90% УКРАЇНЦЯМ НЕ ПОТРІБНИЙ ВЕЛИКИЙ ДІМ! АЛЕ ЯКЩО ВИ ПОТРАПИЛИ ДО ІНШИХ 10%, МИ ПРОПОНУЄМО СПРАВЖНЮ ЗНАХІДКУ. Вартість будинку з ділянкою та комунікаціями (світло 15кВт, газ, Інтернет) - 125 тис долл Без комісії. (Низька ціна не тому, що будинок у поганому стані, навпаки, каркас у відмінному стані!) Телефонуйте і ми будемо раді пояснити вам логіку, чому наша ціна така низька. У самому серці котеджного містечка Swisstown – в оточенні соснового лісу та з соснами на ділянці розташований неймовірно гарний будинок на продаж з неймовірно красивими видами! Будинок знаходиться у чудовому кварталі – Озерний 1. Більшість сусідів уже збудована та заселена. Котеджне містечко Swisstown: закрите містечко в оточенні соснового лісу та з озерами та пляжем для мешканців на території. Вже понад 80 сімей проживає на території та багато ще у процесі забудови. Доставка з "Сільпо", державні та приватні школи та садки в 10 – 20 хв їзди! • СВІТЛО - 15 КВТ, ГАЗ, ІНТЕРНЕТ • ПЛОЩА ДІЛЯНКИ: 16 СОТОК • СТАН: «КОРОБКА» • 5 СПАЛЕНЬ, ПРОСТОРА ВІТАЛЬНЯ, 4 САНВУЗЛИ, КУХНЯ З ТЕРАСОЮ • ВИСОКІ СТЕЛІ • МОЖЛИВІСТЬ ПОБУДУВАТИ БАСЕЙН • ЗРУЧНЕ, ГАРНЕ, ПРОФЕСІЙНЕ ПЛАНУВАННЯ БУДИНКУ Запрошуємо вас ознайомитися з котеджним містечком на сайті swisstown.net. Та зателефонуйте нам вже зараз, щоб організувати перегляд цього неймовірного будинку. Наші співробітники чекатимуть на вас на території містечка у відділі продажів.

власник
Мазепи
rieltor.ua

Будинок у мальовничому містечку Swisstown поблизу села Осиково. Ділянка #36, знаходиться у центрі містечка, 16 соток. Проплачена дозволена потужність постачання енергії 12 кВт. Також проплачений газ до ділянки. Викопана скважина. Загальна площа будинку 255 кВ метрів. Житлова площа 181,9 кВ метрів. Під час будівництва використовувалися високоякісні матеріали: дах, наприклад, з металочерепиці, яка поглинає звуки дощу. Додав фото з детальним планом будинку та найменування матеріалів. Я власник, в допомозі з продажем потреби не маю!

власник
Будинок у Swisstown
olx.ua

Продається будиночок для заміського відпочинку в с.Осикове Фастівського(бувшого Макарівського)району.Побудований за каркасною технологією.Має загальну площу,враховуючи терасу,40м.кв.Внутрішнє планування вільне,та враховує простору кухню-вітальню та сумісний санвузол. Великі та світлі панорамні вікна.Є простора накрита тераса для відпочинку на свіжому повітрі під накриттям.Поряд лінія електропередач до якої є можливість підключитись.Будиночок розташований на 2х.сотках землі.Обжите та тихе місце.Поряд знаходяться жилі будинки де люди постійно проживають.Гарне та тихе місце де є поряд ліс для прогулянок та збирання грибів та ягод.Ділянка з цільовим призначенням під жиле будівництво.Відмінне місце для тих хто любить відпочинок в тихому місці на природі.Від Києва близько 30км.Вартість будинку та 2х.соток землі 23000у.о.Якщо не додзвонились,то телефонуйте по тел.На фото,або пишіть в приват.

власник
Будиночок для відпочинку в тихому місті.Від Києва 30км.
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Здійсніть свою мрію,придбайте готовий будинок дешевше ніж будувати самому.Ми вже побудували просторий будинок по сучасному проекту Felek в котеджному містечку біля незайманої природи лісу і озер . Свіже повітря, Відсутня загазованість ,логістика та затори. Поряд Добропарк, Страусова ферма, кінний клуб, магазини й супермаркети. кінні , вело прогулянки. Містечко закритого типу широкі заасвальтовані вулиці, нічне освітлення, інтернет, вивіз сміття. Біля будинку озеро з зоною відпочинку пляжем , шезлонгами новий, затишний Будинок в казковій місцевості. Київська область, Макарівський район, с. Осикове,. Автоматичні ворота. 30 хв до Києва. Будинок розташований на рівній ділянці, площею 5 соток у центрі містечка. Будинок площею 100 кв м із вдалим плануванням. Є можливість використати ще 100 кв.м. горища як бонус. Вміщає 4 окремі кімнати, 2 сан вузли. Кухня студія має вихід на задній двір. Висота стелі 3 метри. Глибина фундаменту 1.2 м + монолітна пліта. Зупинка громадського транспорту біля вїзду в містечко.. Продається без комісії. Не згайте можливість усе літо відпочивати у власному просторому будинку біля озера і лісу.

власник
В передмісті Киева.Новий 100кв.м. ,сучасний будинок.
olx.ua

Продам дом в коттеджном городке Swіsstown. ( с. Осыково, Макаровский р-н). Возможен обмен на дом или квартиру. Дом на 2 этажа + цоколь, есть гараж. Стены - красный кирпич. В доме заведён газ, вода, электричество. Разведена вся электрика и сантехника, частично тёплый пол. Установлены радиаторы, газовый котёл «Vaillant”. Есть выход в лес и место для отдыха у воды. Доставка продуктов из маркета. Территория закрытая и охраняемая.

