Продається новий капітальний будинок по Новообухівскій трасі (між Романковим та Новими Безрадичями) в охороняємому садовому товаристві з асфальтним подїздом. Площа будинку 125 кв.м. + 60 кв.м. горище. Будинок складається з просторої вітальні 36 кв.м. з піч-каміном, 3-мя спальнями (17, 15 и 14 кв.м.), окремої кухні 11 кв.м. та 2-ма санвузлами (5 и 10 кв.м.) Дві спальні виходять на великий балкон с панорамним видом на гори та озеро. Поруч знаходяться 2 чистих озера с облаштованими пляжами. Готовність будинку 99 %. Практично все готово для спокійного и комфортного проживання. Без коміссії. Подробиці по телефону.

власник
Центральная
rieltor.ua

Продам будинок в селі Нові Безрадичі по вулиці Підгірна. Побудований за каркасно-щитовою технологією. Ремонт зроблений в 2022 році, тоді і був введений в експлуатацію. Ділянка 10 соток. Каналізація септик на 9 м³, скважина 23 метри, електрика 10 кВт, 3 фази, опалення електрокотел, тепла підлога (водою), вікна Rehau 70. Автоматичні відкатні ворота.

власник
Будинок Нові Безрадичі
olx.ua

Продаж модульного будинку 70м2, село Нові Безрадичі. Земельна ділянка 1200 м2. Новий будинок практично не був в експлуатації, дві окремі спальні, повністю укомплектований будинок. Кухня з усією технікою, генератор на території, система підготовки та очищення води, опалення електричне. Камін у будинку, винний холодильник, велика тераса та зона для барбекю.

власник
Продаж будинку Нові Безрадичі, від власника без комісії .
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається будинок дача . 125м2. 7 соток землі. Садовий кооператив Левада. Марянівка. На ділянці скважина, ділянка виходить на канал. поруч озеро 5 хв. Станція електрички марьянівка.

власник
Безрадичі , продаж дачі, садове товариство Марянівка  Дача біля озера
olx.ua

Київська обл. с.Нові Безрадичі, Садове Товариство «Енергетик». Продається земельна ділянка в розмірі 6сот. Всі заведені комунікації гаряча, холодна вода в будинку також ванна та туалет в будинку. Перший поверх кухня, вбиральня , та велика кімната з виходом на террасу. Другий поверх не закінчений ремонт. Дві маленькі кімнати, вбиральня, та знову велика спальня з виходом на лоджію. Біля будинку в кооперативі своє блакитне озеро, поруч сосновий ліс. Скважина До зупинки 5хв пішки, маршрутки до Києва 15км

власник
Будинок під Києвом зі своїм Блакитним озером
olx.ua

Київська область, Обухівський район, село Нові Безрадичі, 20 км від Києва, 500 метрів від Новообухівської траси. Тихе затишне місце. Двоповерховий будинок на завершальній стадії будівництва, залишились чистові роботи. Будинок побудований з газобетону та цегли. Світло підведене 17 кВт, вода свердловина та заведена в будинок, встановлено бойлер, котел. Накриття під два автомобіля, велика тераса. На першому поверсі розплановано: робочий кабінет, кухня-вітальня, котельня, дві комори, пральня, ванна кімната, тераса. Другий поверх має: чотири кімнати, дві ванні кімнати, гардероб та дві тераси. Розкішний варіант для великої сімї та для людей, хто любить простір.

власник
Продаю 2 поверховий будинок з терасою і ділянкою на 12 соток, 280 кв.
olx.ua

Популярні запити

Географія Нові Безрадичі