1/2 дома с отдельным входом центр ул.Хорольская г.Кременчуг.Газовое и печное отопление,холодная вода в доме.Туалет на улице.5 соток.Бутовый забор.Вар.обмена на 1+1,1+доплата.Возможен обмен на Полтаву,Крым,Саки,СевастопольОдессу,Львов,Донецк.Варианты.Посредников просьба не суетиться.

власник
1/2 дома с отдельным входом продажа,обмен.цена снижена.
olx.ua

Продам частный сектор,срочно;все удобства,вода,газ все коммуникации. Все вопросы по телефону. Район Раковка. Есть газ ,печное отопление.

власник
СРОЧНО продам дом-участок под застройку.
olx.ua

Продается дом без удобств.Туалет на улице.Времянка,колодец станция.57кв 6соток земли с домом.2спаленки, комната,проходная комната,кухня,веранда стеклянная.Газ в доме.дом в раене 7школы или конечной остановки 9маршрута.09******07

власник
Продам частный дом
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам 2 дома в центре города,общей площадью 235 кв .Участок 6 соток .есть газ ,380кВт. Один дом 120кв полностью со сруба (финский проэкт) сауна,2 сан узла .три спальни,зал и большая ванная комната с джакузи и душ кабиной.частично меблирован. Второй дом 115кв терасса 20кв без внутренних работ.

власник
Продам 2 дома в центре города
olx.ua

Продам половину дома район ж/ж техникума, 5 мин. от остоновки, 2 мин. хотьбы до Креминь -арены. Половина дома состоит из 4 комнат + веранда + кухня. Вода и Газ в доме + печное отопление в рабочем состоянии. Удобства на улице. Двор на 2 хозяина с общим заездом, есть отдельный вход. Во дворе есть флигель с двумя комнатами и погребом. 7 соток приватизированой земли. Возможен обмен. Варианты.

власник
Срочно. Половина дома в центре.
olx.ua

Продам будинок в м.Кременчук(Крюківький р-н) вул.Василя Стуса за маршрутом №9. Будинок знаходиться в 50 метрах до зупинки Самойлова але в затишку від центральної дороги. Будинок збудований на 80 кв.м. з білої цегли на ділянці 6.5 сотих. Дах із шиферу, підлога дерев`яна,висока стеля.В будинку 4 кімнати 2 коридори,кухня,централізована вода,туалет ванна. Газовий котел і газова колонка. Заміняні скрізь пластикові вікна. Є можливість на горищі зробіти велику літню кімнату. На території ділянки є цегляний гараж,літня кухня з газом і водою .Погріб,курник,дровник. Також нещодавно побудований капітальний цегляний туалет,також є каналізація"септік"-вигрібна яма на 5 кубів. Є фруктові дерева,виноград,город. Будинок можна подивитися з понеділка по пятницю з 18.00 та у вихідні. Звертатися за номером 09******47.

власник
Будинок м,Кременчук в Крюкові. Дом Кременчуг в Крюкове.
olx.ua

Дачний будинок товариство *Промінь* Кооператив охороняється .

власник
Дача Сади 3 *Промінь*
olx.ua

крюков кастрома район школи церковь днепр ринок -раковка. 7 комнат 2 кухни 2погреба 2 гаража 2 входа. баня 8х10 .20соток. сад огород варианти обмена предложения.

власник
продам дом с двух половин крюков
olx.ua

Продается дом в районе 3-ей занасыпи. 6 соток. Два входа, дом газифицирован, дополнительно есть печное отопление. в доме скважина. На участке есть флигель.

власник
Дом 68 м2 на 3 Занасыпи
olx.ua

Будинок знаходиться в місті Кременчук, Крюків район 7 гімназії . Газове опалення, світло. Будинок від власника. 09*********33

власник
Продам будинок в місті
olx.ua

Продається з білої цегли будинок в районі Колісного заводу, спальний район, приватний сектор. Магазин, зупинка тролейбусу та маршрутного таксі у 7 хв хотьби. Площа будинку 49,5 м2, три кінати, кухня; газ з лічильником, вода, світло з лічильником. У дворі літня кухня з червоної цегли, газифікована, гараж, туалет прибудований з червоної цегли, баня. Підвали в будинку та літній кухні. Ціна (договірна) та додаткова інформація за телефонами: (09********34 - Анатолій

власник
Приватний будинок з білої цегли
olx.ua

Продам приватизовану дачну ділянку СТ. Радуга Кривуші з невеличким будиночком кирпичним. 2 поверхи, 2 кімнати та кухня, погреб. грубка. Є скважина з колонкою, каркас теплиці, сарай, туалет, виноград, дерева. До озера та ліса 10хвл. пішки. До центра міста -5км... Забор з профнасти. Дачею певний час не займалися.

власник
Продам дачу СТ. Радуга
olx.ua

Дом 95 кв. М. + утеплений второй етаж под кришей. Есть на участке летняя кухня с гаражом. Установлен двухконтурний котел. Канализация септик. Вода в доме ванна. Туалет в доме. Новая криша. Ремонт делаете под себя. Очень удобное место под автомастерскую и перед домом пристроить магазин место позволяет.

власник
Дом ул. Хорольская 207
olx.ua

06*******21 Власник.Торг. Телефонуйте. Є відеоогляд будинку Полтавська обл. м.Кременчук (Крюків р-н вул. Кіровоградської) 170м2. Земля приватизована 7,5 соток. Гараж сарай, огород. Землі достатньо для будівництва ще одного будинку. Стан жилий ( відео). В частині будинку розпочатий ремонт ( в великій побутовій кімнаті та сауні). Вода - електроводяна станція,автоматика ( ручний гусак не прибирали). Опалення - газ, тверде паливо, електроконвектори. Потребує чоловічих рук! В будинку все залишається.

