Продажа дома 77кв.м в Сходнице Східниці с приватизированным земельным участком 11 соток. Находиться на улице Грушевского, недалеко от центральной дороги и источников. Необходимо делать ремонт. Мебели нет. В доме есть все коммуникации: водопровод, канализация, электричество, газ. Есть сад , колодец. Летняя кухня, сарай, погреб. Дополнительный огород на 17 соток. ТОЛЬКО ПРОДАЖА! АРЕНДЫ НЕТ! По всем вопросам звоните на телефон или сообщения на Вайбер +38********29.

власник
Продажа дома будинка с земельным участком Сходница східниця
olx.ua

Продам затишну віллу у курортному містечку Східниця у Карпатах. Зручне розташування у мальовничому куточку: поряд джерела мінеральних вод (5 хв пішки), ліс з ягодами та грибами (2 хв), поряд гірка для катання, на сусідній вулиці магазини та кафе-ресторани, до центру 15 хвилин приємної пішої прогулянки. Зручний підїзд, дорога у відмінному стані, від Львова 1 годину на авто. У містечку є бювети мінеральних вод Нафтуся і т.д., клініки, спорткомплекси, аквапарк, гірськолижна траса. Площа ділянки 10 соток. Вілла складається з двох будинків, збудованих з євробрусу та екологічночистих матеріалів. На території своя свердловина та септик, підведено електролінію 35 кВт. Великий котедж площею 200 кв. м. 2 поверхи, 4 спальні, простора вітальня з каміном, кухня-столова, 3 санвузли, кладовка, балкон, літня тераса, підсобні приміщення у підвалі. Гостьовий будинок з банею площею 100 кв. м. 2 поверхи, спальня, вітальня, сауна на дровах, 2 санвузли, кладовка, тераса. Велике подвірʼя з ландшафтним дизайном, з мангалом для барбекю, гойдалкою. Є невеличкий сад з ягодами. Паркомісце на 3 автомобіля. Можливий продаж з меблями та всім обладнанням. Чудове місце для відпочинку всією родиною та друзями. Підійде для бізнесу. Східниця - популярний курорт.

власник
Вилла с баней в Сходнице в Карпатах /дом/котедж/ будинок в Східниці
olx.ua

Будинок дерев’яний. 5 кімнат, + мансарда. Потрібно ремонтувати. Є скважина з водою. Світло. Біля будинку річка,гори. Свіже повітря,красивий краєвид. Нова дорога. Можливий обмін на автомобіль.на квартиру.

власник
Будинок Східниця обмін на авто
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Половина двоповерхового будинку. Цегляний, підведена джерельна вода. Індивідуальне газове опалення, ще є окремі конвектора. Минулого року збудували пічку на дрова (про всяк випадок)), дрова заготовлені)). Площа 120 кв м. П’ять житлових кімнат і велика веранда на другому поверсі. На першому поверсі - дві кімнати, кухня, ванна, туалет, кладовка. На другому поверсі - три кімнати і літня веранда (з трьома диванами)). Є гараж, підвал, альтанка, мангал, господарське приміщення, садові дерева. Сусіди хороші, подвір’я відгороджене. На даний момент можна заселити квартирантів (є всі меблі, багато спальних місць). Підключений інтернет, кабельне ТБ. Ще є місце під забудову (при бажанні)). Площа ділянки - 9 сотих.

власник
Східниця, (власник)
olx.ua

смт.Східниця, вул. Незалежності 11.Будинок під свій стиль планування. Підійде як для себе так і під малий бізнес.(оренда номерів для відпочиваючих) В середині потрібно робити . Власна територія, 3сот.землі,комунікація. Документація на зем.ділянку і будинок є. Вся детальна інформація по телефону.+38********96

власник
Продаємо будинок в Східниці
olx.ua

Чудовий міні готель розташований біля 18-го джерела в Східниці. Прекрасна природа та цілюще гірське повітря. Є можливість перебудувати будинок для приватного сімейного проживання.

власник
Продам будинок-міні готель в Східниці, біля Трускавця
olx.ua

Продам цегляний 2 -х поверховий житловий будинок у смт.Східниця, збудований в 2023 році, розташований недалеко від центру на мальовничому схилі селища. Площа земельної ділянки 3,5 сот. Спокійний район з малоповерховою забудовою. На першому поверсі розташований просторий хол з каміном (22 кв.м.), кухня (14 кв.м.), санвузол (6 кв.м.), комора, де можна розмістити пральню (3,6 кв.м.), коридор (3,9 кв.м.) , тамбур (3,6 кв.м.), велика гардеробна (5,8 кв.м.) та кабінет (7,5 кв.м.). На другому поверсі знаходяться три спальні. Перша -21,8 кв.м. з гардеробною 8,9 кв.м. та чудовим видом із панорамного вікна, дві інші -15,4 та 15,3 кв.м. На поверсі передбачений просторий санвузол площею 7,0 кв.м. Загальна площа будинку 161 кв м. Перекриття - монолітний залізобетон. Дах - дерев”яний з утепленням із мінеральної вати товщиною 200 мм. Покрівля - металочерепиця. Будинок газифікований, світло 16 кВт, центральне водопостачагня та каналізація. В середині будинку стіни пофарбовані в білий колір, перший поверх плитка і тепла підлога, в 1 ванній кімнаті покладена плитка і встановлено душ.

власник
Продам будинок у смт. Східниця
olx.ua

Популярні запити

Географія Східниця