Продам будинок в м. Городище. Будинок деревʼяний , обкладений білою цеглою,, в будинку санвузол, 2 котла ( газове і пічне опалення). 10 соток огороду, великий двір. Потребує ремонту.

власник
Продам дом в г. Городище
olx.ua

Будинок в центрі міста,біля СШ № 2, за адресою Маніжа 40,під дачу,житло або комерційну нерухомість- магазин,склад,і т. д. Торг присутній.

власник
Будинок(ділянка) в центрі міста,під житло, або комерційну нерухомість
olx.ua

Продам дом в г.Городище Черкасской обл.по ул.Шевченко центр города.Дом 85 м" обложен кирпичём,газовое и печное отопление ,4 комнаты,кухня,веранда,туалет в доме.Есть гараж,летняя кухня,колодец,погреб,хозяйственные постройки,13 соток огорода.цена-7500$,МОБ 09******90

власник
Продам дом г.Городище Черкасская обл. ЦЕНТР ГОРОДА!
olx.ua
Задайте ціну для пошуку
Переглядайте лише ті об'єкти, що вам цікаві.
$
$

Продам будинок в м.Городище вул.Гоголя 27 ,на земельній ділянці розміром 0,1000га Загальна площа будинку 51.1 кВ.м, житлова 31.7 , матеріали стін: глина, обкладена цеглою. Без ремонту. 5200 дол. можливий торг на місці.

власник
Продам будинок в м.Городище
olx.ua

ПРОДАЄТЬСЯ будинок для вашої родини! Знаходиться в м. Городище (50 км. від Черкас), по вул. Тімірязева Будинок зі свіжим ремонтом, з 4-ма кімнатами (12м, 10м, 15м, 25м), кухнею 14м, 2-ма с/в, просторою мансардою, яка може стати повноцінним 2-м поверхом для просторої дитячої ігрової, кабінету, або тренажерного залу. Технічні хар-ки побудови: - бутовий фундамент; - покрівля з металопрофілю; - перекриття деревяні; - стіни шлакоблок, та цегла, утеплені ззовні. Комунікації: - електрика (3 фази, двотарифний лічильник); - водяне опалення (сучасна система, росхід в сезон 2 машини дров); - каналізація септик (9 кубів вглиб); Територія під відеоспостереження. Вулиця освітлена та асфальтована. Комфорту будинку додає "тепла" підлога. Побудови: гараж на 2 авто, сарай, дровник, времянка, погріб. На приватиз. ділянці 27 соток є можливість обробляти город, доглядати за молодим садом. Неподалік росте сосновий ліс для захоплюючого відпочинку, р. Вільшанка, 2 ставки, територія Інституту Симеренко з мальовничим парком. Інфраструктура міста розгалужена, є все для комфортного проживання. Школа, магазини, мед. заклади у центрі міста, 2 хв на авто. Звертайтесь за подробицями по телефону. Номер для звязку 0*9*6*1*8*8*5*6*7*7 ТОРГ

власник
Продаж нового будинку в. Городище, 50 км від Черкас!
olx.ua

Продається будинок в місті Городище,по близу єсть автостанція,лікарня,магазин і аптека,до центру міста 10-15 хвилин.В будинку 4 кімнати,кухня веранда, єсть літня кухня,2 гаражі,погріб, сарай, колодязь. В будинку отоплення газове і пічне, єсть 2 огорода, один невеликий біля будинку другий на полі 12 соток, Всі запитання по телефону Таня.

власник
Продається срочно будинок
olx.ua

Продаж чотири-кімнатної квартири площею 96 кв.м. в центрі м.Городище, (Черкаська обл.), поряд центральна площа, вся інфраструктура, продуктові магазини, банки, Михайлівська церква, парк відпочинку. Будинок цегляний , квартира розташована на другому поверсі, роздільні кімнати, житловий стан, індивідуальне опалення, лічильники на газ і воду, підвал з стелажами та підсобне приміщення. До квартири окремий вхід з вулиці, є свій двір та огород 3 сот., є сарай, місце для паркування автомобіля. Квартира продається з меблями та побутовою технікою. В оренду не здається.

власник
Продаж 4-х кімнатної кв. в центрі м.Городище, в оренду не здається
olx.ua

Коло будинку літня кухня,гараж,погріб,колодязь ,газофікований,є пічне опалення,недалеко від железно дорожнього вокзалу

