Продам свой 3-х этажный дом в 7 км от Киева в с. Круглык/Вита-Почтовая, относится к Вито-Почтовой сельской раде. Дом расположен на 6 сотках земли с целевым назначением для ведения садоводчества. Дом газифицирован, есть свет, своя скважина, автономное газовое отопление, кондиционер, свой антисептик. Общая площадь дома по документам 124,4 кв.м., на третем этаже мансарда (не входит в обшук площадь) расположено 2 спальни 11 кв.м и 15,2 кв.м. соответственно, на лестничном пролете кладовая, между 2-ым и 3-им этажами есть с/у, на втором этаже огромный хол 20,5 кв.м. и 2 спальни площадью 10,3 кв.м. и 10 кв.м, так же имеется груба на 1-м и 2-м этажах, что позволяет в зимнее время экономить расход газа, на первом этаже 1 спальня 14,1 кв.м, кухня 13,3 кв.м, с/у совмещен 2,4 кв.м, хол с подогревом пола 8,8 кв.м, так же веранда 6,9 кв.м и котельня 5,0 кв.м. В дом есть все для комфортного проживания в любое время года. Есть возможность подключения интернета, имеется цивилизованный подъезд к участку. Так же на территории участка есть летняя кухня и место под беседку в окружении винограда. На участке имеются фруктовые деревья: яблони, сливы, абрикосы, персики, кусты малины, смородины, клубники, земляники, виноградник, так же хватает места для огурцов, помидоров и картошки с капустой и кабачками. Территория шумозащищена от Одесской трассы. Все это позволяет комфортно проживать постоянно или отдыхать в любое время года. Дорога от дома до Киева занимает на авто около 10 минут, остановка общественного транспорта в пешей доступности, так же имеется группа с соседями «Попутчик», что значительно упрощает путь к городу. В близи размещены киоски и торговые точки, в тч и магазин «Фора» в пешей доступности, озера, лес, что позволяет комфортно отдохнуть от городской суеты, а любителям рыбалки – порыбачить, дорога в зимнее время постоянно чистится для комфортного подъезда жильцов. Всех кого заинтересовало мое предложение, пишите или звоните, отвечу на все вопросы!

власник
Продам свой 3-х этаж частный дом 7 км от Киева с.Круглык Вита-Почтовая
olx.ua

Загальний метраж: 200 м² Розмір ділянки: 5,5 сотки Рік зведення: 2021 Стіни: Цегла Кровля: Металева черепиця Зовнішнє ізолювання стін: Пінопласт товщиною 150 мм РОЗПОДІЛ ПРИМІЩЕНЬ: Кількість кімнат: 4 Ванних кімнат: 3 Гардеробна: 1 Відкрита кухня Службова кімната ТЕХНІЧНІ ХАРАКТЕРИСТИКИ: Електропостачання: 16 кВт, трьохфазне Джерело водопостачання: свердловина на глибину 50 м Тип опалення: електричне Теплі підлоги Каналізаційна система: септик обємом 12 м³ Інтернет вже підключений.

власник
Будинок 200 м2 Круглик
olx.ua

Компанія Granbud спеціалізується на виготовленні та збірці готових модульних/каркасних будинків з повною комплектацією "під ключ". Наші будинки створені для забезпечення затишку та екологічно чистого проживання у будь-який час року. Ми здійснюємо доставку та монтаж будинків на будь-яку територію України. Наша продукція відрізняється наступними особливостями: 1. Спрощений конструкційний каркас: міцний деревяний або металевий каркас. 2. Утеплення: використання екологічно безпечної мінеральної вати (товщиною 200 мм для підлоги та даху, 150 або 200 мм для стін), забезпечення волого- та вітрозахисту, а також пароізоляції. 3. Фасадне оздоблення: можливість вибору імітації брусу з хвойних порід, клінкерної цегли, фальцованого алюмінію або сайдингу. 4. Внутрішня обробка: різноманітні варіанти від гіпсокартонних панелей до керамічної плитки та ламінатного покриття підлоги. 5. Чорнові підлоги: виготовлені з орієнтовано-стружкової плити (ОСБ) товщиною 20 мм. 6. Вікна та двері: використання енергоефективних двокамерних вікон та дверей з панорамними видами. 7. Прокладка електрики та сантехніки виконана всередині стін. Вартість проекту залежить від обсягу робіт та внутрішньої планування будинку. Звертайтеся до нас, і ми з радістю проконсультуємо вас та надамо детальну інформацію. Ми готові врахувати ваші особисті потреби та вимоги щодо характеристик будинку. Granbud - надійний виробник модульних будинків без посередників.

власник
Продаж будинку в с. Круглик з ділянкою 9 сот.
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам власний будинок з землею в мальовничому селі Круглик,біля лісу і озера.6 соток землі,літній будиночок і господарські будівлі на території.

власник
Продається будинок в Круглику,10 км від Києва
olx.ua

Термо будинок. Якісне будівництво. Фасадна цегла. Зовншня стіна складається з 3 частин (фасадна цегла+піна+цегла).Під чистове оздоблення. 15 соток. Електроенергія. Газ. Мальовниче місце. Ліс, озера.

власник
olx.ua

Продам свій комфортний будинок під Києвом в Круглику, з сауною, всього лише за 7 км від м. Києва! Круглик - один із найбільш екологічно чистих районів, в безпосередній близькості від столиці: - з хвойним лісом; - з найчистішим великим озером, обладнаним пляжем, риболовлею та зонами відпочинку. - з елітними сусідами. В 3 хв. від будинку зупинка громадського транспорту! Будинок оснащений усіма комунікаціями, тому він підходить як для дачі, так і для цілорічного проживання! Стоїть газовий конденсаційний котел Bosh, також можливе опалення дровами, залишаю 8 кубів дрів та генератор! Отже: - Цегляний будинок, 1 поверх та другий побудований за технологією «теплий дім» - Дах металочерепиця - Загальна площа будинку 118 кв. м. - 5 кімнат - Велика функціональна кухня - Тепла підлога на першому поверсі! - Два санвузли (на першому та другому поверхах) - Також є хороший сухий підвал 28 кв. м. (Під час війни можна використовувати його, як бомбосховище) - По периметру будинок огороджений парканом - 2-х зональний електричний лічильник (день/ніч) - Бензиновий генератор(газ/бензин) - Грубка - Кондиціонер інверторний - Бойлер - Система зворотнього осмосу (питна вода) - Відеонагляд - Wi-fi, швидкісний інтернет Ділянка: - 6 соток - Ростуть фруктові дерева - Сауна - Зона барбекю Перегляди в будь-який зручний час, за попередньою домовленістю, дзвоніть або пишіть, з радістю відповім на всі питання! Я власник, без комісії!

власник
Продаж будинка Круглик
olx.ua

Популярні запити

Географія Круглик