Продається одноповерховий цегляний будинок в смт Гребінки, Васильківського р-ну, Київської обл. Земельна ділянка приватизована площею 17,8 соток. Будинок в житловому стані. Загальна площа - 121м.кв., 8 житлових кімнат, коридор, 2 кухні, ванна кімната, котельна. Опалення індивідуальне газове. В будинок заведені електроенергія, холодна вода, є бойлер. в дворі є господарські будівлі, колодязь. Прямий вихід до річки - 150м. Огляд за попередньою домовленістю. Надія Миколаївна. Можливий торг.

власник
Продається будинок в смт Гребінки
olx.ua

Продається дім для постійного проживання або для дачі! смт. Гребінки, Білоцерківський р-н (бувший Васильківський р-н) Київська обл. Тихе, затишне місце, до центру 3км, вихід до річки 500м •Дім збудований в 60х роках, шлакоблок обложений кирпичом, криша вкрита нержавіючою сталлю. Площа: 59,2/28,5м.кв, в житловому стані. •Комунікації: газ, електрика. •Опалення: газовий котел. •Є сарай, погріб, огорожа по периметру. •Земельна ділянка: 21,8 сот., приватизована, чорнозем, рівна, горизонтальна, Під’їзд асфальтований. Є у дворі місце під стоянку авто. Вулиця тиха з обмеженим рухом транспорту. В пішій доступності 2 продуктових магазина. Колодязь поряд з будинком на вулиці. За 500м від будинку є вихід на беріг річки Протока. •Інфраструктура: гімназія, загальноосвітня школа, музична школа, дитячий садок, стадіон, поліклініка, лікарня, ЦНАП, Нова Пошта, аптеки, магазини (цілодобовий- «Фора»), ринок. Огляд будинку можливий за попередньою домовленістю.

власник
Продам дім в смт Гребінки Васильківського р-ну, Київської обл.
olx.ua

Продаю 2х комнатную квартиру в пгт Гребенки Васильковский р-н Киевская обл. Всё необходимое (магазины, школа, поликлиника, стадион, река и др.) для качественного проживания в близкой доступности. Сантехника полностью обновленая, после недавнего ремонта хорошее ухоженное состояние квартиры: заменены двери (вся столярка), установлены металлопластиковые окна и многое др., в т.ч. входная доп. м/дверь. Так же.есть удобная возможность расширения (лоджии - мансарды). Чистый подъезд, есть домофон! Кроме того, имеется свой сарай и погреб! А так же радует вид реки из окон квартиры. В связи с переездом, СРОЧНАЯ ПРОДАЖА! Приемлемый торг!

власник
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продається цегляний будинок в с.Гребінки Білоцерківського району. Застроойка 1970 років. Загальна площа 120 м.кв. Будинок має 5 кімнат. 2 веранди. Кухня та ванна. Газифікований, є вода та каналізація. Поблизу будинку є погріб, сарай та гараж. Також є город площею 30 соток. Всі запитання по вказаному телефону . 06*********03 або 09*********10

власник
Житловий будинок
olx.ua

Продається будинок, в мальовничому місці, проведені такі комунікації: вода, каналізація,світло, газ,інтернет.Город 15 соток,літня кухня, погреб. Всі деталі по телефону. В 15 метрах ставок,близько школа, садочок, амбулаторія.

власник
Продається Будинок СМТ Гребінки
olx.ua

Продається будинок в смт Гребінки, Білоцерківський р-н Київська область з прямим виходом на річку Протока. Площа земельної ділянки 15 соток . Для ведення підсобного господарства 10.1 соток, для обслуговування житлового будинку та господарських будівель 5 соток. Будинок в житловому стані, частково мебльований, цегляний , дах вкритий шифером, металопластикові вікна, в санвузлі та на кухні плитка на підлозі та частково на стелях, в кімнатах деревяна підлога. Загальна площа будинку 116,5 м2 4 житлові кімнати , велика кухня з видом на річку , сумісний санвузол. Є горище, на якому можна облаштувати 2 поверх. Заведений газ, вода, електроенергія . Є газовий котел , газова колонка та каналізація. Окремо розташовані гараж та сарай. Також є глубокий погреб (бомбосховище). На ділянці ростуть фруктові дерева та малина. Розвинута інфраструктура, поруч магазини, школа, дитячий садочок, поліклініка. Розташування 20 км від міста Біла Церква, 55 км від Києва найближче метро Теремки, курсує багато автобусів. Ціна 47 000$ без комісії

власник
Цегляний будинок в смт Гребінки на березі річки Протока Дім
olx.ua

Продається будинок у гарному та доглянутому стані, 74 м. кв. в смт Гребінки Київської області по Одеській трасі. До Києва 60 км. Ділянка площею 30 соток. В кінці ділянки гарна річка. Будинок цегляний, газифікований . Парове опалення. На у частку літня кухня, гараж, капітальний погреб, колодязь. Вода проведена в літню кухню. Будинок повністю придатний для проживання, все залишається в будинку так, як на фото. В будинку три кімнати, кухня та веранда. Будинок находиться в дуже гарному селищі і дуже гарне місце розташування. В селищі є школа, гімназія, садочок, Фора, Єва, багато інших магазинчиків та ринок . Гарний парк з дитячим майданчиком. Телефонуйте якщо зацікавлені))

власник
Продається житловий будинок. (смт Гребінки)
olx.ua

Продам оновлений будинок в мальовничому селищі Гребінки Білоцерківського р-ну Київської обл. Будинок розташований на вул. М. Коцюбинського 30 (колишня вул. Пушкіна : 400м від відділення Нової пошти, 600 м від селищної ради, магазинів, аптек тощо, та 700м від траси Київ-Одеса). Зручне і швидке транспортне сполучення до м. Київ (55 км), та м. Біла Церква (20 км). В селищі розвинена інфраструктура, яка знаходиться в пішій доступності від будинку: відкрито сучасний ЦНАП, амбулаторія, дитячі садочки, 2 школи ліцеї, багато продовольчих та непродовольчих магазинів, мінімаркет ФОРА, магазин ЄВА, аптеки та інше. В селищі працює низка великих промислових підприємств. Будинок суттєво перебудований та оновлений у 2022-2023 рр. Добудована веранда, замінені всі вікна на нові металопластикові, зроблено сучасну електропроводку, зроблено електричне заземлення (дуже важливо для сучасних електроприладів), перероблено дах, вкрито якісною сучасною металочерепицею. Стіни під чистову обробку. Потребує облаштування підлоги, опалення, водопроводу. Є можливість влаштування мансардного поверху. Загальний розмір будинку 10*11 м (по зовнішньому периметру). У будинку передбачено 6 кімнат, включаючи простору світлу веранду, кухню, 4 житлові кімнати різного розміру. Загальна внутрішня площа - 82 м2, житлова - 44.1 м2. Є піч, яка може використовуватися для початкового або додаткового опалення. До будинку підведено газ. Якісна огорожа із металопрофілю і бетонований фундамент, ковані ворота. На ділянці є нова свердловина глибиною 36 м (стовп води більше 18 м). В пішій доступності річка, де можна купатися, ловити рибу. Площа земельної ділянки 15 сот. Є молодий садок, що плодоносить, погріб. На ділянці відсутні непотрібні будівлі, гаражі тощо. Ідеально підійте як для постійного проживання, так і під дачний будинок. Швидкий перегляд за попередньою домовленістю. Більш детальна інформація за телефоном.

власник
Продам будинок в центрі смт Гребінки Київської обл.
olx.ua

Популярні запити

Географія Гребінки