Продам ділянку з двома будинками в селі Леонівка Кагарлицького району Київської області. 60 соток. Криниця, газ, світло, асфальтування. Зручне розташування. 09*******80 Олександр.

владелец
Продам будинок с. Леонівка
olx.ua

Добрый день! Предлагаю вашему вниманию свою дачу, дом находится в с. Леоновка Кагарлицкий раен. Дом 2-х этажный имеется 3 комнаты, адна из них проходная, отопления газовое и печное. В доме на кухне имеется погреб. Двор ухоженный, во дворе есть колодец, и сарай на два отсека и там есть чердак на территории есть плодовые деревья. Двор ограждён, живут соседи. Огород за домом, земля чернозём. По всем остальным вопросам звоните спрашивайте!

владелец
Продам  дом
olx.ua

Продається будиночок, у селі Леонівка, одно поверховий 86м\2, у дуже хорошому місті, з гарним крайовидом, навколо річка Куделя, ліс, дорога асфальтована, на вулиці росташовані ліхтарі. Будинок збудований 1975 року, в нутріння сторона з ракушняка а зовнішня сторона з кирпича. Вікна, двері дерев"яні.Зимою дуже тепло, стоять газові конвектора, які можно регулювати на теплп. Навколо будинку розташований чудовий фруктовий сад, а також спахана огородина. Земельна ділянка має 0,25 соток разом з будинком. Поруч проживають чудові сусіди.Подажа від хозяйки без комісії.

владелец
Подається будинок
olx.ua
Задайте цену дома
Смотрите только те объекты, что вам интересны
$
$

Будинок знаходиться в дуже мальовничому місці, поряд протікає річка, є ліс, де можна ловити рибу і збирати ягоди, гриби. Будували для себе, вкладали душу, будівля зроблена на совість. Поряд є великий гараж, хлів, літня кухня, в якій є велика добротна піч. Викопана глибока криниця з чистою і смачною водою. Вже посаджений садок з фруктовими деревами, є місце для городу. На ділянці є світло, є можливість газифікувати. Ідеально підійде для фермерів (додатково можна придбати 2 Га землі поряд). Або ж як будинок для батьків, яким хочеться вже тиші і спокою, там дуже спокійна атмосфера з гарною природою, прекрасне місце для відпочинку з дітьми, яким буде де побігати ) Також є вже готові дерев*яні вікна і міжкімнатні двері виготовлені за розмірами. Можливий торг.

владелец
Продам просторий будинок
olx.ua

Популярные запросы

Ищите дом по локации