Продам будинок, знаходиться м. Мена по вул. Робітнича, 36. Недалеко від центра міста. Асфальтована дорога до самого будинку. На території є гараж, сарай, погріб. Будинок з ракушника обкладений цеглою. Опалення газове. Є пічка. Води нема. Кому цікаво покажем, розкажем. Пишіть звоніть.

власник
Будинок. м. Мена вул. Робітнича, 36
olx.ua

Продається добротний затишний будинок з меблями. Опалювана площа-74 кв.м., простора кухня. У будинку є все: газовий котел, піч, груба, окремий санвузол з новою сантехнікою. вся проводка -мідь. Біля будинку є сад, гараж для авто. Поруч парк, садок, магазини. Документи на будинок та землю в порядку. Торг доречний. в оренду не здається. Всі питаня по тел. 06*********33, або 09*********02

власник
продам добротний будинок в м. Мена. Сарай, погріб, літня кухня, гараж
olx.ua

Продається будинок 90кв.м.Електрика (3 фази)газ,вода.На все є лічильники.Є хоз.приміщення,гараж,літня кухня, опалення газ/піч. Ділянка 10 соток(приватизована).Поряд центр міста, школа, садочок.Можливий обмін на квартиру 2 к, (тільки)2-3 поверх.Огляд за попередньою домовленістю.В оренду не здається. Тел. 09*********24.

власник
Продаж будинку в м.Мена
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається два будинки пр ціні одного у м. Мена, Чернігівської області, земельна ділянка 12 соток. Один з будинків 35 м. кв, газифікований,вода заведена в будинок, поміняні пластикові вікна, повністю придатний для життя, можна опалювати, як газом так і грубою. До другого будинку 78 м.кв, підведені газ та вода, але будинок потребує ремонту. Земельна ділянка має два виходи на різні вулиці. Всі документи в порядку. Будинок знаходиться в зручному місці, поряд два вокзали (авто вокзал, та залізничний), школа, садочок. лікарня, базар та магазини. Можливий розумний торг.

власник
Продаж. Продаж двох будинків
olx.ua

Квартира в двухквартирном доме со всеми удобствами по ул. Армейская(центр). Отопление газовое .Вода. Дом утеплен 90,5 м. кв . 3 комнаты ,высокие потолки ,кладовка ,сени .Участок 11,38 соток. Гараж - 2 этажа. Летний домик .Погреб, сарай ,огород .ТОРГ .+38***********25 . Вопросы пишите в сообщения .

власник
продам дом г .Мена
olx.ua

Продається будинок у м. Мена. Цокольний поверх не опалюється: гараж, котельня, три господарчі кімнати і сауна з парилкою на 2 особи. Перший поверх: просторий зал, вітальня (покриття - плитка, тепла підлога + камін), кухня, санвузол розділений (окрема кімната з умивальником, інша - туалет, та ще одна - ванна з пральною машиною - в одному блоці). Більшість вікон металопластикові. Перекриття деревяне. Другий поверх (мансарда): одна кімната з опаленням, одна (більш простора) - без нього, велика лоджія, дві величенькі господарські кімнати. Опалення комбіноване: газовий котел + твердопаливний. Матеріал стін: піноблок, обкладений силікатною цеглою, утеплено пінопластом 100 мм, оздоблення "короїд". Окрема господарча будівля: літня кухня з піччю і грубою, погріб, два приміщення для утримання тварин, гараж для вантажного автомобіля з воротами на два виїзди. Продається разом або окремо окрема будівля з пятьма меншими і одним великим боксами для вантажних автомобілів + 4 господарчі приміщення + картоплесховище. Розташований у затишному місці між міні-пекарнею "Хлібок" та річкою Мена, поруч старе русло річки.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продам (ОБМЕН НА 1 комнатную КВАРТИРУ В ЧЕРНИГОВЕ) частный дом от первого владельца в центре Мены по улице Некрасова. Дом ОЧЕНЬ теплый: прихожая, зал, 2 спальни, кухня (есть печь). Газ, вода. Во дворе небольшая пристройка и погреб, сад и огород, участок 14 соток. Все подробности по телефону.

власник
Дом в центре Мены с большим, хорошим участком
olx.ua

Продається деревʼяний будинок в м. Мена, вул. Просужого. Всі питання за телефоном.

