Будинок знаходиться по вулиці Сосновій, 9 соток приватизованої землі, газ та світло в будинку, криниця на території, торг реальному покупцю.

власник
Будинок в екозоні міста
olx.ua

У продажу готовий ДІМ зі зручним, продуманим плануванням в районі вул. Антоновича. Якісний будинок та будинок для гостей повністю готові до проживання. Будинок для гостей частково мебльований. Обєкт повністю автономний та з власним бомбосховищем в якому можна перебувати необмежений проміжок часу. Будинок розташований на кутовій ділянці, гарний підїзд із двох сторін. Хороші сусіди. По периметру ділянки від дороги є шестиметрова зелена зона. Будинок будувався для себе із використанням виключно якісних дорогих матеріалів. На першому поверсі розміщений просторий передпокій, вітальня з КАМІНОМ, санвузол з душовою, простора кухня з їдальнею, в якій розміщено гриль-барбекю з азіатською піччю та тандиром. Зі їдальні та вітальні є виходи на простору ТЕРАСУ. На другому поверсі розміщено три спальні кімнати з мансардними вікнами та виходом на БАЛКОНИ, санвузол з ванною. У двох спальнях є окремі ГАРДЕРОБНІ. Просторий підвал-БОМБОСХОВИЩЕ!!! з окремою пральнею, санвузлом, опалювальною кімнатою (два види автономного опалення, газове та електро), комора. Є приміщення під САУНУ із готовою душовою, приміщення для тренажерної зали. Ділянка 6 соток, автономний водогін (своя криниця). Автономний септик. Внутрішні роботи виконані на 100% та встановлена ​​якісна німецька сантехніка. Будинок для гостей або батьків розташований поруч: загальною площею 60 кв. Частково умебльований. Є окремий гараж, без внутрішніх робіт. Є місце для паркування авто у дворі будинку. Двір викладено гранітною плиткою. Перегляд мождивий у будь-який час.

власник
Сучасний комфортний будинок із власним бомбосховищем
olx.ua

Продам будинок у Житомирі по вулиці проспект Незалежності, початок проспекту Миру. Свіжі документи готові до продажу. В будинку 4 кімнати, одна прохідна, кухня, туалет, ванна, двуконтурний котел, меблі, Інтернет роутер, супутникова тарілка, газова плита, холодильник, пральна машинка, лічильники на газ, світло і воду, погреб, горище. Будинок утеплений пінопластом і караєдом, металопластикові вікна, металеві двері. До ремонту одна стіна між кухнею і ванною ( дивитись фото) і дерев’яна підлога в одній кімнаті ( дивитись фото). На ділянці літня кухня з газом, два сараї, врємянка утеплена пінопластом і караєдом, з газом, погребом і горищем, туалет, вигребна яма, літній душ, виноградник, малинник, сад, квітник, город, пес. Власниця, документи повністю готові до продажу, готова співпрацювати з ріелторами. Знаходжуся закордоном, тому контакт ось +48794724222 вайбер, ватсап. Будинок є кому показати, там живуть люди.

власник
Будинок + земля Житомир центр
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Новобудова. Житомир, вул. Магазинна ( район Смолянка). Будинок будував для себе. Хороші сусіди. Будинок утеплений мінеральною ватою,загальною площею 127 кв.м. Два поверхи ,велика кухня - 13.90кв.м. 5 кімнат.Є центральна каналізація, світло, вода. Опалення будинку планувалося електрикою . По бажанню можна провести газ.На будинку встановлені деревяні ліси ,щоб власник міг вибрати колір.

власник
Будинок два поверхи
olx.ua

Продаж частини будинку по центральному проспекту міста . Окремий двір , окремий вʼїзд . Вихід воріт на проспект Незалежності . Топове місце для застройки під бізнес . З обох сторін успішно працюють шиномонтаж та виготовлення памʼятників . 6 соток землі під забудову . Дуже жвавий трафік машин . Транспортна розвʼязка в будь яку частину міста . Школа , ринок , садок , все поруч . Частина будинку з 2 кімнат всі зручності в будинку . Вода газ каналізація ..Жилий стан після квартирантів зроблений свіжий ремонт . Є невеликий сад з персиком , грушами яблуками виноградом . Всі питання в особисті повідомлення .

власник
Продам частину будинку пр-кт Незалежності
olx.ua

Продам часть дома по ул. Св.Рихтера, 15/1. Фасад 13 м. Общая площадь 60 кв.м. Высота потолков 3.3 м. В доме свет, газ, центральные вода и канализация. Отличное место для бизнеса. Дом для реконструкции, перестройки на ваше усмотрение. Без земли. Предложение от хозяина.

