власник
Бардіївська, 17
rieltor.ua

Продаётся дом общей площадью 100кв.м,на участке 6 соток.Есть гараж,хозпостройки,огород с садом.Отопление-газовый котёл и твердотопливный.Есть подвальное помещение.Дом находится на улице И.Франко.В шаговой доступности вся городская инфраструктура(вокзалы,аптеки,продуктовые магазины,парк отдыха итд.)Сдача в аренду нерассматривается.

власник
Продается дом
olx.ua

Будинок в місті Тячів, вул. Будівельників Незакінчене будівництво Участок 7 соток Присутня вода (скважена), електроживлення, інтернет. Детальніше по телефону

власник
Продаж будинка в м.Тячів
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок в м.Тячів вул. Сагайдачного 26, Опалення Газо котел з функцією клімат контроль, Котел на дровах, Відеоспостереження, Сигналізація, в комплекті Мебель, Тераса, на тереторії великий та гарний сад 15 соток (Абрикоси, груші, вишні, черешні, чорниця, кизил, горіхи, слива, яблуні, смородина, виноград, лісний горіх)

власник
Продається будинок, Мебель, великий сад, м. Тячів вул. Сагайдачного 26
olx.ua

Продам дачний будиночок. Чудове місце затишного та спокійного відпочинку. Свіже повітря. Земельна ділянка приватизована, доглянута і огороджена. На ділянці ростуть яблуні, груша та слива. Також росте різних видів виноград, малина. Поруч ліс із грибами та чорницею. Вода (криниця) світло, газ також поруч. Дачка ухожена, є меблі, підвал та горище. Ідеально підходить для бані/сауни, заміського будиночку. Є під’їзд для авто по ґрунтовій дорозі. Від центри Тячева до 5 км.

власник
Продам дачу під Тячевом
olx.ua

Продається дім в м. Тячів. Можливий обмін на Мукачево. Є котел на дровах, котел двух контурний газовий, вода своя, каналізація своя. Всі питання по тел 06******31 Володя.

власник
Дом в м.Тячів
olx.ua

Продам котедж в М.Тячів вул.Джерельна 2 котеджі побудовані на ділянці 10 соток Власна Площа для кожного котеджу 5 соток Площа котеджу 202м2 Дві тераси площею 30м2 ззаді+20м2 зпереді Будинок з ефективним тепло збереженням,стіни утеплені пінопластом 10см,утеплена криша стікловатою товщина 20см,якісні двох камерні вікна з 7-ми камерним профільному енергозберігаючі. Весь двір вкритий якісною бруківкою. Забор з автоматичним відкриванням воріт. Якісні вхідні двері преміум категорії. Індивідуальна система опалення,каналізації,а також скважина для забору води. Опалення індивідуальне електричний котел Розводка проводки по всьому будинку. Чистова штукатурка стін та стяжка. Хороша асвальтована дорога до котеджу.

власник
Котедж Будинок Дюплекс 202м.кв 445$ м.кв. Місто Тячів Квартира
olx.ua

Продається невеличкий будинок(літня кухня) м.Тячів, вул. Б.Хмельницького. Світло ,газ,каналізація проведені. Є місце для зведення будинку Детальна інформація за телефоном

власник
Продається  невеличкий будинок м.Тячів, вул. Б.Хмельницького
olx.ua

Готується до продажу діючий прибутковий бізнес на одній ділянці з житловим будинком на три кімнати.Підприємницька існуюча діяльність -25 років …Це сімейний бізнес,який можу передати новим власникам,все залишаю .Площа кафе-70кв.м.Основний зал та банкетний-30посадових місць,допоміжні 2 перекриті тераси -20,25 місць. Комунікації: —вода (своя скважина) —отоплення комбіноване(ел-ка,газ,дрова) —електрика -3х фазна —каналізація…власний септик Земельна ділянка приватизована площею 0,0780 га Житловий будинок мансарда на 3 кімнати ,площа-61.70 кВ.м. Загальна площа будинку-105 кВ.м Додатково при зустрічі… Земельна ділянка 10сотин у подарунок!(за містом)

власник
Кафе з житловим будинком
olx.ua

Продам будинок в Тячеві. 5 сотих землі, одноповерховий, на три кімнати. Загальна площа 95 квадратних метрів. Опалення. Нові: проводка, вікна, вхідні двері, частина даху. Ремонт майже завершений. Тупикова, тиха вулиця, близько до стадіону, приватної школи та садочка.

власник
Будинок в Тячеві
olx.ua

Продаём дом хорошем состоянии звонить по тел. 06******65. Может быть не большой торг.

власник
Продоём дом в хорошем состоянии г. Тячив
olx.ua

Будинок з ремонтом. Утеплений. Всі комунікації. Буд. 120кв. Зем. 11сот.

власник
Продаю  будинок .
olx.ua

Продаю будинок із земельною ділянкою 6 сотих !!! Розташований у м.Тячів (район пожежної частини / ресторану "Тарілка"), мальовничий та затишний район міста, хороше розташування та розвинена інфраструктура, поряд Аквапарк, спортивний майданчик із тренажерами, стадіон, великий супермаркет, ресторани і т.д. Присутні документи право власності на землю та будинок. Комунікації всі підведені, колонка на воду. !!! Торг реальному клієнту !!! !!! Прохання телефонувати реально зацікавленим, на повідомлення не відповідаю !!!

власник
Будинок м.Тячів,6 сотих землі, р-н пожежної станції/кафе"Тарілка"
olx.ua

Продам житловий будинок в центрі міста . Біля будинку 8сотин, газ ,світло і своя скважина з водою. Місцевість підходить як для житлового обекту так під магазин або кафе. Поруч магазини,кавярні ,будинок по головній дорозі. Ціна договірна ,деталі за ном.+38********93

власник
Продам будинок в центрі міста
olx.ua

В центрі міста Тячів, " курортний район", продається двох кімнатний на пів особняк загальна площа 70 кв.м, житловп 40 кв.м, велика веранда, комора, кухня,ванна, гараж, автономне опалення та водопостачання, земля під город 1,5 сотки.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продається житловий двоповерховий будинок у м.Тячів,на вул.30 років Перемоги. З усіма зручностями,меблями та великим двором. 217м2,6 соток землі

власник
Будинок Тячів
olx.ua

Продається будинок, в центрі Тячева, по вул.Пушкіна. ділянка 9соток. 2кімнати+кухня+ванна. Підвальне приміщення. 300 метрів від кордону з Румунією

власник
Продається будинок
olx.ua

Популярні запити

Географія Тячів