власник
Полтавська область м.Кременчук
olx.ua

Вітаю. Продається приватний будиночок на березі кременчуцького водосховища. До води 900 метрів. Можна використовувати як для проживання так і під дачу. Ідеально підходить для людей, які бажають жити в тиші і спокої, на березі великої річки. Знаходиться на окраїні села, вдалині від надокучливих сусідів. Одна сусідка з однієї сторони, адекватна, доброзичлива і дуже порядна людина. З інших 3 сторін безкрайні поля і простори. Опалення пічне. Піч з грубкою. Працює добре. На подвірї власна криничка, з якої вода заведена в хату під землею. Є ванна металева, емальована, бойлер(правда саморобний з нержавіючої сталі). Можна нагріти води щоб скупатися. Каналізація в будинку виведена на вулицю в вигрібну яму, тільки знятий унітаз. Для того, щоб ходити в туалет потрібно придбати тільки сам унітаз, і поставити його на місце де стояв старий. Ремонт звісно потрібно робити, але для людей в яких нема де жити, перший час можна жити й так і поступово робити ремонт. Двір обгорожений зі всіх сторін добротним металевим паркаром. Можна тримати собак не привязуючи на подвірї. До зупинки 10 хв пішки. До кременчуцького моря 10 хв спокійною ходою. На власному автомобілі до міста близько 20 хв. Маршрутки в Кременчук ходять дуже часто. Зручно добиратись як на роботу, так і з роботи. Остання маршрутка ввечері з міста о 19:30. По додатковим питанням пишіть, звоніть.

власник
Будинок-дача на березі водосховища (Кременчуцького)
olx.ua

Я - Собственник! Документы в порядке и готовы к продаже! Кадастровый номер, новый техпаспорт, всё как положено. С риелторами договоров не заключаю! Есть клиенты - приводите. Комиссию берите с них Продам 1/3 на 1-й Занасыпи, район хлебозавода. Рядом "Афины", школа, садик, супермаркет, аптека, заправки, центральный рынок. Рядом остановки маршрутов. 1/3 дома 20 кв.м. Был переделан под магазин. Высокие потолки. Сделан 2-й вход с улицы.Дом Кирпичный. 2 сотки земли. Газ, вода подведены к дому. Без ремонта. Дополнительная информация фото, видео, просмотры - по тел. 09******93

власник
olx.ua

Продам одноповерховий будинок по вул. Андрія Ізюмова (Лашки), будинок в гарному стані 54 м2, всі зручності в будинку (душева кабінка та туалет), встановлені сучасні батареї та котел, пластикові вікна, загальна площа ділянки 13 соток, на подвірї знаходеться гараж та два погреби, сарай. Для більш детальної інформації телефонуйте.

власник
Продам будинок по вул. Андрія Ізюмова
olx.ua

Продам участок 8 соток с домиком под реконструкцию.Есть старая скважина,новый септик,газ.Пристоен гараж.Новая крыша.10 минут ходьбы до маркета на масковской(Пугачева).По улице Кубанская 8.Хорошие соседи. торг!Участок приватизирован,домик глинобитный обложен кирпичном.

власник
Продам участок 8 соток или обмен на авто
olx.ua

Продам ухоженную кирпичн неую двухэтажную дачу в кооперативе "Строитель" (5 км. от города). Имеются постройки, сад.

власник
Продам кирпичную дачу!
olx.ua

Продам домик на Лашках.Без ремонта.Большая территория.Центр поселка, асфальтированная дорога.Газ,свет есть.К магазину,остановке общественного транспорта 1-2минуты ходьбы.Соседи тихие.По всем интересующим Вас вопросам обращайтесь по телефону.

власник
Продам будинок Газ,світло
olx.ua

Продається Дом без посередників Вул.Черноморська район крюків В будинку є газове опалення, скважина насос, туалет і ванна. Зроблена нова яма з переливами для виходу води.Три кімнати: дві спальні одна прохідна зала. Окрема кухня, бойлер, пральна машина, холодильник, газова плита. Також у домі є працюючий камін.Замінені всі вікна.Велика прибудинкова територія з господарськими будівлями, і багато приміщень, є свій огород. Новий паркан з воротами ,2 місяця під машини. Детальні інформація і всі питання по телефону.

власник
Продажа дома кременчуг
olx.ua

На височині біля озера з краєвидом на р. Дніпро та острови. (недобудова) 30км. від м.Кременчука,80км. від м.Дніпро. Екологічно чистий район, сосновий ліс на кордоні ділянки ,сусіди тільки з тильного боку ділянки.Всі документи на землю та будівлю в наявності .Можливо під маєток,екотуризм,тощо.

власник
Унікальна Екологічна заміська нерухомість з краєвидом.
olx.ua

Два садових будинки на одній земельній ділянці в межах міста кооператив Озон -2.

власник
Два садових будинки на одній земельній ділянці в межах міста
olx.ua

Продається будинок, змінений план будинку, виведені стіни з піноблоку. Будинок не добудований. Проведений газ, світло, стоять лічильники. Встановлення під каналізацію яма. Колонка у дворі. Просторий двір. Всі питання в особисті. Продаж від власника.

власник
olx.ua
1 - 24 з 67 результатів

Географія Кременчук