъездом, с панорамным видом на город единицы на все Черновцы! Если Вы мечтали жить на своей земле,в своём особняке,на природе,как в Карпатах,в тишине,с чистым воздухом,просыпаться под пение птиц,но в тоже время быть в непосредственной близости к городской инфраструктуре(калинка, ашан,эпицентр,школа,садик,новая почта,банки),то Вы на верном пути. ВАЖНО!ВАЖНО!ВАЖНО! Желающие посмотреть дом-ознакамливайтесь Изначально с районом,местностью и подъездом к дому. Дублирую-ознакамливайтесь Изначально с районом,местностью и подъездом к дому. Такого,что приехали и Вам показали дом внутри-такого нету,приезжайте осматривайте сначала дом снаружи,дорогу,место расположение и тому подобное. Как это сделать? Находите ул.Лесная(Ресторан Лесной Узвиз) И прямиком никуда не сворачивая по гравийной дороге 1 км.вверх. Если после проделанного, желание приблизиться к своей мечте у Вас усилилось, тогда звоните! Всем удачных покупок!

власник
Дом с видом на Черновцы
olx.ua

7 соток землі , жилий дом але треба трохі прикласти рук до нього, з садом до дорого 30 - 40 м, в будинку 1 комната і кухня з вірандою, навес під машину в хаті є пічька з шпаргатом Адреса м. Чернівці садівниче товариство «Пролісок» вул. Мурманська Совмісний торг намісці Всі подробності по телефону 05******77

власник
Продаю дачний участок з будинком 7 соток
olx.ua

Власний будинок в спокійному і тихому районі. Власне водопостачання,власна каналізація. Гараж. Тупікова вулиця. Без інтенсивного руху. До зупинки маршрутного транспорту 200 м. До найближчого магазину 350 м. Будинок в Садгірському районі по вулиці Пролетарській.

власник
Жилий будинок
olx.ua

Термінова продажа.Англійський будинок будувався для себе, знаходиться в спокійному районі по вулиці Галицького ,рядом знаходяться всі інфраструктури .Всі роботи виконанні з якісних матеріалів , загальна площа 220кв.м. 4 спальних кімнати ,кінотеатр ,зал, кухня гардероб,2 танвузла, душ, ванна гараж ,підвал..опалення електри точне , полив, ландшафт,на решту питань в відповім в повідомленнях.

власник
Англійський будинок (термінова продажа)
olx.ua

Продається 2-3 поверх будинку в стані новобудови, вхід окремий. Металопластикові вікна, металочерепиця, комунікації підведені, але не підключені. Площа 198 кв.м

власник
Продається 1/2 будинка Мініна
olx.ua

Від власника продається будинок 2019 року на вул. Дзержика, поруч з банею на Роші. 1, 5 км до центру міста та Соборної площі. 3 поверхи плюс горище. 3 спальні кімнати, офісна кімната, гостьова спальня, вітальня з каміном на дровах, 2 кухні, 3 санвузли з ванною та душовою, технічна кімната, гараж на два авто з коморою в будинку, окремо побудована цегляна альтанка з мангалом (24 кв. м). Встановлена охорона та відеонагляд. Центральне водопостачання та водовідведення. Додатково встановлений електричний насос для подачі води в систему з колодязя. Опалення газове та електричне. Підготовлено виходи під твердопаливний котел. Будинок опалюється теплою підлогою, радіаторами, розведено опалення від каміна на всі поверхи. Магазини, аптеки, садочки, школи, поліклініки, парк поруч в пішій доступності. Заїзд асфальтований. Загальна площа 284,4 кв. м. Співпрацюю з ріелторами. За всіма деталями звертайтесь за телефоном.

власник
Продам будинок, р‑н. Роша, вул. Дзержика
olx.ua

Земельна ділянка з двоповерховим цегляним будинком. Розташована в районі Роша-Стинка, вул.Лазурна, прикінцева зупинка автобуса №19. Другий поверх під ламаним дахом. На першому поверсі кімната, коридор та кухня. Пічне опалення. На кухні є також, крім печі, газова плита. В кухні та кімнаті є косметичний ремонт. Другий поверх з частковим ремонтом. Є електрика, до газопроводу приблизно 200-300 метрів. Колодязь є на сусідній ділянці.

