Продається будинок у селі Колонщина, Макарівський район за 25 хвилин їзди від Києва, (м.Житомирська). Будинок площею 72 кв м, камін, вихід на горище, 3 спальні, сходи, хол, кухня-студіас виходом на задній двір, з/в, комірка, підлога тепла в кухні та с/в, будинок за канадською технологією, утеплення, гідроізоляція , провідний інтернет. На даху можна зробити мансардний поверх 20 кв. Будинок розташований на 6 сотках землі. Молодий фруктовий сад. На ділянці є госп. приміщення. Велика гойдалка. З боків і позаду європаркан. Попереду із метало-профілю. Вікна виходять на поле та великий яблучний сад. У 5 хвилинній пішій доступності зупинка маршрутки на Київ та Макарів, нова пошта. У 7 хвилин пішої доступності озеро з пляжем. Софійський сквер. Два дитячі майданчики. Розвинена інфраструктурою (дитячий садок, супермаркет, школа, ресторан Дон Балон, кавярня, піцерія, Нова Пошта, Укрпошта, дитячий розвиваючий центр, спортивний центр, садові центри, 2 ФАПи, повітроплавне товариство, в сусідньому селі Северинівка величезний центр з басейном, хамамом, тренажерним залом). Місце для прекрасного розмірного життя. Чекаємо на ваші дзвінки.

власник
Дача, дом, Колонщина, Макаровский р-н, Киевская обл
olx.ua

Пропонується до продажу: 4-кімнатний будинок в шикарному місці за адресою: с.Колонщина, Макарівської селищної громади Бучанського району Київської області, котеджне містечко “Фортеця Колонщини”. Виїзд на Житомирську трасу. Відстань до КП Києва 25 км. Земельна ділянка – 6,94 соток; Будинок - 205кв.м.(з гаражем на 2 авто); Розташування масиву: Озеро за 300м від будинку. Автобусна зупинка за 1км від будинку (маршрутки до метро «Житомирська»). Поруч є сусіди, які проживають у своїх будинках цілий рік! Фундамент: стрічково-пальовий з утепленою монолітною плитою. Тип покрівлі: металочерепиця. Комунікації: під’єднана електрика 10Квт. Колодязь 11 кілець (з них 4 води). Двокамерний септик (2х2 кільця з переливом діаметром 1,5м). Будинок побудований за канадською технологією, з СІП-панелей (202мм): це структурна ізоляційна панель або SIP-панель (Structural Insulated Panel) - високотехнологічний тришаровий матеріал, що використовується в малоповерховому будівництві. Ця технологія широко поширена в Канаді, США, державах Європи з холодним кліматом. Фасад оздоблено термопанелями, що створює додатковий захист від холоду взимку і від спеки влітку. Вікна WDS. Будинок має відмінне, зручне планування. З тильного боку, велика крита тераса (32м2). Вхід у гараж - з будинку. Загальна площа, включаючи гараж 205 м2 (гараж 35м2 на 2 авто). На 2 поверсі виконано монтаж гіпсокартону та шумоізоляцією, виконана розводка електрики: санвузол, 3 спальні кімнати (в двох дитячих кімнатах зроблені ніши під шафи-купе), гардеробна. На 1 поверсі (тільки проект), з купленими будівельними матеріалами під будівництво (гіпсокартон, профіль, шумоізоляція): кухня, спальня, санвузол, техкімната, кладова. Панорамні вікна у їдальні. В гаражі - бетонний льох 2х3м.