власник
Загородный Дом Коттедж Осыково Свистаун Swisstown
olx.ua

Дом возле Киева , уютный, тихий, котеджнный городок. цена 85000 Дом полностью оборудован техникой и меблирован Возможен вариант аренды 1000 у.е.

власник
Продам дома  рядом КИЕВА
olx.ua

Продам новий,жилий,добротній будинок в с.Осикове Фастівського(бувшого Макарівського р-ну).Розташований в межах села,на новому житловому масиві.Побудований в 2016р.з газоблоку 300мм.Одноповерховий,загальною площею 150м.кв.Фасад утеплений пінопластом та оздоблений декоративною штукатуркою.Криша накрита євро шифером.Металопластикові вікна.Планування будинку просторе та практичне.При вході в будинок передпокій з якого є вихід до гаражу 40м.кв.,тут же встановлено твердопаливний котел який обігріває систему опалення для будинку.С передпокою попадаємо в велику вітальню близько 30м.кв.,де є камін,м’які меблі та телевізор.Також з вітальні можемо потрапити в спальню,дитячу кімнату,кабінет,простору кухню та просторий сумісний санвузол.З вітальні є вихід на літню терасу на задньому дворі з барбекю.Теплі водяні поли в кухні,санвузлі,коридорі.Кімнати обігріваються радіаторами.Добротне оздоблення,меблі та побутова техніка.Стан «заходь та живи».Заведено трифазне електроживлення,є стабілізатор напруги на весь будинок.Обладнано охоронною сигналізацією.Вода з криниці(смачна та корисна,проводили аналізи). Є подвійна вигрібна яма з переливом.Ділянка 10сот.загороджена бетонною огорожею,автоматичні ворота.Росте плодоносний садок з молодих ягідних та фруктових дерев,обладнано полив.Є розбірний басейн на задньому дворі.При в’їзді в двір бетонний майданчик для авто.Тихе місце.До двору дорога висипана гравієм.Неподалік є озера.Будинок будувався для себе без планів продажу.Відмінне транспортне сполучення.До Києва близько 30км.Вартість будинку в тому вигляді що на фото 85000у.о.Якщо не додзвонились,то телефонуйте по тел.на фото.

власник
Будинок біля Києва в стані "заходь та живи",в тихому місці.
olx.ua

Рассмотрим обмен на 1к квартиру с доплатой! Вашему вниманию предлагается отличный, добротный дом выполненный в стиле Hi-Tech, отлично утеплён снаружи, энергоэффективен. Фасад «барашек», покрыт резиновой краской. Под облицовкой паро-гидро барьер + асбестовый противопожарный слой. Готовность 95%. В доме 25 кВт, проводка исключительно цельная медь, три фазы + система против скачков напряжения. Установлена автономная солнечная электростанция на 5,2 кВт. Отопление - твердотопливный котёл Altep с автоматикой, электрокотел (работают параллельно или последовательно), радиаторы Delonghi, каминная топка Jotul (Норвегия, 27 кВт) с тепловыми рукавами по все комнатам, тёплые полы - на все случаи жизни (даже без света зимой легко держать температуру в доме в районе 21-23 градуса). Скважина 50 метров, септик 10 м3 с переливом, система очистки воды Big Blue (США) + водоподготовка. Дом построен по уникальному спец. проекту с использованием только качественных материалов. Две открытые террасы на втором этаже, большая терраса на первом этаже. Зона барбекю с мангалом и мойкой. Три санузла и три гардеробные. Первый этаж - кухня, каминный зал, кабинет, второй этаж - три просторные спальни с террасами, санузлами и гардеробными. Мебель и техника вся есть, остается в доме. Забор по периметру, откатные ворота, паркоместо под навесом на два авто. Во дворе молодые туи, карпатские смереки, кустовые ели, можжевельники и молодой сад. Отведено место по бассейн. Дом введён в эксплуатацию, есть адрес и прописка, документы на землю есть, полное переоформление без проблем. Чистый воздух, птицы, лес и два озёра - все в пешей доступности. Хозяин, без комиссии.

власник
Продажа дома
olx.ua

року побудови з клеєного брусу (смерека) 160-ка, Загальною площею- 65 м2, дві спальні, кухня-студіо, санвузол, топочна, тамбур, тераса. Будинок введений в експлуатацію, Витяг на право власності, екологічно чистий, ділянка 28 соток 16 під будівництво, 12 рілля, (Акти на землю + рішення сільської ради про присвоєння цим ділянкам поштових адрес (первоначальні) Витяги на земельні ділянки в нових реєстрах), в с. Осиково- центр (не кооператив, не на полі не на окраїні села) 30 км. від Києва Макарівського району Київської області з 2020 року Бишівська територіальна громада з адміністративним центром в м. Фастів, в будинку, котельне опалення (твердопаливний котел), та електрокотел, генераторне підключення на будинок, автономне піддерження насосу опалення за рахунок ІБП з акамуляторною батареєю до 10-ти часогодин роботи супутникове та аналогове телебачення, інтернет, водовідведення септик, вода-свердловина на 86 метрів + крениця 14 кілець, на території ділянки окремостоячий туалет з фасадної цегли, бесідка з барбекю та руською піччю, фундамент 5, 20х350 під баню, 220 м.кв влаштування ФЕМ під 2-ва парко місця та доріжки, молодий сад, ділянка повністю огороджена. Щопівгодини ходить маршрутка з метро Нивки. За більш детальною інформацією звертайтеся Дмитро

власник
Ватутина улица, Осыкове, Киевская 55000.0 USD
dom.ria.com

Популярні запити

Географія Осикове