власник
ул. Св.Рихтера/1 Мая, 15/1
olx.ua

Ул. Киевское шоссе. Состояние дома - заходи и живи. Дом отдельно стоящий, общая площадь 87,1 кв.м, жилая 34,8 кв.м. 3 комнаты, кухня 14.2 кв.м, санузел 12кв.м. 1 комната отдельная, 2 смежные. В зале камин. Мебель остается. Полы - ламинат и плитка. Отделка стен и потолков - гипсокартон. Окна металлоплстик, 3-х камерные пакеты. Отопление газ (двухконтурный котел) и 2 печки под дрова. Вода в доме холодная и горячая (колодец, насосная станция). Счетчики на газ и свет новые. Фасадный забор новый с двумя воротами. Во дворе гараж, площадка с заездом под машину. Есть сарай на 3 отделения с вольерами для птицы. Погреб капитальный (воды нет в любую погоду). Участок вместе с домом 21 сотка (10 соток в приватизации и 11 в аренде). Есть 2 теплицы по 50 кв.м. Молодые плодоносящие деревья. . Участок недалеко от дороги. Ходят 3 маршрутки, остановка рядом. Все вопросы только в телефонном режиме, сообщения не смотрю.. Хозяин.

власник
Продам свой дом с большим участком.
olx.ua

Продається 2х кімнатна квартира в районі Богунського карєру. Дві окремі кімнати, кухня, душова кабіна, туалет.Загальна площа 64,3 кв.м. Біля будинку є гараж, погріб, колодязь.

власник
Продається 2х кімнатну квартиру
olx.ua

Продам часть дома в центре Житомира по ул.Житний Базар. Есть незаконченная достройка. Выгодное место под бизнес.

власник
Продам часть дома в центре Житомира
olx.ua

Будинок знаходиться в мальовничому місці зовсім поруч з лісом та гарним озером. Майбутнім мешканцям пропонують будинки площею 130 квадратних метрів з власною терасою, на якій можна влаштовувати сімейні вечері та милуватися краєвидами на ліс, який впритул підходить до нашого будинку, а ввечері в 50 метрах від нас, можна прогулятися до красивого озера і насолодитись прекрасним заходом сонця. Територія кожного будинку з окремим автомобільним паркуванням та розсувними воротами. Площа кожної прибудинкової території 2 сотки землі. Планування кімнат по бажанню клієнта. Комплектація • Зовнішні стіни утеплені пінопластом 100 мм та покриті декоративною штукатуркою “короїд”, будинок збудований та червоної повнотілої цегли 100 щільності, товщина 300 мм. • Великі вікна забезпечують максимальне природне освітлення приміщень. Вікна WDS 7 серії. • Індивідуальне опалення, що дозволить самостійно визначати дату початку та завершення опалювального сезону. • Водопостачання – свердловина. • Каналізація - на кожну секцію біосептик. • Електрика 10 квт на кожну із секцій будинків. • Закрита територія кожної секції будинку. Продаж від забудовника( без комісії).Можливість розтермінування,можливий обмін на авто або земельну ділянку в межах міста Житомир.

власник
Будинок, таунхаус Житомир,Антоновича.
olx.ua

Земельна ділянка 9ст, колодязь у дворі, зупинка потяга 500м. Дачний масив Дубовець.Подробиці по телефону

власник
olx.ua

Продам будинок зимній варіант. Від Города 10 км від центру На першому поверсі : кухня , гараж , руська піч .Кухня 15м На другому : 2 кімнати,. коридор , тераса .Груба .що опалюе корідор і дві кімнат На 3 : велика кімната В будинку проведена електрика.та пічне опалення.Все зроблено під ключ. На участку є криниця,туалет на вулиці..До зупинки 5хвилин.до города 30хвилин їзди.Е також сарай , садові дерева та кустарники .Чиста продажа Звертатися за телефоном : 09******44

власник
Продажа дома на Барышевском.  Массиве
olx.ua

Продам часть дома . Двор общий но входы далеко от соседей и не видны друг другу. Без удобств в доме но есть возможность сделать. Возможен обмен на 2комнатную квартиру с нашей доплатой.

власник
Продам часть дома
olx.ua

За детальною інформацією пишіть сюди або звертайтесь за телефоном 09******88

власник
Будинок квартирного типу PREMIUM
olx.ua

Продам власний будинок у Житомирі з ремонтом та меблями. Площа 146 кв. м. Тепла підлога, двоконтур.котел, ДСО, wi-fi, супутник. TV. Є гараж для авто, 15 сот.приватизованої землі, виноградник, сад, город, водойма. Тихе місце, 300 м до зупинки транспорту.

власник
Будинок від власника
olx.ua

Продается двухэтажный дом 200м2 в центре.Можно под бизнес.Все подробности по тел.

