Продам 2-поверховий будинок. Газ, вода, санвузол, гараж,підвал. За всіма деталями телефонуйте. 06*********42

власник
Продам Будинок
olx.ua

Зручне розташування будинку. Будинок знаходиться в центрі міста Тульчин. Поруч автовокзал, школа, дитячий садок та продуктовий магазин, при цьому будинок розташований не на центральній вулиці, що забезпечує комфортне проживання.Будинок по периметру огороджений новим парканом з двома окремими заїздами на подвір‘я. Індивідуальне газове опалення, яке не залежить від світла, централізоване водопостачання, власна каналізація. В будинку повністю замінена електропроводка. Кондиціонер, бойлер, газовий котел проведений кабельний інтернет та супутникове телебачення. Будинок повністю умебльований, кухня з вбудованою технікою, - газова плита, електродуховка, витяжка. Санвузол, - ванна, гідробокс, унітаз та раковина. Приватизована земельна ділянка розміром 6 соток на якій знаходиться будинок, господарські споруди, туалет, квітник та грядки. Комфортне проживання гарантовано!!! Торг реальним покупцям!

власник
Продаж будинку
olx.ua

Продається добротний двох поверховий будинок в центрі міста ! Будинок має 4 кімнати ,кухню та санвузол на першому поверсі та дві кімнати на другому поверсі ! Підведені всі центральні комунікації ! На території домогосподарства є літня кухня,сарай,гараж та підвал ! Рівненька ділянка на 10 соток правильної прямокутної форми ! Більш детально при зустрічі або телефону !

власник
Продається будинок
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Будинок не добудований із земельною ділянкою 10 соток. По вул. Воїнів інтернаціоналістів, 33. М.Тульчин. Фундамент під двоповерховий будинок. Великий гараж під будинком. Торг. Тел. 09******50

власник
Земельна ділянка, не добудований будинок
olx.ua

Затишне та спокійне місце. Великий садок. На території ростуть багато різновидів фруктових дерев та ягід (яблука, груші, вишні, черешні, кілька сортів винограду, малина, агрус та ін.). Вода своя з колодязя, постачається через насос. Газ проведений на два будинки. Залитий фундамент під будівництво гаража або ще одного будинку. Реальному покупцю - бонуси та велика знижка.

власник
Вигідно! Продам 2 будунки. Все приватизовано. 0,1 га. Власник. Торг.
olx.ua

Продається частина будинку. 3 кімнати. М.Тульчин. Вул.Лобача37. Газ,вода,опалення,каналізація(вигрібна яма). Гараж,сараї,земельна ділянка приблизно 5 сот. Загальний проїзд,окремий вхід. 20 років ніхто нежив,потрібен внутрішній ремонт.

власник
Частина будинку м.Тульчин
olx.ua

Продається половина будинку у центрі м.Тульчин (за базаром). Окремий заїзд . Будинок теплий, перекритий дах, стоять євровікна, які виходять на південь та захід, будинок газифікований, централізоване водопостачання, власна каналізація , 2сараї , місце під забудову гаража , великий погріб. Окремий вихід з двору. Затишне місце, вихід в тиху вулицю. Цікавлять подробиці, пишіть. Відповідаю тільки на повідомлення.

власник
Продається половина будинку у Тульчині.
olx.ua

Центр міста біля арки, 2 кімнати, кухня, віранда, газ в будинку, гараж, погріб, сарай

власник
Продам частину будинку
olx.ua

Продається будинок. Великий будинок для вашої родини. Чотири кімнати,кухня , санвузол, коридор. Два підвальних приміщення. Літня кухня. В пяти хвилинах від школи ,садочку,та центральної вулиці. Потребує ремонту кухня та санвузол. Для перегляду будинку звертайтеся +38***********95 Михайло(господар).площу уточнювати потрібно у госпоря.

власник
Будинок в Тульчині
olx.ua

Популярні запити

Географія Тульчин