Будинок був жилий 2004-2022 роки та земельна ділянка 18 соток. Все приватизовано, є кадастрові номера, права власності зареєстровано в держреєстрах. Земля, кадастрові номери: 4623610100:01:004:0526 4623610100:01:004:0525 Центр міста Пустомити, вул. Грушевського 26, навпроти парку, 70м від торгового центру (маг. Рукавичка), вуличка біля магазину "Зоосвіт". З одного боку тиха вуличка, з другого центр міста зі всіма необхідними до життя речами. Магазини, аптеки, лікарня і поліклініка, органи влади. Заїзд дуже добрий. Можна на подвіря заїхати навіть грузовою машиною. Будинок спарений (на фото меньший) 10*11м. Будинок жилий від 2004 року. Цокольний поверх - бетонний моноліт. Перший поверх і стрих червона цегла, обшитий білим силікатним блоком. Перекриття всі бетонні плити плюс стяжка. Накритий оцинкованою бляхою. Вікна, крім цокольного поверху пластикові. Великий балкон- тераса 12м2. Цокольний поверх: великий гараж (4,5*8 м) з оглядовою ямою, котельня (2,75*4,5 м) з підвалом, технічне приміщення-кладовка (3*4,5 м), вхід і сходова клітинка. Перший поверх: дві кімнати (6*4,5 та 4*4,5), підлога шпунтована доска знизу утеплена пінопластом, кухня (3*4,5) підлога пінопласт, стяжка, лінолеум. Туалет, ванна. В коридорі підлога шпунтована доска. Стрих великий, вхід зі сходової площадки як в нормальну кімнату. На стриху є житлова кімната (2,75*5). Сходи ширина 1,1 м, деревяні із нормальними площадками і зручними сходинками. Опалення центральне на газ або тверде паливо. Батареї по всіх приміщеннях з можливістю відключення будь-якої точки від опалення. Система опалення замкнута під тиском. Горяча вода 2-х функційний болер (світло, опалення) на 90 л. Підведено світло (3 фазний лічильник), газ, централізована вода (лічильник) та каналізація. Швидкісний інтернет. Всі послуги оформлені як постійні абоненти. На ділянці є своя глибока криниця із питною смачною водою. Від криниці підведено трубопровід до будинку який підєднано до водопостачання. Чудове місце, продається в звязку переїздом в інше місце проживання. Контакт з власником через Viber +38-09********54 Андрій. Пишіть, дзвоніть. Розгляну всі пропозиції: купівля, кредит, розстрочка.

власник
Будинок та 18 соток, центр міста
olx.ua

Продам будинок в Пустомитах. Знаходиться в 15км. від Львова. Затишне місце. В загальному є 18сот. землі. З документами все добре. Більше інформації по телефону. Для реального покупця гарний торг.

власник
Продаю будинок в Пустомитах.
olx.ua

Продам даний будинок у м. Пустомити. У тихому, мальовничому місці, поруч ставки, озера. Новий, забудований, обжитий житловий квартал. До будинку проведено газ, вода і світло поруч. Зовнішньо будинок з білої цегли, внутрішньо - з червоної. Панельне перекриття. Загальна площа будинку 278 м кв. Площа ділянки 14 сотих. Все приватизовано, є кадастровий номер. Продаж від власника без посередників.

власник
Продам будинок в м. Пустомити
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається приватний будинок у м.Пустомити,97м.кв.,ділягка 8,5сот. правильної форми.На подвірї є криниця,всі комунікації підведені до будинку,а саме електрика,вода,газ.Є багато технічних приміщень,літня кухня,кладова,плюс підвал,перекриття бетонне,можна ще мансардні 3-4 кімнати на горищі зробити.На території є багато фруктових дерев з виноградом. Можливий торг. Більше фото в приват.

власник
Продається будинок,особняк
olx.ua

Будинок в м. ПУСТОМИТИ. Збудований з газоблоку, монолітне перекриття. Документи на право власності є. Комунікації: - світло - септик - скважина Є можливість підключення води та газу. 1 поверх: - кухня-студія -вхідна група - котельня - санвузел - кімната 2 поверх - 3 кімнати - санвузел - тераса Велика територія 16 сотих(2 ділянки) + додаткова площа при вїзді в подвіря. Огороджено парканом, готовий фундамент під фасадний паркан. Мальовничий, тихий новий район. Чудовий краєвид на поле та ліс. Поряд риболовецькі озерні угіддя. До міста 15 хвилин на авто.

власник
Будинок газоблок, моноліт м. ПУСТОМИТИ
olx.ua

Географія Пустомити