власник
Продється будинок м.Городище Черкаської обл.вул.Доватора 24
olx.ua

СРОЧНО продам дом со всем ,что в нём есть(холодильник, стиральная машина,три дивана,две кровати,столы,стулья,шкафы,посуда.Новая бензопила,автоматический опрыскиватель и т.дВ рассрочку не продаю.В аренду не сдаю.Оформление у натариуса 50/50.Продаю дом в Городище по ул.1 Мая (остановка Шевченко)В доме 3 жилых комнаты ,кухня, ванная и туалет(летом можно будет заново подключить тёплые полы и полотенцесушитель)в доме.Душевая и сауна.Скважина и колодец.Отопление газовое(двухконтурный котёл) и печное .Большой двор, сад . Есть сараи для животных .Сухой погреб.Огород 10 соток+ 40 соток берега ( можно засадить орехами или для сенокоса, пчёлы).Земля находиться в собственности, есть натариальные документы.Удачное расположение дома для ведения хозяйства ,с соседями граничим только огородами.Подведено 380 кВт.Есть кондиционер , спутниковое телевидение, интернет.Заменили три окна на дорогие пластиковые.Остановка транспорта недалеко от дома.Детей в школу и со школы забирает школьный автобус(школа в 20 минутах ходьбы ,садик в 15).

власник
Продаю дом  в Городище Черкасская область
olx.ua

Продається будинок в місті Городище по вулиці Ватутіна. В загальному доброму стані. Стіни будинку із шлакоблоку, обкладені цеглою. Опалення пічне (дві груби), газ проведений в двір. Будинок електрифікований. В дворі є криниця, літня кухня, погріб, сарай, туалет. Також є досить велика ділянка землі під садок, город. За додатковою інформацією телефонуйте.

власник
Будинок на затишній вулиці
olx.ua

Продається будинок в центрі міста Городище. Деталі за телефоном. 09******82 09******82

власник
Будинок в Городищі
olx.ua

Газове опалення, пічне опалення, двір великий просторий, огороджений бетонним парканом, більш детальна інформація по телефону 06******70

власник
olx.ua

Продається будинок в місті Городище Будинок обкладений кирпичем. Погріб, сарай , колодязь, Мальовниче місце. 1км до жд вокзалу.

власник
Продається будинок
olx.ua

Продам будинок в житловому стані з меблями (район залізничного вокзалу - плотіна). Будинок двоповерховий з усіма зручностями та надвірними спорудами. Опалення - газ та тверде паливо. Площа земельної ділянки близько 10 соток. Не приватизована.

власник
Продам двоповерховий будинок
olx.ua

Продам газифікований будинок в місті Городище (вул.Свердлова). Поряд магазин, автобусна зупинка та річка з мальовничими місцями. Документи на будинок і землю готові.

власник
Будинок в м. Городище
olx.ua

Продам будинок в м.Городище 8х9 Будинок знаходиться на вулиці Правика За додатковою інформацією телефонуйте

власник
Продам будинок в м.Городище
olx.ua

Продається хата в центрі міста Городище Черкаської області. Є котел на газове та тверде опалення. Проведено світло та газ. Вода не проведена, є криниця! Ванни немає, туалет надворі. Близько школа та АТБ(600м). Біля будинку знаходиться зелена зона та маленький потічок. Ціна договірна. За всіма деталями телефонуйте!

власник
Продається будинок
olx.ua

Продаж будинку м.Городище (Чубівка 1)Будинок газифікований але можна топити і грубками ,криниця,,вода заведена в будинок,зі всіма зручностями.Біля будинку 10 соток орної землі плюс 8 соток сінокосу.Інші питання по телефону09594959пятдесят чотири..

власник
Продаж будинку м.Городище (Чубівка 1 )
olx.ua

Пропоную будинок з якісним ремонтм ,та всим необхідним для якісного проживання,залишились тільки фасадні роботи.

власник
Продаєця будинок
olx.ua

Продається будинок у м. Городище, по вулиці Щорса 72 (Покасеве). 40 соток землі, кадастровий номер. Деталі на фото та за телефоном. На всі питання відповім за телефоном!!! P.S. В оренду не здається, тільки купівля-продаж!!!

власник
Продається будинок у м.Городище
olx.ua

Продаэться Будинок в Черкаськiй областi, приватизований, до центру мiста 3 хвилини автомобiлем, поблизу заправка, хороша транспортна розвязка,отоплення газом та дровами, велика площа двору та огороду, лiтня кухня, криниця, садок.

власник
Продаэться  Будинок
olx.ua

Двоповерховий будинок з великою мальовничою прибудинковою територією та господарськими спорудами.

власник
Двоповерховий будинок  з великою прибудинковою територією.
olx.ua

Приємна, затишна хата по вулиці Б.Ступки, 63 (колишня Тельмана) Загальна площа будинку 40м2. Будинок деревяний, обкладений цеглою. Дах із шифера. Хата має сіни, кладову, кухню і дві спальні. Є газ, електрика, вода зі скважини надворі. Туалет надворі. Опалення газове (горілка, вмонтована в грубу/піч) Площа ділянки з городом 15 соток. На ділянці також збудовані 2 сараї та погріб. Приходьте дивитися, вам сподобається Приємного дня

власник
Продаю будинок у Городищі
olx.ua

Популярні запити