власник
Будинок в м. Мена 98 кв. м, ділянка 17 соток
olx.ua

Продається приватний одноповерховий будинок площею 69 м.кв. Розташування - м. Мена Чернігівська область, вул. Гуринівська. Присадибна ділянка площею - 6 соток. Основний будинок має 3 житлові кімнати, кухню, ванну кімнату, туалет, велику засклену веранду (опалювану) з окремою коморою. Будинок у хорошому стані. Більш детально з плануванням можна ознайомитися на фото. У всіх приміщеннях є необхідні меблі (шафи, дивани, стільці), побутова техніка (2 холодильника, хороша пральна машина, хороша газова плита з духовкою). Також є посуд, домашній текстиль та інші побутові дрібниці. За бажанням, можна використовувати. Основне опалення водяне - газовий котел, чугунні батареї. У якості резервного можна використовувати твердопаливний котел (дрова, вугілля і т.п.). Є робоча традиційна піч для випікання хліба та інших смаколиків. Дуже акуратна - якщо не знати, і не помітиш:) Водопостачання централізоване. Гаряча вода - від котла. Водовідведення - септик. Ванна і туалет окремо. Туалетів два. Один - у будинку, резервний - на вулиці (абсолютно цивільний). Єдиний архітектурний комплекс з основним будинком складають велика напівзакриті веранда та просторе побутове приміщення. Веранда з дахом, закрита з 3-х сторін, фасадна сторона відкрита. Можна розміщувати меблі і комфортно сидіти на відкритому повітрі під накриттям біля мангалу чи електрогрилю. Є погріб. На вікнах - металеві ролети. За забудовою є задній дворик з невеликими господарськими приміщеннями. На присадибній ділянці є плодові дерева і кущі (яблуні хороших зимових сортів, груші, сливи, вишні, виноград, малина, смородина тощо) Рослини молоді, родять. Є квітник, у якому теж багато чого гарного, але треба розбиратися:) Відокремлена ділянка під домашню грядку, біля 2-х соток. Земля - чорнозем. Виводи води під полив теж є. Фасадна огорожа - профнастил, ковані ворота і фіртка, у дворі є місце для парковки автомобіля. Підїзд - асфальтована дорога у нормальному стані, без ям. На території громади бойових дій не велося, руйнувань, залишків мін чи снарядів немає; Проблем з документами немає. Будинок у гарному, охайному стані і готовий до комфортного заселення.

власник
Приватний будинок у м. Мена
olx.ua

Продам будинок ! Газ ,світло та груба (є можливість топити дровами) Вода не проведена ,але труба знаходиться за забором 2 шаги ! Кімнати : зал ,спальня та кухня ! Погреб та сараї ! Будинок старенький , але якщо трішки зусиль ,то чудовий варіант для життя ! Землі 15 сот ! Поблизу все в доступності ! Садок ,школа ,лікарня Зробимо гарну знижку !

власник
Будинок. Гарний участок
olx.ua

Продам будинок в Мені , є сарай з літньою кухнею , погребом, сінцами , свинарником, курятником, майстернею, є всякі навіси. Якщо без города 20 соток ціна буде нижча. Можливий обмін на авто. Можливо здача як квартира порядним людям .

власник
Продам будинок .
olx.ua

Будинок в Мені, газифікований, є також і пічне опалення, біля фільтрового завода і залізничного вокзалу. Деталі по телефону 09******02 Ніна. Можливий торг.

власник
Продам дом, будинок в Мені. Терміново.Торг.
olx.ua

Продаю будинок в самому центрі міста Мена Вулиця С.Титаренка 3 Приватизована ділянка площею 8,5 соток, площа будинку 61кв. Є погріб Вся інформація за телефоном 06******11

власник
Продам будинок в центрі міста
olx.ua

Продається деревяний будинок в м.Мена.Вулиця Б.Хмельницького.В будинку чотири кімнати,кухня,веранда.Опалення пічне. Центральний водопровід у дворі.Довідки за тел.06*********38

власник
Будинок в м.Мена
olx.ua

Будинок знаходиться в м.Мена по вул.Довженка, 11. 16 соток , приватизована ділянка, газ в хаті, а також груба й піч, без води. Вода центральна через дорогу.

власник
Продається будинок в м.Мена
olx.ua

В АРЕНДУ НЕ ЗДАЄТЬСЯ!!! Будинок створений руками моїх батьків. Камін буде зігрівати вас в холодні зимові дні, а на міні печі можна робити найсмачніший борщ або духмяну кашу. В холодному підвалі, в який ведуть сходи з кухні, дуже добре зберігається консервація, а також овочі і фрукти, які чудово лежать цілу зиму. В будинку є всі необхідні меблі і техніка. Є невеличкий гараж, сарай та курник. На території можно зробити город. Є своя скважина, але вже давно батьки користувалися місцевою водою. Дім з чудовою енергетикою, пронизаний любов‘ю. Також напроти через стежку є участок під город 8 соток (входить у суму продажу будинку). Всі додаткові питання в телефонному форматі.

власник
Будинок 100кв у м.Мена Чернігівської області+ще ділянка 8соток
olx.ua

Продаётся добротный уютный дом, с мебелью. Отаплиемая площадь- 75кв.м., просторная кухня- 17,5кв.м. В доме есть всё: газовый навесной котел, твердотопливный котел, электр. нагреватель, все коммуникации, сауна, отдельный санузел. Возле дома есть молодой сад, дающий хорошие плоды, не большой участок земли, два гаража для авто. Рядом парк, садик, магазины. Короче заходи и живи. Земля приватизирована. Документы на дом и землю в порядке. Торг уместен.

власник
Продается частный дом
olx.ua