власник
Продаж будинку Колонщина
olx.ua

Продається житловий 2х-поверховий будинок в с.Колонщина Бучанський район, в котеджному містечку Фортеця Колонщини. 1й поверх повністю придатний до життя, 2й поверх не добудовано. Будинок підключено до електропостачання, в будинку є пічь-груба, водопостачання нососом з колодязю, бойлер, погреб. На ділянці є колодязь, літня кухня, літній душ, індівідуальний септік на 2 колодязя та курятнік. Будинок введено в експлуатацію, є можливість реєстрації. Земельна ділянка 8 соток. Висаджені фруктові дерева та ягідні кущі, які плодоносять. Будували для себе. Є фото та відео всіх етапів будівництва. За більш детальною інформацією звертатися Viber Торг

власник
Продаж будинку с. Колонщина
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам жилий,дерев’яний будинок в с.Колонщина.Побудований в 1959р.Загальною площею 60.8м.кв.Мається дві кімнати,кухня,веранда,коридор,дві кладові.Будонок отоплюється грубою та піччю.Будинок в зимку теплий,а літом тримає прохолоду.Абсолютно у жилому стані.Розташований будинок на ділянці 25сот.Є деревяні підсобні приміщення,криниця,літній душ,туалет.Ростуть плодові дерева.Жила вулиця,з двох сторін сусіди.Асфальтованний під’їзд.Поряд автобусна зупинка,продуктовий маркет,школа,будинок культури.Відмінне транспортне сполучення.Розвинена інфраструктура.Часті маршрутки на столицю.Неподалік ліс та озеро в якому купаються.Ідеальне місце як для дачі так і для замістського будинку.Вартість будинку та 25сот.землі 23000у.о.Телефонуйте по тел.на фото.

власник
Продам жилий будиночок в 30км.від Києва.Центр села.Інфраструктура.
olx.ua

Продам будинок,власник , на першій лінії котеджного містечка (Фортеця Колонщина), в 28 км. від Києва, на 6 сотках, 105м2. +тераса 20м2, в будинку заведено світло 15кв., каналізація, інтернет,своя скважини з насосом ,теж заведено в будинок,другий поверх утеплений дах, вільне планування,по кругу будинку залита обмостка, в селі є школа , дитячий садок, нова пошта, маршрутки на Київ.

власник
Продажа  будинку ,від власника.
olx.ua

Продається індивідуальний житловий будинок с. Колонщина. Без комісії. Будинок розташований на земельній ділянці площею 0,13га., яка знаходиться в центральній частині села біля центрального універсального магазину. Вулиця асфальтована. Ділянка по периметру загороджена цегляним парканом. Загальна площа будинку 464м2. Спалень 4, сан.вузлів – 5, вікна, двері – меранті, стіни – керамічна червона цегла товщ. 510мм. + утеплювач пінополістирол товщ.10см., опалення – біметалічні радіатори + теплі підлоги, котел газовий “Viessmann” + бойлер “Viessmann”(200л.) + котел електричний(резервний). Своя свердловина глибиною 84м. Крім будинку, на ділянці розташована генераторна, окрема будівля, в якій знаходиться лазня – сауна з басейном, сан.вузол, душова, кімната відпочинку, кухня, патіо, барбекю, інвентарна, гараж. Окремо розташований басейн з терасою та навіс для автомобілів. Окрема будівля, в якій знаходяться приміщення охорони з сан.вузлом та душовою, вольєр для собак. Всі споруди, які знаходяться на ділянці, обладнані охоронно – пожежною пультовою сигналізацією. Електричний автоматизований підігрів площадки заїзду. Автоматичні ворота. Електричний підігрів водостічних труб та жолобів. Кабельна розводка ТВ та аудіо по всіх приміщеннях . Свій септик з системою очистки стічних вод. Відеоспостереження. Ціна 270 тис.дол. Дам відповіді на всі питання у Viber

власник
Продається індивідуальний житловий будинок с. Колонщина
olx.ua

С.колонщина. Макаровский район. ул. Киевская 131. общая площадь -86 кВ.м .Год постройки-1975.Есть электричество,котёл на дрова(рядом газовая линия,возможно подключение)Во дворе туалет,два сарая и гараж,в гараже погреб.Есть колодец.От поселковой дороги асфальт,а к дому сто метров насыпной дороги.Рядом коттеджный городок.

власник
Продаж Будинку
olx.ua

Популярні запити

Географія Колонщина