Земельна ділянка площею 0.09 га з хатою і сараєм . Є електрика. Земельна ділянка знаходиться на вулиці Князя Володимира 29. Всі питання за телефоном

власник
Земельна ділянка  з хатою
olx.ua

Продам будинок в новому районі 500 м до центру . З присадибною пртватизованою ділянкою 15 сот Два входи , господарські приміщення : гараж , підвал , літня кухня ... т.д Всі комунікації : світло , газ , вода . Асвальтний доїз до будинку . Детально по телефону .

власник
Продам будинок в Гощі
olx.ua

будинок для сім"ї в затишному місці. Всі комунікації підведені (світло 380в, газ, вода, центральна каналізація). Автономне опалення (газове, електричне та на твердому паливі). Гарне планування. Є гараж для авто та власний сад позаду будинку. Окремо розташована літня кухня площею 64 кв.м. Розташування зручне: кілька хвилин до зупинки маршруток та магазину, недалеко від річки та мальовничого урочища "Берізки". Підїздна дорога заасфальтована. Вуличка затишна, оснащена освітленням, не загальнопроїздна. Масив повністю забудований. Телефонуйте надамо вам детальну інформацію. Запрошуємо придбати якісний та красивий будинок!

власник
Заводська, 1, Гоща, Гоща, Ровенская 55000.0 USD
dom.ria.com

Популярні запити

Географія Гоща