власник
Дом в центре для жилья или бизнеса с бомбоубежищем.
olx.ua

В пригороде Житомира часть дома 2 кiмнати,кухня,коридор,веранда,в домi -газ,свiтло,вода,е пiчне опалення, 10 соток приватизованоi землi. Рядом все -магазини,пошта,школа, аптека,рiчка,лiс.

власник
olx.ua

Продам дачу в Бобровському масиві-1 ,що знаходиться в 25 км від Житомира в дуже гарному затишному живописному місці, навколо ліс та гарна природа.Місце не проїзд не, за нашою лише дві ділянки.Гарні сусіди Приватизована земельна ділянка площею 12 сотоК Двоповерховий будинок з цоколем розміром приблизно 6×6 метрів .На першому поверсі є дві кімнати з піччю та каміном та дві кімнати з виходом на балкон на другому мансардному.В цокольному поверсі є місце для будь-чого, навіть для автомобіля та окреме приміщення для консервації та іншого Також окремою спорудою велика літня кухня з піччю та газовою плитою від балону з гарними меблями ,гараж, де зберігається садово-огородній інвентар та господарські приміщення Окремою спорудою лазня з парилкою та кімнатою для відпочинку.Вода в лазню та на літню кухню подається за допомогою електронасоса з криниці з питтєвою водою Біля участку три копанки , де можна ловити рибу Є город з двома теплицями , фруктові дерева виноград та багато квітів В якості бонусу додаються дрова на декілька років Всі меблі та господарський інвентар залишаються новому власнику Документи на будинок та інші споруди можу зробити в разі необхідності Пропозиція від власника

власник
Продам дачу в Житомирі Бобровський масив
olx.ua

дача кооператив Медик дом 6,6+5,45 сарай 3,6+2,55 свет вода магазин остановка 200м земля 15,1 сотки торг хозяин

власник
продам дачу Соколовский массив хозяин торг
olx.ua

Продам дачу в Барашивському масиві тов"Селена".Дві ділянки на одному участку.Має кадастровий номер.Є свет,колодець,сарай.Туалет на вулиці.Дом має дві кімнати і кухня на першому поверсі,на другому одна кімната,балкон.Поряд грибний ліс.

власник
Продам дачу в Барашивському масиві
olx.ua

Продается дом,дача в Соколовском дачном кооперативе "Акация"недалеко от центра.В отличном жилом состоянии , жилая площадь 40кв.м Земельный участок 5 сот. Дом на высоком фундаменте 2 этажа,балкон 2 комнаты и кухня Большой камин со стороны комнаты ,а со стороны кухни духовка и плита Встроенная кухня,мягкая мебель, холодильник Новый ремонт в доме вода, бойлер электрочество. Туалет ,колодец ,летний душ ,большая беседка во дворе В доме также большой сухой, погреб Есть возможность пристройки Дом находится в 30 метрах от леса Регулярное сообщение с городом автобус ,маршрутка

власник
Дом,дача зимний  вариант Соколовский массив Солнечное Житомир
olx.ua

Продаж 2-поверхового будинку, центральна частина міста, р-н Мальованка. Пропоную окремий, затишний будинок 135 кв.м. з приватизованою земельною ділянкою 6.5 соток, який має 5 кімнат: 3 спальні кімнати, кухня-вітальня, гардероб-котельня, ванна кімната з підігрівом підлоги, камін, велика тераса; альтанка, двоповерховий гараж та паркомісце на території. Будинок розташований в тихому та зручному місці для життя.

власник
Продаж окремого будинку в центральній частині Житомира
olx.ua

Житомир. Центр міста. Район корбутівки. Люцина. 40 кв.м. Сміжні кімнати. Централізована вода. Земельний участок 4 сотки. Оголошення від власника. По всім питанням дзвоніть пишіть. 06******36

власник
Продається частина будинку
olx.ua

Новий будинок у стилі неокласика, ще ніхто не жив. Будинок знаходиться біля самого лісу. Площа будинку складає 500 м2. 4 кімнати, 4 санвузли, 2 ванні кімнати, кінотеатр, функціонуюча лазня, їдальня, гараж, пральня та підвал. З двох боків будинку йде ліс. 600 м від будинку протікає річка, для любителів риболовлі є бетонний спуск для човна. Будинок будувався для себе з дорогих матеріалів. Ділянка 21 сотка. Також на ділянці є будиночок 25м2, можна переробити під гостьовою або для персоналу. Зупинка 150м. 7 км. від центру в бік Бердичева. Вода: колодязь. Опалення: перший поверх повністю підігрів підлоги. Електрика + теплові насоси. Пишіть або дзвоніть Telegram/Viber з 18:00-7:00

власник
Будинок біля лісу 500м2
olx.ua
1 - 24 з 26 результатів