власник
Земельна ділянка з будинком
olx.ua

Продається затишний БУДИНОК! вул.Перший провулок Луковецький (р-н Роша,поруч кінцева зупинка 29 маршруту). Загальні характеристики: заг.площа-350м.кв; гарне подвіря 6 сотих;бруківка,паркан,вхідні гранітні сходи з підігрівом; будинок 3 поверховий: 1 поверх-цоколь(2клодові кімнати,1 кім.під більярдну,тощо... Стіни поштукатурені,на підлозі плитка;басейн 3*4 санвузол,парілка і кімната відпочинку,все під чистову отделку; 2 поверх-столова,кухня,зала з каміном,санвузол,хол,коридор з шафою-купе; 3 поверх-3 кімнати,окрема гардероба кімната,2 санвузла,джакузі. Меблі в будинку залишаються за домовленістю,італійська сантехніка,антикваріатні консолі.Фасад оброблений декоративним каменем Gargona.,утеплений пінопластом 10 см Міські комунікації (водопостачання і каналізація); індивідуальне опалення(котельня 3 види котла:/електричний,газовий,твердопаливний(палети).Тепла підлога. Гараж в будинку,з окремим входом з двору,санвузол. Є криниця на тер-рії подвіря, альтанка з каміном і мангальною зоною;Газон з полівочною системою,фантан з штучним озерцем;Відеоспостереження. Документи в повному порядку, будинок готовий до продажу; Будинок зданий в експлуатацію в 2012році. Дуже гарна пропозиція!!! Ціна - 350000&(торг) Детальна інформація за номером: 06******11 Ліна.

власник
Приватний будинок
olx.ua

Продається приватний дудинок у м. Чернівці, вул. Піщана ,21 -А. Загальна площа ділянки-0,10 га. Загальна площа житлового будинку-154,9м2 Біля будинку є електроенергія. Школа і садок знаходяться неподалік. Всі документи впорядку . Будинок будували для себе і матеріали купляли якісні. Для більш детальної інформації звертайтеся по номеру телефона. +38********06 (Можливий обмін на квартиру з доплатою. )

власник
Приватний будинок
olx.ua

Власник. Будинок розташований в центрі міста, на вул. Федьковича, паркова зона. Окремостоячий. На закритій території 2 будинки. 2 поверхи, гараж, підвал, зроблений новий сучасний ремонт, автоматичні ворота. 180 кв.м. Кухня/столова, вітальня, спальня, дитяча кімната, гостьова спальня, 2 санвузоли. Всі кімнати окремі, не прохідні. В будинку залишаються всі меблі та вся вбудована техніка. Більше деталів по телефону.

власник
Будинок, вул. Федьковича. Центр. Паркова зона
olx.ua

Продається на пів особняк в Садгорі. На вул. Чудейській. Всі зручності 2 поверхи. Великі просторі кімнати. Дубові сходи. Додатковий номер тел. 05******73

власник
Продається  половина будинка
olx.ua

Продається 2-поверховий дачний будинок з земельною ділянкою біля Калинівського ринку. Вулиця Гайова, 26 (садівниче товариство «Прут»). Загальна площа будинку 99,30 кв.м. Побудований з керамблоку. Фундамент з/бетон моноліт, перекриття з/бетон моноліт. Можна перевести з дачного у житлову нерухомість. Земельна ділянка 0,0497 га (присвоєно кадастровий номер). Зручне розташування на рівнині. Є електрика, питна колонка, можна підключити газ. Ціна включає витрати на переоформлення. Перегляд об’єкта – по суботах. Пишіть, телефонуйте 05*********71

власник
Продається будинок біля Калинівського ринку
olx.ua

Продам Будинок. м.Чернівці, вул. Підкови (Центр Садгори), повноцінний підвал, гараж та горище, заїзд з двох вулиць.

власник
Продам будинок в Садгорі!Договірна
olx.ua
123...5
1 - 24 з 116 результатів